Euro 2008 - bilety!!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

megaotto

Post autor: megaotto »

Tak więc jedną aplikację na FMT -G Poland będę sprzedawał. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdro
iparts.pl
sobi_bydg_wks

Post autor: sobi_bydg_wks »

Siema. W zwiazku z dodatkowym losowanie przegladnalem moje aplikacje i co widze, tzn czego nie widze. Na dwoch kontach gdzie na jednym mialem 1/4final nr 25 i na drugim koncie gdzie mialem 1/4 finaly 25 i 27 pusto jak na pustych od poczatku konatch??? Dokladnie tak samo to wyglda, czyli zero biletow na dole, a u gory info ze nie mam nic aktualnie do zaplacenia?

WTF???

PS.Na koncie z grupowka Polski jest wsio okey.

Dodam, ze za 1/4 finaly zaplacilem, i na dwoch kontach mialem potem zmiane na payment recived. Nie dostalem tez ani maili, ani listow zwyklych aby weryfikowac moje zamowienia jak mieli to inni.
Miguel

Post autor: Miguel »

W polu, gdzie do tej pory miałeś wymienione bilety, jest tylko zdanie: You do not have any Tickets in your Application?

I na adres podany w aplikacji nie dostałeś listu, tak jak conajmniej dwie osoby z tego forum?

Ja w moich aplikacjach nie zanotowałem zmian - ani negatywnych (nic nie znikneło), ani pozytywnych (oferta zakupu dodatkowych biletów).
sobi_bydg_wks

Post autor: sobi_bydg_wks »

Ufff, ku*** sa bilety. Tak dawno skldalem te aplikacje, ze zapomnialem ze na 1 maila mam dwa numery, a bilety wylosowaly sie na drugi numer. Sa bilety i wsio jest okey. 8)
MS

Post autor: MS »

Wiem, ze dla ludzi siedzących w temacie to moze smiesznie zabrzmi ale czy poza biletami jakie dostanie PZPN (w razie awansu oczywiscie) jest jeszcze szansa na zakup/udział w losowaniu/ jakis biletów przez UEFA? Czy wszystie przewidziane terminy losowań juz minęły?

Pzdr.
Miguel

MS pisze:Wiem, ze dla ludzi siedzących w temacie to moze smiesznie zabrzmi ale czy poza biletami jakie dostanie PZPN (w razie awansu oczywiscie) jest jeszcze szansa na zakup/udział w losowaniu/ jakis biletów przez UEFA?
Wszystko wskazuje na to, że takiej szansy nie będzie. Są tacy, którzy mimo wszystko w nią wierzą, ale to niczym nie uzasadniony optymizm. A dlaczego tak jest, to możesz przeczytać na wcześniejszych stronach tego watku, do czego zachęcam.
czeladzianin
Kontakt:

Post autor: czeladzianin »

kazdy kto pojedzie i bedzie mial troche wiecej kasy niz nominalna cena biletu kupi od koni, oni zawsze byli, sa i beda...... 8) Drozej ale dla repry nie takie koszty sie ponosilo :lol:
delegat fifa

Post autor: delegat fifa »

JA teraz 3mam kciuki za losowanie :) zeby Polaków wylosowali do grupy b :) hehe na ta mam bilety
(L)egion

Post autor: (L)egion »

Mam pytanie czy może ktoś mi wytłumaczyć od podstaw jak mogę zamówic bilet na tej stronie UEFY?? Moze być na priv.Nie mam pojęcia jak to ugryźć.Na mistrzostwa świata w Niemczech bilety kołował kumpel mieszkający w Niemczech wiec nie było problemów teraz są.Proszę kogoś kumatego jeśli można o poradę co i jak.
maldini

Post autor: maldini »

Ja mam takie pytanie czy w najblizszym czasie beda losowania biletów na mecze grupowe Polaków czy jest taka mozliwosc . Prosze o odp osoby kumate
Di Pablo

Post autor: Di Pablo »

Jedyne jakie losowanie będzie to losowanie przez PZPN, UEFA juz nie planuje sprzedazy biletow, jedyna mozliwosc przez UEFA to taka ze ktos zrezygnuje z biletow, w co watpie...
delegat fifa

(L)egion pisze:Mam pytanie czy może ktoś mi wytłumaczyć od podstaw jak mogę zamówic bilet na tej stronie UEFY?? Moze być na priv.Nie mam pojęcia jak to ugryźć.Na mistrzostwa świata w Niemczech bilety kołował kumpel mieszkający w Niemczech wiec nie było problemów teraz są.Proszę kogoś kumatego jeśli można o poradę co i jak.
z UEFA JUZ NIE ZAMOWISZ , LOSOWANIE BYŁO POL ROKU TEMU .... TERAZ ZOSTAJE JEDYNIE PZPN
piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... »

kiedy będą ściągać kasę z kart kredytowych, bo mam wylosowane bilety na mecze grupowe naszych, tyle ze na stronie UEFA nic nie znalazłem? nie wiem czy kojarze dobrze, ale 8 grudnia?
psychol1908

Post autor: psychol1908 »

Po co na priv, chyba każdy kto nie ma biletu chętnie sie dowie czy jest jeszcze mozliwosc dostania biletu...
Miguel

Koledzy!

Przeczytanie 12 stron wątku nie jest chyba specjalnie trudne. Przeczytanie nawet kilka postów wyżej zapobiegłoby zaśmiecaniu tego wątku. A znajdziecie w nich WSZYSTKIE niezbędne informacje. Dobrze byłoby, żeby na Euro 2008 pojechali kibice, którzy posiedli umiejetność czytania przynajmniej we własnym jezyku...

Ale w skrócie:

OTO ZNANE MI DROGI NABYCIA BILETÓW NA EURO 2008:

1. PZPN - od 6-8 tysięcy biletów na każdy mecz Polski, zapisy zaczną się pewnie ok. stycznia -> życzę powodzenia!
2. Promocje sponsorów reprezentacji i Euro 2008, których będzie bez liku w miesiącach przed turniejem -> życzę powodzenia!
3. Zakup na czarnym rynku -> życze zasobnych kieszeni!

Wyczerpaliśmy temat na dziś?
dynek

Post autor: dynek »

piekne lata 90-te... pisze:kiedy będą ściągać kasę z kart kredytowych, bo mam wylosowane bilety na mecze grupowe naszych, tyle ze na stronie UEFA nic nie znalazłem? nie wiem czy kojarze dobrze, ale 8 grudnia?
Z tego co jest napisane ogolnie to dopiero po losowaniu.

Tez mam bilety FMT na Polske ale nie moge wejsc na swoje konto. Daje login, haslo prawidlowe, niby wchodzi ale potem jak nacisne continue to mnie wywala. Zaczynam sie martwic.
otak

Post autor: otak »

A jak będzie z biletami dla gospodarzy? czy na bilety kupione np. w Austrii będzie można wejść, czy będą one imienne?
Miguel

Nie ma czegoś takiego, jak "bilet dla gospodarzy" - bilet to bilet, wszystkie będą takie same. I nawet jeśli będą imienne (co nie jest przesądzone), to póki co ani podczas Euro 2004, ani MŚ 2006 nikt nie potrafił zweryfikować zgodności nazwiska na bilecie z osobą, która na niego wchodzi.
seba1944

Post autor: seba1944 »

przeglądnąłem 3 ostatnie strony i nie chce mi sie dalej szukać... ile kosztuje najtanszy bilet na mecz fazy grupowej?
seba1944

Post autor: seba1944 »

chce sie dowiedziec, tylko ze póki co nie nastawiam sie zabardzo na wyjazd na jakiś mecz, dlatego ze koszt pewnie nie na moją kieszen, ale gdyby sie okazało ze nie są az tak bardzo dorgie, wtedy mogłbym zacząc myślec poważniej o wyjeździe
dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny »

kiedy bedzie zglaszanie zamowien i losowanie w pzpn??
klinsi

Post autor: klinsi »

Na przełomie marca i kwietnia logowałem się na stronie UEFA i złożyłem zamówienie na bilet grupowe na mecze Polaków. O ile pamiętam po zakończeniu eliminacji wylosowane osoby miały zapłacić za bilety. Mam pytanie: czy ktoś wie jak sprawdzić czy został się wylosowanym ? ( wiem że UEFA rozsyłała e-mail`e, ale przez dłuższy czas nie miałem dostępu do netu i nie śledziłem sprawy) .Mam zapisany "Your Customer Reference Number is" . Proszę o pomoc.
Walker

Post autor: Walker »

Seba dla Ciebie
http://www.sports24.pl/wiecej.php?n=2328

Po to jest forum żeby się można było czegoś dowiedzieć. Przynajmniej ja tak uważam :roll:
Di Pablo

@Walker

masz swieta racje, forum jest wlasnie po to zeby sie dowiadywac, wymieniac poglady itp... ale w/w pytania nie byly na miejscu bo odpowiedzi byly na poprzednich stronach, a ich wcale tak duzo nie jest... zreszta aby sie dowiedziec jaka jest cena biletow wystarczy wpisac w googlach euro 2008 i na pierwszej lepszej stronie masz podane ceny
Honky

Post autor: Honky »

zdecydowana większość kibiców pojedzie do Austrii (oby) czy Szwajcarii, bez biletów. Bilet będzie bardzo bardzo ciężko zdobyć.
supplier

sprzedam bilety na mecze grupowe Polaków

Post autor: supplier »

Witam

Mam do sprzedania podwójny komplet biletów na mecze grupowe Polaków.Z mojej strony profesjonalna i uczciwa transakcja.

pozdrawiam
tomo

Post autor: tomo »

Honky pisze:zdecydowana większość kibiców pojedzie do Austrii (oby) czy Szwajcarii, bez biletów. Bilet będzie bardzo bardzo ciężko zdobyć.
Zostaje wjazd na Jana :wink:

Polak potrafi!!
delegat fifa

widze temat sie kręci witam starych wyjadaczy mam nadzieje , ze znowu wspolnymi siłami zdobedziemy bileciki :)
Honky

Post autor: Honky »

tomo pisze:
Honky pisze:zdecydowana większość kibiców pojedzie do Austrii (oby) czy Szwajcarii, bez biletów. Bilet będzie bardzo bardzo ciężko zdobyć.
Zostaje wjazd na Jana :wink:

Polak potrafi!!
wbrew pozorom nawet nie liczę na zdobycie biletu już w Austrii, po prostu poczuje klimat ME, nawet bez wstępu na mecz. To tylko 90 min, szanuje się i nie dam 2000 zł za bilet.
Di Pablo

delegat fifa pisze:widze temat sie kręci witam starych wyjadaczy mam nadzieje , ze znowu wspolnymi siłami zdobedziemy bileciki :)
no niestety znowu bedzie sie trzeba nameczyc ale czego to sie nie robi zeby przezyc tamta atmosfere :)

mam nadzieje ze w nablizszym czasie wiecej sie wyjasni i na UEFA (kiedy zwroty) i na PZPN (kiedy losowanie itp);

pytanie do osob ktore kiedys kupowaly z pzpnu bilety na MS06: czy teraz jak bedzie sie skladac formularze to trzeba bedzie podac dane wszystkich 4 osob czy wystarczy jednej?
delegat fifa

Di Pablo pisze:
delegat fifa pisze:widze temat sie kręci witam starych wyjadaczy mam nadzieje , ze znowu wspolnymi siłami zdobedziemy bileciki :)
no niestety znowu bedzie sie trzeba nameczyc ale czego to sie nie robi zeby przezyc tamta atmosfere :)

mam nadzieje ze w nablizszym czasie wiecej sie wyjasni i na UEFA (kiedy zwroty) i na PZPN (kiedy losowanie itp);

pytanie do osob ktore kiedys kupowaly z pzpnu bilety na MS06: czy teraz jak bedzie sie skladac formularze to trzeba bedzie podac dane wszystkich 4 osob czy wystarczy jednej?

Oni sami narazie nie wiedza jak to bedzie

Tutaj komunikat PZPN z Dziś

"Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało-czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów" - głosi oświadczenie PZPN.
Miguel

Zauważ, że pisałem o "mniejszych miastach-gospodarzach", a Wiednia do nich nie zaliczam. ;)

Pewnie, ze można znaleźć coś tańszego, ale albo daleko od stadionu, albo daleko od centrum. A takich lokalizacji nawet nie biorą pod uwagę.
megaotto

Dokładnie tak jak napisał Miquel..
Trzymajmy kciuki abyśmy grali w Austrii :?
delegat fifa

ja juz nocleg mam obczajony mianowicie robie Tripa po ME przyczepa Campingowa heh :)

I Też trzymam kciuki za to zebysmy grali w Austrii
megaotto

No to masz problem z głowy :lol: , obczajałem dzisiaj ceny noclegów w necie Wygląda na to że będzie się trzeba spieszyć z rezerwacjami. Planuję przebywać na ME ~ 2 tygodni tak więc ładnie skrobnie po kieszeni. Wie ktoś ile kilogramów kiełbasy można przewozić przez granicę? 8)
klinsi

Post autor: klinsi »

Ponawiam moją prośbę :

Na przełomie marca i kwietnia logowałem się na stronie UEFA i złożyłem zamówienie na bilet grupowe na mecze Polaków. O ile pamiętam po zakończeniu eliminacji wylosowane osoby miały zapłacić za bilety. Mam pytanie: czy ktoś wie jak sprawdzić czy został się wylosowanym ? ( wiem że UEFA rozsyłała e-mail`e, ale przez dłuższy czas nie miałem dostępu do netu i nie śledziłem sprawy) .Mam zapisany "Your Customer Reference Number is" . Proszę o pomoc.
megaotto

klinsi pisze:Ponawiam moją prośbę :

Dokładnie tak jak piszesz...
Payments for Follow My Team series will only be processed after the Final Draw (2 December 2007). You will receive detailed payment instructions at that time. Instrukcje dotyczące płatności dostaniesz po losowaniu 2 grudnia

Natomiast jak chcesz sprawdzić co masz wylosowane ile płacisz i obejrzeć swoje dane ładuj na strone uefy www.euro2008.com ......
ticketing....registered applicants ...podajesz swój numer i hasło i tyle...Myśle że nie pobłądziłem po drodze :D
supanonimowy

Post autor: supanonimowy »

Najleliej trafić do grupy b d i mecze grupowe rozgrywać w austri która jest tańsza od szwajcarii a jeszcze lepiej do grupy b w której jest austria która mecz rozgrywac będzie w klagerfurt i w wiedniu gdzie jest największy stadion mistrzostw (50) tyś.pzpn przypada na kązdy mecz 20% biletów pojemności stadionu.Gdyby udało nam sie trafić do tej grupy noclego mozan kręcić sobie na słowacji(bratysława).W nocowałem kiedyś w tym domu studenckim http://www.hotel-druzba.sk/index.cfm?s= ... guageID=sk w sezonie wakacyjnym doba kosztuje ok 230-250 sk.w 2005 roku jak nocowałem w tym domu zakwaterowali nas na 6 pietrze i oprócz naszego pokoju na tym samym pietrze zajętych bylo może jeszcze ze dwa pokoje.pozdrawiam
ODPOWIEDZ