flaga Lecha "Kolejorz-Zagłębie" prosta, bez haseł ale schludna i ma jakis swój urok.
KSZO - ładna
Legii - bardzo ładna, pomysłowa, fajne hasło, jedna z lepszych na Łazienkowskiej
Co do flagi ŁKSu to podwójny [link]. Nie dość że motyw z "Ziemia Obiecaną" zerżnięty z naszej oprawy (chociaż w zasadzie mozna to jeszcze zrozumieć, gdyż ziemia obiecana nie jest widzewskim hasłem) ale do tego ta panorama... Poprostu żal :shock: :?
hasło uzyte nie tak dawno na Widzewie, bazarowcy jak zawsze nie chcieli być gorsi i podłapali... i tak zawsze będziecie gorsi, czas sie przyzwyczaić
Co do flagi ŁKSu to podwójny plagiat. Nie dość że motyw z "Ziemia Obiecaną" zerżnięty z naszej oprawy (chociaż w zasadzie mozna to jeszcze zrozumieć, gdyż ziemia obiecana nie jest widzewskim hasłem) ale do tego ta panorama... Poprostu żal
Ach chłopaki, chyba przestaniemy robić jakiekolwiek flagi, bo i tak będzemy jeszcze gorsi od Was
A tak poważnie to jeszcze napiszecie, że wzorujemy się na Was?
Zajmijcie się swoim podwórkiem
Drogi Macieju, który tak świetnie władasz ironią (ostatnio jest modna na tym forum, stosowana w celu podbudowania swego ego)
czy agencja reklamowa, która umieściła swój baner (nad flagą na fotce) też się wzorowała na Was?
Podajcie ją do sądu za plagiat
Jackdaniels pisze:Drogi Macieju, który tak świetnie władasz ironią (ostatnio jest modna na tym forum, stosowana w celu podbudowania swego ego)
czy agencja reklamowa, która umieściła swój baner (nad flagą na fotce) też się wzorowała na Was?
Podajcie ją do sądu za plagiat
lepsza ironia niż net@napinka. zawsze weselej, jak po drugiej stronie kabla siedzi ktoś z poczuciem humoru.
a z tą agencją reklamową pomysł wcale nie głupi...
To juz nasza druga dobra akcja na lokalnym wrogu typowo &*%^@ąca Pewnie nadal nie wiecie co sie stalo
Rzeczywiscie tylko pogratulowac tej &*%^@ "AKCJI".
Powoli stajecie sie prekursorami nowego trendu na scenie kibicowskiej &*%^@ i skserowac wszytko co fajne.Tylko po co wam to?
Czyzby wasze pragnienia doscigniecia czolowki krajowej sa az tak wielkie ze imacie sie az tak załosnych "AKCJI"
Aby zademonstrowac jakies dobre AKCJE mieliscie pole do popisu na derbach ale jakos chyba wam nie wyszlo i to nie perwszy raz.
Co do wczorajszego meczu to powiedz mi "Action manie" czy znow sobie z Legia skakaliscie,przytulaliscie sie,spacerowaliscie po Pietrynie,szalikami sie wymienialiscie, browarki spijaliscie razem?
Bo ztego co slyszałem to sielanki nie bylo.Czyzby Legia was delikatnie mowiac lekko wychujała
Podsumowujac to jaki narod takie praktyki
Cos nie tak w tym twoim poscie chec dogryzienia w nim widac lecz slabo obrane drogi, jedynie ze slabymi derbami moge sie tu zgodzic. Jak jest z Legia bylo wiadomo, i w niedziele w Warszawie po raz kolejny potwierdzone zostanie ze to jest nic innego jak poprostu kosa. Ale przeciez co moze rozumiec osoba miziajaca sie z lechem (pewnie nie wiesz dlaczego nie powinniscie dodatkowo wypominajac nam przy mozliwychokazjach ...Mariusza ) Legia nas wychujała, a tak bardzo liczylem na zgode
No i flagi co chyba najwazniejsze bo dobrze zdajac sobie sprawe dlaczego wiem ze wiekszosc z was poprostu nie wie co sie stalo Dlatego akcja jest pozytywna (oczywiscie kilkakrotnie slabsza od wywieszania flag: Kibice Widzewa zycza milego dnia ) bo wasze 2 flagi ktore powstaly znane byly waskiemu gronu ludzi z waszej strony. Wiec przypal chyban ie po naszej stronie akcja i ciach. scenariusz sam sobie napisz. tymczasem wywiescie teraz te flagi tylko po wiekszcie je troszke i napiszcie na kazdej ze jest jeszcze wieksza i jeszcze lepsza teraz
od tych wszystkich uwag jest temat Łódzki, chcesz to tam przedstawiaj swoje żale, tam juz znajdziesz ludzi do polemiki, bo ja wystarczajaco sie nasycilem
Łódź miasto moje!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!
Hmmm jezeli ta AKCJE uwazasz za tak zajebista to ok twoja sprawa, wiec chyba musiala podobac sie ci tez nasza z rozkminiona wasza oprawa na przedostatnich derbach u was
Dla mnie jestescie najlepsza kserokopiarka i jest to pierwsze moje skojarzenie kiedy slysze lks. Byc moze jakos tam informacje o naszych nowych flagach do was doszly ale skserowanie ich i wywieszenie czemu mialo sluzyc? Co chcieliscie dzieki temu pokazać?
Haslo lks? co? posmiewisko idelanie do was pasuje.
Co do Legii to chyba ponownie kotek ogonem.Bo na ostatni mecz w pucharze ekstralklasy w Wawie tez jechaliscie pewni nadziej do przyjaciol z Legii spotkalo was maly zonk a teraz juz dobitne rozczarowanie a teksty ze rozwialiscie jakies zludzenia mozesz wsadzic miedzy bajki bo jak to ktos od was napisal wielu a was widzialo juz siebie z szalikami na Zylecie.
Nom akcja poprostu zajebista Nethools z ŁKS-u wjebali nam sie na forum i sprejem niedokładnie namalowali nasze projekty. Teraz pewnie nieźle tasujecie się przed kompem podśpiewując "Chorwackie" i "Tylko TY"
Jakie akcje tacy kibice, jacy kibice taki klub, jaki klub taki stadion
co do eŁKSy hehe, to akcja przednia. Widzew woził sie tymi transparentami w dniu derbów, ze taka akcja super i wogole (czemu nie przecze ) no ale to eŁKSa wywiesiła pierwsza flagi. I to jakie flagi.
Ciekawie sie robi w Łodzi
1908 pisze:skord gdzie ty widzisz ze te flagi sa malowane? wydaje ci sie bo deszcz padal .macie przypal - koniec i kropka
Post roku
EDIT: Żeby mi tego posta znowu nie skasowali...
Rodowici, skoro uważacie tą akcję za sukces, to ok, uważajcie sobie, tylko trochę lipnie będzie teraz, bo obie łódzkie ekipy będą wieszały fany oparte na tych samych projektach
kicken pisze:Teraz pewnie nieźle tasujecie się przed kompem podśpiewując "Chorwackie" i "Tylko TY"
Podobnie jak Lech i Jaga nasze "allez allez" tudzież "jizah_porto" a wy "W naszym mieście Łodzi" czy też wieszając "nasze nowe fany". Dalej cie to bawi?
kicken pisze:Jakie akcje tacy kibice, jacy kibice taki klub, jaki klub taki stadion
Wychodząc z tej prawidłowości w przeciwnym kierunku dojść mozna do wniosku że wszystko jest u was małe...
Czekam na więcej usmieszków z twojej strony
Podobnie jak większość osób spoza Widzewa uważam, że akcja kozak. Oni też by pewnie tak uważali, gdyby nie dotyczyło to ich, tylko jakiejś innej ekipy. A napinka na forum też nawet zabawna, tylko tu kompromitują się i Widzewiacy i fani ŁKSu.
Fakt ackja na plus, dość ciekawa, aczkolwiek to Widzew stworzył te falgi (projekty wykonanie). Widzewa fany są szyte, a ŁKS je szybko "skserował" spreyami. W osobistym odczuciu to dla Widzewa debiut fan sie należy bo to ich projekty i można uznać pierwsze wykonanie (chodzi o to że materiał a nie spreje).