Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

GieKSiarz00

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: GieKSiarz00 »

Lucymek pisze: 11.05.2026, 20:32 Faktycznie Ruch bujał sie po dużej ilości tyskiego miasta e barwach bez psów?
Tak, ale Tychy to dostały w******* w parku nawet używając sprzętu, więc nic w tym dziwnego. Ktoś tu zaraz wyjdzie, że jak Ruch był na centrum Katowic to GieKSa miala się zebrać i wyjść, tylko tam była obstawa, więc do niczego dojść nie mogło. Tutaj zrobili sobie dłuższy spacer bez obstawy psów, a Tyscy zero reakcji.
iparts.pl
G(90)M

Post autor: G(90)M »

K O Ł E K z PF pogoniony czy jak?

Pytam, bo jego d*** wydziarana Z. biega z prokuratorem i uprzejmie donosi na konkurencyjne biznesy.
Taka chaRakterna 60 na dłoni, a tu proszę...
G(90)M

Nie jaka pani K (.) Ł K O WA wpadła w nocy z psami i prokuratorem do papugarni Carmen w KATOWICACH pod pretekstem złego traktowania papug. Podstępna zmija z fundacja siostry chce za j**** papugi do swojego biznesu w A R - ALAND w BYTOMIU. ChaRakterna pewnie anty60tka na ręku pokazywała psom gdzie są papugi.
brutunio

Post autor: brutunio »

🫣😂🫣😂
DoBojuPolsko

Post autor: DoBojuPolsko »

G(90)M pisze: 12.05.2026, 22:12 Nie jaka pani K (.) Ł K O WA wpadła w nocy z psami i prokuratorem do papugarni Carmen w KATOWICACH pod pretekstem złego traktowania papug. Podstępna zmija z fundacja siostry chce za j**** papugi do swojego biznesu w A R - ALAND w BYTOMIU. ChaRakterna pewnie anty60tka na ręku pokazywała psom gdzie są papugi.
A ona tam czasem nie pracowała?
G(90)M

Tak, ale postanowiła wyjebać pracodawce, a zaraz przyjaciela i otworzyła lokal z papugami, w Bytomiu.

Gdzie hajs, tam kończy się przyjaźń i zasady.
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Pytanko do Gieksy.

Dlaczego wasz mlynowy Berki ps. Dziurawa morda, nie został pogoniony po tym gdy Kaniol zrobił z niego szmatę oplutą?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
GieKSiarz00

cpcasual pisze: 14.05.2026, 13:41 Pytanko do Gieksy.

Dlaczego wasz mlynowy Berki ps. Dziurawa morda, nie został pogoniony po tym gdy Kaniol zrobił z niego szmatę oplutą?
Konto mam stosunkowo od niedawna, ale tą prujdupę już znam, typ ciągle się sadzi do GieKSy. Ty nie masz nic lepszego do roboty, tylko siedzenie na tym forum i wklepywanie wypocin? W każdym razie szanuje za tą niezłomność.
Co do zadanego pytania - a co miał chłop zrobić? To jest ultras, nie osoba latająca w H, Kaniol mógłby tam zrobić z nim cokolwiek by chciał? Za co miałby być pogoniony? Za to, że chłop, który w sercu ma GieKSę i robi wszystko, żeby oprawy były na jak najwyższym poziomie nie stawił się takiemu pojebowi jak Kaniol? Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ty na sam widok Kaniola byś się zesrał w gacie, a p********* tutaj jakieś kocopoły. c*** ci do tego, zawsze prowadzę merytoryczną dyskusję, bo uważam, że od tego to forum powinno być, ale jak już widzę któryś z kolei komentarz tego internetowego randoma to uważam, że jakakolwiek dyskusja z tą prujdupą powinna być zakazana🤣
19seba20

Post autor: 19seba20 »

Masz bardzo dużo racji. Jednak pytanie z drugiej strony....Gieksa uważa się za firmę a nie potrafi ustawić do pionu jednego chłopa ?
cpcasual

To zwykłe pizdy są a ten przygłup się odpalił 😅 Nazywasz go prujdutą a zaraz że jest kozakiem. On sam ten wasz śmieszny młyn by rozpierdolil.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
GieKSiarz00

cpcasual pisze: 14.05.2026, 16:16 To zwykłe pizdy są a ten przygłup się odpalił 😅 Nazywasz go prujdutą a zaraz że jest kozakiem. On sam ten wasz śmieszny młyn by rozpierdolil.
Byku, ta ,,prujdupa" nie była skierowana do Kaniola tylko do ciebie😆. Kaniola nie cisnąłem i nie będę cisnąć. Mówię, że się przypierdalasz o jakiegoś gościa, który jest ultrasem, że wyłapał na pizde od Kaniola i się nie postawił. Już gość wyżej odpisał, że mam rację i taka jest prawda, natomiast jeżeli mówimy o wyjaśnianiu większej grupy H GieKSy to co innego, tutaj można by podjąć dyskusję. Po prostu chodzi mi o to, że każdy w miarę się stara normalnie dyskutować, a ty ciągle prujesz się o tą naszą GieKSę, ciagle nawijasz o Kaniolu, a w przerwach też o KSG. Śmieszy mnie to, ja tutaj staram się być obiektywny I nie będę pierdolil jakichś farmazonów, które nijak się mają do rzeczywistości
Sebastian75

Post autor: Sebastian75 »

cpcasual pisze: 14.05.2026, 13:41 Pytanko do Gieksy.

Ty jesteś zwykły pajac internetowy juz to pokazałes tutaj nie raz !
Kaniol obił tez sporo znanych Chorzowskich moze idz im tam nadawaj te swoje głupoty.
GieKSiarz00

19seba20 pisze: 14.05.2026, 15:37 Masz bardzo dużo racji. Jednak pytanie z drugiej strony....Gieksa uważa się za firmę a nie potrafi ustawić do pionu jednego chłopa ?
No i tak jak napisałem niżej, obiektywnie w tym wypadku to co innego. Po prostu to jest forum do dyskusji, więc merytorycznie odpaliłem argument o nie pogonieniu naszego mlynowego, który jest ultrasem. Co innego h
cpcasual

A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.

Sebiks: obił również wielu śmierdzieli, to prawda. Ty myślisz że jestem jakimś idiotą 20 letnim? Ktoś wyłapał, ktoś jest p**** to trzeba o tym mówić
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Jabollo

Post autor: Jabollo »

cpcasual pisze: 14.05.2026, 18:06 A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.

Sebiks: obił również wielu śmierdzieli, to prawda. Ty myślisz że jestem jakimś idiotą 20 letnim? Ktoś wyłapał, ktoś jest p**** to trzeba o tym mówić
No tak, w dodatku bezklubowym, piszącym ciulstwa we wszystkich tematach, a co?
cpcasual

Jest i stary pet jabol. Zaczynasz się bawić w doza? Banda obsranych katowickich ciot. Persona non grata kaniol wszystkich w dupe harata 😅 Weź cyganie utkaj po pizde bo jak byś miał trochę wstydu to byś tego nie komentował
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
1964RUDA SLASKA

Post autor: 1964RUDA SLASKA »

cpcasual pisze: 14.05.2026, 18:06 A co to za podziały niczym w Portugalii czy innej Hiszpanii? Jeździ, wiesza flagi, jest aktywny to już jest bezkarny? Na łeb upadłeś.

a moze bys tak sam od siebie zaczol mowic co?
kiedy wylapales kiedy p**** byles
jak nie jestes 20 latkiem to widac ze jestes idotom
mlodemu szczylowi by szlo wybaczyc jeszcze dziecinade ale starem koniowi raczej sie nie da
cpcasual

Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Goral74

Post autor: Goral74 »

cpcasual pisze: 15.05.2026, 06:27 Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
c**** wyłapaleś... nikt kto się bawi w te klocki nie pierdoli takich głupot jak ty o ile w ogóle coś pisze. Nie umniejszaj sobie, jesteś robocop ale wyłącznie internetowy. Pajac zwykły
cpcasual

Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.

Gdzie napisałem synu kurwiszona że ja w jakiejś ekipie byłem 😅 w moich latach jeździło się po 70 osób bez podziałów i nie raz łeb był rozwalony. Nie mam problemu aby się do tego przyznać.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Goral74

Post autor: Goral74 »

cpcasual pisze: 15.05.2026, 09:00 Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.

Gdzie napisałem synu kurwiszona że ja w jakiejś ekipie byłem 😅 w moich latach jeździło się po 70 osób bez podziałów i nie raz łeb był rozwalony. Nie mam problemu aby się do tego przyznać.
Za kim tak jeździłeś ? pochwal się
Tusty_Cwortek

Post autor: Tusty_Cwortek »

Goral74 pisze: 15.05.2026, 09:04
cpcasual pisze: 15.05.2026, 09:00 Pajac to zalał ci matkę zamiast do szklanki i wyszło jakieś gówienko jak ty.

Za kim tak jeździłeś ? pochwal się
Daj mu spokój. Posterunkowy c(o)pcasual dzielnie zabezpieczał mecze i przejazdy kiboli, więc zdarzyło się, że wyłapał na łeb od wyżej wymienionych ekip 🤣
Kamil01

Post autor: Kamil01 »

cpcasual pisze: 15.05.2026, 06:27 Wyłapałem dużo razy przez te wszystkie lata, nie jestem RoboCop. Była Legia, ZS, Pogoń, Ruch i jeszcze kilka. Jednak nigdy pastuchy nie uciekłem. Co do cyganów to jak ktoś nosi koszulkę PNG i nie podejmuje rękawic tylko chowa się za regałami w Castoramie lub ucieka jak szczur to kim jest? Szmatą do utylizacji
To jak Ruch uciekał jak kaczki w Tychach i nie podjął walki bedac konkretna ekipą to kim oni są ? Pamietaj ze Ruch tez uciekał nie raz !
19seba20

ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
Chłopie kto ci takich głupot nagadał ?
cpcasual

Nie chodzi mi o duże starcia gdzieś w terenie gdzie jest dużo czynników tylko o podbicie jednego typa do drugiego który ma się za chuligana, jest w ekipę, nosi wielkie H na klacie, trenuje. I taka ciota nie podejmuje walki, wręcz ucieka. To kim taki osobnik jest
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
GieKSiarz00

cpcasual pisze: 15.05.2026, 12:08 Nie chodzi mi o duże starcia gdzieś w terenie gdzie jest dużo czynników tylko o podbicie jednego typa do drugiego który ma się za chuligana, jest w ekipę, nosi wielkie H na klacie, trenuje. I taka ciota nie podejmuje walki, wręcz ucieka. To kim taki osobnik jest
Obiektywnie zgoda, też tak uważam.
MałoMiasteczkowy

Post autor: MałoMiasteczkowy »

Polonia znowu zrobiła pstryczka w nos żabolom i zrobiła wjazd na dni Piekar ?
kondziob

Post autor: kondziob »

podobno gorąco dzisiaj w Tychach
SilesiaStreets

Post autor: SilesiaStreets »

19seba20 pisze: 15.05.2026, 11:59 ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
BANDYCKI powiat Mikołowski. Czyli bandyci uciekli
19seba20

SilesiaStreets pisze: 17.05.2026, 12:02
19seba20 pisze: 15.05.2026, 11:59 ku*** za 2 lata będzie gadka że Ruch tam był ekipą PF ....
BANDYCKI powiat Mikołowski. Czyli bandyci uciekli
Komu kibicujesz ?
SilesiaStreets

Post autor: SilesiaStreets »

Ruch na Mariackiej w Katowicach wpadł w odwiedziny?z jakiej okazji?
Silesia 90

Post autor: Silesia 90 »

SilesiaStreets pisze: 20.05.2026, 22:03 Ruch na Mariackiej w Katowicach wpadł w odwiedziny?z jakiej okazji?
Bo w Chorzowie nie mają dokąd pójść.
cpcasual

Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Obiektywnie01

Post autor: Obiektywnie01 »

cpcasual pisze: 21.05.2026, 10:09 Patrząc po zdjęciach to była 5 rano. Nie podejrzewam Ruchu o strach tylko dziwna godzina. Prawda jest taka, że tym składem którym byli to by zmietli giekse bardzo szybko.
Podobno byli tam późnym popołudniem.
Bigon

Post autor: Bigon »

a co to za roznica ktora godzina, centrum miasta przyszli zrobili sobie fote wrzucili do neta i tyle zadna to akcja chuliganska, ale po co tak pozowac do tych zdjec i wrzucac do neta to ja nie wiem
benoit

Post autor: benoit »

Można jeb.nąć tysiąc fotek, a póżniej zaje.bać bunkier w samochodach lub uciekać autobusami...
swiatkibicow

Post autor: swiatkibicow »

I co myslicie ze Gieksa która trzyma tam wszystkie bramki nie wiedziala ze jest Ruch? nie pojawili się bo właśnie wiedzieli kto jest i tyle.
Lucymek

Post autor: Lucymek »

Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?
kumate info

Post autor: kumate info »

Jak przeczytałem że Polonia Bytom jest mocniejsza od KSG to prawie na plecy jebłem. ku*** jakim trzeba być odklejeńcem żeby takie coś wysrać. Polonia Bytom czy Piast Gliwice to by ciężko mieli z TrŚL a taki łeb pisze że Bytom jest lepszy od Torcidy.
Jakiś inny ciul pisze o darmowych krupniokach aghahhah to jest niepojęte co tu są za farmazony ciśnięte. Widzieliście w Warszawie na finale PP co Górnik na trybunach potrafi i nie możecie tego przepalić więc piszecie farmazony.
19seba20

Lucymek pisze: 21.05.2026, 16:29 Nie było onegdaj akcji,ze Ruch wracał z jakiegoś wyjazdu wieczorem, zaciągnęli chamulec w pociągu i wysypali sie na tą ulice dając gieksie ciężki w*******?
To było na powrocie z Wisły Kraków w 2016 roku jak sie nie mylę
ODPOWIEDZ