Czyli twierdzisz, że Ci chłopcy w torebeczkach w Air Maxach z modnymi fryzurami i obwieszeni w koszulki pilkarskie mi mogą powiedzieć coś na ten temat ? Albo gangsterzy ze złotymi zegarkami w koszulkach Phillip Plein ? No ta teraz to jest Against Modern Football w porównaniu z Anglią 93'kivloff pisze: 10.11.2025, 14:05 Jeśli już wywieszają to "Against Modern Football", i nie jest to protest przeciw modernizacji stadionów czy ciepłej wodzie w szatni drużyny gości. Ale znowu - ci, którzy faktycznie chodzą na mecze to wiedzą... :]
Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Akurat tobie to nawet 15-latek, którego ojciec zabrał na dwa wyjazdy specjalem mógłby coś na ten temat powiedzieć. :) Tak samo jak czwartoklasista może opowiedzieć coś przedszkolakowi o tabliczce mnożenia. :)
-
bez-napinki
Nie ma sensu. ;)marJo pisze: 09.11.2025, 23:57Ku*wa wielki obrońca piłkarzyków. Biorą gruby hajs że Ty w życiu tego nie zarobisz baranie i jeszcze ich bronisz. Co oni w tej szatni mecz grają czy co ? Wielki Lech dostał od Gibraltaru, rozumiesz ? Gibraltar! Teraz wielce niezadowoleni z warunków i takie przychlasty jak Ty im wtórują. Na codzien gra tam Real Barca itd itp. Ale nie wielki Lech przyjechał z Gibraltaru to trzeba remont robić .Oden2 pisze: 09.11.2025, 10:13Spoko, nie bo nie. Niech im w takim razie odpowiada nie korzystanie ze schludnych szatni jak jada do kogos na wyjazd, niech sraja w toi toiach i sie przebieraja w autokarze skoro taki z nich biedny klub rodem z fawelli w brazylii. Kto wie, moze wystawia w skladzie pilkarza ktory zagra bez butow niczym Pele.marJo pisze: 08.11.2025, 18:20 Żeby nie było je*ac lewaków, ale co w sytuacji że im to odpowiada i nie muszą tego robić to co bo Ty tak chcesz ?
Tu nie chodzi o posiadanie luksusowego stadionu bo to jest w pelni zrozumiale, ze kogos moze nie stac ale przy minimalnym wkladzie pienieznym daloby sie przygotowac komus szatnie, w ktorej leci ciepla woda.
-
w miare kumaty
Parę osób pisało o tym, że lewaki z Rayo nie chciały budowy nowego stadionu. Kto inny dorobił do tego ideologię, że są against modern football itp. Prawda jest taka że ten stadion chcieli im wybudować w zupełnie innym miejscu, na co fani Rayo się nie zgodzili i powiedzieli że jeśli gdzieś ma powstać nowy stadion to tylko w tym samym miejscu.
-
Ultra_Press
- Kontakt:
YOUTUBE: Olo Film
http://ultrastifo.org/
http://ultrastifo.org/
-
Ie_suiveur
Ale o czym ty p*********?!
Od kiedy te Reale i Barcelony to dla nas jakieś autorytety w kwestiach higieny? Lepiej grają w piłkę i to tyle. Że na Messim i Ronaldo nie robią wrażenia chvjowe warunki, to i na Polakach nie mają prawa? Tak tylko przypomnę tym którzy walą konia do instagramów, że ci goście wywodzą się z nizin społecznych, pierwszy to syn robotnika i sprzątaczki a drugi mieszkał z kupą rodzeństwa w mieszkaniu komunalnym z matką kucharką i ojcem alkoholikiem. To że dzisiaj stać ich na złote kible i klamki nie znaczy, że widok syfu jest dla nich czymś niecodziennym i szokującym.
-
navijaci88
Przejdź się do pierwszego lepszego lasu w Polsce i przyjrzyj się ile tam jest śmieci w porównaniu do lasów w krajach nordyckich. Ojciec Lewandowskiego też był alkoholikiem i to, że gardzisz jednym z najlepszych Polskich piłkarzy, bo jego ojciec nie radził sobie świadczy tylko o Tobiez00rd pisze: 11.11.2025, 23:58Od kiedy te Reale i Barcelony to dla nas jakieś autorytety w kwestiach higieny? Lepiej grają w piłkę i to tyle. Że na Messim i Ronaldo nie robią wrażenia chvjowe warunki, to i na Polakach nie mają prawa? Tak tylko przypomnę tym którzy walą konia do instagramów, że ci goście wywodzą się z nizin społecznych, pierwszy to syn robotnika i sprzątaczki a drugi mieszkał z kupą rodzeństwa w mieszkaniu komunalnym z matką kucharką i ojcem alkoholikiem. To że dzisiaj stać ich na złote kible i klamki nie znaczy, że widok syfu jest dla nich czymś niecodziennym i szokującym.
Co Ty masz człowieku do oryginalnych koszulek piłkarskich swoich klubów? Tak samo Suomi. Na całym kontynencie ogarnięci/kumaci (jakkolwiek nazwać) kibice noszą meczówki, "chuliganka" też. Możesz mi wytłumaczyć co jest złego w noszeniu koszulki swojego własnego klubu? Czy Ty nie pomyliłeś stadionu z rewią mody w Mediolanie? Ja rozumiem, że nie każdy musi mieć taki styl, i jeden przyjdzie na stadion w Stone Island, drugi w Zarze, trzeci w meczówce a czwarty w koszulce kibolskiej. Ale żeby od razu kogoś krytykować?suomi pisze: 10.11.2025, 17:14Czyli twierdzisz, że Ci chłopcy w torebeczkach w Air Maxach z modnymi fryzurami i obwieszeni w koszulki pilkarskie mi mogą powiedzieć coś na ten temat ? Albo gangsterzy ze złotymi zegarkami w koszulkach Phillip Plein ? No ta teraz to jest Against Modern Football w porównaniu z Anglią 93'kivloff pisze: 10.11.2025, 14:05 Jeśli już wywieszają to "Against Modern Football", i nie jest to protest przeciw modernizacji stadionów czy ciepłej wodzie w szatni drużyny gości. Ale znowu - ci, którzy faktycznie chodzą na mecze to wiedzą... :]
Na całym świecie czyli gdzie ? Real Madryt, Barcelona, turyści z Azji tam jest najwięcej koszulek.yalla pisze: 12.11.2025, 08:08Co Ty masz człowieku do oryginalnych koszulek piłkarskich swoich klubów? Tak samo Suomi. Na całym kontynencie ogarnięci/kumaci (jakkolwiek nazwać) kibice noszą meczówki, "chuliganka" też. Możesz mi wytłumaczyć co jest złego w noszeniu koszulki swojego własnego klubu? Czy Ty nie pomyliłeś stadionu z rewią mody w Mediolanie? Ja rozumiem, że nie każdy musi mieć taki styl, i jeden przyjdzie na stadion w Stone Island, drugi w Zarze, trzeci w meczówce a czwarty w koszulce kibolskiej. Ale żeby od razu kogoś krytykować?suomi pisze: 10.11.2025, 17:14Czyli twierdzisz, że Ci chłopcy w torebeczkach w Air Maxach z modnymi fryzurami i obwieszeni w koszulki pilkarskie mi mogą powiedzieć coś na ten temat ? Albo gangsterzy ze złotymi zegarkami w koszulkach Phillip Plein ? No ta teraz to jest Against Modern Football w porównaniu z Anglią 93'kivloff pisze: 10.11.2025, 14:05 Jeśli już wywieszają to "Against Modern Football", i nie jest to protest przeciw modernizacji stadionów czy ciepłej wodzie w szatni drużyny gości. Ale znowu - ci, którzy faktycznie chodzą na mecze to wiedzą... :]
Skandynawia, Holandia, Włochy zazwyczaj Ultra casual. W Polsce jeszcze w latach 90 bomberki, ew ciuchy Everlasta, Losdale itd, ale moda na piłkarza zaczęła się dobrze sprzedawać.
Jak dla Ciebie to wygląda dobrze to ok nic mi do tego.
https://www.radio.bialystok.pl/src/139/ ... 3c6a56c9a2
https://dims.apnews.com/dims4/default/4 ... 3b396ca02f
https://images.ft.com/v3/image/raw/http ... =700&dpr=1
Ja tam wolę sektory w starym kibolskim stylu. Szale, flagi, transparenty, trochę czarno dziko, a nie przebieranki za piłkarzy, część na czarno, część obwieszona jak choinki
https://www.ilnapolista.it/wp-content/u ... Fedayn.jpg
https://www.corrieregiallorosso.com/wp- ... OSPITI.jpg
https://images.welt.de/690da85e5d012ee1 ... 034282-jpg
https://scontent.fqyy1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=691A15BE
@Suomi - może rozróżnijmy dwie rzeczy. Dla mnie noszenie koszulki (jakiejkolwiek) na stadionie na bluzę czy kurtkę to faktycznie pomyłka bo wygląda to komicznie i raczej jak ludzik Michelin. Natomiast przy ładnej pogodzie w lato czy na wiosnę noszenie koszulki meczowej to bardzo spoko opcja. Co do Włochów - mylisz się, bo wiele osób z szeroko-rozumianej "ekipy" nosi meczówki. No, może oprócz Milanu, gdzie jest "dress-code" na czarno, co mi osobiście się nie podoba bo zabija koloryt stadionowy.
Ja jeszcze rozumiem śmiganie w kurtach CP, Stone Island czy 2-3 innych marek które przez dekady wyrobiły sobie konotacje kibicowskie, ale już zakładanie Armanich czy innych Guessów na mecz to dla mnie porażka.
Ja jeszcze rozumiem śmiganie w kurtach CP, Stone Island czy 2-3 innych marek które przez dekady wyrobiły sobie konotacje kibicowskie, ale już zakładanie Armanich czy innych Guessów na mecz to dla mnie porażka.
Dla mnie marki nie mają żadnego znaczenia. Nie będę wydawał na kurtkę 1000 zł, bo ktoś powiedział, że to jest casual, poza tym obnoszenie się napisami pedałów na całą klatę uważam za slabe. Ważne, żeby było schludnie. Szal jak najbardziej, koszulka w ciepłe dni ujdzie, ale nakładanie koszulek na kurtkę to patola, która rzadko występuje, gdzieś w Europie oprócz Polski, trochę Niemiec. Zazwyczaj są to turyści z Azji, Real Madryt i tego typu kluby. Jeszcze jak cały sektor się zmobilizuje jak GKS Katowice to jakoś to wygląda, ale takie Zagłębie Lubin czy Jagiellonia, która ma pstrokate barwy i to połączone na jednej koszulce w pasy, gdzie 1/3 sektora przyjedzie na czarno, a reszta obwieszona w te koszulki wygląda słabo i tyle jakby stały tam dwie ekipy. Jedno to duma z barw, a drugie to jakiś godny wygląd. 40 letni facet z brzuchem w koszulce piłkarskiej wygląda chujowo i tyleyalla pisze: 12.11.2025, 08:49 @Suomi - może rozróżnijmy dwie rzeczy. Dla mnie noszenie koszulki (jakiejkolwiek) na stadionie na bluzę czy kurtkę to faktycznie pomyłka bo wygląda to komicznie i raczej jak ludzik Michelin. Natomiast przy ładnej pogodzie w lato czy na wiosnę noszenie koszulki meczowej to bardzo spoko opcja. Co do Włochów - mylisz się, bo wiele osób z szeroko-rozumianej "ekipy" nosi meczówki. No, może oprócz Milanu, gdzie jest "dress-code" na czarno, co mi osobiście się nie podoba bo zabija koloryt stadionowy.
Btw, powklejałeś foty zagranicznych ekip z zimy, gdzie jasne jest że 3/4 jest w czarnych kurtkach bądź granatowych, bo tak przeważnie faceci chodzą ubrani w tę porę roku. Wklej coś z lata.
https://tuttoasroma.it/wp-content/uploa ... 092024.jpgyalla pisze: 12.11.2025, 09:41 Btw, powklejałeś foty zagranicznych ekip z zimy, gdzie jasne jest że 3/4 jest w czarnych kurtkach bądź granatowych, bo tak przeważnie faceci chodzą ubrani w tę porę roku. Wklej coś z lata.
https://resource.calcionapoli24.it/www/ ... _lecce.jpg
https://www.sportpeople.net/wp-content/ ... 4-25-4.jpg
Oczywiście są ekipy, gdzie jest więcej tych koszulek, szczególnie w Bundeslidze, gdzie jest większy misz masz i nie wygląda to jeszcze tak słabo, ale jak dla mnie uniformizacja trybun, ze każdy ma wyglądać identycznie albo nakładanie ich na kurtkę wygląda słabo.
Nie wiem po jakich lasach ty chodzisz, może po takich rozjechanych autami gdzie warszawskie korposzczury zapinają w dupala ukrainki i po ziemi walają się flaszki i zużyte kondomy. Jak coś zapraszam do Puszczy Knyszyńskiej, jest czysto i przyjemnie, chadzam regularnie na grzybki.navijaci88 pisze: 12.11.2025, 07:55Przejdź się do pierwszego lepszego lasu w Polsce i przyjrzyj się ile tam jest śmieci w porównaniu do lasów w krajach nordyckich. Ojciec Lewandowskiego też był alkoholikiem i to, że gardzisz jednym z najlepszych Polskich piłkarzy, bo jego ojciec nie radził sobie świadczy tylko o Tobiez00rd pisze: 11.11.2025, 23:58Od kiedy te Reale i Barcelony to dla nas jakieś autorytety w kwestiach higieny? Lepiej grają w piłkę i to tyle. Że na Messim i Ronaldo nie robią wrażenia chvjowe warunki, to i na Polakach nie mają prawa? Tak tylko przypomnę tym którzy walą konia do instagramów, że ci goście wywodzą się z nizin społecznych, pierwszy to syn robotnika i sprzątaczki a drugi mieszkał z kupą rodzeństwa w mieszkaniu komunalnym z matką kucharką i ojcem alkoholikiem. To że dzisiaj stać ich na złote kible i klamki nie znaczy, że widok syfu jest dla nich czymś niecodziennym i szokującym.
Druga sprawa - ja nikim nie gardzę, tylko ci tłumaczę, że ten argument o tym, jakie to ekipy grały na stadionie Rayo i nic nie mówiły, to żaden argument.
-
navijaci88
Lech niech lepiej zajmie się grą w piłkę, bo w ich przypadku te filmy wyglądają jeszcze bardziej groteskowo
Twój ojcjec był kazirodem, bo ze związku ze swoją siostrą, jesteś ty.navijaci88 pisze: 12.11.2025, 07:55.... Ojciec Lewandowskiego też był alkoholikiem...z00rd pisze: 11.11.2025, 23:58Od kiedy te Reale i Barcelony to dla nas jakieś autorytety w kwestiach higieny? Lepiej grają w piłkę i to tyle. Że na Messim i Ronaldo nie robią wrażenia chvjowe warunki, to i na Polakach nie mają prawa? Tak tylko przypomnę tym którzy walą konia do instagramów, że ci goście wywodzą się z nizin społecznych, pierwszy to syn robotnika i sprzątaczki a drugi mieszkał z kupą rodzeństwa w mieszkaniu komunalnym z matką kucharką i ojcem alkoholikiem. To że dzisiaj stać ich na złote kible i klamki nie znaczy, że widok syfu jest dla nich czymś niecodziennym i szokującym.
A druga rzecz, nie becz już o to, że twoi hiszpańscy brudasy dostali na pízde od Lecha, na ich własnym terenie, z bardzo dużą przewagą liczebną i na dodatek ze sprzętem ogrodniczym.
Zmień forum, dewiancie.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
Weź tabletki schizofreniku i dalej z kilku kont analizuj ubiór polskich kiboli, pośmiejemy się jeszczenavijaci88 pisze: 12.11.2025, 12:44 Lech niech lepiej zajmie się grą w piłkę, bo w ich przypadku te filmy wyglądają jeszcze bardziej groteskowo
-
navijaci88
-
w miare kumaty
Pokaż swoją mordę, też chcemy się pośmiać.navijaci88 pisze: 12.11.2025, 19:57 https://youtu.be/vBbMMus9x90?si=2xhXR43R0WLJb4wy
Rudy na propsie. Taki styl lubię.
-
Ie_suiveur
I rozsądnie. Zapłacisz jakieś komorne i styknie ci na coś do chleba. Szanuję, że mimo ciężkiej sytuacji jaką masz podchodzisz do tematu rozsądnie.
Ale co to kogo interesuje co zagranicą?navijaci88 pisze: 12.11.2025, 09:23 ,ale nakładanie koszulek na kurtkę to patola, która rzadko występuje,
To trzeba mieć kompleksy by porównywać się ciągle do innych zamiast zająć się sobą
-
navijaci88
Ultras ściągnięte od Włochów z południa potomków Arabów, moda na choinkę w barwach z Bundesligi, przyśpiewki z Bałkan, wyścig na oprawy i transparenty kto bardziej patriotyczny. Jakaś ekipa się wyłamie jak Zawisza i już afera na całą Polskę.Ie_suiveur pisze: 17.11.2025, 04:02I rozsądnie. Zapłacisz jakieś komorne i styknie ci na coś do chleba. Szanuję, że mimo ciężkiej sytuacji jaką masz podchodzisz do tematu rozsądnie.
Ale co to kogo interesuje co zagranicą?navijaci88 pisze: 12.11.2025, 09:23 ,ale nakładanie koszulek na kurtkę to patola, która rzadko występuje,
To trzeba mieć kompleksy by porównywać się ciągle do innych zamiast zająć się sobą![]()
Co do ciężkiej sytuacji to nie wiem zależy od punktu widzenia, nie każdy jest bogaty, więc Twój śmiech z mojej biedy jest zalosny. Ja niestety nie jestem zamożny. 30 tys miesięcznie to dzisiaj nie jest dużo jak na rodzinę Za singla można było sobie zrobić 300 godzin, nabrać zlecen wziac 50 tys ( wtedy to była niezła kasa, bo byly mniejsze stawki i inflacja )i fajnie było, teraz musiałem obniżyć poziom życia,.ale rodzina najważniejsza, więc nie stać mnie na kurtki po 1000 zł .Żeby nie chata na własność to ciężko bym prządł. Więc tym bardziej podziw dla ludzi,.którzy żyją na minimalnej ( ile teraz 10 tys ? ) i muszę jeszcze wynajmowac mieszkanie. A Ty sie śmiejesz z biedy to tylko świadczy o Tobie kolego, bo znam wielu ludzi, którzy muszą żyć za 10/15 tys i nigdy z nich nie drwilem.
Grunt że jest czas na uczulanie kibiców jak wyglądają w koszulkach nałożonych na kurtki. Kibicowska Polska jest Ci wdzięczna że przedkładasz jej wizerunek ponad rodzinę. :D
-
navijaci88
Nikogo nie uczulam. Po prostu wolę stary Polski oldschoolowy styl ( co dla Ciebie patrioty powinno byc na plus, że lewak kultywuje polskie tradycje i początki kibicowania ) czy nawet teraźniejszy włoski ultra casual z którego Polscy Ultras czerpali wzorce, a nie z Bundesligi czy Realu z których kiedyś szydzono. Chociaż wróć - z Realu za moich czasów nikt nie szydził, bo wtedy Ultras Sur to była moc. Dla mnie wygląda to chujowo, bo to styl, który wyrósł z Bundesligi i od azjatyckich turystów, a ja zostałem wychowany na czymś innym, dla Ciebie wygląda to super, bo pewnie masz 15 lat i spoko.kivloff pisze: 17.11.2025, 08:59 Grunt że jest czas na uczulanie kibiców jak wyglądają w koszulkach nałożonych na kurtki. Kibicowska Polska jest Ci wdzięczna że przedkładasz jej wizerunek ponad rodzinę. :D
Uczulasz, czy nie uczulasz. Zwał jak zwał. Ale żeby 20 klocków, rodzinę odpuszczać, żeby tu codziennie wchodzić i pisać - no masz chłopie zacięcie do tego :D
-
navijaci88
Przychodzi w życiu taki etap, że wolisz wziąć 30 tys leżąc i pisząc głupoty niż naparzając jak świnia na leasing :) Tobie też polecam. A o moją rodzinę się nie martw, bo w porównaniu z tymi którzy wolą spędzać czas na hali malując oprawy, które pokażą przez 5 minut albo całe weekendy spędzają z kolorowymi piłkarzami zamiast z rodziną to ja z rodziną spędzam mnóstwo czasu. Oczywiście mam za sobą intensywny etap kibicowski za młodu, bo dla funu nie znalazłem się nie będąc kibicem na forum kibicowskim ( równie dobrze mógłbym się wypowiadać na wędkarskim czy antifisrskim ), ale znam takich patriotów, którzy wolą spędzać czas z kolegami dymając napompowane panienki, a później dumnie idą na pielgrzymkę do Częstochowy
To jak navijaczu zarabiasz 30k miesięcznie i piszesz średnio 0,5 posta dziennie, i przyjmując że poświęcasz na niego 10 min - to jest 150 minut miesięcznie. Skoro poświęcasz się rodzinie to te 30K robisz przy 150h powiedzmy (no bo piszesz że masz czas dla rodziny) - czyli 200 zł na h. Czyli Panowie chłop dokłada miesięcznie 500zł do pisania Wam na forum co drugi dzień, że Włosi wyglądają groźnie, a Wy w koszulkach na kurtkach nie. :D Ma gest. :D Co więcej: pisze, że go nie stać na kurtkę za 1000zł. Nawijaczu, weź 2 miesiące odpocznij od forumki na rzecz roboty i będziesz miał na kurtkę :D To będzie 6 kurtek w rok, gdybyś przez ten rok w ogóle nie pisał a zamiast tego pracował. I rodzina by nic na tym nie straciła. A jeszcze zyskała. Całą rodzinę byś odział i modnie i groźnie. I to co roku :D Wilk syty i Manchester City jak mawiają w ojczyźnie futbolu. :D
-
StanisławAnioł
Jeszcze śmieszniej by było gdyby mic hal vel"galareta" opisał faktyczne powody dla którego odpuścił udzielanie się na trybunach.
-
navijaci88
Mylisz się chłopczyku. Po prostu już fizycznie nie pojawiam się w pracy tylko ją zlecam. Pracując sam po prostu do tych 30, które wyrabiali pracownicy 20 wyrabiałem sam, ale mi się nie chce, bo nie od tego mam żonę, żeby siedziała w domu. Kobieta musi być osobą niezależną, bo różnie w życiu bywa ;)kivloff pisze: 17.11.2025, 10:17 To jak navijaczu zarabiasz 30k miesięcznie i piszesz średnio 0,5 posta dziennie, i przyjmując że poświęcasz na niego 10 min - to jest 150 minut miesięcznie. Skoro poświęcasz się rodzinie to te 30K robisz przy 150h powiedzmy (no bo piszesz że masz czas dla rodziny) - czyli 200 zł na h. Czyli Panowie chłop dokłada miesięcznie 500zł do pisania Wam na forum co drugi dzień, że Włosi wyglądają groźnie, a Wy w koszulkach na kurtkach nie. :D Ma gest. :D Co więcej: pisze, że go nie stać na kurtkę za 1000zł. Nawijaczu, weź 2 miesiące odpocznij od forumki na rzecz roboty i będziesz miał na kurtkę :D To będzie 6 kurtek w rok, gdybyś przez ten rok w ogóle nie pisał a zamiast tego pracował. I rodzina by nic na tym nie straciła. A jeszcze zyskała. Całą rodzinę byś odział i modnie i groźnie. I to co roku :D Wilk syty i Manchester City jak mawiają w ojczyźnie futbolu. :D
Dlaczego nie stać mnie na kurtkę za 1000 zł ? Z prostego powodu. Kiedy Ty wrzucasz swoje pieniądze do puchy na dobrych chłopaków, udajesz bogatego w kurtce Stone Island ja ładuje te 1000 zł w akcję, ike, ikze, złoto i inne tematy, dzięki którym za kilka lat będę emerytem. Gdzie się tego nauczyłem ? W zgniłej zachodniej europie kiedy dymając jak robak za 2 tys euro szef firmy obracający milionami podjeżdżał 15 letnim Volvo, gdy jego robol Polak, Rumun czy Bułgar podjeżdżali nowymi BMW w kredytach. Wtedy zobaczyłem co to znaczy protestancki etos i cwaniactwo i dlaczego oni są zamożni, a my nie
A piszę tutaj z prostego powodu. Kibicowanie było, może jeszcze trochę jest moją pasją... I nie ma różnicy czy byłem dzieciakiem z blokowiska w porwanych butach, czy to gdzie jestem dzisiaj. Chyba nie sądzisz, że na piłką i kibicowaniem interesują się tylko same józki z fabryk..co zarobki mają do pasji
-
Śnieżnobiały
Andersenie wracaj na oddział do Choroszczy, bo poprzednia terapia nie przyniosła skutku a twoja schizofrenia się pogłębia. Już pewnie sam wierzysz w to co tu piszesz na swój temat.
Jak już wrócisz na oddział to znowu zderzysz się z rzeczywistością jak salowa wrzaśnie - wstawaj zesrałeś się.
Jak już wrócisz na oddział to znowu zderzysz się z rzeczywistością jak salowa wrzaśnie - wstawaj zesrałeś się.
W porównaniu z tym jaką kasą obracają Wasi koledzy z trybun to są całkiem realne zarobki dla kogoś kto ma firmę. Co innego zarobić 10 tys na etacie i iść do domu, a co innego zarobić 30 czy 50 i cała firma, inwestycje w nią i ludzie na Twoim łbie. Chociaż nie wiem jaka branża to wiem jak to wygląda u ludzi, których znam i naprawdę nie ma czego zazdrościć, a tym bardziej robić jakiś wielkich oczu ... Ja sam już nie znam nikogo kto robił poniżej 10 koła, a są to elektrycy, hydraulicy i tak dalej raczej bliżej 20 to się kręci jak ktoś działa na własną rękę
-
navijaci88
Śnieżnobiały, który zakłada koszulkę piłkarską za 300 zł, na kurtkę w kredycie i wrzucać do puchy raczej tego nie zrozumie :) pozdrawiam
-
Śnieżnobiały
Tak, tak a teraz odpisz sobie z kolejnego konta i potem jeszcze kolejnego psychiczku z Choroszczy.
Dziś ważna data w życiu nawijacza. Znany z protestanckiego etosu pracy, dziś po raz pierwszy zadrwił z kogoś kto mniej zarabia. Zapiszmy to w kalendarzach. :Dnavijaci88 pisze: 17.11.2025, 07:26 znam wielu ludzi, którzy muszą żyć za 10/15 tys i nigdy z nich nie drwilem.
navijaci88 pisze: 17.11.2025, 11:25 Śnieżnobiały, który zakłada koszulkę piłkarską za 300 zł, na kurtkę w kredycie i wrzucać do puchy raczej tego nie zrozumie :) pozdrawiam
czy już naprawdę nie ma chodź jednej osoby co by wypierdoliła tego zjeba? jak nie o spasionych angielskich świniach, polityce to o zarobkach
-
Salowy_Choroszcz
Przepraszamy, pacjenci nam się zbuntowali i dorwali się do internetu.Śnieżnobiały pisze: 17.11.2025, 12:09 Tak, tak a teraz odpisz sobie z kolejnego konta i potem jeszcze kolejnego psychiczku z Choroszczy.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
katanaczio
Panie Salowy - od oświadczeń w internecie jest Pan Doktor, ewentualnie ekipy sportowe.Salowy_Choroszcz pisze: 17.11.2025, 15:13 Przepraszamy, pacjenci nam się zbuntowali i dorwali się do internetu.
To nawijacza mam takie fajnie powiedzenie skoro pisze z uk.Człowiek z dala niech sie nie wpierdala.
Salowy_Choroszcz pisze: 17.11.2025, 15:13Przepraszamy, pacjenci nam się zbuntowali i dorwali się do internetu.Śnieżnobiały pisze: 17.11.2025, 12:09 Tak, tak a teraz odpisz sobie z kolejnego konta i potem jeszcze kolejnego psychiczku z Choroszczy.
Idealne podsumowanie tego łba co pisze w kilku osobach.
Pacjenci, liczba mnoga. Czyli sam potwierdził, że jest ich kilkuBaryła90s pisze: 17.11.2025, 18:47Salowy_Choroszcz pisze: 17.11.2025, 15:13Przepraszamy, pacjenci nam się zbuntowali i dorwali się do internetu.Śnieżnobiały pisze: 17.11.2025, 12:09 Tak, tak a teraz odpisz sobie z kolejnego konta i potem jeszcze kolejnego psychiczku z Choroszczy.
Idealne podsumowanie tego łba co pisze w kilku osobach.