Kibice w UK

Informacje ze światowych trybun

Moderator: Automoderation

ODPOWIEDZ
Chodor

Post autor: Chodor »

Jezeli mowa tu o piknikach to uważam że w 100% taka "ekipa" jest Plymouth. Fakt jest faktem mają dużo kibiców co chwile widac zielone barwy na miescie ale to wszystko moim zdaniem jest sztuczne, chociaż w pewnym stopniu mam do nich jakiś sentyment :lol: z tego względu że jest w c*** mlodych co idzie przed miasto i bujaja w np. koszulkach manchesteru tylko i wylacznie bo zdobyl on np. mistrzostwo angli. Na meczu Plymouth tam na prawde nie byłem (bede w drugi dzien swiat) ale byłem bodajze 2 razy pod kasami przed meczami i jakos nie zauwazylem nikogo kto chcialby sobie pogrilowac. To wlasciwie tyle na ten temat.

BIALO-ZOLTO-CZERWONE PLYMOUTH :wink:
iparts.pl
kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako »

Plymouth znane jest z tego że dobrze jeździ, za to u siebie jest podobno średnio, ale sam ocenisz :)
Chodor

maja pisze:Panie Chodor prosze ... :roll:
O co ? :roll:
kiwa jako tako

Kolejka jest w Boxing Day :lol:
Chodor

maja pisze:Pomyslec a potem pisac ( dowiedz sie wiecej, potem pisz o jakiejs ekipie) pozdrawiam
Ja napisałem to co o nich myśle i to co widzę. Mieszkam tu 7 miesiąc i wydaje mi się że piszę obiektywnym okiem. Będe jak na razie tego trzymał, czy zmienie o nich zdanie to się okaże. Również pozdrawiam.

Sekcja Plymouth
kiwa jako tako

Na Millwall ktoś chodzi ??? Wiem, że na starym forum ktoś pisał relacje z meczy.
HooliFan

Post autor: HooliFan »

Chodor pisze:Jezeli mowa tu o piknikach to uważam że w 100% taka "ekipa" jest Plymouth. Fakt jest faktem mają dużo kibiców co chwile widac zielone barwy na miescie ale to wszystko moim zdaniem jest sztuczne, chociaż w pewnym stopniu mam do nich jakiś sentyment :lol: z tego względu że jest w c*** mlodych co idzie przed miasto i bujaja w np. koszulkach manchesteru tylko i wylacznie bo zdobyl on np. mistrzostwo angli. Na meczu Plymouth tam na prawde nie byłem (bede w drugi dzien swiat) ale byłem bodajze 2 razy pod kasami przed meczami i jakos nie zauwazylem nikogo kto chcialby sobie pogrilowac. To wlasciwie tyle na ten temat.

BIALO-ZOLTO-CZERWONE PLYMOUTH :wink:
ekipa sportowa nazywa sie CENTRAL ELEMENT
kiedys pracowalem z kolesiem ktory sie z nimi bujal kilka lat temu .
Fakt na meczach u Siebie raczej nic sie nie dzieje z tego co zauwazylem ale nie mozna powiedziec ze jest tam 100% piknik .
pozdrowienia z south-west England 8)

ps- ekipy raczej nie spotkasz pod stadnionem ...wbijaj sie w puby
ps1 - chcesz zobaczyc ekipe ?:) niedlugo bedziesz mial okazje ...jedz na wyjazd ( Bristol City ) to sa takie derby poludniowo-zachodniej Anglii.
kiwa jako tako

Wimbledon kiedyś miał jakąś ekipe ?
RHP

Post autor: RHP »

To kto dymił na Rangers - Aberdeen w zesżłym sezonie i to na stadionie, wspomagany przez Tottenham? Niby nic wielkiego się nie działo, ale jednak przeczy temu co mówisz.
czeladzianin
Kontakt:

Post autor: czeladzianin »

ktos wie swoje a kto inny bajki pisze, takie sa roznice, diabelki :lol: Ktos wie a ktos pisze :lol:
Wrocławianin

Post autor: Wrocławianin »

o kibicach Tottenhamu moglby ktos cos szrajbnac?
Inter

Post autor: Inter »

Wrocławianin pisze:o kibicach Tottenhamu moglby ktos cos szrajbnac?
Chodzą głosy, że nr 1 w Anglii na obecna chwile...
noonelikesus

Post autor: noonelikesus »

Inter pisze:
Wrocławianin pisze:o kibicach Tottenhamu moglby ktos cos szrajbnac?
Chodzą głosy, że nr 1 w Anglii na obecna chwile...
Moim zdaniem to ciezko cos okreslic na obecna chwile kto jest lepszy od kogo bo niewiele sie dzieje a cikawe konfrontacje sa zazwyczaj tlumione w zarodku przez bardzo dobrze zorganizowana policje na wyspach
mks pruszkow

Post autor: mks pruszkow »

witam moze mi ktos powiedziec cos na tamat fanow southapmton??
Kiju

Post autor: Kiju »

Inter pisze:Niestety nie mialem stycznosci z fanami M. City, ale z tego co slyszalem, to mieszkancy Manchesteru z dziada pradziada. Jezdza dobrze, jak zreszta wiekszosc ang. ekip. Gdy bylem w Manchesterze nie widzialem ani jednego kibica w niebieskiej koszulce, z tego wynika, ze sa w mniejszosci w miescie.. Komercha MU zabrala sporo fanów na Old Trafford. Ciekawostka jest, ze nie ma jakiegos cisnienia na M. City i nawet w Liverpoolu sporo osób wypowiadalo sie w superlatywach o MC i ich kibicach, chyba jako przeciwwaga do MU sa nawet lubiani.

Mają to swoje "Blue Moon", które im niezle wychodzi:
http://pl.youtube.com/watch?v=EfIgew2tI ... re=related
Ja trzymam zawsze kciuki za M City i za Liverrpool.

Faktycznie,byc kibicem City to wyzwanie,tzn w anglii kibicowanie przechodzi z ojca na syna.

Dla mnie cos niesamowitego bylo,kiedy w czasach najwiekszych sukcesów MU,City spadlo do. trzeciej ligi.

w trzeciej lidze cały czas mieli komplet-35 tysiecy...to robi wrazenie.

Po przeprowadzcce na nowy stadion,klimat tam podobno podupadl,ciesze sie ze ostatnio lepiej graja,ci kibice na to zaslugują.
Kaczmar
Kontakt:

Post autor: Kaczmar »

a moze ktos o Leeds United napisac??jak obie teraz radza kibicowsko i jak ogolnie wyglada ta ekipa??
kiwa jako tako

mks pruszkow pisze:witam moze mi ktos powiedziec cos na tamat fanow southapmton??
Kiedyś po meczu Leeds - Southampton fani Leeds na swoim forum pisali że jeszcze nigdy nie było u nich tak słabej ekipy. Ale wpisy to jedno a rzeczywistość to drugie :) Mają kose z Portsmouth
lajon

Post autor: lajon »

Obrazek

:wink:
kiwa jako tako

MaciejOrłoś

Post autor: MaciejOrłoś »

Czy ktoś mógł by powiedziec cos o kibicach Birmingham? Moze zapodac odrazu jakies fotki
GoroL

Post autor: GoroL »

Gdzie lepiej wybrac sie na mecz Evertonu czy Liverpool'u ???
i jak z biletami ??
Chirurg

Post autor: Chirurg »

Ja osobiście wybrał bym Liverpool, a ceny biletów znajdziesz na Oficjalnej Stronie Klubu.
Total

Post autor: Total »

Ja wybrałbym Liverpool. Choćby dla tego "You will never walk alone..." ;)
Inter

GoroL pisze:Gdzie lepiej wybrac sie na mecz Evertonu czy Liverpool'u ???
i jak z biletami ??
Na obu stadionach zajebiscie. Z biletami latwiej na EFC, ceny podobne +/- 32 kłity. Obczaj w necie od kiedy bilety sprzedaja na dany mecz LFC i wal pod kase rano, dasz rade ;)
Na Anfield polecam trybuny Main Stand lub Centenary, Na GP: Top Balcony.
Inter

SLASK26 na która trybune masz tiket?
HooliFan

Post autor: HooliFan »

wlasnie padl gol dla Man.United i ktos nawet rzucil swiece dymna na UWAGA :) ..........murawe:) nie wiem z jakiego to bylo sektoru :)
pozdro :)
kiwa jako tako

Mógłby ktoś napisać o ekipach z Londynu np : Queens Park Rangers, Crystal Palace, Charlton, Fulham, Brentford..., Wimbledon. Może ktoś wie jak tam było przed upadkiem klubu.

Chodzi mi o drużyny jakby 2 rzędu. O Arsenalu, Tottenhamie, Millwall, West Ham, Chelsea już dużo napisano :)
Inter

QPR - dobra ekipa, londynskie metro opanowane ;) układ z Chelsea
CP - dobre Ultras, uklad z The Yids
Charlton - wbrew pozorom dobra banda
Fulham - od czasu do czasu cos nabroją.
To tak po krótce. Szkoda, ze kolega NISC tu nie zaglada, bo ma duza wiedze w tych klimatach...

O Wimbledonie sporo ostatnio napisano na tym forum. Poszukaj..
kiwa jako tako

Inter pisze:QPR - dobra ekipa, londynskie metro opanowane ;) układ z Chelsea
CP - dobre Ultras, uklad z The Yids
Charlton - wbrew pozorom dobra banda
Fulham - od czasu do czasu cos nabroją.
To tak po krótce. Szkoda, ze kolega NISC tu nie zaglada, bo ma duza wiedze w tych klimatach...

O Wimbledonie sporo ostatnio napisano na tym forum. Poszukaj..
O Wimbledonie wiem, bo sam pytałem o nich wcześniej. Z tym Crystal Palace i dobrym Ultras to troche smiech bo czasem wywieszą tą swoją mało angielską flage fanatics i pokażą kilka transparentów :) O Charltonie słyszałem, że niezła banda, ale gorzej u nich z wyjazdami, Fulham pamietam jedynie z pitch invasion ponad rok temu u siebie z Chelsea. Dziś właśnie odbył się mecz QPR z Chelsea. Myślałem, że obie ekipy jako że są z tej samej dzielnicy nie cierpią się, a tu układ :?: :lol:
Inter

Tak, ukladzik taki - CFC ich niekiedy wspierają, a na kadre jezdza razem.

Napisalem, ze dobre Ultras, bo jak na Anglie, to to jest wypas :lol:
Pan_M

Post autor: Pan_M »

Ma ktoś info nt. kibiców Hull City?
kiwa jako tako

Obrazek

Obrazek

Wimbledon ma umiejscowienie tu gdzie Palace jako ze Wombles rozgrywali swoje mecze od 91 roku na Selhurst a nie u siebie na Plough Lane. To była jedna z wymówek do przeprowadznie się do MK przez działaczy Wimbledonu. Że niby nie grają na swoim stadionie i w swojej dzielnicy itd. W tej chwili jako AFC Wimbledon grają już w swojej dzielnicy

http://www.fussballinlondon.de/stadia_eng.php - Wszystkie stadiony w Londynie ( chyba chodzi o zawodowe zespoły )

Pewnie ciekawe były derby w 4 lidze Daggers vs Barnet. Pozatym gra tam jeszcze Brentford który moze liczyc na liczną rzesze fanów. Dzisiaj kibiców Dag&Red na meczu wyjazdowym w FA Cup w Southend było ponad 1000 ! A bilety w Anglii na IV lige porownywalne są nawet do Premiership

Tutaj duzo info. Szkoda ze nie znam niemieckiego :cry:
http://www.fussballinlondon.de/index2_de.php?pgid=

Pozatym http://en.wikipedia.org/wiki/Football_in_London
stone island

Post autor: stone island »

Oldhamu na Evertonie 5,5tysi.jak ktoś wie niech skrobnie o Cockney Reds- fanach MUTD w Londynie.
BIG AL

Post autor: BIG AL »

mógłby ktoś cos napisać o kibicach Newcastle ? słyszałem ze maja jeszcze grupę Ultra,no i ogólnie są w czołówce angielskich fanów z niezłymi liczbami wyjazdowymi
Inter

SLASK26 pisze:
Inter pisze:SLASK26 na która trybune masz tiket?
na TOP BALCONY
Zajebiście 8)
ODPOWIEDZ