Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kibic0

Post autor: kibic0 »

No całkiem możliwe że to Inter Mediolan.... Ale z tego co widze to mecz jest sprzed łądnych kilku lat bo w sektorze ŁKSu dostrzegłem flagę Stomilu co jest juz dawno temu nie aktualne i nawet za długo nie trwało...
iparts.pl
Wilkowy

Post autor: Wilkowy »

Tak masz racje to jest mecz z roku 1993. Jednak jestem ciekaw czyja to flaga a jesli to Inter Mediolan to jak wygladaly kontakty pomiedzy tymi ekipami jak zostaly nawiazane i jak sie rozpadly.
hdg

Post autor: hdg »

Ta flaga zostala skrojona interowi przez ŁKS o ile sie nie myle
hdg

Post autor: hdg »

Obrazek
yogi_1981

Post autor: yogi_1981 »

kibic0 pisze:No całkiem możliwe że to Inter Mediolan.... Ale z tego co widze to mecz jest sprzed łądnych kilku lat bo w sektorze ŁKSu dostrzegłem flagę Stomilu co jest juz dawno temu nie aktualne i nawet za długo nie trwało...
zgoda ze Stomilem Łks miał później, to rok 1993, a flaga chyba Stali Mielec
kibic0

Post autor: kibic0 »

Dobrze mówisz. To faktycznie flaga Stali Mielec. Źle odczytałem.
Nizanski MARGINES
Kontakt:

Post autor: Nizanski MARGINES »

czy mogłby ktos wysjanic na jakiej podstawie doszklo do konca zGody pomiedzy Zaboalami a nafciarzami :) pozdrowka
R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb »

Jeśli to prawda, to by oznaczało, że między Gks a Górnikiem jest raczej coś więcej niż układ
19ślonzok20

Post autor: 19ślonzok20 »

Proszę was...Dajmy już spokój GKS i KSG. Niech robią, co uważają za słuszne.
tomo

Post autor: tomo »

Sven pisze:Czy coś łączy Granat Skarżysko z Starem Starachowice?
Od niedawna została odnowiona zgoda.I tyle.
Nizanski MARGINES
Kontakt:

przepraszam niewiem czy bylo ja niewidzialem czy mozektos napisac jaka byla przyczyna zerwania zgody i konkretnie o co chodzilo w tym całym zamieszaniu na Lini Jaga - Siarka ?? pzdr
JaroMKS

Post autor: JaroMKS »

Nizanski MARGINES pisze:przepraszam niewiem czy bylo ja niewidzialem czy mozektos napisac jaka byla przyczyna zerwania zgody i konkretnie o co chodzilo w tym całym zamieszaniu na Lini Jaga - Siarka ?? pzdr
Było. Poszukaj a znajdziesz
iluminati

Post autor: iluminati »

Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
esenes

Post autor: esenes »

iluminati pisze:Dlaczego jak ktoś zapytał o rozpad innych zgód nie było problemów a jak ktoś nagle zapytał o Petra-KSG od razu ze z GKS Wola Może sie wyrazi ktoś z ekip KSG albo Petry a nie ze Kto ma wiedzieć ten wie ...
Nie chcą, nie muszą proste. Jestes kibicem którejś z zainteresowanych drużyn że tak Cie to interesuje ?
Nizanski MARGINES
Kontakt:

znowu ja ale ciekawy jestem wiec pisze poozatym to forum i chyba oto tutaj chodzi wiec pytam czemu padla zgoga GKS J-bie - Zawisza Bydgoszcz>>???
S(M)

Post autor: S(M) »

Patrz post wyzej :roll:
Stilonek

Post autor: Stilonek »

Nizanski MARGINES pisze:znowu ja ale ciekawy jestem wiec pisze poozatym to forum i chyba oto tutaj chodzi wiec pytam czemu padla zgoga GKS J-bie - Zawisza Bydgoszcz>>???
podbijam. :roll:
pijzemna

Post autor: pijzemna »

ktos nie chce pisac niech nie pisze. dla mnie temat czysto informacyjny o sytuacjach w danej ekipie i tyle. jak ktos poda ze koniec sgody to mi tam starcza bo i tak kazdy sie predzej czy pozniej dowie o co chodzi. a jak Wam nie pasuje ze wszystkie info znajdziecie na necie to wasza sprawa :lol:
AndyKSG

Post autor: AndyKSG »

Starczy juz tych uprzejmosci....
temat jest informacyjny wiec owa informacja została podana o zerwaniu zgody a dlaczego to juz jest tylko i wylacznie sprawa tych dwoch ekip...... I BASTA!
Kiju

Post autor: Kiju »

AndyKSG pisze:Starczy juz tych uprzejmosci....
temat jest informacyjny wiec owa informacja została podana o zerwaniu zgody a dlaczego to juz jest tylko i wylacznie sprawa tych dwoch ekip...... I BASTA!
To jest forum ogolnopolskie a nie forum Gornika.
Jezeli ktos ma ochote o tym dyskutowac,to ma do tego prawo.

To ze obie ekipy sie na ten temat nie wypowiadaja,nie oznacza ze inni tez nie maja prawa,moga sie mylic,moga dywagowac,snuc przypuszczenia...to jest wlasnie FORUM ktore sluzy do rozmow,dyskusji.

A Gornik czy Petra skoro nie chca o tym mowic,to te gadki czy dywagacje moga po prostu olac.
Nizanski MARGINES
Kontakt:

bez komentarza;)
AndyKSG

Post autor: AndyKSG »

Kiju pisze:
AndyKSG pisze:Starczy juz tych uprzejmosci....
To jest forum ogolnopolskie a nie forum Gornika.
Jezeli ktos ma ochote o tym dyskutowac,to ma do tego prawo.

To ze obie ekipy sie na ten temat nie wypowiadaja,nie oznacza ze inni tez nie maja prawa,moga sie mylic,moga dywagowac,snuc przypuszczenia...to jest wlasnie FORUM ktore sluzy do rozmow,dyskusji.

A Gornik czy Petra skoro nie chca o tym mowic,to te gadki czy dywagacje moga po prostu olac.
zgodze sie z Toba po czesci niech sobie komentuja ale z glowa niech te forum ma jakis poziom... pozdrawiam
Sven

uklad

Post autor: Sven »

W jakich latach kibice Szombierek mieli układ ze Szczekowianką Jaworzno?
19sebus48

Post autor: 19sebus48 »

nasza zgoda z Petra zostala zarwana za porozumieniem stron wiec
nie potrzebnie sie napinacie:/ koniec tematu KSG-PETRA narka.
AL BUNDY

Post autor: AL BUNDY »

Fighting Dragon Tokyo pisze: Zawisza dlaczego zerwała
Dobranoc
Marcin-Jaroty pisze: mozesz tez wejsc na strone Zawiszy i tam tez sie dowiesz to i owu.
Nic się nie dowiesz

Przepraszam Kolegów że się wpisałem w tym temacie (alko i lekka kurwica)
Antichrist's Hammer
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Antichrist's Hammer »

Żeby rozładować napiętą atmosfere :wink:
Nowa triada sie szykuje:
http://www.warmiaolsztyn.fora.pl/kibice ... ta,52.html
A.C.A.B HKS

Post autor: A.C.A.B HKS »

Antichrist's Hammer pisze:Żeby rozładować napiętą atmosfere :wink:
Nowa triada sie szykuje:
http://www.warmiaolsztyn.fora.pl/kibice ... ta,52.html
chyba kogoś a raczej napewno grrrruuba fantazja poniosła...

bez komantarza
Warchlak83
ban

Post autor: Warchlak83 »

Ja mam pytanie odnośnie sytuacji w Czersku. Mam dziewczyne z tamtych okolic i czasem jestem w tym mieście. Zauważyłem jakiś miesiąc czy dwa temu pełno wlepek miejscowego klubu Borowiak Czersk. Nie słyszałem nigdy nic o jakieś zorganizowanej grupie takiej drużyny, nikt z miejscowych znajomych nic nie wie o takiej ekipie. Wiem, że Czersk nie za bardzo przepada za Chojnicami i na odwrót, Chojniczanka kiedyś tam troche narozrabiała,miała mały dym, ale z nie zorganizowaną grupą miejscowych. Więc pytam się czy powstała tam jesienią jakaś grupa, jak się nazywa z kim trzyma, czy jest czyimś FC, czy po prostu ktoś se zrobił kilkadziesią wlepek i se porosklejał. Pozdrawiam
Kolorowy Sweter

Post autor: Kolorowy Sweter »

GKS Bełchatów - Dukla
My - Opava
GKS - Banik
Legia - ADH , Juve
Polonia Warszawa - Zaragoza
Ruch - Atletico
Górnik W. - Slavia
Amica - NEC

czy mógłby ktoś dopisać jeszcze inne zgody międzynarodowe?

i czy ktoś może coś skrobnąć na temat układów :

Resovia - Arminia
Arka - OM
97400

Post autor: 97400 »

Kolorowy Sweter pisze: czy mógłby ktoś dopisać jeszcze inne zgody międzynarodowe?
Góral Żywiec - MSK Żilina
pleban

Post autor: pleban »

Łączy coś Petre z Ventspilsem?
Inter

Post autor: Inter »

Kolorowy Sweter pisze:Amica - NEC
Dziwna zgoda... :shock:
ŁkZ pisze:Bałtyk - Fereveanos ( coś takiego , sorki za błąd )
Ferencvaros :wink:
Junior

Post autor: Junior »

97400 pisze:
Kolorowy Sweter pisze: czy mógłby ktoś dopisać jeszcze inne zgody międzynarodowe?
Góral Żywiec - MSK Żilina
To Góral ma jeszcze jakichś zorganizowanych kibiców? Że zgoda nadal istnieje :?:
justK

Post autor: justK »

pleban pisze:Łączy coś Petre z Ventspilsem?
chyba nic, byli u nich raz goscinnie z tego co mi sie wydaje. Jesli sie myle, niech kto poprawi

Gornik W. ma jeszcze z Bohemians
Resovia z Arminia
Cracovia z Victoria Zivkov (?)
WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody »

Wisła miała (ma) układ z Olimpiakosem Pireus, jeżeli źle pisze to niech mnie ktoś poprawi. Z tego co pamietam coś bylo przy okazji wyjazdu na Panathinaikos.
kawa1984

Post autor: kawa1984 »

Arka miała jakieś kontakty z Olimpique Marsylia..ale chyba już im te kontakty padły
Szajba88
Kontakt:

Post autor: Szajba88 »

Warchlak83 pisze:Ja mam pytanie odnośnie sytuacji w Czersku. Mam dziewczyne z tamtych okolic i czasem jestem w tym mieście. Zauważyłem jakiś miesiąc czy dwa temu pełno wlepek miejscowego klubu Borowiak Czersk. Nie słyszałem nigdy nic o jakieś zorganizowanej grupie takiej drużyny, nikt z miejscowych znajomych nic nie wie o takiej ekipie. Wiem, że Czersk nie za bardzo przepada za Chojnicami i na odwrót, Chojniczanka kiedyś tam troche narozrabiała,miała mały dym, ale z nie zorganizowaną grupą miejscowych. Więc pytam się czy powstała tam jesienią jakaś grupa, jak się nazywa z kim trzyma, czy jest czyimś FC, czy po prostu ktoś se zrobił kilkadziesią wlepek i se porosklejał. Pozdrawiam
Około 20 nastolatków coś tam próbowało kręcić młyn ze trzy razy i tyle. Zimą zrobili vlepki i szaliki a sympatyzują tam za Legią, Wisłą, Lechią, Arką, Zawiszą i c*** wie czym jeszcze :lol: ale wszystko to tylko w internecie. Normalnie na meczach Borowiaka żadnego zorganizowanego kibicowania nie uświadczysz. Podsumowując Borowiak kibicowsko istnieje tylko na vlepkach rozklejonych po Czersku i na ich forum internetowym.

Pzdr
Zablokowany