Hal9000 pisze: 16.12.2025, 09:32
Żadnych grubych milionów Trzaskowski na Polonię nigdy nie dał, bo to że platforma i sam Trzaskowski deklarują to wiemy od blisko 20 lat.
Za to nowy stadion Legii powstał za grube miliony za wstawiennictwem neo-komuchów i platformy obywatelskiej, która ma zaplecze zbudowane na osobach mocno związanych z komuną i tamtym systemem.
To że jesteś lebiegą i pojęcia nie masz kto dzierży władzę w Polsce po 89 roku to już nie mój problem. Doszkol się i nie udawaj idioty.
Poanalizuj trochę. Mówią ci coś nazwiska Walter, Wejchert, HGW, nawet BL, plus wasz prezesik, prawa ręka komuchy kulczyka. To najnowsza historia, a ilu bezimiennych "żołnierzy", którzy wielbią osoby z tamtego kręgu panoszy się i pracuje wokół dawnego systemu to głowa mała. Nowy stadion dla Legii i cała otoczka w nowej historii to "ciężka praca" tych ludzi. Doceń to.
Nie na próżno mówi się, że obecnie trwa walka trzeciego pokolenia AK z trzecim pokoleniem UB.
Postudiuj życiorys wojewódzkiego, olejnej, owsiaka, można wymieniac bez końca. Choć to nie osoby związane z Legią to jednak obrazują, że komuna i neo-komuna w Polsce jest wiecznie żywa.
Lebiegą nie jestem, nie martw się, natomiast chciałem poznać konkretne nazwiska postkomunistów/neokomunistów którzy tą Legię trzymają obecnie przy życiu. Coś tam przedstawiłeś. Teraz powiedz mi - czy u Was zatem wszyscy są w historii w 100% czyści od czerwonych? Rozumiem, że takie nazwiska jak:
- Romanowski, Wojciechowski czy Nitot są w 100% wolni od powiązań z lewicą i komunistami?
- Antifa (90'-2013 rdzeń ekipy KSP) wolna od powiązań komunistycznych?
- "Pan Duże Pe" piszący na instagramie na publicznym profilu (Wasz guru) że "pierd... faszyzm, ale do komunizmu ma romantyczny sentyment" też jest czysty?
-Trzaskowski podpisał papiery, będziecie mieli stadion - 100% patriota Polski?
- Jakieś pokemony wywieszające flagi Osamy Bin Ladena - nic z lewicą i komuną?
- FC w Żurominie swego czasu, którego kibice latali na punkowe i lewackie imprezy - wybitni prawicowcy?
- Oleksy - stały gość trybuny głównej na KSP.
To jest ta Wasza czystość i antykomuna?