Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.
Sebiks: obił również wielu śmierdzieli, to prawda. Ty myślisz że jestem jakimś idiotą 20 letnim? Ktoś wyłapał, ktoś jest p**** to trzeba o tym mówić
Sebiks: obił również wielu śmierdzieli, to prawda. Ty myślisz że jestem jakimś idiotą 20 letnim? Ktoś wyłapał, ktoś jest p**** to trzeba o tym mówić
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
No tak, w dodatku bezklubowym, piszącym ciulstwa we wszystkich tematach, a co?cpcasual pisze: 14.05.2026, 18:06 A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.
Jest i stary pet jabol. Zaczynasz się bawić w doza? Banda obsranych katowickich ciot. Persona non grata kaniol wszystkich w dupe harata 😅 Weź cyganie utkaj po pizde bo jak byś miał trochę wstydu to byś tego nie komentował
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
1964RUDA SLASKA
a moze bys tak sam od siebie zaczol mowic co?cpcasual pisze: 14.05.2026, 18:06 A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.
kiedy wylapales kiedy p**** byles
jak nie jestes 20 latkiem to widac ze jestes idotom
mlodemu szczylowi by szlo wybaczyc jeszcze dziecinade ale starem koniowi raczej sie nie da
Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
c**** wyłapaleś... nikt kto się bawi w te klocki nie pierdoli takich głupot jak ty o ile w ogóle coś pisze. Nie umniejszaj sobie, jesteś robocop ale wyłącznie internetowy. Pajac zwykłycpcasual pisze: 15.05.2026, 06:27 Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.
Gdzie napisałem synu kurwiszona że ja w jakiejś ekipie byłem 😅 w moich latach jeździło się po 70 osób bez podziałów i nie raz łeb był rozwalony. Nie mam problemu aby się do tego przyznać.
Gdzie napisałem synu kurwiszona że ja w jakiejś ekipie byłem 😅 w moich latach jeździło się po 70 osób bez podziałów i nie raz łeb był rozwalony. Nie mam problemu aby się do tego przyznać.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Za kim tak jeździłeś ? pochwal sięcpcasual pisze: 15.05.2026, 09:00 Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.
-
Tusty_Cwortek
Daj mu spokój. Posterunkowy c(o)pcasual dzielnie zabezpieczał mecze i przejazdy kiboli, więc zdarzyło się, że wyłapał na łeb od wyżej wymienionych ekip 🤣Goral74 pisze: 15.05.2026, 09:04Za kim tak jeździłeś ? pochwal sięcpcasual pisze: 15.05.2026, 09:00 Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.
To jak Ruch uciekał jak kaczki w Tychach i nie podjął walki bedac konkretna ekipą to kim oni są ? Pamietaj ze Ruch tez uciekał nie raz !cpcasual pisze: 15.05.2026, 06:27 Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
Chłopie kto ci takich głupot nagadał ?
Nie chodzi mi o duże starcia gdzieś w terenie gdzie jest dużo czynników tylko o podbicie jednego typa do drugiego który ma się za chuligana, jest w ekipę, nosi wielkie H na klacie, trenuje. I taka ciota nie podejmuje walki, wręcz ucieka. To kim taki osobnik jest
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
GieKSiarz00
Obiektywnie zgoda, też tak uważam.cpcasual pisze: 15.05.2026, 12:08 Nie chodzi mi o duże starcia gdzieś w terenie gdzie jest dużo czynników tylko o podbicie jednego typa do drugiego który ma się za chuligana, jest w ekipę, nosi wielkie H na klacie, trenuje. I taka ciota nie podejmuje walki, wręcz ucieka. To kim taki osobnik jest
-
MałoMiasteczkowy
Polonia znowu zrobiła pstryczka w nos żabolom i zrobiła wjazd na dni Piekar ?
podobno gorąco dzisiaj w Tychach
-
SilesiaStreets
BANDYCKI powiat Mikołowski. Czyli bandyci uciekli19seba20 pisze: 15.05.2026, 11:59 ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
Komu kibicujesz ?SilesiaStreets pisze: 17.05.2026, 12:02BANDYCKI powiat Mikołowski. Czyli bandyci uciekli19seba20 pisze: 15.05.2026, 11:59 ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
-
SilesiaStreets
Ruch na Mariackiej w Katowicach wpadł w odwiedziny?z jakiej okazji?
-
Silesia 90
Bo w Chorzowie nie mają dokąd pójść.SilesiaStreets pisze: 20.05.2026, 22:03 Ruch na Mariackiej w Katowicach wpadł w odwiedziny?z jakiej okazji?
Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Obiektywnie01
Podobno byli tam późnym popołudniem.cpcasual pisze: 21.05.2026, 10:09 Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
a co to za roznica ktora godzina, centrum miasta przyszli zrobili sobie fote wrzucili do neta i tyle zadna to akcja chuliganska, ale po co tak pozowac do tych zdjec i wrzucac do neta to ja nie wiem
Można jeb.nąć tysiąc fotek, a póżniej zaje.bać bunkier w samochodach lub uciekać autobusami...
-
Znajomybienia
Prawda jest taka że na tej ulicy jakby do czegoś kolwiek doszło, to wszyscy lądują na wakacjach.Tam kamer jak w big brother.cpcasual pisze: 21.05.2026, 10:09 Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
-
swiatkibicow
I co myslicie ze Gieksa która trzyma tam wszystkie bramki nie wiedziala ze jest Ruch? nie pojawili się bo właśnie wiedzieli kto jest i tyle.
Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?
-
Znajomybienia
No i także dostali wyroki za to. Ps. W pociągu jest hamulec .Lucymek pisze: 21.05.2026, 16:29 Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?
-
kumate info
Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
Jakiś inny ciul pisze o darmowych krupniokach aghahhah to jest niepojęte co tu są za farmazony ciśnięte. Widzieliście w Warszawie na finale PP co Górnik na trybunach potrafi i nie możecie tego przepalić więc piszecie farmazony.
Jakiś inny ciul pisze o darmowych krupniokach aghahhah to jest niepojęte co tu są za farmazony ciśnięte. Widzieliście w Warszawie na finale PP co Górnik na trybunach potrafi i nie możecie tego przepalić więc piszecie farmazony.
To było na powrocie z Wisły Kraków w 2016 roku jak sie nie mylęLucymek pisze: 21.05.2026, 16:29 Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?
-
bez-napinki
No właśnie na tych trybunach niewiele zrobiliście.kumate info pisze: 21.05.2026, 18:47 Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
-
dyniadynia
Widzieliśmy, że Górnik nie potrafi wnosić piro. A to że PB miałaby ciężko z TRŚL już chyba zamyka tą dyskusję.kumate info pisze: 21.05.2026, 18:47 Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
-
prawdomównyziom
Ziomek to debil jest nie zwracaj uwagi na idiotę bo on żyje w matrixie i pociska jakieś bajki. Idiota jakich pełno tu,tabletki się skończyły i ma napady ,psychicznie skrzywiony drań bez zasad.dyniadynia pisze: 22.05.2026, 09:56Widzieliśmy, że Górnik nie potrafi wnosić piro. A to że PB miałaby ciężko z TRŚL już chyba zamyka tą dyskusję.kumate info pisze: 21.05.2026, 18:47 Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
PDW !!
-
Znajomybienia
Ty za to żyjesz w rzeczywistości, płaczesz jak p**** w necie jak wszędzie jest źle,a sam gówno robisz .prawdomównyziom pisze: 22.05.2026, 12:33Ziomek to debil jest nie zwracaj uwagi na idiotę bo on żyje w matrixie i pociska jakieś bajki. Idiota jakich pełno tu,tabletki się skończyły i ma napady ,psychicznie skrzywiony drań bez zasad.dyniadynia pisze: 22.05.2026, 09:56Widzieliśmy, że Górnik nie potrafi wnosić piro. A to że PB miałaby ciężko z TRŚL już chyba zamyka tą dyskusję.kumate info pisze: 21.05.2026, 18:47 Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
Policjanci z Zabrza "przeoczyli" kilogram narkotyków w szafce. Szafki po prostu nie otworzyli.
Sąd Okręgowy w Gliwicach wydał prawomocny wyrok — troje policjantów z Komisariatu V w Zabrzu zostało skazanych za ochronę pseudokibica Górnika Zabrze ps. "Żurek" przed konsekwencjami prawnymi.
Co konkretnie robili? Jeden z funkcjonariuszy po zgłoszeniu pobicia nie zatrzymał "Żurka", nie postawił mu zarzutów i nie przeszukał mieszkania. Drugi przeszukał mieszkanie kibola tak dokładnie że przeoczył kilogram narkotyków leżących w szafce — której po prostu nie otworzył. Była wiceszefowa komisariatu zwolniła pseudokibica przedwcześnie po pobiciu mieszkańca miasta i pomogła sfałszować protokół przesłuchania pokrzywdzonego.
Szczegół który mówi wszystko — jeden z skazanych policjantów regularnie chodził na mecze Górnika Zabrze i zasiadał na trybunie zajmowanej przez najbardziej zagorzałych szalikowców.
Sprawa ma też szerszy kontekst. "Żurek" działał w zorganizowanej grupie przestępczej pseudokibiców Górnika Zabrze. Narkotyki dostarczał mu raper Daniel K. — ten sam który bawił się na weselu córki generała Jarosława Szymczyka, szefa polskiej policji. Po zatrzymaniu przez CBŚP poprosił żonę o interwencję u córki komendanta. Interwencji nie było.
Sąd Okręgowy w Gliwicach wydał prawomocny wyrok — troje policjantów z Komisariatu V w Zabrzu zostało skazanych za ochronę pseudokibica Górnika Zabrze ps. "Żurek" przed konsekwencjami prawnymi.
Co konkretnie robili? Jeden z funkcjonariuszy po zgłoszeniu pobicia nie zatrzymał "Żurka", nie postawił mu zarzutów i nie przeszukał mieszkania. Drugi przeszukał mieszkanie kibola tak dokładnie że przeoczył kilogram narkotyków leżących w szafce — której po prostu nie otworzył. Była wiceszefowa komisariatu zwolniła pseudokibica przedwcześnie po pobiciu mieszkańca miasta i pomogła sfałszować protokół przesłuchania pokrzywdzonego.
Szczegół który mówi wszystko — jeden z skazanych policjantów regularnie chodził na mecze Górnika Zabrze i zasiadał na trybunie zajmowanej przez najbardziej zagorzałych szalikowców.
Sprawa ma też szerszy kontekst. "Żurek" działał w zorganizowanej grupie przestępczej pseudokibiców Górnika Zabrze. Narkotyki dostarczał mu raper Daniel K. — ten sam który bawił się na weselu córki generała Jarosława Szymczyka, szefa polskiej policji. Po zatrzymaniu przez CBŚP poprosił żonę o interwencję u córki komendanta. Interwencji nie było.
Cała chuligańska aktywność to jak widać groźna fotka, po przejściach sprzed kilku lat gdzie flaga PF w ogóle nie wisiała(wstyd wam było ?) to nagle wstali zmartwych ale aktywność jak Kadyrowcy, groźne fotki i tyle, porównują chociażby te kilkanaście lat temu ile ubitych i stoczonych walk miała PF, teraz to zostały kadyrowskie fotki.
-
Mareczek86
Wy to sie za to napierdalacie co tydzień i z każdym. 99% ekip ma mniej akcji i tak było i będzie. Inwigilacja, rozkminy policji są na dużo większym poziomie niż 10 lat temu. Zresztą same ekipy są tego winne, wszystko wlatuje do neta, jadą na obozy i jeb relacja na instagrama czy na inne gówno. Chętnych na takie zabawy z roku na rok jest mniej, ale tu jest wiele czynników m.in. demografia.
-
Czosnek1001
W sumie całkiem zabawna ta historia z fotka zrobiona o świcie, pech chciał że kościół na Mariackiej jest prościutko na wschód a na oryginalnym zdjęciu faktycznie widać poświatę od słońca. Początkowo uznałem to za dość kompromitujące dla Gieksy że 40 chłopa robi sobie zdjęcie w centrum miasta i niby pije piwko nie niepokojac nikogo, ale ktoś was rozkminil i jednak robienie sobie foty o 5 nad ranem żeby wrzucić ją do neta chyba bardziej kompromituje Ruch
Mareczek86 pisze: 22.05.2026, 19:55 Zresztą same ekipy są tego winne, wszystko wlatuje do neta, jadą na obozy i jeb relacja na instagrama czy na inne gówno.
Gdyby ekipy zajmowałyby się tylko dawaniem sobie nawzajem po mordach to akcji mogłaby być więcej... problem z tym, że dla psiarni grubsze akcje to doskonały pretekst pod przeszukania, dołki i liczenie, że w efekcie ktoś z dołu pęknie przewracając coraz większe kostki Domino.
Czy ja wiem czy kompromitacja. To 40 osób to by giekse zmiotło z powierzchni ziemi. Przypominam że ich jeden Kaniol gonił 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
kumate info
Dla mnie to jest Piastol albo jakiś pogoniony z Górnika także niech pisze swoje bajeczki bo tyle może co w internecie wyrzyga. Rzeczywistość swoje a internet swoje. Auuuu lecimy po swoje.Znajomybienia pisze: 22.05.2026, 13:02
Ty za to żyjesz w rzeczywistości, płaczesz jak p**** w necie jak wszędzie jest źle,a sam gówno robisz .
cpasual dalej tu szczekasz a przypominam że nie znałeś nawet ksywy typa z Gieksy pisząc że to Ciapek. Tyle wiesz co wyczytasz w internecie czyli jesteś zwykły łebster. Na ciebie to wystarczy 14 latek pecie na liścia.