Tak, ale Tychy to dostały w******* w parku nawet używając sprzętu, więc nic w tym dziwnego. Ktoś tu zaraz wyjdzie, że jak Ruch był na centrum Katowic to GieKSa miala się zebrać i wyjść, tylko tam była obstawa, więc do niczego dojść nie mogło. Tutaj zrobili sobie dłuższy spacer bez obstawy psów, a Tyscy zero reakcji.Lucymek pisze: 11.05.2026, 20:32 Faktycznie Ruch bujał sie po dużej ilości tyskiego miasta e barwach bez psów?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
GieKSiarz00
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
K O Ł E K z PF pogoniony czy jak?
Pytam, bo jego d*** wydziarana Z. biega z prokuratorem i uprzejmie donosi na konkurencyjne biznesy.
Taka chaRakterna 60 na dłoni, a tu proszę...
Pytam, bo jego d*** wydziarana Z. biega z prokuratorem i uprzejmie donosi na konkurencyjne biznesy.
Taka chaRakterna 60 na dłoni, a tu proszę...
Nie jaka pani K (.) Ł K O WA wpadła w nocy z psami i prokuratorem do papugarni Carmen w KATOWICACH pod pretekstem złego traktowania papug. Podstępna zmija z fundacja siostry chce za j**** papugi do swojego biznesu w A R - ALAND w BYTOMIU. ChaRakterna pewnie anty60tka na ręku pokazywała psom gdzie są papugi.
-
DoBojuPolsko
A ona tam czasem nie pracowała?G(90)M pisze: 12.05.2026, 22:12 Nie jaka pani K (.) Ł K O WA wpadła w nocy z psami i prokuratorem do papugarni Carmen w KATOWICACH pod pretekstem złego traktowania papug. Podstępna zmija z fundacja siostry chce za j**** papugi do swojego biznesu w A R - ALAND w BYTOMIU. ChaRakterna pewnie anty60tka na ręku pokazywała psom gdzie są papugi.
Tak, ale postanowiła wyjebać pracodawce, a zaraz przyjaciela i otworzyła lokal z papugami, w Bytomiu.
Gdzie hajs, tam kończy się przyjaźń i zasady.
Gdzie hajs, tam kończy się przyjaźń i zasady.
Pytanko do Gieksy.
Dlaczego wasz mlynowy Berki ps. Dziurawa morda, nie został pogoniony po tym gdy Kaniol zrobił z niego szmatę oplutą?
Dlaczego wasz mlynowy Berki ps. Dziurawa morda, nie został pogoniony po tym gdy Kaniol zrobił z niego szmatę oplutą?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
GieKSiarz00
Konto mam stosunkowo od niedawna, ale tą prujdupę już znam, typ ciągle się sadzi do GieKSy. Ty nie masz nic lepszego do roboty, tylko siedzenie na tym forum i wklepywanie wypocin? W każdym razie szanuje za tą niezłomność.cpcasual pisze: 14.05.2026, 13:41 Pytanko do Gieksy.
Co do zadanego pytania - a co miał chłop zrobić? To jest ultras, nie osoba latająca w H, Kaniol mógłby tam zrobić z nim cokolwiek by chciał? Za co miałby być pogoniony? Za to, że chłop, który w sercu ma GieKSę i robi wszystko, żeby oprawy były na jak najwyższym poziomie nie stawił się takiemu pojebowi jak Kaniol? Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ty na sam widok Kaniola byś się zesrał w gacie, a p********* tutaj jakieś kocopoły. c*** ci do tego, zawsze prowadzę merytoryczną dyskusję, bo uważam, że od tego to forum powinno być, ale jak już widzę któryś z kolei komentarz tego internetowego randoma to uważam, że jakakolwiek dyskusja z tą prujdupą powinna być zakazana🤣
Masz bardzo dużo racji. Jednak pytanie z drugiej strony....Gieksa uważa się za firmę a nie potrafi ustawić do pionu jednego chłopa ?
To zwykłe pizdy są a ten przygłup się odpalił 😅 Nazywasz go prujdutą a zaraz że jest kozakiem. On sam ten wasz śmieszny młyn by rozpierdolil.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
GieKSiarz00
Byku, ta ,,prujdupa" nie była skierowana do Kaniola tylko do ciebie😆. Kaniola nie cisnąłem i nie będę cisnąć. Mówię, że się przypierdalasz o jakiegoś gościa, który jest ultrasem, że wyłapał na pizde od Kaniola i się nie postawił. Już gość wyżej odpisał, że mam rację i taka jest prawda, natomiast jeżeli mówimy o wyjaśnianiu większej grupy H GieKSy to co innego, tutaj można by podjąć dyskusję. Po prostu chodzi mi o to, że każdy w miarę się stara normalnie dyskutować, a ty ciągle prujesz się o tą naszą GieKSę, ciagle nawijasz o Kaniolu, a w przerwach też o KSG. Śmieszy mnie to, ja tutaj staram się być obiektywny I nie będę pierdolil jakichś farmazonów, które nijak się mają do rzeczywistościcpcasual pisze: 14.05.2026, 16:16 To zwykłe pizdy są a ten przygłup się odpalił 😅 Nazywasz go prujdutą a zaraz że jest kozakiem. On sam ten wasz śmieszny młyn by rozpierdolil.
-
Sebastian75
Ty jesteś zwykły pajac internetowy juz to pokazałes tutaj nie raz !cpcasual pisze: 14.05.2026, 13:41 Pytanko do Gieksy.
Kaniol obił tez sporo znanych Chorzowskich moze idz im tam nadawaj te swoje głupoty.
-
GieKSiarz00
No i tak jak napisałem niżej, obiektywnie w tym wypadku to co innego. Po prostu to jest forum do dyskusji, więc merytorycznie odpaliłem argument o nie pogonieniu naszego mlynowego, który jest ultrasem. Co innego h19seba20 pisze: 14.05.2026, 15:37 Masz bardzo dużo racji. Jednak pytanie z drugiej strony....Gieksa uważa się za firmę a nie potrafi ustawić do pionu jednego chłopa ?
A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.
Sebiks: obił również wielu śmierdzieli, to prawda. Ty myślisz że jestem jakimś idiotą 20 letnim? Ktoś wyłapał, ktoś jest p**** to trzeba o tym mówić
Sebiks: obił również wielu śmierdzieli, to prawda. Ty myślisz że jestem jakimś idiotą 20 letnim? Ktoś wyłapał, ktoś jest p**** to trzeba o tym mówić
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
No tak, w dodatku bezklubowym, piszącym ciulstwa we wszystkich tematach, a co?cpcasual pisze: 14.05.2026, 18:06 A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.
Jest i stary pet jabol. Zaczynasz się bawić w doza? Banda obsranych katowickich ciot. Persona non grata kaniol wszystkich w dupe harata 😅 Weź cyganie utkaj po pizde bo jak byś miał trochę wstydu to byś tego nie komentował
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
1964RUDA SLASKA
a moze bys tak sam od siebie zaczol mowic co?cpcasual pisze: 14.05.2026, 18:06 A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.
kiedy wylapales kiedy p**** byles
jak nie jestes 20 latkiem to widac ze jestes idotom
mlodemu szczylowi by szlo wybaczyc jeszcze dziecinade ale starem koniowi raczej sie nie da
Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
c**** wyłapaleś... nikt kto się bawi w te klocki nie pierdoli takich głupot jak ty o ile w ogóle coś pisze. Nie umniejszaj sobie, jesteś robocop ale wyłącznie internetowy. Pajac zwykłycpcasual pisze: 15.05.2026, 06:27 Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.
Gdzie napisałem synu kurwiszona że ja w jakiejś ekipie byłem 😅 w moich latach jeździło się po 70 osób bez podziałów i nie raz łeb był rozwalony. Nie mam problemu aby się do tego przyznać.
Gdzie napisałem synu kurwiszona że ja w jakiejś ekipie byłem 😅 w moich latach jeździło się po 70 osób bez podziałów i nie raz łeb był rozwalony. Nie mam problemu aby się do tego przyznać.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Za kim tak jeździłeś ? pochwal sięcpcasual pisze: 15.05.2026, 09:00 Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.
-
Tusty_Cwortek
Daj mu spokój. Posterunkowy c(o)pcasual dzielnie zabezpieczał mecze i przejazdy kiboli, więc zdarzyło się, że wyłapał na łeb od wyżej wymienionych ekip 🤣Goral74 pisze: 15.05.2026, 09:04Za kim tak jeździłeś ? pochwal sięcpcasual pisze: 15.05.2026, 09:00 Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.
To jak Ruch uciekał jak kaczki w Tychach i nie podjął walki bedac konkretna ekipą to kim oni są ? Pamietaj ze Ruch tez uciekał nie raz !cpcasual pisze: 15.05.2026, 06:27 Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
Chłopie kto ci takich głupot nagadał ?
Nie chodzi mi o duże starcia gdzieś w terenie gdzie jest dużo czynników tylko o podbicie jednego typa do drugiego który ma się za chuligana, jest w ekipę, nosi wielkie H na klacie, trenuje. I taka ciota nie podejmuje walki, wręcz ucieka. To kim taki osobnik jest
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
GieKSiarz00
Obiektywnie zgoda, też tak uważam.cpcasual pisze: 15.05.2026, 12:08 Nie chodzi mi o duże starcia gdzieś w terenie gdzie jest dużo czynników tylko o podbicie jednego typa do drugiego który ma się za chuligana, jest w ekipę, nosi wielkie H na klacie, trenuje. I taka ciota nie podejmuje walki, wręcz ucieka. To kim taki osobnik jest
-
MałoMiasteczkowy
Polonia znowu zrobiła pstryczka w nos żabolom i zrobiła wjazd na dni Piekar ?
podobno gorąco dzisiaj w Tychach
-
SilesiaStreets
BANDYCKI powiat Mikołowski. Czyli bandyci uciekli19seba20 pisze: 15.05.2026, 11:59 ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
Komu kibicujesz ?SilesiaStreets pisze: 17.05.2026, 12:02BANDYCKI powiat Mikołowski. Czyli bandyci uciekli19seba20 pisze: 15.05.2026, 11:59 ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
-
SilesiaStreets
Ruch na Mariackiej w Katowicach wpadł w odwiedziny?z jakiej okazji?
-
Silesia 90
Bo w Chorzowie nie mają dokąd pójść.SilesiaStreets pisze: 20.05.2026, 22:03 Ruch na Mariackiej w Katowicach wpadł w odwiedziny?z jakiej okazji?
Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Obiektywnie01
Podobno byli tam późnym popołudniem.cpcasual pisze: 21.05.2026, 10:09 Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
a co to za roznica ktora godzina, centrum miasta przyszli zrobili sobie fote wrzucili do neta i tyle zadna to akcja chuliganska, ale po co tak pozowac do tych zdjec i wrzucac do neta to ja nie wiem
Można jeb.nąć tysiąc fotek, a póżniej zaje.bać bunkier w samochodach lub uciekać autobusami...
-
swiatkibicow
I co myslicie ze Gieksa która trzyma tam wszystkie bramki nie wiedziala ze jest Ruch? nie pojawili się bo właśnie wiedzieli kto jest i tyle.
Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?
-
kumate info
Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
Jakiś inny ciul pisze o darmowych krupniokach aghahhah to jest niepojęte co tu są za farmazony ciśnięte. Widzieliście w Warszawie na finale PP co Górnik na trybunach potrafi i nie możecie tego przepalić więc piszecie farmazony.
Jakiś inny ciul pisze o darmowych krupniokach aghahhah to jest niepojęte co tu są za farmazony ciśnięte. Widzieliście w Warszawie na finale PP co Górnik na trybunach potrafi i nie możecie tego przepalić więc piszecie farmazony.
To było na powrocie z Wisły Kraków w 2016 roku jak sie nie mylęLucymek pisze: 21.05.2026, 16:29 Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?