Jak to powiedział żydowski pedał-czyli ty obsrańcu—jak na internetowego kurwiszona to dużo szczekasz, no ale skoro Szpila odlewał ci się do ryja, to w sumie mnie to nie dziwi.xxxlecia pisze: ↑03.01.2025, 10:30Może jeszcze podbić pod gniazdo? Pytania o Lecha zadawaj Lechowi emerytowany kiepie. Ważne ze widać ze się nie wstydzisz kolegi i pewnie dumny jeszcze jesteś ze umie zarobić bo u was z tym zawsze był problem he he fajny klimat a kiedy taniec w gównie dla lików ?htsk4 pisze: ↑02.01.2025, 16:25Odezwij się do Buły prywatnie, przedstaw mu swój problem, może ci odpisze.xxxlecia pisze: ↑02.01.2025, 16:13Pytanie do typa z Lechii - https://zapodaj.net/plik-Mp6r1BKzSY czy to u was normalne i tolerujecie każda kurwe z której są pieniądze nawet jak jest jedyna osoba której przyjaciel balon nie dał? I kiedy wystapicie w tańcu na rurze?
W kwestii tolerowania k**** z których są pieniądze, to może zapytaj najpierw swoich ziomków z Poznania o wspólne wakacje z rozjebusem z KSC, lub o to kto i za ile pozwolił przyjechać innemu rozjebusowi z KSC nad morze.
Ostatni raz poświęce swój czas i odpowiem ci szczerbaty rzucaczu majonezem.
Oczywiscie że się nie wstydzę kolegów, w przeciwieństwie do kibiców Cracovii-nie wymieniam ciebie wśród nich pecie, bo ty z kibolką nie masz nic wspólnego, którzy masowo wstydzą się swoich dawnych kolegów i np. kręcą o nich teledyski (małpa) lub wydają oświadczenia(halagarda)
Jak czytam te wpisy internetowców takich jak ty kiepie,o interesach, zarabianiu, i gangsterce to prawie zawsze są to małoletnie debile na utrzymaniu rodziców z IQ na poziomie ameby czy tam poziomki.
Tak więc ciesz się poziomko, że jacyś ludzie z KSC masowo sprowadzają ciapatych i masowo handlują dragami. Gdybym był złośliwy to napisałbym, że potem masowo się sprzedają, ale że nie jestem, to nie napiszę. Napiszę tylko w tym miejscu byś pozdrowił mastera, metala, szafrańca, lecha i wielu innych ziomków.
Że znów zacytuję żydowskiego pedała-czyli ciebie obsrańcu-he he fajny klimat.
Przyjebałeś się pecie do Buły bo walczy we frikach, ale że twoi ziomkowie za hajc ochraniają pedeefa, to ci nie przeszkadza.To się nazywa hipokryzja zjebie, ale to słowo, którego znaczenia i tak nie zrozumiesz. Że potem inni ziomkowie imprezują z konfidentem, który sprzedawał kibiców KSC, to ci nie przeszkadza,tak jak nie przeszkadza, że jeżdżą z nim na wakacje. Że inni ziomkowi za hacj tolerują obecność innego kofidenta z KSC, to też nie przeszkadza, nie?
Nie wiem kiedy taniec na rurze, czy tam w gównie, nie interesują mnie twoje obsesje seksualne internetowcu, spytaj się swojej starej. I nie odpisuj już do mnie, bo ci już nie odpowiem.