Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Gdzieś widziałem kiedyś zdjęcie tatuażu, który obrazował przewiązany przez łydkę szal. Nie wiem jakiego klubu, ale zdaje się, że w biało-niebieskich kolorach. Ruch? Górnik Konin? Nie mam pojęcia, ale jakby ktoś dysponował zdjęciem tej dziary, to byłbym wdzięczny za wklejenie do tematu, albo wysłanie na PW.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!
-
-
Nie mójBIC pisze:Zajebisty! Czyzby TwojZaintrygowala mnie ta minka

To nie błądolek765 pisze:
Ale chyga z małym błedem.. flaga po lewej się nie zmniejsza... tylko kolor

Pozdrawiam.
-
-
Po części na pewno masz racje! Jednak skoro orzeł (herb Polski) został zakwalifikowany jako tatuaż kibicowski, to herb miasta ( w moim mniemaniu świadczący o patriotyźmie lokalnym!) już nie? To samo tyczy się samych jedynie dat, które mogą oznaczać jedynie np datę urodzin
Dalsza część łydki pójdzie już zdecydowanie w kierunku "klubowym"! Pzdro

-
A herb/flaga klubu nie jest przypadkiem zielono-bialo-zielonaLewy pisze:
Tatuaż kibica Lechii

„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
-
-
no właśnie to mnie dziwi.Red Baron pisze:Nie bardzo wiem ,co Cię dziwi kolego,dużo ludzi robi sobie tego typu tatuaze.Moim zdaniem Super.havamal pisze:Fajne dziarki lecz troche dziwi mnie widok wydziaranego loga firmy BB na plecach chłopaka z WidzewaJa sobie Thor Steinar zrobie
A ty mozesz sobie wydziabac Thor Steinar,czy nawet znaczek Batmana...
Pozdrawiam!!!!
pozdro
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
Tatuaż chłopaka z Widzewa mnie również się nie podoba jesli chodzi o wykonanie, co do motywu - wiadomo motyw jest dla właściciela. Trochę tego jest tak napaćkane bez sensu logo BB, tekst i śmierć z kosą - można było to inaczej rozłożyć na ciele..
Tatuaż zapodany przez gdańszczanina - widizałem rózne motywy żaby, ale ten rodzaj jest szczególnie irytujący zwłaszcza na tym forum...
Tatuaż Stalówki - fajnie sie prezentuje, choć mam wrażenie, ze jest nierówny no i wykonany standardowo.. no i gotyk jest raczej dość oklepany jesli chodzi o tatuaże - ja osobiście decydowałbym się na inne pismo.
Na plus - jest to, że dziarki są proste i czytelne z jasnym przekazem
Tatuaż zapodany przez gdańszczanina - widizałem rózne motywy żaby, ale ten rodzaj jest szczególnie irytujący zwłaszcza na tym forum...
Tatuaż Stalówki - fajnie sie prezentuje, choć mam wrażenie, ze jest nierówny no i wykonany standardowo.. no i gotyk jest raczej dość oklepany jesli chodzi o tatuaże - ja osobiście decydowałbym się na inne pismo.
Na plus - jest to, że dziarki są proste i czytelne z jasnym przekazem

-
Orientuje sie ktoś, które studia tatuażu uchodzą za najlepsze w Polsce?
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Ciężko pewnie to ocenić! W Rybniku i okolicach napewno najlepszy jest Prykas z "Prykas Tatoo Studio" Czesto jest sędzią w najlepszych imprezach w Polsce i nietylko np. Tattoo Fest w Łodzi czy Krakowie! Sam sie u niego dziarałem i bardzo polecam bo potrafi robić niestworzone rzeczy na ciele!!!Michauek pisze:Orientuje sie ktoś, które studia tatuażu uchodzą za najlepsze w Polsce?
-
Dzięki za info. Jestem właśnie po wstępnej rozmowie z Azazel`em.
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt ([link]) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt ([link]) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm

k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-