Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
-
bercik RTS
-
Junior1948
-
19Sikornik45
- Kontakt:
-
Rafał Dąbrowa
Co do flagi ŁKSu to podwójny plagiat. Nie dość że motyw z "Ziemia Obiecaną" zerżnięty z naszej oprawy (chociaż w zasadzie mozna to jeszcze zrozumieć, gdyż ziemia obiecana nie jest widzewskim hasłem) ale do tego ta panorama... Poprostu żal :shock: :?
tu się zgodze nawetJackdaniels pisze:
Ach chłopaki, chyba przestaniemy robić jakiekolwiek flagi, bo i tak będzemy jeszcze gorsi od Was![]()
taka prawda... co ci poradzimy ?Jackdaniels pisze: A tak poważnie to jeszcze napiszecie, że wzorujemy się na Was?
łódzkie podwórko chyba możemy uznać za swoje, co ? chociaż w sumie... nie ma nas w Łodzi, to moze i masz racjeJackdaniels pisze: Zajmijcie się swoim podwórkiem
-
Jackdaniels
lepsza ironia niż net@napinka. zawsze weselej, jak po drugiej stronie kabla siedzi ktoś z poczuciem humoru.Jackdaniels pisze:Drogi Macieju, który tak świetnie władasz ironią (ostatnio jest modna na tym forum, stosowana w celu podbudowania swego ego)
czy agencja reklamowa, która umieściła swój baner (nad flagą na fotce) też się wzorowała na Was?
Podajcie ją do sądu za plagiat
a z tą agencją reklamową pomysł wcale nie głupi...
-
Jackdaniels
-
widzewiakZary
Cees pisze:To juz nasza druga dobra akcja na lokalnym wrogu typowo &*%^@ąca Pewnie nadal nie wiecie co sie stalo
Rzeczywiscie tylko pogratulowac tej &*%^@ "AKCJI".
Powoli stajecie sie prekursorami nowego trendu na scenie kibicowskiej &*%^@ i skserowac wszytko co fajne.Tylko po co wam to?
Czyzby wasze pragnienia doscigniecia czolowki krajowej sa az tak wielkie ze imacie sie az tak załosnych "AKCJI"![]()
Aby zademonstrowac jakies dobre AKCJE mieliscie pole do popisu na derbach ale jakos chyba wam nie wyszloi to nie perwszy raz.
Co do wczorajszego meczu to powiedz mi "Action manie" czy znow sobie z Legia skakaliscie,przytulaliscie sie,spacerowaliscie po Pietrynie,szalikami sie wymienialiscie, browarki spijaliscie razem?![]()
Bo ztego co slyszałem to sielanki nie bylo.Czyzby Legia was delikatnie mowiac lekko wychujała![]()
Podsumowujac to jaki narod takie praktyki
Cos nie tak w tym twoim poscie
No i flagi co chyba najwazniejsze bo dobrze zdajac sobie sprawe dlaczego wiem ze wiekszosc z was poprostu nie wie co sie stalo
Podobnie jak Lech i Jaga nasze "allez allez" tudzież "jizah_porto" a wy "W naszym mieście Łodzi" czy też wieszając "nasze nowe fany". Dalej cie to bawi?kicken pisze:Teraz pewnie nieźle tasujecie się przed kompem podśpiewując "Chorwackie" i "Tylko TY"![]()
Wychodząc z tej prawidłowości w przeciwnym kierunku dojść mozna do wniosku że wszystko jest u was małe...kicken pisze:Jakie akcje tacy kibice, jacy kibice taki klub, jaki klub taki stadion
Czekam na więcej usmieszków z twojej strony
-
media punto
Fakt ackja na plus, dość ciekawa, aczkolwiek to Widzew stworzył te falgi (projekty wykonanie). Widzewa fany są szyte, a ŁKS je szybko "skserował" spreyami. W osobistym odczuciu to dla Widzewa debiut fan sie należy bo to ich projekty i można uznać pierwsze wykonanie (chodzi o to że materiał a nie spreje).
-
Stalowiec_
-
zwykly_kibic
http://www.legialive.pl/galeria/foto.php?id=289&f=58 Flaga Polonii poprostu zajebista
Moja skromna ocena to 10/10 mam pytanie gdzie byłą robiona i jakie ma wymiary 
-
Mario_Stomil