Po części na pewno masz racje! Jednak skoro orzeł (herb Polski) został zakwalifikowany jako tatuaż kibicowski, to herb miasta ( w moim mniemaniu świadczący o patriotyźmie lokalnym!) już nie? To samo tyczy się samych jedynie dat, które mogą oznaczać jedynie np datę urodzin Dalsza część łydki pójdzie już zdecydowanie w kierunku "klubowym"! Pzdro
havamal pisze:Fajne dziarki lecz troche dziwi mnie widok wydziaranego loga firmy BB na plecach chłopaka z Widzewa Ja sobie Thor Steinar zrobie
Nie bardzo wiem ,co Cię dziwi kolego,dużo ludzi robi sobie tego typu tatuaze.Moim zdaniem Super.
A ty mozesz sobie wydziabac Thor Steinar,czy nawet znaczek Batmana...
Pozdrawiam!!!!
Tatuaż chłopaka z Widzewa mnie również się nie podoba jesli chodzi o wykonanie, co do motywu - wiadomo motyw jest dla właściciela. Trochę tego jest tak napaćkane bez sensu logo BB, tekst i śmierć z kosą - można było to inaczej rozłożyć na ciele..
Tatuaż zapodany przez gdańszczanina - widizałem rózne motywy żaby, ale ten rodzaj jest szczególnie irytujący zwłaszcza na tym forum...
Tatuaż Stalówki - fajnie sie prezentuje, choć mam wrażenie, ze jest nierówny no i wykonany standardowo.. no i gotyk jest raczej dość oklepany jesli chodzi o tatuaże - ja osobiście decydowałbym się na inne pismo.
Na plus - jest to, że dziarki są proste i czytelne z jasnym przekazem
Michauek pisze:Orientuje sie ktoś, które studia tatuażu uchodzą za najlepsze w Polsce?
Ciężko pewnie to ocenić! W Rybniku i okolicach napewno najlepszy jest Prykas z "Prykas Tatoo Studio" Czesto jest sędzią w najlepszych imprezach w Polsce i nietylko np. Tattoo Fest w Łodzi czy Krakowie! Sam sie u niego dziarałem i bardzo polecam bo potrafi robić niestworzone rzeczy na ciele!!!
Azazel - Milanówek, Sauron - Ruda Śląska, Viking - Zielona Góra. Myślę, że to jest na chwile obecną czołówka w Polsce. Zależy co kto woli mi osobiście najbardziej podchodzi styl gościa z Saurona.
Dzięki za info. Jestem właśnie po wstępnej rozmowie z Azazel`em.
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt (http://www.ebuki.pl/mich.jpg) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm
Legioholic pisze:ma ktos moze dziarke tej laski z Widzewa ktora jest w "big Brather" ??
bo gdzies ja przelotem widzialem ale teraz nie moge skumac gdzie.
Michauek pisze:Orientuje sie ktoś, które studia tatuażu uchodzą za najlepsze w Polsce?
Ciężko pewnie to ocenić! W Rybniku i okolicach napewno najlepszy jest Prykas z "Prykas Tatoo Studio" Czesto jest sędzią w najlepszych imprezach w Polsce i nietylko np. Tattoo Fest w Łodzi czy Krakowie! Sam sie u niego dziarałem i bardzo polecam bo potrafi robić niestworzone rzeczy na ciele!!!
napewno Prykas????????? to ze Ty robiłeś tam dziare nie znaczy ze jest on najlepszy!!!!! proponuje poogladać i porównac dziary robione przez Prykasa i Tofiego a poza tym same nagrody na ogolnopolskich imprezach chyba swiadcza same za siebie:)
Legioholic pisze:ma ktos moze dziarke tej laski z Widzewa ktora jest w "big Brather" ??
bo gdzies ja przelotem widzialem ale teraz nie moge skumac gdzie.
Fajne hasło - fajnie się komponuje z tym "h". Choć ogółem znaczki "h" czy logo bad boya jako wzory tatuazy do mnie nie przemawiają. Wykonianie też fajne, ogłem na + (pomimo "h").