Co tam robi herb Cracovii? jakaś nowa zgoda? układ?
Żeby nie było że rozmywam podkładki Ruchu fajne, koszulki Gieksy powiedziałbym nic specialnego poza tą 2, ładnie sie prezentują bluzy wklejone strone wcześniej Pasów
Co tam robi herb Cracovii? jakaś nowa zgoda? układ?
Żeby nie było że rozmywam podkładki Ruchu fajne, koszulki Gieksy powiedziałbym nic specialnego poza tą 2, ładnie sie prezentują bluzy wklejone strone wcześniej Pasów
Kolejny wielki plus dla [link]
Nasze ostatnie zamowienie u nich to okoliczosciowe koszulki na mecz Serbia - Polska .
Wykonanie koszulek k o n k r e t n i e (fotki nie oddaja nawet w 50% rzeczywistego wygladu) material b.d. i sam nadruk super dokladny. No i przedewsztkim TERMIN - KILKA DNI
Ostatnio zamawialismy rowniez szale oraz skarpety i tutaj tez wszystko wporzadku - profesionalna i szybka robota.
nie slyszalem by byla wylacznosc na uzywanie tego znaku.
a tak pozatym to w regionie, tym z ktorych pochodza ludzie z MG jest bardzo duza ilosc Wisly, z ktora sie potykaja. Dlatego wlasnie taki znak na smyczach.
a tak pozatym to w regionie, tym z ktorych pochodza ludzie z MG jest bardzo duza ilosc Wisly, z ktora sie potykaja. Dlatego wlasnie taki znak na smyczach.
pozdrawiam
No raczej jest wyłączność bo logo należy to do konkretnej grupy
PS: Te dwa posty nie miały na celu żadnej napinki jesli ktoś uważa że go tym co napisałem uraziłem to przepraszam
otua pisze:
pozdrawiam
No raczej jest wyłączność bo logo należy to do konkretnej grupy
PS: Te dwa posty nie miały na celu żadnej napinki jesli ktoś uważa że go tym co napisałem uraziłem to przepraszam
to jak byś się przyjżał bardziej to logo ze smyczy MG różni się od loga ekipy sportowej Cracovii - jest podobne ale nie takie same
Może tak jakieś oryginalne motywy byście wymyślili? Nie dość, że z flagi Zagłębia Lubin to na dodatek logo firmy Bad Boya.
logo firmy Bad Boy wykorzystuje bardzo wiele ekip nawet tych większych i na flagach i na vlepkach na koszylkach i innych gadżetach więc nie czepiej siĘ Włocłavii
kalimks pisze:
logo firmy Bad Boy wykorzystuje bardzo wiele ekip nawet tych większych i na flagach i na vlepkach na koszylkach i innych gadżetach więc nie czepiej siĘ Włocłavii
Wiem o tym, jednak Włocłavia non stop kseruje jakieś motywy i głównie o to się przyczepiłem.
W ścianach bloku zawarta tajemnica...
Cobra Krotoszyn [link]
Może tak jakieś oryginalne motywy byście wymyślili? Nie dość, że z flagi Zagłębia Lubin to na dodatek logo firmy Bad Boya.
nie to ze wszyscy na was sie uwzieli tylko wy co chwile kserujecie... od Elany (moje rysunki ktorych nigdzie nie mogles indziej znalesc) tez sobie "pozyczyliscie i to 2 razy) wiec o tym ze wina google czy cos odpada... sami cos sobie wymyslcie a nie... teraz od Zaglebia, ktora teraz bedzie ekipa od ktorej sciagniecie jakis motyw??