No całkiem możliwe że to Inter Mediolan.... Ale z tego co widze to mecz jest sprzed łądnych kilku lat bo w sektorze ŁKSu dostrzegłem flagę Stomilu co jest juz dawno temu nie aktualne i nawet za długo nie trwało...
Tak masz racje to jest mecz z roku 1993. Jednak jestem ciekaw czyja to flaga a jesli to Inter Mediolan to jak wygladaly kontakty pomiedzy tymi ekipami jak zostaly nawiazane i jak sie rozpadly.
kibic0 pisze:No całkiem możliwe że to Inter Mediolan.... Ale z tego co widze to mecz jest sprzed łądnych kilku lat bo w sektorze ŁKSu dostrzegłem flagę Stomilu co jest juz dawno temu nie aktualne i nawet za długo nie trwało...
zgoda ze Stomilem Łks miał później, to rok 1993, a flaga chyba Stali Mielec
przepraszam niewiem czy bylo ja niewidzialem czy mozektos napisac jaka byla przyczyna zerwania zgody i konkretnie o co chodzilo w tym całym zamieszaniu na Lini Jaga - Siarka ?? pzdr
Nizanski MARGINES pisze:przepraszam niewiem czy bylo ja niewidzialem czy mozektos napisac jaka byla przyczyna zerwania zgody i konkretnie o co chodzilo w tym całym zamieszaniu na Lini Jaga - Siarka ?? pzdr
Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
iluminati pisze:Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?
Nizanski MARGINES pisze:znowu ja ale ciekawy jestem wiec pisze poozatym to forum i chyba oto tutaj chodzi wiec pytam czemu padla zgoga GKS J-bie - Zawisza Bydgoszcz>>???
ktos nie chce pisac niech nie pisze. dla mnie temat czysto informacyjny o sytuacjach w danej ekipie i tyle. jak ktos poda ze koniec sgody to mi tam starcza bo i tak kazdy sie predzej czy pozniej dowie o co chodzi. a jak Wam nie pasuje ze wszystkie info znajdziecie na necie to wasza sprawa
Starczy juz tych uprzejmosci....
temat jest informacyjny wiec owa informacja została podana o zerwaniu zgody a dlaczego to juz jest tylko i wylacznie sprawa tych dwoch ekip...... I BASTA!
AndyKSG pisze:Starczy juz tych uprzejmosci....
temat jest informacyjny wiec owa informacja została podana o zerwaniu zgody a dlaczego to juz jest tylko i wylacznie sprawa tych dwoch ekip...... I BASTA!
To jest forum ogolnopolskie a nie forum Gornika.
Jezeli ktos ma ochote o tym dyskutowac,to ma do tego prawo.
To ze obie ekipy sie na ten temat nie wypowiadaja,nie oznacza ze inni tez nie maja prawa,moga sie mylic,moga dywagowac,snuc przypuszczenia...to jest wlasnie FORUM ktore sluzy do rozmow,dyskusji.
A Gornik czy Petra skoro nie chca o tym mowic,to te gadki czy dywagacje moga po prostu olac.
AndyKSG pisze:Starczy juz tych uprzejmosci....
To jest forum ogolnopolskie a nie forum Gornika.
Jezeli ktos ma ochote o tym dyskutowac,to ma do tego prawo.
To ze obie ekipy sie na ten temat nie wypowiadaja,nie oznacza ze inni tez nie maja prawa,moga sie mylic,moga dywagowac,snuc przypuszczenia...to jest wlasnie FORUM ktore sluzy do rozmow,dyskusji.
A Gornik czy Petra skoro nie chca o tym mowic,to te gadki czy dywagacje moga po prostu olac.
zgodze sie z Toba po czesci niech sobie komentuja ale z glowa niech te forum ma jakis poziom... pozdrawiam
Ja mam pytanie odnośnie sytuacji w Czersku. Mam dziewczyne z tamtych okolic i czasem jestem w tym mieście. Zauważyłem jakiś miesiąc czy dwa temu pełno wlepek miejscowego klubu Borowiak Czersk. Nie słyszałem nigdy nic o jakieś zorganizowanej grupie takiej drużyny, nikt z miejscowych znajomych nic nie wie o takiej ekipie. Wiem, że Czersk nie za bardzo przepada za Chojnicami i na odwrót, Chojniczanka kiedyś tam troche narozrabiała,miała mały dym, ale z nie zorganizowaną grupą miejscowych. Więc pytam się czy powstała tam jesienią jakaś grupa, jak się nazywa z kim trzyma, czy jest czyimś FC, czy po prostu ktoś se zrobił kilkadziesią wlepek i se porosklejał. Pozdrawiam
Wisła miała (ma) układ z Olimpiakosem Pireus, jeżeli źle pisze to niech mnie ktoś poprawi. Z tego co pamietam coś bylo przy okazji wyjazdu na Panathinaikos.
Warchlak83 pisze:Ja mam pytanie odnośnie sytuacji w Czersku. Mam dziewczyne z tamtych okolic i czasem jestem w tym mieście. Zauważyłem jakiś miesiąc czy dwa temu pełno wlepek miejscowego klubu Borowiak Czersk. Nie słyszałem nigdy nic o jakieś zorganizowanej grupie takiej drużyny, nikt z miejscowych znajomych nic nie wie o takiej ekipie. Wiem, że Czersk nie za bardzo przepada za Chojnicami i na odwrót, Chojniczanka kiedyś tam troche narozrabiała,miała mały dym, ale z nie zorganizowaną grupą miejscowych. Więc pytam się czy powstała tam jesienią jakaś grupa, jak się nazywa z kim trzyma, czy jest czyimś FC, czy po prostu ktoś se zrobił kilkadziesią wlepek i se porosklejał. Pozdrawiam
Około 20 nastolatków coś tam próbowało kręcić młyn ze trzy razy i tyle. Zimą zrobili vlepki i szaliki a sympatyzują tam za Legią, Wisłą, Lechią, Arką, Zawiszą i c*** wie czym jeszcze ale wszystko to tylko w internecie. Normalnie na meczach Borowiaka żadnego zorganizowanego kibicowania nie uświadczysz. Podsumowując Borowiak kibicowsko istnieje tylko na vlepkach rozklejonych po Czersku i na ich forum internetowym.