...-Z- pisze:Widzę, że Wisła GieKSie w małopolsce konkretnie za skórę zalazła

Nowe Gadżety Kibicowskie ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Gdzie ty tu widzisz herb Cracovii??ptr_ts pisze:Co tam robi herb Cracovii? jakaś nowa zgoda? układ?hanys pisze:Smycze
Malopolska Gieksa
Żeby nie było że rozmywampodkładki Ruchu fajne, koszulki Gieksy powiedziałbym nic specialnego poza tą 2, ładnie sie prezentują bluzy wklejone strone wcześniej Pasów
-
Kolejny wielki plus dla [link]
Nasze ostatnie zamowienie u nich to okoliczosciowe koszulki na mecz Serbia - Polska .
Wykonanie koszulek k o n k r e t n i e (fotki nie oddaja nawet w 50% rzeczywistego wygladu) material b.d. i sam nadruk super dokladny. No i przedewsztkim TERMIN - KILKA DNI

Ostatnio zamawialismy rowniez szale oraz skarpety i tutaj tez wszystko wporzadku - profesionalna i szybka robota.
(niestety tylko slaba jakosc zdjecia)

(fotek szali na razie brak )
Nasze ostatnie zamowienie u nich to okoliczosciowe koszulki na mecz Serbia - Polska .
Wykonanie koszulek k o n k r e t n i e (fotki nie oddaja nawet w 50% rzeczywistego wygladu) material b.d. i sam nadruk super dokladny. No i przedewsztkim TERMIN - KILKA DNI

Ostatnio zamawialismy rowniez szale oraz skarpety i tutaj tez wszystko wporzadku - profesionalna i szybka robota.
(niestety tylko slaba jakosc zdjecia)

(fotek szali na razie brak )
[link]
[link]

[link]

-
-
No raczej jest wyłączność bo logo należy to do konkretnej grupyilenesz pisze:otua pisze:nie slyszalem by byla wylacznosc na uzywanie tego znaku.Malopolska Gieksa
a tak pozatym to w regionie, tym z ktorych pochodza ludzie z MG jest bardzo duza ilosc Wisly, z ktora sie potykaja. Dlatego wlasnie taki znak na smyczach.
pozdrawiam
PS: Te dwa posty nie miały na celu żadnej napinki jesli ktoś uważa że go tym co napisałem uraziłem to przepraszam
-
to jak byś się przyjżał bardziej to logo ze smyczy MG różni się od loga ekipy sportowej Cracovii - jest podobne ale nie takie sameptr_ts pisze:ilenesz pisze:No raczej jest wyłączność bo logo należy to do konkretnej grupyotua pisze: nie slyszalem by byla wylacznosc na uzywanie tego znaku.
a tak pozatym to w regionie, tym z ktorych pochodza ludzie z MG jest bardzo duza ilosc Wisly, z ktora sie potykaja. Dlatego wlasnie taki znak na smyczach.
pozdrawiam
PS: Te dwa posty nie miały na celu żadnej napinki jesli ktoś uważa że go tym co napisałem uraziłem to przepraszam

GKS & Banik !
-
-
-
-
- ban
logo firmy Bad Boy wykorzystuje bardzo wiele ekip nawet tych większych i na flagach i na vlepkach na koszylkach i innych gadżetach więc nie czepiej siĘ WłocłaviiCK pisze:Może tak jakieś oryginalne motywy byście wymyślili? Nie dość, że z flagi Zagłębia Lubin to na dodatek logo firmy Bad Boya.Włocłavek pisze:Bluzy Włocłavii Włocławek:
-
Wiem o tym, jednak Włocłavia non stop kseruje jakieś motywy i głównie o to się przyczepiłem.kalimks pisze: logo firmy Bad Boy wykorzystuje bardzo wiele ekip nawet tych większych i na flagach i na vlepkach na koszylkach i innych gadżetach więc nie czepiej siĘ Włocłavii
W ścianach bloku zawarta tajemnica...
Cobra Krotoszyn
[link]
Cobra Krotoszyn
[link]
-
-
nie to ze wszyscy na was sie uwzieli tylko wy co chwile kserujecie... od Elany (moje rysunki ktorych nigdzie nie mogles indziej znalesc) tez sobie "pozyczyliscie i to 2 razy) wiec o tym ze wina google czy cos odpada... sami cos sobie wymyslcie a nie... teraz od Zaglebia, ktora teraz bedzie ekipa od ktorej sciagniecie jakis motyw??CK pisze:Może tak jakieś oryginalne motywy byście wymyślili? Nie dość, że z flagi Zagłębia Lubin to na dodatek logo firmy Bad Boya.Włocłavek pisze:Bluzy Włocłavii Włocławek: