Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
http://www.wroclawianie.info/galeria - zdjęcia kibiców i nie tylko
-
-
juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
Teraz tylko czekać na akcje odwetową i kolejne prace do kosza, a najcennejsza jest praca i stracony czas.
Pozdro dla normalnych no i pozdrawiam panów z Citroena
Teraz tylko czekać na akcje odwetową i kolejne prace do kosza, a najcennejsza jest praca i stracony czas.

-
jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na neciebolo pisze:juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.

Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!
-
Propaganda - Widzew rzadzi w Lodzi na kazdej dzielnicy i maja o wiele starsze tradycje kibicowskie od ŁKS. Jesli wczytasz sie w sens moich slow to bedziesz wiedzial o co mi chodzi.neRka pisze:jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na neciebolo pisze:juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
To samo pewnie pamietasz jak wolaliscie na Widzew - zydzi a na ŁKS - ....ŁKS, pamietasz ?
ps od pol miesiaca mieszkam w Lodzi. na tym forum jeden ziomek pisal mi ze na teo c rzadzi Widzew, jakos tego nie widze

-
O czym Ty w ogóle piszesz i jaki to ma związek z tematemmapa_fizyczna_polski pisze:Propaganda - Widzew rzadzi w Lodzi na kazdej dzielnicy i maja o wiele starsze tradycje kibicowskie od ŁKS. Jesli wczytasz sie w sens moich slow to bedziesz wiedzial o co mi chodzi.neRka pisze:jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na neciebolo pisze:juz niedlugo Łódź zniknie z mapy dobrym kibicowkisch grafów.Partyzancka akcja widzewa na Rokiciu to czysta paranoja, po co niszczyć grafy na osiedlu należącym w 100% do wroga? i to jeszcze w taki sposób.obrzucenie farbą. oby szybciej zeby nikt nie widział. bedzie wiecej widzewiakow z tego powodu? napewno nie.
To samo pewnie pamietasz jak wolaliscie na Widzew - zydzi a na ŁKS - ....ŁKS, pamietasz ?
ps od pol miesiaca mieszkam w Lodzi. na tym forum jeden ziomek pisal mi ze na teo c rzadzi Widzew, jakos tego nie widze

-
Wystarczy zajrzec do temutu o fc.chojny widzew pisze:O czym Ty w ogóle piszesz i jaki to ma związek z tematemmapa_fizyczna_polski pisze:Propaganda - Widzew rzadzi w Lodzi na kazdej dzielnicy i maja o wiele starsze tradycje kibicowskie od ŁKS. Jesli wczytasz sie w sens moich slow to bedziesz wiedzial o co mi chodzi.neRka pisze: jak dla mnie niszczenie prac wroga, niezależnie na czyim terenie jest wliczone w kibicowanie. Na śląsku Ruch niszczy grafy GieKSy w Katowicach, GieKSiarze nasze w Chorzowie. Tylko widzę, że niektórzy mają mentalność żeby się tym żalić na necie
ps od pol miesiaca mieszkam w Lodzi. na tym forum jeden ziomek pisal mi ze na teo c rzadzi Widzew, jakos tego nie widzeNapisz choc jednego posta o Górniku a nie udzielasz się w tematach dotyczacych innych klubow. Jak kierujesz sie opiniami jakis gamoni z tego forum to moge Ci pogratulowac tylko. Co do goscia z ŁKS-u to odpowiadam, ze niszczenie grafow bylo od dawna, taka specyfika miasta, ze oba kluby sie nie szanuja i walcza na wszystkich frontach. I nie osmieszaj sie pisaniem o jakis akcjach partyzanckich bo chyba dobrze wiesz ze robicie tak samo. No chyba ze malujecie na naszych osiedlach o 12 w poludnie
Juz Ci mowie - w Waszej swiadomosci zniszczenie grafa ŁKS, czy nawet zerwanie vlepki swidczy o tym ze oslabiacie ŁKS. Wydaje Wam sie ze bedziecie mogli go wrecz usunac z mapy kibicowskiej Lodzi. Takie wrazenie odnosze po rozmowach z chlopacami, na codzien mieszkajacymi w Lodzi(RTS).
Zreszta po tym co mozna zobaczyc na Waszym forum to chyba nie jednemu dobrze ulozonemu na codzien czlowiekowi odbije i to zdrowo.
ps dam Ci ksywke na pw
-
Mam takie pytanie do wszystkich co sie tak oburzają na niszczenie prac wroga. Hipotetyczne zalozenie: jak by Wam pod domem ktoś namalował nie wiem jak pięknego i w ogóle grafa wrogiego klubu to co byście zrobili
Podziwiali jego piękno i wykonynanie czy może zamalowali, żeby nie raził w oczy
Dlatego nigdy nie rozumiem tego biadolenia o niszczeniu wrogich malunkow, zwlaszcza jak wypowiadaja sie o tym osoby z klubow ktore nie maja rywali na lokalnym podworku.
mapa fizyczna polski: jak Górnik zniszczy graf Ruchu to też się tak oburzasz? Niszczenie grafow ma wkurwic przeciwnika i tyle, nie wiem po co dorabiasz do tego jakas chora ideologie i przypisujesz ja nam.

mapa fizyczna polski: jak Górnik zniszczy graf Ruchu to też się tak oburzasz? Niszczenie grafow ma wkurwic przeciwnika i tyle, nie wiem po co dorabiasz do tego jakas chora ideologie i przypisujesz ja nam.
-
-
-
mapa_fizyczna_polski czy to czasem nie eŁksa na nagrane jak postępowac z wlepkami Widzewa(zdrapać kluczem i podpalić)i rozsyłali to sobie by sie uczyć?Znasz opowiastki z jednej strony barykady i traktujesz to jako całość.To ICH SPRAWA,niech sobie zamazują.Dla mnie przegra ten co będzie najwięcej płakać na forach.
-
Przepraszam za zamieszane wywolane moim "skandalicznym" postem. Poprostu jeden Widzewiak sikal wrecz z podniecania do mnie gdy mowil (tu cyt) "na forum mamy liste wszystkich grafow i napisow Łks".
Tak jaky zniszczenie tych napisow pomoglo w wyniszczeniu Łksu ?
Juz chyba latwiej zniszczyc max 2 pokolenia od pol wiecznej rzeszy ludzi ?
ps nie laczcie mnie z nienawiscia do Widzewa, wzgledem sztamy z Ruchem ! Dla mnie nigdy nie bedzie takiej sztamy. Coz moze znam zbyt wielu chorzowskich i z tad takie specyficzne myslenie ?
ps2 na razie znam wiecej Widzewiakow niz Ełkaesiakow, takze chyba jest cos nie tak w waszych dywagacjach
ps3 koniec tematu, na pw gadam z jednym ziomkiem i powiem szczerze mimo iz z obozu wroga(RTS) to naprawde idzie porozmawiac !
Tak jaky zniszczenie tych napisow pomoglo w wyniszczeniu Łksu ?
Juz chyba latwiej zniszczyc max 2 pokolenia od pol wiecznej rzeszy ludzi ?
ps nie laczcie mnie z nienawiscia do Widzewa, wzgledem sztamy z Ruchem ! Dla mnie nigdy nie bedzie takiej sztamy. Coz moze znam zbyt wielu chorzowskich i z tad takie specyficzne myslenie ?
ps2 na razie znam wiecej Widzewiakow niz Ełkaesiakow, takze chyba jest cos nie tak w waszych dywagacjach

ps3 koniec tematu, na pw gadam z jednym ziomkiem i powiem szczerze mimo iz z obozu wroga(RTS) to naprawde idzie porozmawiac !
-
mapa_fizyczna_polski widzę, że Ty wszystkich znasz. W każdej bojówce masz ziomków. Tak sobie piszecie na gg?
Ten Twój obiektywizm, widziałes jak wyglądał temat o grafach Widzewa na forum łksu przed wyczyszczeniem? To dopiero było "sikanie" ale przecież złego słowa o łksie nie napiszesz. Bo przecież trzeba się wyżyć na Widzewiakach i kibicach Ruchu przed monitorem i na każdym kroku podwazać naszą zgodę
Tyle ode mnie do Ciebie, silny zgodowiczu Wisły Płock

Ten Twój obiektywizm, widziałes jak wyglądał temat o grafach Widzewa na forum łksu przed wyczyszczeniem? To dopiero było "sikanie" ale przecież złego słowa o łksie nie napiszesz. Bo przecież trzeba się wyżyć na Widzewiakach i kibicach Ruchu przed monitorem i na każdym kroku podwazać naszą zgodę

-
Gadu-gadu niestety nie mam.Michał z Łodzi pisze:mapa_fizyczna_polski widzę, że Ty wszystkich znasz. W każdej bojówce masz ziomków. Tak sobie piszecie na gg?![]()
Ten Twój obiektywizm, widziałes jak wyglądał temat o grafach Widzewa na forum łksu przed wyczyszczeniem? To dopiero było "sikanie" ale przecież złego słowa o łksie nie napiszesz. Bo przecież trzeba się wyżyć na Widzewiakach i kibicach Ruchu przed monitorem i na każdym kroku podwazać naszą zgodę![]()
Roznica pomiedzy nasza byla zgoda a Wasza jest taka, ze Wy donosiliscie policji na Ruch niejednokrotnie(chyba nawet jeden ziomek z Rudy Sl mial przez to klopoty?) a teraz wielka sztama ?
Ja tylko podkresle poraz kolejny jak mozna porownac juz wrecz legende kibicowska(pierwsi w Polsce zorganizowani) z kibicami, ktorzy zapomnieli jak jeszcze tak niedawno w ogole ich nie bylo(co to jest 25 lat).
ps o Ruchu na tym forum nie napisalem ani jednego zlego posta
ps2 jak chcesz wiedziec to znam jednego Ełkaesiaka(42 lata z Dabrowy juz nieaktywny kibicowsko), a w pracy mam samych Widzewiakow

ps3 imie swojego ojca tez piszesz z malej litery ?
-
Kiedys to bylo kiedys,czasy sie zieniaja,nikt z wWidzewa nie neguje faktu,ze kibice Łksu tworzyli podwaliny polskiej sceny kibicowskiej.mapa_fizyczna_polski pisze: Ja tylko podkresle poraz kolejny jak mozna porownac juz wrecz legende kibicowska(pierwsi w Polsce zorganizowani) z kibicami, ktorzy zapomnieli jak jeszcze tak niedawno w ogole ich nie bylo(co to jest 25 lat).
Tylko co z tego ma wynikac?Mamy im bic poklony?Czy moze tym wszystkim ktorzy wtedy zaczynali?
Czas idzie do przodu,czy to sie komus podoba,czy nie,Widzew od dluzszego czasu jest w kibicowskiej czolowce...i zniknol chyba kolejny argument,ze kibice Widzewa sa tylko i wylacznie dzieki sukcesom...bo tych juz dawno nie ma,a ostatnie lata to sportowy upadek i stagnacja.
Jest juz pokolenie kibiców,ktorzy nie pamietaja chocby LM.
Piszesz co to jest 25 lat...tych lat jest o kilka wiecej,kiedy Widzew zaczol wchodzic na kibicowska scene.
I przez te lata wiele do niej wniosl,chocbys nie wiem co napisal,prawdy nie zmienisz.
Prawda jest taka,ze Widzew min od wielu lat tworzy scene w Polsce,jest w czolowce roznych podsumowan,rankingów,od konca lat 80 jestesmy w wyjazdowej czołowce...
Co ma dzisiaj za znaczenie kto kilkadziesiat lat temu tworzyl kibicowskie klimaty?
Co to obchodzi 20 letniego chłopaka?c*** w to wbija...
Liczy sie dzien dzisiejszy.
Za zaslugi to sie lezy na Powązkach.Kto o tym zapomni chocby na chwile,szybko moze byc sprowadzony na ziemie.