Najbardziej niebezpieczna dzielnica

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Magico
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Magico »

To ja mam pytanko jak jest na Salwatorze w Krakowie??
iparts.pl
hols
ban

Post autor: hols »

Świętochłowice - Centrum , Lipiny
Browarski

Post autor: Browarski »

Averno pisze:Oczywiscie ze marymont to jeszcze Zoliborz :wink: to pks marymont juz nie, ale granica przebiega przez Armi Krajowej, widze ze to ty malo wiesz o tej dzielnicy.
o Marymońcie mało, to fakt, choć urodziłem się przy marymonckim PKS-e na Słodowcu...o Żoliborzu wiem dużo bo się tam wychowałem i do niedawna mieszkałem.
okolice cytadeli- czasami przy fontanie ktos sie zbierze i tyle,
zapraszam na tyły ul. Dymińskiej 9-10 i Krajewskiego aż do Jeziorańskiego :lol: - wzdłuż muru cytadelii...
Sam nie raz sprawdzalem, szczegolnie ze to droga do fortow(a tam ostatnio imprezy byly) w parku za Polonia.
w fortach imprez nie ma od 2-3 lat, więc jakie ostatnio?? (jeżeli chodzi ci o fort przy stacji orlen)
Blaise KSG

Post autor: Blaise KSG »

Sztygar pisze:
19NC45 pisze:Gliwice- Pszczyńska , Trójkąt, Toszecka ,
dodał bym jeszcze Ul.Zawdzkiego i Wolności w Łabedach ... ze o tkz Manhatanie niewspomne :lol: :lol: :lol:
Od Wolności aż do kościoła św. Anny przy skrzyżowaniu można się nadziać na Żaboli :D
Sam sie spotkałem sytuacjami jak kolesie zapodają przyśpiewkę i czekają aż odśpiewasz, ale na Łabędach raczej nikogo nie potną. Co innego na trójkącie bermudzkim gdzie latają siekiery.
Dla mnie nieciekawa jest pszczyńska, wiadomo Piastole, ale nie spodziewam się tam niczego więcej niż przekop.
Averno

Post autor: Averno »

Browarski pisze:w fortach imprez nie ma od 2-3 lat, więc jakie ostatnio?? (jeżeli chodzi ci o fort przy stacji orlen)
Oczywiscie ze o ten fort :wink:
Odzyly, przynajmniej bylem jakos w kwietniu w tym roku na duzej imprezie techno/dnd i podone klimaty, oto link
http://www.dnb.pl/forum/viewtopic.php?p ... id=#227047

Co do cytadeli to moze mam takiego farta ze jak tam jestem w nocy to jest spokoj, choc fakt slyszalem o tym miejscu rozne opinie.
Browarski

Post autor: Browarski »

Averno pisze:
Browarski pisze:w fortach imprez nie ma od 2-3 lat, więc jakie ostatnio?? (jeżeli chodzi ci o fort przy stacji orlen)
Oczywiscie ze o ten fort :wink:
Odzyly, przynajmniej bylem jakos w kwietniu w tym roku na duzej imprezie techno/dnd i podone klimaty,
hmmm to coś się musiało zmienić, przecież tam do zeszłego lata urzędowała całakiem przyjemna knajpa (droga) ale jak byłeś to byłeś, zreszta nie mieszkam na Żoliborzu od marca więc może mi to uszło uwadze... :D
Co do cytadeli to moze mam takiego farta ze jak tam jestem w nocy to jest spokoj, choc fakt slyszalem o tym miejscu rozne opinie.
No i tego farta życze Ci dalej :wink:
konter1948

Post autor: konter1948 »

A jak wygląda sytuacja w Szczecinie? :wink:
kubaksg

Post autor: kubaksg »

A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo :wink:
-A-B-G-

Post autor: -A-B-G- »

Kraków -Śródmieście ( Kazimierz , Wesoła , Grzegórzki ) . Huta wydaje mi się Oświecenia Boh Września , a oprócz tego Bieżanów Prokocim Kurdwanów Kozłówek Wola rejony Żabieńca , Dąbie
seen

Post autor: seen »

A D303 i KAzimierzowskie ? 8)
RDG 1910

Post autor: RDG 1910 »

kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo :wink:

Na twoim miejscu pomyślał bym o jakiejś innej miejscówce :wink:

Na Żeromskiego są dwie strony medalu odcinek od ul. Legionów do ul. Kopernika nieciekawe klimaty ( szczególnie pl. Barlickiego i okoliczne uliczki ). Od ul. Kopernika do Al. Mickiewicza raczej spokój ale to chyba z powodu szpitala i MO.

Kibicowsko to tereny brodatych z al. Unii :D
kubaksg

Post autor: kubaksg »

RDG 1910 pisze:
kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo :wink:

Na Żeromskiego są dwie strony medalu odcinek od ul. Legionów do ul. Kopernika nieciekawe klimaty ( szczególnie pl. Barlickiego i okoliczne uliczki ). Od ul. Kopernika do Al. Mickiewicza raczej spokój ale to chyba z powodu szpitala i MO.

Nie no raczej decyzji nie zmienie upatrzyłem sobie tam całkiem ładne mieszkanko zreszta jak bym się teraz rozmyślił moja przyszła żonka by szału dostała :wink:
zWWA

Post autor: zWWA »

do Legion

"Uzupełniając tą wypowiedz dodałbym Śródmieście
Z Pragą jest różnie jedni mówią że południowa częśc jest gorsza inni ze północna myślę że prawda leży tu po środku."

Akurat dobrze trafiłeś z tą prawdą,bo pośrodku jest stadion X-lecia,największy pierdolnik w Warszawie,jak nie w całej Polsce
Oddany Drużynie

Post autor: Oddany Drużynie »

konter1948 pisze:A jak wygląda sytuacja w Szczecinie? :wink:
heh to ja sie spytam jak wygląda sytuacja w Radomiu ? :lol:
Evil

Post autor: Evil »

Plock - glownie centrum tzn. Kwiatka, Sienkiewicza, Kolegialna.

takze ostro jest na tzw. Slodkich - Bartnicza, Miodowa, Jasminowa, Sklodowskiej
pawelbl

Post autor: pawelbl »

bardzo prosze o dokładniejsze informacje na temat Wrocławia(szczególnie na temat trójkąta bermudzkiego). Mam w niedalekiej perspektywie zamieszkać jakiś czas w bloku przy Macedońskiej
Rychu_KARPATY

Post autor: Rychu_KARPATY »

W Krośnie - Guzikówka i os. Tysiąclecia
nyyonker
Kontakt:

Post autor: nyyonker »

Lublin : Tatary, Bronowice, Kalina
Zamosc : Planty, Zamojskiego, Nowe Miasto
teofka

Post autor: teofka »

kubaksg pisze:
RDG 1910 pisze:

Nie no raczej decyzji nie zmienie upatrzyłem sobie tam całkiem ładne mieszkanko zreszta jak bym się teraz rozmyślił moja przyszła żonka by szału dostała :wink:
Na Żeromce mozna dostac w pape jak na kazdej innej ulicy Starego Polesia. To tez zalezy w ktorym miejscu na Zeromce bedziesz mieszkala, wazne sa tez uliczne uliczy, bo np. kolo placu Barlickiego dzien w dzien cos sie dzieje, ogólnie nie jest AŻ tak żle jakby moglo byc na pierwszy rzut oka. Tereny ŁKSu :D nazwa ich ekipy Hells Boys wpelni odzwierciedla klimat jaki tam panuje. Bujalem sie tam kilka lat u dzieczyny, fajnni ludzie ;)

ps south boat nie osmieszaj sie i nie siej napinki
Mam 38 lat
:lol: a zachowujesz sie jakbys mial 12. Nie histeryzuj..
X

Post autor: X »

http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia
Radog78

Re: ŁDZ

Post autor: Radog78 »

south boat w internecie akurat wiek osoby można określić jedynie po tym co pisze, dlatego śmiem wątpić w Twoje 38. Znam masę ludzi w takim wieku (oczwiście mówię tu o normalnie rozwiniętych :wink: ) i regułą jest że potrafią podejść z dystansem do takich tematów, być bardziej obiektywnymi i rozsądnymi, a przedewszystkim mieć zupełnie inne wartości (nawet jeśli interesują się kibicowaniem), niż te u kogo wisi na drzewach więcej skrojonych szali, kto gdzie w autobusach jeździ z szalem w majtach, kto biega kanałami i że na Bałutach poza limanką niema ełksy. Takie teksty i ta chęć wmówienia przez internet :lol: bzdur nie na temat rywalowi bardziej pasuje do zakompleksionego 16-sto latka niż do chłopa trzydziesto paroletniego. I nie odpisuj bo nie zamierzam dyskutować nie na temat. Pozdrawiam, dwudziestodziewięciolatek :wink:
slash

Post autor: slash »

http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia

Bardzo trafny filmik. Do prezydenta go wysłać, niech zobaczy jak zmniejszył bezrobocie w Polsce :roll: W czym my musimy żyć!
HooliFan

Post autor: HooliFan »

X pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
co to za podklad na tym filmiku? z gory dzieki
GST/06

Post autor: GST/06 »

Jak przedstawia sie sytuacja w Stalowej Woli?
X

Post autor: X »

Clint Mansell The Hole Main Theme
HooliFan

Post autor: HooliFan »

X pisze:Clint Mansell The Hole Main Theme
dzieki
fan14

Post autor: fan14 »

Jak się prezentuje sytuacja bezpieczeństwa na Pradze chodzi mi o okolice dworca Wileńskiego czy ktoś nieznajomy w tamtych rejonach może czuć się jakoś szczególnie zagrożony? licze na szczere odpowiedzi z góry dzięki
Pzdr!
sikor(L)

Post autor: sikor(L) »

Zależy o której godzinie. W dzień możesz sobie spokojnie chodzić. Późniejszą porą można spotkać różnych ludzi. Ja osobiście nigdy tam nie miałem żadnej przygody.
orwell

Post autor: orwell »

co do Kazimierza w nocy.. mialem tam kurewskie problemy.. ze spotkaniem jakiegokolwiek Polaka :shock: .. bardzo bezpiecznie sie tam czulem ogolnie Krk wydawal mi sie dosc bezpieczny a nie raz zdarzalo mi sie wracac skads pozna pora:) bladzac po krakowskich osiedlach..ale kto wie moze to szczescie? co prawda to prawda NH noca nie odwiedzilem :D - w koncu legenda zyje
mister_indyczek
ban

Post autor: mister_indyczek »

Wg mnie nie ma takich dzielnic każda jest taka sama tylko zależy od przypadku bo ktoś moze sie znaleźć w złym momencie w złym miejscu ...
razdwatrzy~

Post autor: razdwatrzy~ »

a Poznań ? jaka dzielnica..?
radekKKS

Post autor: radekKKS »

razdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
Jeżyce i niektóre rejony Dębca

http://pl.youtube.com/watch?v=f5JhLTnHD ... re=related
ma ktoś mp3 z tego filmiku
KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 »

radekKKS pisze:
razdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
Jeżyce i niektóre rejony Dębca

http://pl.youtube.com/watch?v=f5JhLTnHD ... re=related
ma ktoś mp3 z tego filmiku
Bułek - Bez lata poszukaj a znajdziesz na bank
KORONA-RZESZOW!

Post autor: KORONA-RZESZOW! »

Rzeszów - Załęże, Baranówka
biały

Post autor: biały »

A jak się sytułacja przedstawia na przykład w Częstochowie?
aleja12

Post autor: aleja12 »

biały pisze:A jak się sytułacja przedstawia na przykład w Częstochowie?
Jak wiadomo Raków, a dokładniej dzienica Ostani grosz
slepy1929

Post autor: slepy1929 »

A ktos moglby przedstawic jak jest na Warszawskim Grochowie :?:
hedonista demetriusz

Post autor: hedonista demetriusz »

slepy1929 pisze:A ktos moglby przedstawic jak jest na Warszawskim Grochowie :?:
dość hardcorowe klimaty , szczególnie okolice Dworca Wschodniego , Osiedla Ostrobramska
Zablokowany