Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
elo_zipero
-
www.wroclawianie.info
- Kontakt:
juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
Teraz tylko czekać na akcje odwetową i kolejne prace do kosza, a najcennejsza jest praca i stracony czas.
Pozdro dla normalnych no i pozdrawiam panów z Citroena
Teraz tylko czekać na akcje odwetową i kolejne prace do kosza, a najcennejsza jest praca i stracony czas.
Pozdro dla normalnych no i pozdrawiam panów z Citroena
-
chojny widzew
Mam takie pytanie do wszystkich co sie tak oburzają na niszczenie prac wroga. Hipotetyczne zalozenie: jak by Wam pod domem ktoś namalował nie wiem jak pięknego i w ogóle grafa wrogiego klubu to co byście zrobili
Podziwiali jego piękno i wykonynanie czy może zamalowali, żeby nie raził w oczy
Dlatego nigdy nie rozumiem tego biadolenia o niszczeniu wrogich malunkow, zwlaszcza jak wypowiadaja sie o tym osoby z klubow ktore nie maja rywali na lokalnym podworku.
mapa fizyczna polski: jak Górnik zniszczy graf Ruchu to też się tak oburzasz? Niszczenie grafow ma wkurwic przeciwnika i tyle, nie wiem po co dorabiasz do tego jakas chora ideologie i przypisujesz ja nam.
mapa fizyczna polski: jak Górnik zniszczy graf Ruchu to też się tak oburzasz? Niszczenie grafow ma wkurwic przeciwnika i tyle, nie wiem po co dorabiasz do tego jakas chora ideologie i przypisujesz ja nam.
-
Michał z Łodzi
http://i6.tinypic.com/6u5ev7o.jpg poprawiony wyglad jednej z prac
Kiedys to bylo kiedys,czasy sie zieniaja,nikt z wWidzewa nie neguje faktu,ze kibice Łksu tworzyli podwaliny polskiej sceny kibicowskiej.mapa_fizyczna_polski pisze: Ja tylko podkresle poraz kolejny jak mozna porownac juz wrecz legende kibicowska(pierwsi w Polsce zorganizowani) z kibicami, ktorzy zapomnieli jak jeszcze tak niedawno w ogole ich nie bylo(co to jest 25 lat).
Tylko co z tego ma wynikac?Mamy im bic poklony?Czy moze tym wszystkim ktorzy wtedy zaczynali?
Czas idzie do przodu,czy to sie komus podoba,czy nie,Widzew od dluzszego czasu jest w kibicowskiej czolowce...i zniknol chyba kolejny argument,ze kibice Widzewa sa tylko i wylacznie dzieki sukcesom...bo tych juz dawno nie ma,a ostatnie lata to sportowy upadek i stagnacja.
Jest juz pokolenie kibiców,ktorzy nie pamietaja chocby LM.
Piszesz co to jest 25 lat...tych lat jest o kilka wiecej,kiedy Widzew zaczol wchodzic na kibicowska scene.
I przez te lata wiele do niej wniosl,chocbys nie wiem co napisal,prawdy nie zmienisz.
Prawda jest taka,ze Widzew min od wielu lat tworzy scene w Polsce,jest w czolowce roznych podsumowan,rankingów,od konca lat 80 jestesmy w wyjazdowej czołowce...
Co ma dzisiaj za znaczenie kto kilkadziesiat lat temu tworzyl kibicowskie klimaty?
Co to obchodzi 20 letniego chłopaka?c*** w to wbija...
Liczy sie dzien dzisiejszy.
Za zaslugi to sie lezy na Powązkach.Kto o tym zapomni chocby na chwile,szybko moze byc sprowadzony na ziemie.
-
Na Ostrzu Noża