Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
o Marymońcie mało, to fakt, choć urodziłem się przy marymonckim PKS-e na Słodowcu...o Żoliborzu wiem dużo bo się tam wychowałem i do niedawna mieszkałem.Averno pisze:Oczywiscie ze marymont to jeszcze Zoliborzto pks marymont juz nie, ale granica przebiega przez Armi Krajowej, widze ze to ty malo wiesz o tej dzielnicy.
zapraszam na tyły ul. Dymińskiej 9-10 i Krajewskiego aż do Jeziorańskiegookolice cytadeli- czasami przy fontanie ktos sie zbierze i tyle,
w fortach imprez nie ma od 2-3 lat, więc jakie ostatnio?? (jeżeli chodzi ci o fort przy stacji orlen)Sam nie raz sprawdzalem, szczegolnie ze to droga do fortow(a tam ostatnio imprezy byly) w parku za Polonia.
-
Blaise KSG
Od Wolności aż do kościoła św. Anny przy skrzyżowaniu można się nadziać na ŻaboliSztygar pisze:dodał bym jeszcze Ul.Zawdzkiego i Wolności w Łabedach ... ze o tkz Manhatanie niewspomne19NC45 pisze:Gliwice- Pszczyńska , Trójkąt, Toszecka ,![]()
![]()
Sam sie spotkałem sytuacjami jak kolesie zapodają przyśpiewkę i czekają aż odśpiewasz, ale na Łabędach raczej nikogo nie potną. Co innego na trójkącie bermudzkim gdzie latają siekiery.
Dla mnie nieciekawa jest pszczyńska, wiadomo Piastole, ale nie spodziewam się tam niczego więcej niż przekop.
Oczywiscie ze o ten fortBrowarski pisze:w fortach imprez nie ma od 2-3 lat, więc jakie ostatnio?? (jeżeli chodzi ci o fort przy stacji orlen)
Odzyly, przynajmniej bylem jakos w kwietniu w tym roku na duzej imprezie techno/dnd i podone klimaty, oto link
http://www.dnb.pl/forum/viewtopic.php?p ... id=#227047
Co do cytadeli to moze mam takiego farta ze jak tam jestem w nocy to jest spokoj, choc fakt slyszalem o tym miejscu rozne opinie.
hmmm to coś się musiało zmienić, przecież tam do zeszłego lata urzędowała całakiem przyjemna knajpa (droga) ale jak byłeś to byłeś, zreszta nie mieszkam na Żoliborzu od marca więc może mi to uszło uwadze...Averno pisze:Oczywiscie ze o ten fortBrowarski pisze:w fortach imprez nie ma od 2-3 lat, więc jakie ostatnio?? (jeżeli chodzi ci o fort przy stacji orlen)![]()
Odzyly, przynajmniej bylem jakos w kwietniu w tym roku na duzej imprezie techno/dnd i podone klimaty,
No i tego farta życze Ci dalejCo do cytadeli to moze mam takiego farta ze jak tam jestem w nocy to jest spokoj, choc fakt slyszalem o tym miejscu rozne opinie.
-
konter1948
kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo
Na twoim miejscu pomyślał bym o jakiejś innej miejscówce
Na Żeromskiego są dwie strony medalu odcinek od ul. Legionów do ul. Kopernika nieciekawe klimaty ( szczególnie pl. Barlickiego i okoliczne uliczki ). Od ul. Kopernika do Al. Mickiewicza raczej spokój ale to chyba z powodu szpitala i MO.
Kibicowsko to tereny brodatych z al. Unii
RDG 1910 pisze:kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo
Na twoim miejscu pomyślał bym o jakiejś innej miejscówce![]()
Na Żeromskiego są dwie strony medalu odcinek od ul. Legionów do ul. Kopernika nieciekawe klimaty ( szczególnie pl. Barlickiego i okoliczne uliczki ). Od ul. Kopernika do Al. Mickiewicza raczej spokój ale to chyba z powodu szpitala i MO.
Nie no raczej decyzji nie zmienie upatrzyłem sobie tam całkiem ładne mieszkanko zreszta jak bym się teraz rozmyślił moja przyszła żonka by szału dostała
-
Oddany Drużynie
-
Rychu_KARPATY
Na Żeromce mozna dostac w pape jak na kazdej innej ulicy Starego Polesia. To tez zalezy w ktorym miejscu na Zeromce bedziesz mieszkala, wazne sa tez uliczne uliczy, bo np. kolo placu Barlickiego dzien w dzien cos sie dzieje, ogólnie nie jest AŻ tak żle jakby moglo byc na pierwszy rzut oka. Tereny ŁKSukubaksg pisze:RDG 1910 pisze:kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo
Na twoim miejscu pomyślał bym o jakiejś innej miejscówce![]()
Nie no raczej decyzji nie zmienie upatrzyłem sobie tam całkiem ładne mieszkanko zreszta jak bym się teraz rozmyślił moja przyszła żonka by szału dostała
ps south boat nie osmieszaj sie i nie siej napinki
Mam 38 lat
http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia
Re: ŁDZ
south boat w internecie akurat wiek osoby można określić jedynie po tym co pisze, dlatego śmiem wątpić w Twoje 38. Znam masę ludzi w takim wieku (oczwiście mówię tu o normalnie rozwiniętych
) i regułą jest że potrafią podejść z dystansem do takich tematów, być bardziej obiektywnymi i rozsądnymi, a przedewszystkim mieć zupełnie inne wartości (nawet jeśli interesują się kibicowaniem), niż te u kogo wisi na drzewach więcej skrojonych szali, kto gdzie w autobusach jeździ z szalem w majtach, kto biega kanałami i że na Bałutach poza limanką niema ełksy. Takie teksty i ta chęć wmówienia przez internet
bzdur nie na temat rywalowi bardziej pasuje do zakompleksionego 16-sto latka niż do chłopa trzydziesto paroletniego. I nie odpisuj bo nie zamierzam dyskutować nie na temat. Pozdrawiam, dwudziestodziewięciolatek 
http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Bardzo trafny filmik. Do prezydenta go wysłać, niech zobaczy jak zmniejszył bezrobocie w Polsce
co to za podklad na tym filmiku? z gory dziekiX pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
co do Kazimierza w nocy.. mialem tam kurewskie problemy.. ze spotkaniem jakiegokolwiek Polaka
.. bardzo bezpiecznie sie tam czulem ogolnie Krk wydawal mi sie dosc bezpieczny a nie raz zdarzalo mi sie wracac skads pozna pora:) bladzac po krakowskich osiedlach..ale kto wie moze to szczescie? co prawda to prawda NH noca nie odwiedzilem
- w koncu legenda zyje
-
mister_indyczek
- ban
Jeżyce i niektóre rejony Dębcarazdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
http://pl.youtube.com/watch?v=f5JhLTnHD ... re=related
ma ktoś mp3 z tego filmiku
-
KazoR_1987
Bułek - Bez lata poszukaj a znajdziesz na bankradekKKS pisze:Jeżyce i niektóre rejony Dębcarazdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
http://pl.youtube.com/watch?v=f5JhLTnHD ... re=related
ma ktoś mp3 z tego filmiku
-
hedonista demetriusz