Cees pisze:To juz nasza druga dobra akcja na lokalnym wrogu typowo &*%^@ąca Pewnie nadal nie wiecie co sie stalo
Rzeczywiscie tylko pogratulowac tej &*%^@ "AKCJI".
Powoli stajecie sie prekursorami nowego trendu na scenie kibicowskiej &*%^@ i skserowac wszytko co fajne.Tylko po co wam to?
Czyzby wasze pragnienia doscigniecia czolowki krajowej sa az tak wielkie ze imacie sie az tak załosnych "AKCJI"
Aby zademonstrowac jakies dobre AKCJE mieliscie pole do popisu na derbach ale jakos chyba wam nie wyszlo

i to nie perwszy raz.
Co do wczorajszego meczu to powiedz mi "Action manie" czy znow sobie z Legia skakaliscie,przytulaliscie sie,spacerowaliscie po Pietrynie,szalikami sie wymienialiscie, browarki spijaliscie razem?
Bo ztego co slyszałem to sielanki nie bylo.Czyzby Legia was delikatnie mowiac lekko wychujała
Podsumowujac to jaki narod takie praktyki

Cos nie tak w tym twoim poscie

chec dogryzienia w nim widac lecz slabo obrane drogi, jedynie ze slabymi derbami moge sie tu zgodzic. Jak jest z Legia bylo wiadomo, i w niedziele w Warszawie po raz kolejny potwierdzone zostanie ze to jest nic innego jak poprostu kosa. Ale przeciez co moze rozumiec osoba miziajaca sie z lechem (pewnie nie wiesz dlaczego nie powinniscie

dodatkowo wypominajac nam przy mozliwychokazjach ...Mariusza

) Legia nas wychujała, a tak bardzo liczylem na zgode
No i flagi co chyba najwazniejsze bo dobrze zdajac sobie sprawe dlaczego wiem ze wiekszosc z was poprostu nie wie co sie stalo

Dlatego akcja jest pozytywna (oczywiscie kilkakrotnie slabsza od wywieszania flag: Kibice Widzewa zycza milego dnia

) bo wasze 2 flagi ktore powstaly znane byly waskiemu gronu ludzi z waszej strony. Wiec przypal chyban ie po naszej stronie

akcja i ciach. scenariusz sam sobie napisz. tymczasem wywiescie teraz te flagi tylko po wiekszcie je troszke i napiszcie na kazdej ze jest jeszcze wieksza i jeszcze lepsza teraz

od tych wszystkich uwag jest temat Łódzki, chcesz to tam przedstawiaj swoje żale, tam juz znajdziesz ludzi do polemiki, bo ja wystarczajaco sie nasycilem