Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
CKOCD

Post autor: CKOCD » 19.12.2007, 19:11

Obrazek

iparts.pl
elo_zipero

Post autor: elo_zipero » 20.12.2007, 13:05

Mika pisze:[link]
[link]

Korona Kielce
zdjęcie obrócone o 90 stopni ;)
Obrazek

hdg

Post autor: hdg » 20.12.2007, 23:35

Obrazek

pasiastygangster

Post autor: pasiastygangster » 23.12.2007, 12:16

Stary Wrzut:
Obrazek

www.wroclawianie.info

Post autor: www.wroclawianie.info » 25.12.2007, 10:44

http://www.wroclawianie.info/galeria - zdjęcia kibiców i nie tylko

LabedyKSG

Post autor: LabedyKSG » 25.12.2007, 17:35

wszedłem w ten link Wrocławianie .. i pisze tam ze kibice WKS-u malują najdluzsze dzielo malarskie w Polsce jesli chodzi o kibicowanie .. praca przekonkret :wink: ale w/g mnie za c**** nie przebiła z tą dlugoscia rracy żaboli z Knurowa ! :D
pozdrawiam i naprawde praca ZAJEBISTA !! :shock:
żartownisie ..

tskrk

Post autor: tskrk » 25.12.2007, 18:31

Co tam dokładnie pisze na tym grafie Śląska ?

Bandzior

Post autor: Bandzior » 25.12.2007, 19:37

Obrazek

tifo_ksu

Post autor: tifo_ksu » 25.12.2007, 20:21

Ile metrów ma ? :>

brumir

Post autor: brumir » 25.12.2007, 20:42

Graffiti Śląska ma bodajże 80 metrów długości i 3 metry wysokości. Praca nie jest jeszcze skończona, a hasło na górze brzmi "W życiu mym mottem hasło jedyne - kochać na zawsze swoją drużynę".

esenes

Post autor: esenes » 25.12.2007, 21:23

Graffiti kolego ma może 30 m...Chyba że zaliczasz 50 m pozostałej ściany pomalowanej w trzy kolory. Praca z Knurowa ma 120 m.
We'll never surrender !

brumir

Post autor: brumir » 25.12.2007, 22:42

Czytaj ze zrozumieniem... graffiti nie jest jeszcze ukończone, cała długość muru będzie wypełniona. Barwy to tylko podkład do całości jest... :roll:

Pozytywny

Post autor: Pozytywny » 25.12.2007, 23:21

esenes pisze:Graffiti kolego ma może 30 m...Chyba że zaliczasz 50 m pozostałej ściany pomalowanej w trzy kolory. Praca z Knurowa ma 120 m.
spoko nie skończone :wink:
Obrazek

JASH

Post autor: JASH » 27.12.2007, 00:51

Obrazek
Obrazek

To nizej było kilka razy w tym temacie...
Ostatnio zmieniony 27.12.2007, 10:42 przez JASH, łącznie zmieniany 1 raz.

bolo

Post autor: bolo » 27.12.2007, 18:55

juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
Teraz tylko czekać na akcje odwetową i kolejne prace do kosza, a najcennejsza jest praca i stracony czas.
Pozdro dla normalnych no i pozdrawiam panów z Citroena
Obrazek

neRka

Post autor: neRka » 27.12.2007, 19:29

bolo pisze:juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
Teraz tylko czekać na akcje odwetową i kolejne prace do kosza, a najcennejsza jest praca i stracony czas.
jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na necie :lol:
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 27.12.2007, 19:49

neRka pisze:
bolo pisze:juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na necie :lol:
Propaganda - Widzew rzadzi w Lodzi na kazdej dzielnicy i maja o wiele starsze tradycje kibicowskie od ŁKS. Jesli wczytasz sie w sens moich slow to bedziesz wiedzial o co mi chodzi.

To samo pewnie pamietasz jak wolaliscie na Widzew - zydzi a na ŁKS - ....ŁKS, pamietasz ?
ps od pol miesiaca mieszkam w Lodzi. na tym forum jeden ziomek pisal mi ze na teo c rzadzi Widzew, jakos tego nie widze :shock:

bolo

Post autor: bolo » 27.12.2007, 19:53

:evil: może u Was na śląsku fajnie jak jest wszystko pomazane. Ja tam wole ładne grafy jak i ŁKSy jak i Widzewa, no ale dosyc polemiki. to temat ze zdjeciami nowych prac :!:
Obrazek

chojny widzew

Post autor: chojny widzew » 27.12.2007, 21:00

mapa_fizyczna_polski pisze:
neRka pisze:
Propaganda - Widzew rzadzi w Lodzi na kazdej dzielnicy i maja o wiele starsze tradycje kibicowskie od ŁKS. Jesli wczytasz sie w sens moich slow to bedziesz wiedzial o co mi chodzi.

To samo pewnie pamietasz jak wolaliscie na Widzew - zydzi a na ŁKS - ....ŁKS, pamietasz ?
ps od pol miesiaca mieszkam w Lodzi. na tym forum jeden ziomek pisal mi ze na teo c rzadzi Widzew, jakos tego nie widze :shock:
O czym Ty w ogóle piszesz i jaki to ma związek z tematem :?: Napisz choc jednego posta o Górniku a nie udzielasz się w tematach dotyczacych innych klubow. Jak kierujesz sie opiniami jakis gamoni z tego forum to moge Ci pogratulowac tylko. Co do goscia z ŁKS-u to odpowiadam, ze niszczenie grafow bylo od dawna, taka specyfika miasta, ze oba kluby sie nie szanuja i walcza na wszystkich frontach. I nie osmieszaj sie pisaniem o jakis akcjach partyzanckich bo chyba dobrze wiesz ze robicie tak samo. No chyba ze malujecie na naszych osiedlach o 12 w poludnie :lol:

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 27.12.2007, 21:07

chojny widzew pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:
neRka pisze: jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na necie :lol:

O czym Ty w ogóle piszesz i jaki to ma związek z tematem :?: Napisz choc jednego posta o Górniku a nie udzielasz się w tematach dotyczacych innych klubow. Jak kierujesz sie opiniami jakis gamoni z tego forum to moge Ci pogratulowac tylko. Co do goscia z ŁKS-u to odpowiadam, ze niszczenie grafow bylo od dawna, taka specyfika miasta, ze oba kluby sie nie szanuja i walcza na wszystkich frontach. I nie osmieszaj sie pisaniem o jakis akcjach partyzanckich bo chyba dobrze wiesz ze robicie tak samo. No chyba ze malujecie na naszych osiedlach o 12 w poludnie :lol:
Wystarczy zajrzec do temutu o fc.
Juz Ci mowie - w Waszej swiadomosci zniszczenie grafa ŁKS, czy nawet zerwanie vlepki swidczy o tym ze oslabiacie ŁKS. Wydaje Wam sie ze bedziecie mogli go wrecz usunac z mapy kibicowskiej Lodzi. Takie wrazenie odnosze po rozmowach z chlopacami, na codzien mieszkajacymi w Lodzi(RTS).
Zreszta po tym co mozna zobaczyc na Waszym forum to chyba nie jednemu dobrze ulozonemu na codzien czlowiekowi odbije i to zdrowo.

ps dam Ci ksywke na pw

chojny widzew

Post autor: chojny widzew » 27.12.2007, 21:09

Mam takie pytanie do wszystkich co sie tak oburzają na niszczenie prac wroga. Hipotetyczne zalozenie: jak by Wam pod domem ktoś namalował nie wiem jak pięknego i w ogóle grafa wrogiego klubu to co byście zrobili :?: Podziwiali jego piękno i wykonynanie czy może zamalowali, żeby nie raził w oczy :?: Dlatego nigdy nie rozumiem tego biadolenia o niszczeniu wrogich malunkow, zwlaszcza jak wypowiadaja sie o tym osoby z klubow ktore nie maja rywali na lokalnym podworku.

mapa fizyczna polski: jak Górnik zniszczy graf Ruchu to też się tak oburzasz? Niszczenie grafow ma wkurwic przeciwnika i tyle, nie wiem po co dorabiasz do tego jakas chora ideologie i przypisujesz ja nam.

dno

Post autor: dno » 27.12.2007, 21:49

bolo - po cholere piszesz o tym na ogolnopolskim forum?Nie wiesz co sie aktualnie dzieje w Lodzi?To jest sprawa miedzy Widzewem i ŁKSem i przestan sie zalic przed cala Polska.
Najlepiej bedzie jak modzi usunal wszystkie posty na ten temat.
Wojna trwa na wszystkich polach :wink:

Michał z Łodzi

Post autor: Michał z Łodzi » 27.12.2007, 22:08

mapa_fizyczna_polski czekamy na kolejne trafne wpisy na temat Widzewa i Ruchu.

Mmm

Post autor: Mmm » 28.12.2007, 13:27

mapa_fizyczna_polski czy to czasem nie eŁksa na nagrane jak postępowac z wlepkami Widzewa(zdrapać kluczem i podpalić)i rozsyłali to sobie by sie uczyć?Znasz opowiastki z jednej strony barykady i traktujesz to jako całość.To ICH SPRAWA,niech sobie zamazują.Dla mnie przegra ten co będzie najwięcej płakać na forach.

nowy1908

Post autor: nowy1908 » 28.12.2007, 16:01

nie wiadomo czy sie smiac czy plakac jak sie to czyta.a TY bolo wez juz lepiej nic nie pisz tylko popraw choc jeden nasz zniszczony napis!!wiecej ruchów a mniej pierdolenia.
WRWCrew

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 28.12.2007, 20:50

Przepraszam za zamieszane wywolane moim "skandalicznym" postem. Poprostu jeden Widzewiak sikal wrecz z podniecania do mnie gdy mowil (tu cyt) "na forum mamy liste wszystkich grafow i napisow Łks".
Tak jaky zniszczenie tych napisow pomoglo w wyniszczeniu Łksu ?
Juz chyba latwiej zniszczyc max 2 pokolenia od pol wiecznej rzeszy ludzi ?

ps nie laczcie mnie z nienawiscia do Widzewa, wzgledem sztamy z Ruchem ! Dla mnie nigdy nie bedzie takiej sztamy. Coz moze znam zbyt wielu chorzowskich i z tad takie specyficzne myslenie ?

ps2 na razie znam wiecej Widzewiakow niz Ełkaesiakow, takze chyba jest cos nie tak w waszych dywagacjach :lol:

ps3 koniec tematu, na pw gadam z jednym ziomkiem i powiem szczerze mimo iz z obozu wroga(RTS) to naprawde idzie porozmawiac !

Blade1964

Post autor: Blade1964 » 28.12.2007, 22:19

[link] poprawiony wyglad jednej z prac

Michał z Łodzi

Post autor: Michał z Łodzi » 29.12.2007, 11:25

mapa_fizyczna_polski widzę, że Ty wszystkich znasz. W każdej bojówce masz ziomków. Tak sobie piszecie na gg? :lol:
Ten Twój obiektywizm, widziałes jak wyglądał temat o grafach Widzewa na forum łksu przed wyczyszczeniem? To dopiero było "sikanie" ale przecież złego słowa o łksie nie napiszesz. Bo przecież trzeba się wyżyć na Widzewiakach i kibicach Ruchu przed monitorem i na każdym kroku podwazać naszą zgodę :lol:
Tyle ode mnie do Ciebie, silny zgodowiczu Wisły Płock :D

dno

Post autor: dno » 29.12.2007, 12:00

Nie mieszaj do tego for klubowych , o Waszym tez by mozna książkę napisac (temacie takim jak unas)

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 29.12.2007, 17:13

Michał z Łodzi pisze:mapa_fizyczna_polski widzę, że Ty wszystkich znasz. W każdej bojówce masz ziomków. Tak sobie piszecie na gg? :lol:
Ten Twój obiektywizm, widziałes jak wyglądał temat o grafach Widzewa na forum łksu przed wyczyszczeniem? To dopiero było "sikanie" ale przecież złego słowa o łksie nie napiszesz. Bo przecież trzeba się wyżyć na Widzewiakach i kibicach Ruchu przed monitorem i na każdym kroku podwazać naszą zgodę :lol:
Tyle ode mnie do Ciebie, silny zgodowiczu Wisły Płock :D
Gadu-gadu niestety nie mam.
Roznica pomiedzy nasza byla zgoda a Wasza jest taka, ze Wy donosiliscie policji na Ruch niejednokrotnie(chyba nawet jeden ziomek z Rudy Sl mial przez to klopoty?) a teraz wielka sztama ?
Ja tylko podkresle poraz kolejny jak mozna porownac juz wrecz legende kibicowska(pierwsi w Polsce zorganizowani) z kibicami, ktorzy zapomnieli jak jeszcze tak niedawno w ogole ich nie bylo(co to jest 25 lat).

ps o Ruchu na tym forum nie napisalem ani jednego zlego posta
ps2 jak chcesz wiedziec to znam jednego Ełkaesiaka(42 lata z Dabrowy juz nieaktywny kibicowsko), a w pracy mam samych Widzewiakow :lol:
ps3 imie swojego ojca tez piszesz z malej litery ?

Kiju

Post autor: Kiju » 29.12.2007, 17:50

mapa_fizyczna_polski pisze: Ja tylko podkresle poraz kolejny jak mozna porownac juz wrecz legende kibicowska(pierwsi w Polsce zorganizowani) z kibicami, ktorzy zapomnieli jak jeszcze tak niedawno w ogole ich nie bylo(co to jest 25 lat).
Kiedys to bylo kiedys,czasy sie zieniaja,nikt z wWidzewa nie neguje faktu,ze kibice Łksu tworzyli podwaliny polskiej sceny kibicowskiej.

Tylko co z tego ma wynikac?Mamy im bic poklony?Czy moze tym wszystkim ktorzy wtedy zaczynali?

Czas idzie do przodu,czy to sie komus podoba,czy nie,Widzew od dluzszego czasu jest w kibicowskiej czolowce...i zniknol chyba kolejny argument,ze kibice Widzewa sa tylko i wylacznie dzieki sukcesom...bo tych juz dawno nie ma,a ostatnie lata to sportowy upadek i stagnacja.
Jest juz pokolenie kibiców,ktorzy nie pamietaja chocby LM.

Piszesz co to jest 25 lat...tych lat jest o kilka wiecej,kiedy Widzew zaczol wchodzic na kibicowska scene.
I przez te lata wiele do niej wniosl,chocbys nie wiem co napisal,prawdy nie zmienisz.

Prawda jest taka,ze Widzew min od wielu lat tworzy scene w Polsce,jest w czolowce roznych podsumowan,rankingów,od konca lat 80 jestesmy w wyjazdowej czołowce...

Co ma dzisiaj za znaczenie kto kilkadziesiat lat temu tworzyl kibicowskie klimaty?
Co to obchodzi 20 letniego chłopaka?c*** w to wbija...

Liczy sie dzien dzisiejszy.

Za zaslugi to sie lezy na Powązkach.Kto o tym zapomni chocby na chwile,szybko moze byc sprowadzony na ziemie.
Obrazek

EO

Post autor: EO » 29.12.2007, 20:34

[link]

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 29.12.2007, 23:30

Nie wiem czy było

Obrazek

dno

Post autor: dno » 30.12.2007, 01:51

Z perspektywy Socho City to odstajemy.Sochaczew wie , że liczy się to co jest teraz.Co ma powiedziec innego?Tradycja to on najwyżej może dac córce :lol:

ODPOWIEDZ