u kolesia z Lechii Gdańsk . Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni i teraz już tylko tam będziemy robić smycze. Jedyny mankament to to, że są krótkie dosyć ale da się je jeszcze założyć na łeb
viceroy pisze:Wypasione smycze Piasta , gdzie robione jaki nakłąd i ile szt?
hmm jak sie nie myle to sa smycze Zabrzańskiego Górnika!?
ty sam jestes gornika .sa to smycze piasta
Nie rozumiem twojej reakcji, rzeczywiscie na pierszy rzut oka mozna stwierdzic ze to smycze KSG-FC Gliwice gdyz dominuje w nich kolor biały ktory ma mało wspólnego z kibicami Piasta...(Piast Gliwice barwy: Niebiesko-czerwone)
Jesli chodzi o sama ocene smyczki to po pierwsze Twierdza Gliwice nie pasuje do tego miasta bo dwa inne kluby maja w Gliwicach swoje FC... Po drugie mysle ze jest to swego rodzaju skopiowanie hasła kibiców WKSu z Wrocławia
Szakal1964 pisze:
hmm jak sie nie myle to sa smycze Zabrzańskiego Górnika!?
ty sam jestes gornika .sa to smycze piasta
Nie rozumiem twojej reakcji, rzeczywiscie na pierszy rzut oka mozna stwierdzic ze to smycze KSG-FC Gliwice gdyz dominuje w nich kolor biały ktory ma mało wspólnego z kibicami Piasta...(Piast Gliwice barwy: Niebiesko-czerwone)
Jesli chodzi o sama ocene smyczki to po pierwsze Twierdza Gliwice nie pasuje do tego miasta bo dwa inne kluby maja w Gliwicach swoje FC... Po drugie mysle ze jest to swego rodzaju skopiowanie hasła kibiców WKSu z Wrocławia
Dwa inne? Tzn. Górnik i kto? Bo jeżeli liczysz GieKSe, to Gliwice są jeszcze fan clubem co najmniej dwóch innych klubów...
ok dla mnie to wsiorawno... wiec poprawiam sie i mowie CONAJMNIEJ dwóch innych klubów ale to nie temat do takich rozmow.... to temat o Gadzetach a nie o FC wiec twój post byl nie na miejscu
powiem szczerze że na pierwszy rzut oka też pomyślałem że smycze Górnika.
A co do różnych FC w Gliwicach, to można powiedzieć że jest tam ino FC Górnik. Ruch i GieKSa to rzadko spotykane jednostki ( na Piast-GKS K-ce w klatce były 2 osoby z Gliwic i wy uważacie że macie tam prężny FC? [ wywnioskowałem to czytając wasze forum ] ) Jak ktoś chce dalej ten temat ciągnąć to zapraszam do tematu o fan clubach.
neRka pisze:powiem szczerze że na pierwszy rzut oka też pomyślałem że smycze Górnika.
A co do różnych FC w Gliwicach, to można powiedzieć że jest tam ino FC Górnik. Ruch i GieKSa to rzadko spotykane jednostki ( na Piast-GKS K-ce w klatce były 2 osoby z Gliwic i wy uważacie że macie tam prężny FC? [ wywnioskowałem to czytając wasze forum ] ) Jak ktoś chce dalej ten temat ciągnąć to zapraszam do tematu o fan clubach.
myslisz sie kolego.Gieksy troche wiecej jest-o dziwo zamieszkuja na dzielnicach gornika(Sosnica i Labedy),z Ruchu tez sa znane nam pewne jednostki,ale z reguly juz starsi faceci,mlodziezy brak.aktywniejsza nieco Gieksa,ale bez zadnych fajerwerkow.
Bluzy JUBILAT IZDEBNIK robione u Michała Czapli z Łodzi
gg:2926078
tel:660732431
jestem bardzo zadowolony z bluz, super haft, bardzo szybka realizacja.