Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?iluminati pisze:Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
We'll never surrender !
-
Dokładnie. Nie wiem czemu ludzi tak bardzo interesuje rozpad tej sztamy. Jakieś durne spekulacje że Petrze sie układ z GieKSą nie podobał...No ludzie, szanujmy się. Nie chcą mówić - nie mówią. Widocznie maja ku temu swoje powody. Zakończmy ten temat!!esenes pisze:Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?iluminati pisze:Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
K.S. RUCH CHORZÓW
-
-
Za dużo takich jak Ty właśnie siedzi na tym forum. Panie ciekawski może zrób łaskę, że jak nie powie Zawisza dlaczego zerwała zgodę z GKS-em to już na forum nie wejdziesz?Nizanski MARGINES pisze:znowu ja ale ciekawy jestem wiec pisze poozatym to forum i chyba oto tutaj chodzi wiec pytam czemu padla zgoga GKS J-bie - Zawisza Bydgoszcz>>???

Stilon ja podbijam pytanie: Dlaczego Chemik Was olał? Przyjemne pytania co?
-
Stilonek pisze:podbijam.Nizanski MARGINES pisze:znowu ja ale ciekawy jestem wiec pisze poozatym to forum i chyba oto tutaj chodzi wiec pytam czemu padla zgoga GKS J-bie - Zawisza Bydgoszcz>>???
ja pier.dole przez takich typow jak Wy te forum wyglad ma taki jak ma... zero ladu i porzadku po co sie pytacie o cos co bylo wczesniej opisane. Trzeba troche poszukac a napewno znajdziecie. Sa jeszcze w dodatku strony Zawiszy czy GKSu. Temat jest konkretny i mysle ze jesli beda konkretne pytania to napewno lepiej bedzie sie to czytalo i wogole. ema
-
chłopcze z posta wyzej wes sie ku*** pajacu otrząsnij do h*** pana to jest chyba forum i chyba o tu tutaj chodzi zeby jedni mogli sie pytac po to byc ktos inny mogł udzielac odpowiedzi sadze ze masz chlopie;) lekkko najebane w dynce także radziłbym ci zmienic dilera bo mi tylko ku*** nalesniku podniosles cisnienie pozdrawiam normalnych i9 kumatych a nie takich pierdolcow jak ty !!
19 NiZaNsKa<h>Łobuzzeria 19
-
fighting dragon |:) wiesz co ferie kolego to zapenw ty masz
i niebardzo rozumiem o co ci chodzi bo niepopolsku piszesz ?:) także sie ku*** maliniarzu nienapinaj;) bo h*** wieszz h*** znasz i h*** widziales dobranoc bez napinki ale typ mnie rozkurwia az mi cisnienie skacze !~!!!!

19 NiZaNsKa<h>Łobuzzeria 19
-
No...chodzi o to zeby jedni mogli pytac, a inni odpowiadac, np. Ale nie trzeba wszystkich szczegulow tak dociekac. Jak pisal kolega wyzej, szanujmy sie, czyt. nie wywlekajmy brudow o ktorych sami zainteresowani nie chca sie publicznie wypowiadac.
Marcin Jarota...przez takich jak Ty to forum tez wyglada tak jak wyglada. Bo nic nie wniosles do tematu, pozatym ze zgrywasz sie jaki to kumaty nie jestes.
Marcin Jarota...przez takich jak Ty to forum tez wyglada tak jak wyglada. Bo nic nie wniosles do tematu, pozatym ze zgrywasz sie jaki to kumaty nie jestes.
-
Szczerze mowiac to i mnie wkurwiaja wpisy osob,ktore skacza do tych co pytaja np. o rozpad zgody...To po c*** jest w ogole podawane ze jakas zgoda padla,skoro nie wolno zapytac dlaczego??Jak to taka konspira,to nie piszcie frazesow o rozpadzie,bo potem przez to ze nie wiadomo czemu powstaja jakies domysly i znowu pierdolicie ze ktos c**** wie i tyle...I tacy to z was przekumaci i wszystko wiedzacy bufony...Sami doprowadzacie do tego,ze to forum wyglada jak wyglada i jeszcze potem macie o to pretensje!!!
Nie czepiam sie tu do nikogo z imienia,to tylko moje zdanie.
I jeszcze jedno...ku*** nie ktorzy sa zalosni,pada pytanie,a jakis mongol odpisuje ze bylo i zeby poszukac wczesniej..a temat np. 50 stron..To mowie takiemu ziemniakowi...Nie mam ku*** dziecko tyle checi by tak jak ty siedziec calymi dniami na forum i spuszczac sie na kazdy post napisany na forum...Jesli ciezko ci pomoc,to powstrzymaj tez swoj zalosny komentarz..
BEZ NAPINKI,pozdrawiam normalnych.
Przepraszam za mocne slowa...troszke wypilem i jakos tak latwiej
I jeszcze jedno...ku*** nie ktorzy sa zalosni,pada pytanie,a jakis mongol odpisuje ze bylo i zeby poszukac wczesniej..a temat np. 50 stron..To mowie takiemu ziemniakowi...Nie mam ku*** dziecko tyle checi by tak jak ty siedziec calymi dniami na forum i spuszczac sie na kazdy post napisany na forum...Jesli ciezko ci pomoc,to powstrzymaj tez swoj zalosny komentarz..

-
Są rzeczy które można podawac do publicznej wiadmości, ale sa też takie których podawac nie wypada. Zajmijcie się swoim podwórkiem, nie wpierdalajcie sie w sprawy innych!19(W)47 pisze:Szczerze mowiac to i mnie wkurwiaja wpisy osob,ktore skacza do tych co pytaja np. o rozpad zgody...To po c*** jest w ogole podawane ze jakas zgoda padla,skoro nie wolno zapytac dlaczego??Jak to taka konspira,to nie piszcie frazesow o rozpadzie,bo potem przez to ze nie wiadomo czemu powstaja jakies domysly i znowu pierdolicie ze ktos c**** wie i tyle...I tacy to z was przekumaci i wszystko wiedzacy bufony...Sami doprowadzacie do tego,ze to forum wyglada jak wyglada i jeszcze potem macie o to pretensje!!!
Koniec OT!
We'll never surrender !
-
100% poparcia, szczegolnie wytłuszczone dobrze napisane19(W)47 pisze:Szczerze mowiac to i mnie wkurwiaja wpisy osob,ktore skacza do tych co pytaja np. o rozpad zgody...To po c*** jest w ogole podawane ze jakas zgoda padla,skoro nie wolno zapytac dlaczego??Jak to taka konspira,to nie piszcie frazesow o rozpadzie,bo potem przez to ze nie wiadomo czemu powstaja jakies domysly i znowu pierdolicie ze ktos c**** wie i tyle...I tacy to z was przekumaci i wszystko wiedzacy bufony...Sami doprowadzacie do tego,ze to forum wyglada jak wyglada i jeszcze potem macie o to pretensje!!!
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
To po co on w ogóle był zakładany ??19ślonzok20 pisze:Dokładnie. Nie wiem czemu ludzi tak bardzo interesuje rozpad tej sztamy. Jakieś durne spekulacje że Petrze sie układ z GieKSą nie podobał...No ludzie, szanujmy się. Nie chcą mówić - nie mówią. Widocznie maja ku temu swoje powody. Zakończmy ten temat!!esenes pisze:Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?iluminati pisze:Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
o innych rozpadach mozna pisac a o tym nie ?? Dla mnie to jest paranoja jakaś ku*** taki jestes przekumaty w c*** wiesz wszystko ?? Zastanów sie śmieRdzielu co piszesz Po to założony był ten wątek aby pisać o takich Akcjach a jak ci sie nie podoba to forum to znikaj na nasza-klasa i tam sie mądruj
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
zapomniałeś eRkę obrócićiluminati pisze:To po co on w ogóle był zakładany ??19ślonzok20 pisze:Dokładnie. Nie wiem czemu ludzi tak bardzo interesuje rozpad tej sztamy. Jakieś durne spekulacje że Petrze sie układ z GieKSą nie podobał...No ludzie, szanujmy się. Nie chcą mówić - nie mówią. Widocznie maja ku temu swoje powody. Zakończmy ten temat!!esenes pisze: Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?
o innych rozpadach mozna pisac a o tym nie ?? Dla mnie to jest paranoja jakaś ku*** taki jestes przekumaty w c*** wiesz wszystko ?? Zastanów sie śmieRdzielu co piszesz Po to założony był ten wątek aby pisać o takich Akcjach a jak ci sie nie podoba to forum to znikaj na nasza-klasa i tam sie mądruj

-
Wiele wniosłeś do tematu... sory za off topic nie znam klimatów jestem tępy i w ogóle nie mam punktów w lidze hools wiec moze ktoś mi napisać Czemu ta zgoda sie rozpadła ??winston pisze:zapomniałeś eRkę obrócićiluminati pisze:To po co on w ogóle był zakładany ??19ślonzok20 pisze: Dokładnie. Nie wiem czemu ludzi tak bardzo interesuje rozpad tej sztamy. Jakieś durne spekulacje że Petrze sie układ z GieKSą nie podobał...No ludzie, szanujmy się. Nie chcą mówić - nie mówią. Widocznie maja ku temu swoje powody. Zakończmy ten temat!!
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
-
nie wiem co wniosłem ale że nie siedze w klimatach (h) więc nic nie wniose. ale po h** ta napinka ze śmierdzielami ?? aż taki kompleks czy coiluminati pisze:Wiele wniosłeś do tematu... sory za off topic nie znam klimatów jestem tępy i w ogóle nie mam punktów w lidze hools wiec moze ktoś mi napisać Czemu ta zgoda sie rozpadła ??winston pisze:zapomniałeś eRkę obrócićiluminati pisze: To po co on w ogóle był zakładany ??

-
To jest forum ogolnopolskie a nie forum Gornika.AndyKSG pisze:Starczy juz tych uprzejmosci....
temat jest informacyjny wiec owa informacja została podana o zerwaniu zgody a dlaczego to juz jest tylko i wylacznie sprawa tych dwoch ekip...... I BASTA!
Jezeli ktos ma ochote o tym dyskutowac,to ma do tego prawo.
To ze obie ekipy sie na ten temat nie wypowiadaja,nie oznacza ze inni tez nie maja prawa,moga sie mylic,moga dywagowac,snuc przypuszczenia...to jest wlasnie FORUM ktore sluzy do rozmow,dyskusji.
A Gornik czy Petra skoro nie chca o tym mowic,to te gadki czy dywagacje moga po prostu olac.

-
Gdybys byl troche ogarniety i madrzejszy to bys przewinal kilka stron wczesniej i bys znalazl to co juz bylo nawiniete pajacu, mozesz tez wejsc na strone Zawiszy i tam tez sie dowiesz to i owu.Nizanski MARGINES pisze:chłopcze z posta wyzej wes sie ku*** pajacu otrząsnij do h*** pana to jest chyba forum i chyba o tu tutaj chodzi zeby jedni mogli sie pytac po to byc ktos inny mogł udzielac odpowiedzi sadze ze masz chlopie;) lekkko najebane w dynce także radziłbym ci zmienic dilera bo mi tylko ku*** nalesniku podniosles cisnienie pozdrawiam normalnych i9 kumatych a nie takich pierdolcow jak ty !!
A wogole Ty taki huls i o takie rzeczy sie pytasz na internecie ?
Na Twoje pozdrowienia mam wyjebane. elo
-
iluminati pisze:To po co on w ogóle był zakładany ??19ślonzok20 pisze:Dokładnie. Nie wiem czemu ludzi tak bardzo interesuje rozpad tej sztamy. Jakieś durne spekulacje że Petrze sie układ z GieKSą nie podobał...No ludzie, szanujmy się. Nie chcą mówić - nie mówią. Widocznie maja ku temu swoje powody. Zakończmy ten temat!!esenes pisze: Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?
Aleś mi pojechał Ty kumaty chuliganie

1. Zacznijmy od początku, tak żebyś dziecinko zrozumiał. Temat został założony przypuszczam po to, żeby informować ludzi o zgodach, układach, kosach danych ekip. Ew po to, żeby też informować o upadku czy powstaniu jakiejś zgody/układu.
2. Nie wiem wszystkiego koleżko, ale też nie dopytuje się jak jakiś natręt. Wiele kolegów przede mną pisało w kółko to samo - NIE CHCĄ MÓWIĆ - NIE MÓWIĄ. I tylko Ty, idioto Boży, tego nie zrozumiałeś. Szkoda.
3. Jak kolega wyżej napisał, zapomniałeś eRkę odwrócić...Nie wiesz jak?

PS. Nikt nie napisał że o tym rozpadzie pisać nie można...Jak chcesz to sobie pisz, tyle że odpowiedzi i tak nie uzyskasz.
Ostatnio zmieniony 17.01.2008, 00:08 przez 19ślonzok20, łącznie zmieniany 1 raz.
K.S. RUCH CHORZÓW
-
-
zgodze sie z Toba po czesci niech sobie komentuja ale z glowa niech te forum ma jakis poziom... pozdrawiamKiju pisze:To jest forum ogolnopolskie a nie forum Gornika.AndyKSG pisze:Starczy juz tych uprzejmosci....
temat jest informacyjny wiec owa informacja została podana o zerwaniu zgody a dlaczego to juz jest tylko i wylacznie sprawa tych dwoch ekip...... I BASTA!
Jezeli ktos ma ochote o tym dyskutowac,to ma do tego prawo.
To ze obie ekipy sie na ten temat nie wypowiadaja,nie oznacza ze inni tez nie maja prawa,moga sie mylic,moga dywagowac,snuc przypuszczenia...to jest wlasnie FORUM ktore sluzy do rozmow,dyskusji.
A Gornik czy Petra skoro nie chca o tym mowic,to te gadki czy dywagacje moga po prostu olac.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Żeby rozładować napiętą atmosfere
Nowa triada sie szykuje:
http://www.warmiaolsztyn.fora.pl/kibice ... ta,52.html

Nowa triada sie szykuje:
[link]
[link]
[link]
-
chyba kogoś a raczej napewno grrrruuba fantazja poniosła...Antichrist's Hammer pisze:Żeby rozładować napiętą atmosfere![]()
Nowa triada sie szykuje:
bez komantarza
Guilty for being the besT
-
- ban
Ja mam pytanie odnośnie sytuacji w Czersku. Mam dziewczyne z tamtych okolic i czasem jestem w tym mieście. Zauważyłem jakiś miesiąc czy dwa temu pełno wlepek miejscowego klubu Borowiak Czersk. Nie słyszałem nigdy nic o jakieś zorganizowanej grupie takiej drużyny, nikt z miejscowych znajomych nic nie wie o takiej ekipie. Wiem, że Czersk nie za bardzo przepada za Chojnicami i na odwrót, Chojniczanka kiedyś tam troche narozrabiała,miała mały dym, ale z nie zorganizowaną grupą miejscowych. Więc pytam się czy powstała tam jesienią jakaś grupa, jak się nazywa z kim trzyma, czy jest czyimś FC, czy po prostu ktoś se zrobił kilkadziesią wlepek i se porosklejał. Pozdrawiam
POLONIA BYDGOSZCZ & STOMIL OLSZTYN
-
GKS Bełchatów - Dukla
My - Opava
GKS - Banik
Legia - ADH , Juve
Polonia Warszawa - Zaragoza
Ruch - Atletico
Górnik W. - Slavia
Amica - NEC
czy mógłby ktoś dopisać jeszcze inne zgody międzynarodowe?
i czy ktoś może coś skrobnąć na temat układów :
Resovia - Arminia
Arka - OM
My - Opava
GKS - Banik
Legia - ADH , Juve
Polonia Warszawa - Zaragoza
Ruch - Atletico
Górnik W. - Slavia
Amica - NEC
czy mógłby ktoś dopisać jeszcze inne zgody międzynarodowe?
i czy ktoś może coś skrobnąć na temat układów :
Resovia - Arminia
Arka - OM
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków