Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
sobi_bydg_wks
Siema. W zwiazku z dodatkowym losowanie przegladnalem moje aplikacje i co widze, tzn czego nie widze. Na dwoch kontach gdzie na jednym mialem 1/4final nr 25 i na drugim koncie gdzie mialem 1/4 finaly 25 i 27 pusto jak na pustych od poczatku konatch??? Dokladnie tak samo to wyglda, czyli zero biletow na dole, a u gory info ze nie mam nic aktualnie do zaplacenia?
WTF???
PS.Na koncie z grupowka Polski jest wsio okey.
Dodam, ze za 1/4 finaly zaplacilem, i na dwoch kontach mialem potem zmiane na payment recived. Nie dostalem tez ani maili, ani listow zwyklych aby weryfikowac moje zamowienia jak mieli to inni.
WTF???
PS.Na koncie z grupowka Polski jest wsio okey.
Dodam, ze za 1/4 finaly zaplacilem, i na dwoch kontach mialem potem zmiane na payment recived. Nie dostalem tez ani maili, ani listow zwyklych aby weryfikowac moje zamowienia jak mieli to inni.
W polu, gdzie do tej pory miałeś wymienione bilety, jest tylko zdanie: You do not have any Tickets in your Application?
I na adres podany w aplikacji nie dostałeś listu, tak jak conajmniej dwie osoby z tego forum?
Ja w moich aplikacjach nie zanotowałem zmian - ani negatywnych (nic nie znikneło), ani pozytywnych (oferta zakupu dodatkowych biletów).
I na adres podany w aplikacji nie dostałeś listu, tak jak conajmniej dwie osoby z tego forum?
Ja w moich aplikacjach nie zanotowałem zmian - ani negatywnych (nic nie znikneło), ani pozytywnych (oferta zakupu dodatkowych biletów).
-
sobi_bydg_wks
Wszystko wskazuje na to, że takiej szansy nie będzie. Są tacy, którzy mimo wszystko w nią wierzą, ale to niczym nie uzasadniony optymizm. A dlaczego tak jest, to możesz przeczytać na wcześniejszych stronach tego watku, do czego zachęcam.MS pisze:Wiem, ze dla ludzi siedzących w temacie to moze smiesznie zabrzmi ale czy poza biletami jakie dostanie PZPN (w razie awansu oczywiscie) jest jeszcze szansa na zakup/udział w losowaniu/ jakis biletów przez UEFA?
-
czeladzianin
- Kontakt:
-
delegat fifa
Mam pytanie czy może ktoś mi wytłumaczyć od podstaw jak mogę zamówic bilet na tej stronie UEFY?? Moze być na priv.Nie mam pojęcia jak to ugryźć.Na mistrzostwa świata w Niemczech bilety kołował kumpel mieszkający w Niemczech wiec nie było problemów teraz są.Proszę kogoś kumatego jeśli można o poradę co i jak.
-
delegat fifa
z UEFA JUZ NIE ZAMOWISZ , LOSOWANIE BYŁO POL ROKU TEMU .... TERAZ ZOSTAJE JEDYNIE PZPN(L)egion pisze:Mam pytanie czy może ktoś mi wytłumaczyć od podstaw jak mogę zamówic bilet na tej stronie UEFY?? Moze być na priv.Nie mam pojęcia jak to ugryźć.Na mistrzostwa świata w Niemczech bilety kołował kumpel mieszkający w Niemczech wiec nie było problemów teraz są.Proszę kogoś kumatego jeśli można o poradę co i jak.
-
piekne lata 90-te...
-
psychol1908
Koledzy!
Przeczytanie 12 stron wątku nie jest chyba specjalnie trudne. Przeczytanie nawet kilka postów wyżej zapobiegłoby zaśmiecaniu tego wątku. A znajdziecie w nich WSZYSTKIE niezbędne informacje. Dobrze byłoby, żeby na Euro 2008 pojechali kibice, którzy posiedli umiejetność czytania przynajmniej we własnym jezyku...
Ale w skrócie:
OTO ZNANE MI DROGI NABYCIA BILETÓW NA EURO 2008:
1. PZPN - od 6-8 tysięcy biletów na każdy mecz Polski, zapisy zaczną się pewnie ok. stycznia -> życzę powodzenia!
2. Promocje sponsorów reprezentacji i Euro 2008, których będzie bez liku w miesiącach przed turniejem -> życzę powodzenia!
3. Zakup na czarnym rynku -> życze zasobnych kieszeni!
Wyczerpaliśmy temat na dziś?
Przeczytanie 12 stron wątku nie jest chyba specjalnie trudne. Przeczytanie nawet kilka postów wyżej zapobiegłoby zaśmiecaniu tego wątku. A znajdziecie w nich WSZYSTKIE niezbędne informacje. Dobrze byłoby, żeby na Euro 2008 pojechali kibice, którzy posiedli umiejetność czytania przynajmniej we własnym jezyku...
Ale w skrócie:
OTO ZNANE MI DROGI NABYCIA BILETÓW NA EURO 2008:
1. PZPN - od 6-8 tysięcy biletów na każdy mecz Polski, zapisy zaczną się pewnie ok. stycznia -> życzę powodzenia!
2. Promocje sponsorów reprezentacji i Euro 2008, których będzie bez liku w miesiącach przed turniejem -> życzę powodzenia!
3. Zakup na czarnym rynku -> życze zasobnych kieszeni!
Wyczerpaliśmy temat na dziś?
Z tego co jest napisane ogolnie to dopiero po losowaniu.piekne lata 90-te... pisze:kiedy będą ściągać kasę z kart kredytowych, bo mam wylosowane bilety na mecze grupowe naszych, tyle ze na stronie UEFA nic nie znalazłem? nie wiem czy kojarze dobrze, ale 8 grudnia?
Tez mam bilety FMT na Polske ale nie moge wejsc na swoje konto. Daje login, haslo prawidlowe, niby wchodzi ale potem jak nacisne continue to mnie wywala. Zaczynam sie martwic.
Na przełomie marca i kwietnia logowałem się na stronie UEFA i złożyłem zamówienie na bilet grupowe na mecze Polaków. O ile pamiętam po zakończeniu eliminacji wylosowane osoby miały zapłacić za bilety. Mam pytanie: czy ktoś wie jak sprawdzić czy został się wylosowanym ? ( wiem że UEFA rozsyłała e-mail`e, ale przez dłuższy czas nie miałem dostępu do netu i nie śledziłem sprawy) .Mam zapisany "Your Customer Reference Number is" . Proszę o pomoc.
Seba dla Ciebie
http://www.sports24.pl/wiecej.php?n=2328
Po to jest forum żeby się można było czegoś dowiedzieć. Przynajmniej ja tak uważam
http://www.sports24.pl/wiecej.php?n=2328
Po to jest forum żeby się można było czegoś dowiedzieć. Przynajmniej ja tak uważam
@Walker
masz swieta racje, forum jest wlasnie po to zeby sie dowiadywac, wymieniac poglady itp... ale w/w pytania nie byly na miejscu bo odpowiedzi byly na poprzednich stronach, a ich wcale tak duzo nie jest... zreszta aby sie dowiedziec jaka jest cena biletow wystarczy wpisac w googlach euro 2008 i na pierwszej lepszej stronie masz podane ceny
masz swieta racje, forum jest wlasnie po to zeby sie dowiadywac, wymieniac poglady itp... ale w/w pytania nie byly na miejscu bo odpowiedzi byly na poprzednich stronach, a ich wcale tak duzo nie jest... zreszta aby sie dowiedziec jaka jest cena biletow wystarczy wpisac w googlach euro 2008 i na pierwszej lepszej stronie masz podane ceny
sprzedam bilety na mecze grupowe Polaków
Witam
Mam do sprzedania podwójny komplet biletów na mecze grupowe Polaków.Z mojej strony profesjonalna i uczciwa transakcja.
pozdrawiam
Mam do sprzedania podwójny komplet biletów na mecze grupowe Polaków.Z mojej strony profesjonalna i uczciwa transakcja.
pozdrawiam
-
tomo
-
delegat fifa
wbrew pozorom nawet nie liczę na zdobycie biletu już w Austrii, po prostu poczuje klimat ME, nawet bez wstępu na mecz. To tylko 90 min, szanuje się i nie dam 2000 zł za bilet.tomo pisze:Zostaje wjazd na JanaHonky pisze:zdecydowana większość kibiców pojedzie do Austrii (oby) czy Szwajcarii, bez biletów. Bilet będzie bardzo bardzo ciężko zdobyć.![]()
Polak potrafi!!
no niestety znowu bedzie sie trzeba nameczyc ale czego to sie nie robi zeby przezyc tamta atmosferedelegat fifa pisze:widze temat sie kręci witam starych wyjadaczy mam nadzieje , ze znowu wspolnymi siłami zdobedziemy bileciki
mam nadzieje ze w nablizszym czasie wiecej sie wyjasni i na UEFA (kiedy zwroty) i na PZPN (kiedy losowanie itp);
pytanie do osob ktore kiedys kupowaly z pzpnu bilety na MS06: czy teraz jak bedzie sie skladac formularze to trzeba bedzie podac dane wszystkich 4 osob czy wystarczy jednej?
-
delegat fifa
Di Pablo pisze:no niestety znowu bedzie sie trzeba nameczyc ale czego to sie nie robi zeby przezyc tamta atmosferedelegat fifa pisze:widze temat sie kręci witam starych wyjadaczy mam nadzieje , ze znowu wspolnymi siłami zdobedziemy bileciki![]()
mam nadzieje ze w nablizszym czasie wiecej sie wyjasni i na UEFA (kiedy zwroty) i na PZPN (kiedy losowanie itp);
pytanie do osob ktore kiedys kupowaly z pzpnu bilety na MS06: czy teraz jak bedzie sie skladac formularze to trzeba bedzie podac dane wszystkich 4 osob czy wystarczy jednej?
Oni sami narazie nie wiedza jak to bedzie
Tutaj komunikat PZPN z Dziś
"Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało-czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów" - głosi oświadczenie PZPN.
-
delegat fifa
Ponawiam moją prośbę :
Na przełomie marca i kwietnia logowałem się na stronie UEFA i złożyłem zamówienie na bilet grupowe na mecze Polaków. O ile pamiętam po zakończeniu eliminacji wylosowane osoby miały zapłacić za bilety. Mam pytanie: czy ktoś wie jak sprawdzić czy został się wylosowanym ? ( wiem że UEFA rozsyłała e-mail`e, ale przez dłuższy czas nie miałem dostępu do netu i nie śledziłem sprawy) .Mam zapisany "Your Customer Reference Number is" . Proszę o pomoc.
klinsi pisze:Ponawiam moją prośbę :
Dokładnie tak jak piszesz...
Payments for Follow My Team series will only be processed after the Final Draw (2 December 2007). You will receive detailed payment instructions at that time. Instrukcje dotyczące płatności dostaniesz po losowaniu 2 grudnia
Natomiast jak chcesz sprawdzić co masz wylosowane ile płacisz i obejrzeć swoje dane ładuj na strone uefy www.euro2008.com ......
ticketing....registered applicants ...podajesz swój numer i hasło i tyle...Myśle że nie pobłądziłem po drodze
-
supanonimowy
Najleliej trafić do grupy b d i mecze grupowe rozgrywać w austri która jest tańsza od szwajcarii a jeszcze lepiej do grupy b w której jest austria która mecz rozgrywac będzie w klagerfurt i w wiedniu gdzie jest największy stadion mistrzostw (50) tyś.pzpn przypada na kązdy mecz 20% biletów pojemności stadionu.Gdyby udało nam sie trafić do tej grupy noclego mozan kręcić sobie na słowacji(bratysława).W nocowałem kiedyś w tym domu studenckim http://www.hotel-druzba.sk/index.cfm?s= ... guageID=sk w sezonie wakacyjnym doba kosztuje ok 230-250 sk.w 2005 roku jak nocowałem w tym domu zakwaterowali nas na 6 pietrze i oprócz naszego pokoju na tym samym pietrze zajętych bylo może jeszcze ze dwa pokoje.pozdrawiam