„Doping” na kadrze / sektor d15

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

suomi

Re: „Doping” na kadrze / sektor d15

Post autor: suomi »

katanaczio pisze: 16.11.2025, 19:31
Baryła90s pisze: 16.11.2025, 19:11 Złożył projekt ustawy, czyli to co zapowiadał, teraz tylko kwestia twojego kochanego rządu czy to przyklepie, bo przecież przylepie prawda? W końcu najważniejsze dla nich to dobro Polaków :)
Propaganda dobrze Ci weszła, łykaj dalej 🙂
Po prostu nie wiedzą, że projekt 40 procent właśnie ruszył :)

https://x.com/KoneserKopanin/status/198 ... 50599?s=20

Wszyscy ręce w góręęę ! Karol Nawrocki klask klask klask
iparts.pl
Stpne

Post autor: Stpne »

I to jest wasz poziom :) To może ty nam napiszesz, jaki jest cel takiej aktywności na tym forum? :)
jakisyf1997

Post autor: jakisyf1997 »

Ciekawe co na to kibice legi
DennisWise

Post autor: DennisWise »

15 lat temu żeby zostać prezesem ogólnopolskiego stowarzyszenia kibiców piłki nożnej trzeba było przez 30 lat zapuszczać wonsa na trybunach, dziś wystarczy wykupić adres wirtualnego biura, zrobić sobie trwałą na makaron u ukraińskiej fryzjerki i wytatuować sobie szyję. Mnie to dość bawi.
Stpne

Śmiech to zdrowie :) Napisz nam coś więcej o ogólnopolskim stowarzyszeniu kibiców piłki nożnej sprzed 15 lat, bo moim zdaniem właśnie je stworzyłeś w tym poście. Ale może czegoś nie wiem :)
DennisWise

Stpne pisze: 16.11.2025, 23:13 Śmiech to zdrowie :) Napisz nam coś więcej o ogólnopolskim stowarzyszeniu kibiców piłki nożnej sprzed 15 lat, bo moim zdaniem właśnie je stworzyłeś w tym poście. Ale może czegoś nie wiem :)
Było był. OZempikSKuad i Andrzej Bije Jadźkę kojarzysz?
Stpne

:) Ależ szyfrowanie. Enigma wysiada (enigma zawsze wysiada ;)). Twierdzisz, że Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców to ogólnopolskie stowarzyszenie kibiców piłki nożnej? I tu ma coś dodać wrzucenie ozempiku? Serio? Przeczytaj to, co piszesz może jeszcze raz jutro :)
katanaczio

Post autor: katanaczio »

Prawo i pięść pisze: 16.11.2025, 20:21 Po pierwsze szkody, po drugie zdecydowana większość ludzi znowu jest przeciwna powrotowi ''kiboli'' na mecze Reprezentacji, po trzecie jeżeli ktoś walczy o to, żeby race były legalne tak teraz zostało to teraz te starania zostały już na 100% przekreślone. Dla mnie rzucanie racami to skrajny debilizm
Konkluzja jest zawsze taka sama. Garstka przekumatych uwaza, że są pępkiem świata i po nich choćby potop. Poziom myślenia przyczynowo - skutkowego to jest poziom pięciolatka, ale pamiętajmy - od tych ludzi mamy się uczyć o świecie, polityce i na trybunach rodzi się prawdziwa polskość i patriotyzm 😉
navijaci88

Post autor: navijaci88 »

Najważniejsze, że naskarżone w Kanale Sportowym, projekt oprawy zna cała Polska i przy okazji doniesione na Ultras z Ukrainy, że wnieśli oprawę. Można spać spokojnie
Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały »

Debil katanaczio od kilku tygodni nadaje na kilku kontach od rana do nocy. Co za ku*** zjeb genetyczny. Jeszcze jakby na jednym koncie nakurwial to c***, ale ta ku*** jedzie tu na 5 kontach non stop się przelogowując i nawet pisze sam ze sobą. Przecież temu pederaście to już nawet najlepszy psychiatryk nie pomoże. Idź się wyhuśtaj gdzieś, będzie to z pożytkiem dla wszystkich.

Płacze kurwisko o tym co na trybunach a w życiu na meczu nie był.
katanaczio

Śnieżnobiały pisze: 17.11.2025, 07:39 Jeszcze jakby na jednym koncie nakurwial to c***, ale ta ku*** jedzie tu na 5 kontach non stop się przelogowując i nawet pisze sam ze sobą.
Jakich pięciu, co to za minimalizm. Kręcę całym forum, tematy zakładam, zgody zrywam.
navijaci88

Śnieżnobiały pisze: 17.11.2025, 07:39 Debil katanaczio od kilku tygodni nadaje na kilku kontach od rana do nocy. Co za ku*** zjeb genetyczny. Jeszcze jakby na jednym koncie nakurwial to c***, ale ta ku*** jedzie tu na 5 kontach non stop się przelogowując i nawet pisze sam ze sobą. Przecież temu pederaście to już nawet najlepszy psychiatryk nie pomoże. Idź się wyhuśtaj gdzieś, będzie to z pożytkiem dla wszystkich.

Płacze kurwisko o tym co na trybunach a w życiu na meczu nie był.
Mam dla Ciebie prostą radę. Nie czytaj.

Jeżeli przeszkadza Tobie, że są tutaj ludzie, kibice, patrioci :

-którzy krytykują handel narkotykami

-krytykują okradanie własnych kibiców

-są przeciwni państwowemu socjalowi na kluby, stadiony, który tak chętnie przyjmują osoby głosujące jednocześnie na ultra liberalną Konfederację, która ma program i poglądy kropka w kropkę jak Margaret Thatcher, która zniszczyła w Anglii kibiców będąc jedną z najbardziej prawicowych premier w historii Anglii

To ja się zastanawiam kto tutaj ma zaburzenia psychiczne i co to jest ta słynna prawicowość i patriotyzm. Tym bardziej, jeżeli myślisz, że tylko jedna osoba w Polsce jest tak naiwna i piszę tutaj z 10 czy 15 kont, bo dla reszty to jest po prostu normalne katolickie zachowanie, że zamiast pomoc biednym wrzuca do puchy dla dobrych chłopaków po drugiej stronie muru.
suomi

Myślę, że warto tym ludziom dać żyć w swojej bańce hipokryzji i zakłamania. Jedynie ubolewam, że głos dwóch takich głąbów, którzy uważają się za prawicowych, a żebrzą o nowe stadiony jak socjaliści mają ważniejszy głos niż mój
Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze »

Jeśli można i zdołam sie przebić przez powyższe ;) Jakie liczby poszczególnych ekip były obecne na meczu z Holandią ? I jeszcze jedno pytanko - Holendrzy w całości piknikowym składem czy była jakas od nich obecna ekipa ? Den Haag?
navijaci88

Taksepatrze pisze: 17.11.2025, 08:48 Jeśli można i zdołam sie przebić przez powyższe ;) Jakie liczby poszczególnych ekip były obecne na meczu z Holandią ? I jeszcze jedno pytanko - Holendrzy w całości piknikowym składem czy była jakas od nich obecna ekipa ? Den Haag?
Co do Holandii Ultrasi nie jeżdżą na reprezentację. Wystarczy zobaczyć skład Feyenoordu w Stuttgarcie i Holendrów w Warszawie
Taksepatrze

Na nasza repke tez jeszcze do niedawna nikt nie jezdził ;) Tak czy siak myslałem, ze Haga bedzie obecna w gosciach u Legii.

Dzięki za odp.
czehulov

Post autor: czehulov »

A skąd wiesz, że nie byli? Akurat ziomale z Hagi odwiedzają Warszawę bardzo często, nie tylko przy okazji meczów.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Taksepatrze

czehulov pisze: 17.11.2025, 09:20 A skąd wiesz, że nie byli? Akurat ziomale z Hagi odwiedzają Warszawę bardzo często, nie tylko przy okazji meczów.
To do mnie to pytanie, że skąd wiem, że nie byli ? Powątpiewam, bo przecież zadałem pytanie czy byli, więc nie wiem.
navijaci88

czehulov pisze: 17.11.2025, 09:20 A skąd wiesz, że nie byli? Akurat ziomale z Hagi odwiedzają Warszawę bardzo często, nie tylko przy okazji meczów.
Jak byli to na pewno nie przy okazji meczu, bo oni mają w d*** repre jak i ten cały nacjonalizm. Jeżeli pikniki przejęły reprezentację, to nikt nie będzie tracił na to czasu tylko dlatego, że to reprezentacja. Tam liczy się klub, lokalna społeczność, a jeżeli ktoś jest patriotą to bardziej są to czyny niż głośne okrzyki..co nie oznacza, że pikniki z danych klubów za reprezentcją nie jeżdżą
kivloff

Post autor: kivloff »

Panowie teraz bez szydery - doceńcie że chłop tu pisze o zwyczajach kibicowania w lepszym świecie zachodniej Europy. 20 kafli odpuścił, bo musiał poświęcić się rodzinie, a i tak forumka i uświadomienie Was jest na pierwszym miejscu. :D
navijaci88 pisze: 17.11.2025, 07:26 Co do ciężkiej sytuacji to nie wiem zależy od punktu widzenia, nie każdy jest bogaty, więc Twój śmiech z mojej biedy jest zalosny. Ja niestety nie jestem zamożny. 30 tys miesięcznie to dzisiaj nie jest dużo jak na rodzinę Za singla można było sobie zrobić 300 godzin, nabrać zlecen wziac 50 tys ( wtedy to była niezła kasa, bo byly mniejsze stawki i inflacja )i fajnie było, teraz musiałem obniżyć poziom życia,.ale rodzina najważniejsza, więc nie stać mnie na kurtki po 1000 zł .Żeby nie chata na własność to ciężko bym prządł. Więc tym bardziej podziw dla ludzi,.którzy żyją na minimalnej ( ile teraz 10 tys ? ) i muszę jeszcze wynajmowac mieszkanie. A Ty sie śmiejesz z biedy to tylko świadczy o Tobie kolego, bo znam wielu ludzi, którzy muszą żyć za 10/15 tys i nigdy z nich nie drwilem.
navijaci88

kivloff pisze: 17.11.2025, 09:35 Panowie teraz bez szydery - doceńcie że chłop tu pisze o zwyczajach kibicowania w lepszym świecie zachodniej Europy. 20 kafli odpuścił, bo musiał poświęcić się rodzinie, a i tak forumka i uświadomienie Was jest na pierwszym miejscu. :D
navijaci88 pisze: 17.11.2025, 07:26 Co do ciężkiej sytuacji to nie wiem zależy od punktu widzenia, nie każdy jest bogaty, więc Twój śmiech z mojej biedy jest zalosny. Ja niestety nie jestem zamożny. 30 tys miesięcznie to dzisiaj nie jest dużo jak na rodzinę Za singla można było sobie zrobić 300 godzin, nabrać zlecen wziac 50 tys ( wtedy to była niezła kasa, bo byly mniejsze stawki i inflacja )i fajnie było, teraz musiałem obniżyć poziom życia,.ale rodzina najważniejsza, więc nie stać mnie na kurtki po 1000 zł .Żeby nie chata na własność to ciężko bym prządł. Więc tym bardziej podziw dla ludzi,.którzy żyją na minimalnej ( ile teraz 10 tys ? ) i muszę jeszcze wynajmowac mieszkanie. A Ty sie śmiejesz z biedy to tylko świadczy o Tobie kolego, bo znam wielu ludzi, którzy muszą żyć za 10/15 tys i nigdy z nich nie drwilem.
Na szczęście żona niedługo wraca z macierzyńskiego i będę mógł wogole przejść na etat tylko na kibice.net, no chyba, że Tusk spełni swoje groźby i przyklepie maxymalne zarobki lekarzom 40 tys to jednak od czasu do czasu będą musiał się wybrać do roboty :/
suomi

navijaci88 pisze: 17.11.2025, 09:49
kivloff pisze: 17.11.2025, 09:35 Panowie teraz bez szydery - doceńcie że chłop tu pisze o zwyczajach kibicowania w lepszym świecie zachodniej Europy. 20 kafli odpuścił, bo musiał poświęcić się rodzinie, a i tak forumka i uświadomienie Was jest na pierwszym miejscu. :D
Na szczęście żona niedługo wraca z macierzyńskiego i będę mógł wogole przejść na etat tylko na kibice.net, no chyba, że Tusk spełni swoje groźby i przyklepie maxymalne zarobki lekarzom 40 tys to jednak od czasu do czasu będą musiał się wybrać do roboty :/
Nieźle się musisz opierdalac, bo mam znajomych lekarzy to za samo wypisywanie recept w swoim prywatnym POZ oboje lekką ręką biorą stówę miesięcznie już nie mówiąc o operatorach, bo tam 300-500
navijaci88

Chłopie czy ja napisałem, że jestem lekarzem ? Moja żonka jest i nie jest kolorowo jak piszesz. 30/40 koła to normalne zarobki za normalne godziny jak biały człowiek, a Ci co mają stówę to z roboty nie wychodzą albo coś kłamiesz :) Dlatego kazałem jej wracać do roboty, bo ja zamierzam przejsc na etat kibice.net i pisać głupoty z kivloff
suomi

navijaci88 pisze: 17.11.2025, 09:58 Chłopie czy ja napisałem, że jestem lekarzem ? Moja żonka jest i nie jest kolorowo jak piszesz. 30/40 koła to normalne zarobki za normalne godziny jak biały człowiek, a Ci co mają stówę to z roboty nie wychodzą albo coś kłamiesz :) Dlatego kazałem jej wracać do roboty, bo ja zamierzam przejsc na etat kibice.net i pisać głupoty z kivloff
100 to na dwie osoby, a nie na osobę wspólna praktyka, więc całkiem realne.... Ale już nie zjeżdżamy z tematu to temat o dopingu, a nie zarobkach
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

Ja to jestem zdumiony, że środowisko kibicowskie/Stowarzyszenie jest zaskoczone całą sytuacją. Układy z pzpnem?
Przecież to się zawsze tak kończy, kolejna nauczka na przyszłość, ale jak widać nie uczycie się na błędach.
DennisWise

Stpne pisze: 16.11.2025, 23:13 Śmiech to zdrowie :) Napisz nam coś więcej o ogólnopolskim stowarzyszeniu kibiców piłki nożnej sprzed 15 lat, bo moim zdaniem właśnie je stworzyłeś w tym poście. Ale może czegoś nie wiem :)
Faktycznie pomyliłem się przy wczorajszym wpisie sponsorowanym przez kapitana morgana. Tommy był prezesem a Jadźkę bił Juras.
Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały »

Jedyny kontakt jaki navijaci vel katanaczio aka suomi miał czy ma z lekarzami to kontakty na oddziale psychiatrycznym w Choroszczy. Zjeżdża tam co jakiś czas na bazę, ale jak widać nawet tam nie są w stanie mu pomóc.
maystero

Post autor: maystero »

Chłop was wypuszcza trzęsąc sie ze śmiechu a jeden z drugim dostaje żył na czole heh.
katanaczio

Śnieżnobiały pisze: 17.11.2025, 10:56 Jedyny kontakt jaki navijaci vel katanaczio aka suomi miał czy ma z lekarzami to kontakty na oddziale psychiatrycznym w Choroszczy. Zjeżdża tam co jakiś czas na bazę, ale jak widać nawet tam nie są w stanie mu pomóc.
Na Twoje nieszczęście całą trójka Ci powie, że masz paranoję; w Choroszczy potwierdzą. Dołączasz do szacownej części forumowiczów, których mózg nie zdołał jeszcze przetrawić informacji, że ktoś potrafi myśleć na trybunach, a nie być tępym połykaczem propagandy sączonej pionkom przez biznesmenów z trybun.
Ciekawyswiata

Post autor: Ciekawyswiata »

Ha ha japierdole xDDD suomi katanaczio taki ogarnięty smiec ze wstaje o 7 rano xDDDD i to po to zeby tu pisac pol dnia xDDDD

pol dnia tu drugie pol taki robak siedzi na zmianie w biedrze czy castoramie czy na innej frezarce i sfrustrowany odkłada żeby raz na rok ruszyć się gdzies spod bloku xDDD i taki podludz zabiera glos xDDD

to jest najlepsze miejsce w necie XDDDDD
katanaczio

Ciekawyswiata pisze: 17.11.2025, 15:46 to jest najlepsze miejsce w necie XDDDDD
Masz rację. Tylko tutaj typ z nickiem " CiekawySwiata", który w swoimmniemaniu jest umysłem otwartym, bredzi o multikontach jak paranoik :) To jest dopiero rozrywka, gdy chłop się chwali tym, że ma defekt pod kopułą i jest z tego dumny ogłaszając to wszem i wobec :)
Hal9000

Post autor: Hal9000 »

Obrazek
Służby Kierwińskiego zakazały na stadionie oprawy "Do boju Polsko". Została wyświetlona na fasadzie Pałacu Prezydenckiego!
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

Oldfreak pisze: 16.11.2025, 21:01Widać,że kibicem nie jestes i wartości kibicowskie sa ci obce.Ciebie by nie wpuścili to byś spuścił głowę i poszedł do domu.
Chyba każdy by się wkurzył gdyby nie wszedł na mecz natomiast ja odniosłem się do bezmyślnego rzucania racami co skutkuje różnymi konsekwencjami. Czy poza tym co pisałem wczoraj pomyślał ktoś, że uefa może zamknąć kilka sektorów na mecz barażowy?? Werbalne pozdrowienia dla pzpn a bezmózgie rzucanie racami to są dwie różne rzeczy. Takie obrazki idą w świat, a potem ludzie się dziwią, że gdzie nie pojadą polskie ekipy tam jest nagonka na Polaków. Jeszcze raz zapytam, jaki był sens rzucania tymi racami skoro takie akcje to jest woda na młyn dla pzpn czy mediów? Po raz kolejny napiszę, że to strzał w kolano czego jak widać tutejsi hools nie rozumieją, bo mają klapki na oczach, że tak trzeba. Trzeba było jechać pod siedzibę PZPN i tam rzucać racami. Może by ludzie taki przekaz zrozumieli.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Pomyśl co ich bardziej zabolało w odwecie za przedmeczowe zachowanie.Pokrzyczeć j**** pzpn czy race na murawie.Jak tego nie rozumiesz,to jesteś z tych grzecznych.
Taksepatrze

Prawo i pięść pisze: 17.11.2025, 18:06
Oldfreak pisze: 16.11.2025, 21:01Widać,że kibicem nie jestes i wartości kibicowskie sa ci obce.Ciebie by nie wpuścili to byś spuścił głowę i poszedł do domu.
Chyba każdy by się wkurzył gdyby nie wszedł na mecz natomiast ja odniosłem się do bezmyślnego rzucania racami co skutkuje różnymi konsekwencjami. Czy poza tym co pisałem wczoraj pomyślał ktoś, że uefa może zamknąć kilka sektorów na mecz barażowy?? Werbalne pozdrowienia dla pzpn a bezmózgie rzucanie racami to są dwie różne rzeczy. Takie obrazki idą w świat, a potem ludzie się dziwią, że gdzie nie pojadą polskie ekipy tam jest nagonka na Polaków. Jeszcze raz zapytam, jaki był sens rzucania tymi racami skoro takie akcje to jest woda na młyn dla pzpn czy mediów? Po raz kolejny napiszę, że to strzał w kolano czego jak widać tutejsi hools nie rozumieją, bo mają klapki na oczach, że tak trzeba. Trzeba było jechać pod siedzibę PZPN i tam rzucać racami. Może by ludzie taki przekaz zrozumieli.
Bo tak wyglada Polska kibolska odkad pamietam, a swoje lata juz mam i przezylem na tym szlaku od groma przygód. Osobiście ciesze sie bardzo, że z pokolenia na pokolenie, rzadziej bo rzedziej, ale jest to wziąż pielegnowane, żeby przypomniec wszem i wobec o ludziach ktorych sie niedocenia i ma jako margines społeczny. Odbije piłeczke pozwolisz - trzeba było jechać na repke i tam podejsc pod sektor i wytlumaczyc, ze tak nie wolno. Może by ludzie Twoj przekaz zrozumieli ;) A tak już zupelnie powaznie, jak mnie tacy wkurwiają! Szczerze wole najwiekszego wroga kibica, bo przynajmniej nadaje na tych samych falach, niż tych wszystkich lewakow, co to sie im wydaje, ze sa najmadrzejsi i wszystkie rozumy pozjadali. Sorki za agresywny ton, ale czasami az i mi uszy dęba stają.
Proof

Post autor: Proof »

Kończąc temat ostatniej oprawy ( albo raczej jej brak) na kadrze, to ciekawe jest to ze Węgrzy na ostatnim meczu tez dostali zakaz wywieszenia oprawy. Nie śledzę ich sceny za bardzo ale wczesniej nie mieli problemów z oprawami na reprezentacji... ktoś wie co tam u nich sie dzieje? tez jakiś konflikt z odpowiednikiem PZPN? a moze tez polityka tam weszla?
katanaczio

Proponuję następnym razem podpalić krzesełka, to wtedy zasiądą do stołu, poleją zimna wódeczkę i przeproszą, że nie docenili i nawet kartoniadę pomogą rozłożyć.
Proof

Prawo i pięść pisze: 17.11.2025, 18:06
I jakie to były konsekwencje? ze trawa sie spaliła która mozna ogarnąć szybko z castoramy? o tym tak sie trąbi a czemu nie gada tak malo sie mowi o Polakach którzy kupili bilety i nie weszli na stadion, o tych którzy w mroźny wieczór byli rozbierani do majtek?. Kolejna sprawa nikt nie zamknie sektorów po prostu pzpn zaplaci kary ( na vip Lozy przez kilka meczów nie będzie wytrawnych dań czy alkoholu ojej). AHH i najlepsze "takie obrazki idą w świat" to takie nowoczesne fajnopolskie ojezu łapmy sie za głowy co to niemcy czy francuzi w swojej telwizji czy internecie o zlych Polakach powiedzą!!! ze jesteśmy faszytami pewnie i ogólnie zaściankiem europy, po tych słowach powinniśmy skulić się i na kolanach ich przepraszać prawda? Pewnie byłes jednym z tych co sie podniecali co onas europa mowila czy pisala jak bezgranicznie wpuscilismy tutaj ukraincow i im oddalismy wszystko co mielismy prawda?. Szkoda ze rok pozniej nikt o tym juz nie pamietał w tym sami ukraincy. Ale to nic wazne ze przez 5 minut europa pięknie o Polsce sie wypowiadała. Strzałem w kolano byłoby jakby nic nie zrobiono, pzpn opłuł opluł kibiców a oni mieli udawać ze deszcz pada prawda? sory chlopie ale nie kazdy jest tobą.
suomi

Mam nadzieję, że kiedyś prawica dojdzie do władzy i nie będzie w końcu komuszych zapędów PZPN zapłaci, podatnicy zapłacą albo ktoś tam jeszcze tylko nie ja. Kolektywizm to brzydka komunistyczna cecha. Bycie prawicowcem to odpowiedzialność, a nie puste słowa
Proof

suomi pisze: 17.11.2025, 19:35 Mam nadzieję, że kiedyś prawica dojdzie do władzy i nie będzie w końcu komuszych zapędów PZPN zapłaci, podatnicy zapłacą albo ktoś tam jeszcze tylko nie ja. Kolektywizm to brzydka komunistyczna cecha. Bycie prawicowcem to odpowiedzialność, a nie puste słowa
Lepsza lewica która woli zabierać ludziom którzy do czegoś w zyciu doszli i mają swoje firmy i majątek.
ODPOWIEDZ