Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Sarkazmkibicowski i Pastelowy,teraz dajcie sobie buziaczka i zalegalizujcie związek,bo idealnie się we wszystkim zgadzacie
Szkoda marnować takiego potencjału.
-
Sarkazmkibicowski
Ooo pierwszy internetowy chuligan RTS +1 dopisujemy :)
Pastelowy przynajmniej pisze prawdę o was i ja się z nim w 100% zgadzam , bando obsrancow
Pastelowy przynajmniej pisze prawdę o was i ja się z nim w 100% zgadzam , bando obsrancow
-
OldTimeGoodTime
Cześć. Z kim Śląsk wygrał ostatnia walkę na ubitej ziemi ? Albo na trasie ? Kogo trafił od czasu Odry Opole ?Pastelowy pisze: 22.08.2024, 15:26W sumie masz rację, szkoda czasu na "niezniszczalnych"Sarkazmkibicowski pisze: 22.08.2024, 15:07Czego ty wymagasz od kibiców Rts ?Pastelowy pisze: 22.08.2024, 14:30
Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytania
-
Sarkazmkibicowski
Czego się spodziewacie po kibicach Widzewa ….sa tak mocno bici przez ŁKS w mieście Łodzi że głowa nie pracuje , takiej przewagi nie było dawno …….ale nie przyznają tego bo przecież oni nigdy nie przegrywają 
Łks aferowicze!
Brawo młodzież za chęci.
Brawo młodzież za chęci.
-
Sarkazmkibicowski
Brawo za młodzież za chęci hahahah zaraz znowu będą płakać haha
-
zdeptany trawnik
Wystarczyło wtedy powiedzieć że się nie urwiecie ale wpadniecie na następny dzień i się wyjaśnimy ale ....brakło ikry bo Widzew by był zebrany i czekał na was ....a tak jechaliście na pewniaka bo wiedziiscie że i tak będzie lipa . Teraz odpowiedź na moje pytanie ...Czemu jak Widzew przyjechał pod sam Wrocław przed waszym meczem nie byliście chętni ?Pastelowy pisze: 22.08.2024, 14:30Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytaniazdeptany trawnik pisze: 22.08.2024, 13:35Pastelowy pisze: 21.08.2024, 20:57
Powiedz mi chłopie, jak Śląsk miał wyjść z sektora, czy też po meczu urwać się żeby psy nie zauważyły 50-100 czy ileś tam osób? No kur*** jak? Teleportować się? Na następny dzień dostaliście propozycje kilka godz wcześniej i nie potrafiliście się zebrać we własnym mieście?
Ja myślę że złe miejsce wybraliśmy, trzeba było zamiast Łodzi wybrać Kutno, Koluszki albo inna mieścinę może wtedy udałoby się Wam zebrac
A jak Widzew przyjechał do was pod sam Wrocław i to w dzień gdzie mieliście mecz u siebie i zaprosił na " tańce" to co powiedzieliście ? Odpowiesz czy nie masz pojęcia ?
-
Sarkazmkibicowski
Widzew byłby zebrany i czekał na was haahhahahahahahahaa weź już się tu nie odzywaj ….osmieszasz RTS …….
Widzew na nikogo nie jest ostatnio gotowy i weź to zrozum
Widzew na nikogo nie jest ostatnio gotowy i weź to zrozum
Jakie są obecnie najlepsze ilościowo i jakościowo FC Widewa i ŁKS?
Zgierz -Widzew
Włocławek - ŁKS
?
Zgierz -Widzew
Włocławek - ŁKS
?
-
Old StyleRDG
Chłopie Śląsk przyjechał specjałem tego dnia do Łodzi ( chyba że sie mylę to mnie popraw ) to jaki problem był przystać na propozycje Widzewa i powiedzieć ze zaciągną ręczny gdzieś na trasie w umówionym miejscu ?? Nie trzeba się teleportować tylko mieć chęci. Historia zna takie przypadki (kiedyś Lech wracając z Białegostoku tak zrobił jak miał dogadana walkę z Legia i ich zgodami i starcie doszło do skutku). Takie teraz mamy czasy niestety chore że WSZYSCY z dużych ekip kalkulują. Śląsk nie przystał na propozycje Widzewa bo pewnie nie wszyscy z ekipy pojechali na ten mecz a tu sie przytrafiła akcja ze strata chuligańskiej flagi a chuliganów tylu żeby sie bić na liczby nie ma na wyjeździe akurat. Żeby wyjść jakoś z twarzą po całej tej akcji wrocławianie przyjechali następnego dnia bo już byli zebrani mocnym składem racja dzwonili dużo wcześniej ale RTS nie zebrał sie w ponad 100 osób i nie podjął rękawic.Pastelowy pisze: 21.08.2024, 20:57Powiedz mi chłopie, jak Śląsk miał wyjść z sektora, czy też po meczu urwać się żeby psy nie zauważyły 50-100 czy ileś tam osób? No kur*** jak? Teleportować się? Na następny dzień dostaliście propozycje kilka godz wcześniej i nie potrafiliście się zebrać we własnym mieście?Old StyleRDG pisze: 21.08.2024, 20:13Lech po stracie flag dał propozycje Widzewowi abyś spotkać się w lesie na co RTS nie przystał.Sarkazmkibicowski pisze: 21.08.2024, 18:06 Witam serdecznie kibiców z Łodzi …..akcja jaka wydarzyła się wczoraj , to już przeszłość , żadne zwycięstwa , żadne porażki , bardziej nie potrzebne zamieszanie …ŁKS był w Grodzisku …jechał / wracał gdzie był wtedy Widzew ? To jest pierwsze pytanie ….
Kolejna sprawa , jak typowy obserwator neutral od bardzo dawna mnie zastanawia dlaczego z nikim Widzew nie wychodzi się sprawdzić ? Lech , Legia , ŁKS , Zagłębie Sosnowiec , Śląsk , jaki jest powód ? Czy ktokolwiek z czołówki traktuje jescze RTS chuligańsko poważnie ? Dlaczego nie wychodzą do lasu z wyżej wymienionymi ekipami które już ponoć od bardzo dawna do tego dążą …będę wdzięczny za normalną odpowiedz….
kiedy ostatni raz RTS wyszedł kimś do grzybobrania ?
Fajnie gdyby się wypowiedział ktoś z Widzewa , dlaczego w internecie wszędzie robicie zamieszanie a wyjaśniać nikogo nie chcecie ?
ŁKS to samo w necie propaganda ….ale oni przynajmniej w rzeczywistości sa jedną z najlepszych ekip chuligańskich w tym kraju ….
Śląsk dostał propozycję od Widzewa walki w dniu meczu kiedy wrocławianie stracili flage Nabojka, Śląsk nie przystał na tą propozycję za to następnego dnia przyjechali do Łodzi w ponad 150 osób z propozycją walki banda na bandę. Widzew nie zebrał się w ponad 100 osób i nie przystał na propozycje Śląska.
Legia dała propozycje Widzewowi ? Nie wiem nie słyszałem nie wypowiadam się.
Zagłębie Sosnowiec miało dogadaną walkę w tym roku z Młodą Szajką skoro tyle wiesz z kim Widzew nie wyszedł to napisz nam dlaczego nie doszło do tego starcia ?
Łks dla propozycje Widzewowi walki na liczby ? Kiedy ?
Ja myślę że złe miejsce wybraliśmy, trzeba było zamiast Łodzi wybrać Kutno, Koluszki albo inna mieścinę może wtedy udałoby się Wam zebrac
-
Sarkazmkibicowski
Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
Standardowe pytanie do armii internetowej Widzewa, ile razy dostaliście przez ostatnie 5 lat i co zrobiliście w odwecie za te wpierdole .I do Asusa czy jest szansa ,że do końca roku pojawi się ekipa z Pucharu.
-
Old StyleRDG
A to Widzew stracił flage czy Śląsk ? To Widzew kilka lat temu pojechał do Wrocławia z propozycją walki i kto wtedy odmówił ? Komedia jakaś.Sarkazmkibicowski pisze: 22.08.2024, 21:51 Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
Zgadzam się że 10 lat temu Widzew w 5 godzin zebrałby się nawet w 200 osób ale teraz jest u Nas jest wewnętrzny konflikt dobrze wszystkim znany i obecnie Rts nie ma takiej dobrej ekipy. Tylko akurat w relacjach Widzew - Śląsk to wrocławianie maja ogromne plecy od ponad 20-u lat i jakoś nigdy wrocławianom nie było po drodze aby się odegrać Widzewowi ale narobili szumu wielkiego bo przyjechali dzień później w ponad 150 osób i wielkie pretensje że Widzew się nie zebrał przeczytaj sam co piszesz zanim coś wyślesz bo czekamy już ponad 20 lat aż wielki Śląsk się „przebiegnie” po nas.
-
Sarkazmkibicowski
Szanuję za normalną odpowiedź , można ? Pzdr :)Old StyleRDG pisze: 22.08.2024, 22:02A to Widzew stracił flage czy Śląsk ? To Widzew kilka lat temu pojechał do Wrocławia z propozycją walki i kto wtedy odmówił ? Komedia jakaś.Sarkazmkibicowski pisze: 22.08.2024, 21:51 Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
Zgadzam się że 10 lat temu Widzew w 5 godzin zebrałby się nawet w 200 osób ale teraz jest u Nas jest wewnętrzny konflikt dobrze wszystkim znany i obecnie Rts nie ma takiej dobrej ekipy. Tylko akurat w relacjach Widzew - Śląsk to wrocławianie maja ogromne plecy od ponad 20-u lat i jakoś nigdy wrocławianom nie było po drodze aby się odegrać Widzewowi ale narobili szumu wielkiego bo przyjechali dzień później w ponad 150 osób i wielkie pretensje że Widzew się nie zebrał przeczytaj sam co piszesz zanim coś wyślesz bo czekamy już ponad 20 lat aż wielki Śląsk się „przebiegnie” po nas.
-
Malolat_93
Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..
-
Porto.Tekila
Ciekaw kwiatki się tu wysypały:) A hitem jest "jak niby Śląsk miał do was wyjść po meczu". Widać że słyna bajka o zacinających się drzwiach może działać tylko w jedną stronę;)
Na początku zdania należy użyć dłuższej formy, żeby zdanie było poprawne, powinno być ''Mnie''. Zastanów się może jeszcze nad tym Cosinusem.NoMatterWhat pisze: 23.08.2024, 12:24
Z pamięcią kiepsko i język polski trudnym językiem. Przymiotniki piszemy z małej.
Mi cosinus niepotrzebny, żeby mieć darmowy karnet.
-
Sarkazmkibicowski
Jarcar pisze: 23.08.2024, 13:55Na początku zdania należy użyć dłuższej formy, żeby zdanie było poprawne, powinno być ''Mnie''. Zastanów się może jeszcze nad tym Cosinusem.NoMatterWhat pisze: 23.08.2024, 12:24
Z pamięcią kiepsko i język polski trudnym językiem. Przymiotniki piszemy z małej.
Mi cosinus niepotrzebny, żeby mieć darmowy karnet.
-
Sarkazmkibicowski
Kolejny 
Wielki niepokonany Widzew ….stand up nie potrzebny wystarczy poczytać kibiców Rts 
-
Blablabla11
" Był czas kiedy to koledzy zza między zastanawiali się jak wrócić bezpiecznie do Łodzi z wyjazdu." - do tego momentu jeszcze brzmiało wiarygodnie, ale tu już wjechały lasery i smoki i trochę przesadziłeś. Szkoda
-
OldTimeGoodTime
Serio nie wiesz ze LKS miał na prawdę ciężki czas ? Szkoda.Blablabla11 pisze: 23.08.2024, 18:06 " Był czas kiedy to koledzy zza między zastanawiali się jak wrócić bezpiecznie do Łodzi z wyjazdu." - do tego momentu jeszcze brzmiało wiarygodnie, ale tu już wjechały lasery i smoki i trochę przesadziłeś. Szkoda
Tak jak Widzew ma teraz gorszy czas tak samo gorszy czas do Poddębic miał LKS. Chcecie rozmawiać obiektywnie ale widzę że ŁKS jest nie do ruszenia :) A ja nie mam problemu z uznaniem klasy rywala. Tylko na tym forum jest szydzenie z Widzewa a ekipa z Unii to już wogole Ah i Oh :)
Jedni drugich tu zawsze będą pchali do przodu i dzięki temu zawsze w krajowej czołówce będzie którąś ekipa z Łodzi.
-
ŁKS1908ŁKS
Serio nie wiesz ze LKS miał na prawdę ciężki czas ? Szkoda.OldTimeGoodTime pisze: 23.08.2024, 18:13 [quote=Blablabla11 post_id=<a href="tel:1435280">1435280</a> time=<a href="tel:1724429162">1724429162</a> user_id=92970]
" Był czas kiedy to koledzy zza między zastanawiali się jak wrócić bezpiecznie do Łodzi z wyjazdu." - do tego momentu jeszcze brzmiało wiarygodnie, ale tu już wjechały lasery i smoki i trochę przesadziłeś. Szkoda
Tak jak Widzew ma teraz gorszy czas tak samo gorszy czas do Poddębic miał LKS. Chcecie rozmawiać obiektywnie ale widzę że ŁKS jest nie do ruszenia :) A ja nie mam problemu z uznaniem klasy rywala. Tylko na tym forum jest szydzenie z Widzewa a ekipa z Unii to już wogole Ah i Oh :)
Jedni drugich tu zawsze będą pchali do przodu i dzięki temu zawsze w krajowej czołówce będzie którąś ekipa z Łodzi.
[/quote]
Czyli według Ciebie teraz to Widzew się zastanawia jak wrócić z wyjazdu ? Cytuję „ Tak jak Widzew ma teraz gorszy czas tak samo gorszy czas do Poddębic miał LKS.”
Wy jesteście w takiej formie do bicia obecnie że każdy Wasz wyjazd to autokary (w obstawie psów) lub pociąg bo te najtrudniej zaatakować. Nawet na chujowe wyjazdy w środku tyg jeździcie autokarami , no bo przecież lepiej wrócić autokarem o 4 rano (pewnie niektórzy prosto z wyjazdu idą do pracy) niż autem o 1. Nawet na ten pamiętny wyjazd gdzie pojechaliście składem i dzwoniliscie do różnych ekip pojechaliście autokarami , jak Wy się chcieliście teleportować autokarem gdzieś do lasu ?
-
OldTimeGoodTime
ŁKS1908ŁKS pisze: 23.08.2024, 18:27Serio nie wiesz ze LKS miał na prawdę ciężki czas ? Szkoda.OldTimeGoodTime pisze: 23.08.2024, 18:13 [quote=Blablabla11 post_id=<a href="tel:1435280">1435280</a> time=<a href="tel:1724429162">1724429162</a> user_id=92970]
Czyli według Ciebie teraz to Widzew się zastanawia jak wrócić z wyjazdu ? Cytuję „ Tak jak Widzew ma teraz gorszy czas tak samo gorszy czas do Poddębic miał LKS.”
Wy jesteście w takiej formie do bicia obecnie że każdy Wasz wyjazd to autokary (w obstawie psów) lub pociąg bo te najtrudniej zaatakować. Nawet na chujowe wyjazdy w środku tyg jeździcie autokarami , no bo przecież lepiej wrócić autokarem o 4 rano (pewnie niektórzy prosto z wyjazdu idą do pracy) niż autem o 1. Nawet na ten pamiętny wyjazd gdzie pojechaliście składem i dzwoniliscie do różnych ekip pojechaliście autokarami , jak Wy się chcieliście teleportować autokarem gdzieś do lasu ?
[/quote]
Jak jezdzliscie na wyjazdy i gdzie zawsze były zbiórki w tamtym czasie o którym pisze? Myślę, że doskonale wiesz:)
A jak wtedy jeździł na wyjazdy Widzew ?
Ja wiem a Ty ?
Zgadzam się. Również uważam,że wyjazdy autokarami i pociągami są dużo gorsze od aut(pociąg raz na jakiś czas wystarczy ;)). I pewnie tak jak mówisz ma na to wpływ formą w jakiej obecnie się znajdujemy. Niestety zaczęliśmy kalkulować jak większość ekip w kraju nad czym ubolewam.
Zapewne Cie to zdziwi ale to co Ty nam wytykasz mnie osobiście wkurwia. I mam podobne zdanie do Twojego. Także pod tym kątem się zgadzamy.
Kto jeździ dłużej niż 2 sezony ten wnioski sobie wyciągnie sam. I żadne zakrzywianie rzeczywistości nic nie da. Jednak dobrze wiesz, że nic nie jest dane na zawsze:)
Co do kolegów po szalu. Nie róbcie przypału tu. Bo jak się do Was pisze na priv to cisza i niestety już tacy wygadani nie jesteście.
-
Blablabla11
Mi tu bardziej chodzi o pisanie bajek w takim tonie jakby ŁKS musiał kanałami wracać z wyjazdów i całą ekipą wyjazdową zastanawiać się jak se pochytać tramwaje i autobusy żeby myśliwi z Widzewa panujący w Łodzi ich nie złapali. Tak to przedstawiłeś. A prawda jest taka, że może gdzieś i kiedyś tam 2-3 chłopa z Chojen po wyjeździe zastanawiali się jak wrócić po wyjeżdzie i wysiadce na Łódź Kaliska. Kwestia przedstawienia faktów :).OldTimeGoodTime pisze: 23.08.2024, 18:13Serio nie wiesz ze LKS miał na prawdę ciężki czas ? Szkoda.Blablabla11 pisze: 23.08.2024, 18:06 " Był czas kiedy to koledzy zza między zastanawiali się jak wrócić bezpiecznie do Łodzi z wyjazdu." - do tego momentu jeszcze brzmiało wiarygodnie, ale tu już wjechały lasery i smoki i trochę przesadziłeś. Szkoda
-
OldTimeGoodTime
Być może źle dobrałem słowa;) Tak źle nie było chyba nigdy (nie mogę wiedzieć o czym rozmawiali w autach ;)). Bardziej chodziło o to,że mieli duży kryzys i było to wykorzystywane przez Widzew.Blablabla11 pisze: 23.08.2024, 18:38Mi tu bardziej chodzi o pisanie bajek w takim tonie jakby ŁKS musiał kanałami wracać z wyjazdów i całą ekipą wyjazdową zastanawiać się jak se pochytać tramwaje i autobusy żeby myśliwi z Widzewa panujący w Łodzi ich nie złapali. Tak to przedstawiłeś. A prawda jest taka, że może gdzieś i kiedyś tam 2-3 chłopa z Chojen po wyjeździe zastanawiali się jak wrócić po wyjeżdzie i wysiadce na Łódź Kaliska. Kwestia przedstawienia faktów :).OldTimeGoodTime pisze: 23.08.2024, 18:13Serio nie wiesz ze LKS miał na prawdę ciężki czas ? Szkoda.Blablabla11 pisze: 23.08.2024, 18:06 " Był czas kiedy to koledzy zza między zastanawiali się jak wrócić bezpiecznie do Łodzi z wyjazdu." - do tego momentu jeszcze brzmiało wiarygodnie, ale tu już wjechały lasery i smoki i trochę przesadziłeś. Szkoda
Pewnie udzieliło mi się to od osób które próbują zrobić z Widzewa ekipę pokroju Stali Mielec albo Miedzi Legnica ;)
A uważam, że wnieśliśmy bardzo dużo do tej rywalizacji kibolskiej. W porównaniu do tych którzy przez 20 lat niewiele zdziałali a tu z siebie robią Bóg wie kogo :)
-
Sarkazmkibicowski
Ooo pierwszy normalny kibic na tym forum z Widzewa , szacun za szczerość i normalne podejście !
-
Blablabla11
"A uważam, że wnieśliśmy bardzo dużo do tej rywalizacji kibolskiej. W porównaniu do tych którzy przez 20 lat niewiele zdziałali a tu z siebie robią Bóg wie kogo :)" - ale tego mimo braku sympatii nikt spośród tych, którzy chociaż minimum się orientują, wam kolego nie odbiera :) i wiadomo, że w 2034 sytuacja może być (nie daj Bóg!) w Łodzi odwrotna.OldTimeGoodTime pisze: 23.08.2024, 18:45Być może źle dobrałem słowa;) Tak źle nie było chyba nigdy (nie mogę wiedzieć o czym rozmawiali w autach ;)). Bardziej chodziło o to,że mieli duży kryzys i było to wykorzystywane przez Widzew.Blablabla11 pisze: 23.08.2024, 18:38Mi tu bardziej chodzi o pisanie bajek w takim tonie jakby ŁKS musiał kanałami wracać z wyjazdów i całą ekipą wyjazdową zastanawiać się jak se pochytać tramwaje i autobusy żeby myśliwi z Widzewa panujący w Łodzi ich nie złapali. Tak to przedstawiłeś. A prawda jest taka, że może gdzieś i kiedyś tam 2-3 chłopa z Chojen po wyjeździe zastanawiali się jak wrócić po wyjeżdzie i wysiadce na Łódź Kaliska. Kwestia przedstawienia faktów :).OldTimeGoodTime pisze: 23.08.2024, 18:13
Serio nie wiesz ze LKS miał na prawdę ciężki czas ? Szkoda.
Pewnie udzieliło mi się to od osób które próbują zrobić z Widzewa ekipę pokroju Stali Mielec albo Miedzi Legnica ;)
A uważam, że wnieśliśmy bardzo dużo do tej rywalizacji kibolskiej. W porównaniu do tych którzy przez 20 lat niewiele zdziałali a tu z siebie robią Bóg wie kogo :)
-
PanTuNieStał
A ja właśnie bym powiedział , że wreszcie zaczęliśmy kalkulować , bo rumakowanie już się dla nas źle skończyło kilka razy , względem lokalnego rywala. Oni robili to odkąd pamiętam , a to już jest 27lat odkąd jestem na kibicowskim szlaku, i zawsze wychodziło im to na dobre. Od jedrasa i wewnętrznych konfliktów jesteśmy pogrążeni w ogromnym kryzysie, mnie osobiście serce sią kraje , jak patrzę na obecną sytuację w mieście, ale jest jak jest , będzie lepiej, bo mamy na kim budować swoją przyszłość. Jedno jest pewne ,Widzew nadaje kolorytu tej szarej lidze , poprzez nietuzinkowe i nieoczywiste akcje ,od czasu do czasu, raz mniej, lub bardziej udane , ale robi coś co jest później szeroko komentowane w świecie kibicowskim . I o to chodzi.Niestety zaczęliśmy kalkulować jak większość ekip w kraju nad czym ubolewam.
Na obecną formę Widzewa składa się wiele aspektów... Rozjebanie się J.P.G. ukrywanie się kilku osób wyroki groźba wyroków wewnętrzny podział który bardzo podzielił.A co do lks-u ma bardzo dobrą organizację ma zgraną bandę młodych i starych gdzie są również konflikty a robią to między sobą po cichu .
-
OldTimeGoodTime
To akurat prawda. Chłodnej kalkulacji to nie było u nas za wiele. Najlepszy przykład to chyba Potok. Zwlaszczcza jeden nasz decyzyjny uwazal, ze jakos to bedzie ;) Jednak może to nas trochę tez wyróżniało. I jednocześnie hartowało wiele osób. Oni gdy zaczynali się stawiać ŁKSowi byli praktycznie dziećmi więc od nas wymagali tyle ile sami dawali od siebie walcząc o Łódź.PanTuNieStał pisze: 24.08.2024, 12:05A ja właśnie bym powiedział , że wreszcie zaczęliśmy kalkulować , bo rumakowanie już się dla nas źle skończyło kilka razy , względem lokalnego rywala. Oni robili to odkąd pamiętam , a to już jest 27lat odkąd jestem na kibicowskim szlaku, i zawsze wychodziło im to na dobre. Od jedrasa i wewnętrznych konfliktów jesteśmy pogrążeni w ogromnym kryzysie, mnie osobiście serce sią kraje , jak patrzę na obecną sytuację w mieście, ale jest jak jest , będzie lepiej, bo mamy na kim budować swoją przyszłość. Jedno jest pewne ,Widzew nadaje kolorytu tej szarej lidze , poprzez nietuzinkowe i nieoczywiste akcje ,od czasu do czasu, raz mniej, lub bardziej udane , ale robi coś co jest później szeroko komentowane w świecie kibicowskim . I o to chodzi.Niestety zaczęliśmy kalkulować jak większość ekip w kraju nad czym ubolewam.
Wiadomo, że jesteśmy ekipa która jeździ chyba najlepiej w kraju jeśli chodzi o liczby i ciężko puszczać na samopas naszych "wariatow" pociągiem a innym składem jechać osobno,choć myślę że było kilka okazji ku temu :)
Z tym głębokim kryzysem i krającym się sercem to bym nie przesadzał. Kryzys jest głównie przez rzeczy które wskazał Zgierska ale chyba nie jest aż tak źle. Są osiedla które zrobiły duży progres właśnie w dobie tego kryzysu a co do Łks u. Skóry my jesteśmy na poziomie Mielca to czemu jedyny raz który zaatakowali nasz skład wyjazdowy to Elbląg? Może jednak tacy słabi nie jesteśmy a może to kalkulator (a może i jedno i drugie ;) )
-
OldTimeGoodTime
Po Ruchu na Unii też nas zatakowali. Zapomniałeś? Wiem , że są osiedla które się fajnie rozwijają. I niech tak dalej będzie bo to nasza przyszłość.Cees pisze: 24.08.2024, 14:03 Z tym głębokim kryzysem i krającym się sercem to bym nie przesadzał. Kryzys jest głównie przez rzeczy które wskazał Zgierska ale chyba nie jest aż tak źle. Są osiedla które zrobiły duży progres właśnie w dobie tego kryzysu a co do Łks u. Skóry my jesteśmy na poziomie Mielca to czemu jedyny raz który zaatakowali nasz skład wyjazdowy to Elbląg? Może jednak tacy słabi nie jesteśmy a może to kalkulator (a może i jedno i drugie ;) )
A na chwilę obecną to oni mają duże wygrane z nami i wytykanie im dlaczego wtedy a nie wtedy nas atakowali jest niepoważne.
Piszę o tym że paradoksalnie większe sukcesy h świecili w momencie w którym my nie byliśmy w kryzysie ( Potok, Poddebice, flagi) a teraz gdy teoretycznie zjadają nas na śniadanie czy mają takie kalibru jak wspomniane przeze mnie wcześniej sukcesy?
Żeby była jasność, nie umniejszam im pisze tylko że wersja którą głoszą że ten Widzew taki słabiutki nie jest chyba do końca wersja której wtórują ich h bo gdyby tak było to tych sukcesów mieli by więcej i bardziej znaczące.
Żeby była jasność, nie umniejszam im pisze tylko że wersja którą głoszą że ten Widzew taki słabiutki nie jest chyba do końca wersja której wtórują ich h bo gdyby tak było to tych sukcesów mieli by więcej i bardziej znaczące.
-
OldTimeGoodTime
Zrobić sukcesy na polu h teraz a 15-20 lat temu to dwie inne bajki. Teraz odjebac coś na grubo to graniczy z cudem(Ich zasadzka po meczu Ruchu czy nasz podjazd pod stadion ŁKS). Te dwie akcje to na prawdę grube tematy jak na te czasy. W Widzewie nadal drzemie duży potencjał. Pytanie tylko czy to ktoś w końcu ułoży.Cees pisze: 24.08.2024, 14:27 Piszę o tym że paradoksalnie większe sukcesy h świecili w momencie w którym my nie byliśmy w kryzysie ( Potok, Poddebice, flagi) a teraz gdy teoretycznie zjadają nas na śniadanie czy mają takie kalibru jak wspomniane przeze mnie wcześniej sukcesy?
Uwierz mi,u Nas nie ma głębokiego kryzysu,My jesteśmy tak w czarnej d**** że nawet sobie nie zdajesz sprawy...Cees pisze: 24.08.2024, 14:03 Z tym głębokim kryzysem i krającym się sercem to bym nie przesadzał. Kryzys jest głównie przez rzeczy które wskazał Zgierska ale chyba nie jest aż tak źle. Są osiedla które zrobiły duży progres właśnie w dobie tego kryzysu a co do Łks u. Skóry my jesteśmy na poziomie Mielca to czemu jedyny raz który zaatakowali nasz skład wyjazdowy to Elbląg? Może jednak tacy słabi nie jesteśmy a może to kalkulator (a może i jedno i drugie ;) )
-
Leon19081908
Analogiczna sytuacja była u nas w Aleksandrowie.Jden z decyzyjnych założył kask do hokeja na głowę i... "jakoś to będzie"OldTimeGoodTime pisze: 24.08.2024, 13:25To akurat prawda. Chłodnej kalkulacji to nie było u nas za wiele. Najlepszy przykład to chyba Potok. Zwlaszczcza jeden nasz decyzyjny uwazal, ze jakos to bedzie ;) Jednak może to nas trochę tez wyróżniało. I jednocześnie hartowało wiele osób. Oni gdy zaczynali się stawiać ŁKSowi byli praktycznie dziećmi więc od nas wymagali tyle ile sami dawali od siebie walcząc o Łódź.PanTuNieStał pisze: 24.08.2024, 12:05A ja właśnie bym powiedział , że wreszcie zaczęliśmy kalkulować , bo rumakowanie już się dla nas źle skończyło kilka razy , względem lokalnego rywala. Oni robili to odkąd pamiętam , a to już jest 27lat odkąd jestem na kibicowskim szlaku, i zawsze wychodziło im to na dobre. Od jedrasa i wewnętrznych konfliktów jesteśmy pogrążeni w ogromnym kryzysie, mnie osobiście serce sią kraje , jak patrzę na obecną sytuację w mieście, ale jest jak jest , będzie lepiej, bo mamy na kim budować swoją przyszłość. Jedno jest pewne ,Widzew nadaje kolorytu tej szarej lidze , poprzez nietuzinkowe i nieoczywiste akcje ,od czasu do czasu, raz mniej, lub bardziej udane , ale robi coś co jest później szeroko komentowane w świecie kibicowskim . I o to chodzi.Niestety zaczęliśmy kalkulować jak większość ekip w kraju nad czym ubolewam.
Wiadomo, że jesteśmy ekipa która jeździ chyba najlepiej w kraju jeśli chodzi o liczby i ciężko puszczać na samopas naszych "wariatow" pociągiem a innym składem jechać osobno,choć myślę że było kilka okazji ku temu :)
-
floydfloyd
Prawda na chwilę obecną jest taka, że nie mamy składu na to, aby podjąć wyrównaną walkę z topowymi ekipami w kraju. Koniec.Kropka. Dlatego przez jakiś czas, te wyjazdy będą tak pewnie wyglądać. I do momentu, w którym osoby decyzyjne będą dalej traktować Widzew już jedynie jako źródło zarobku, nie będą wspomagać młodych, chętnych do działania, to szybko się to nie zmieni.
-
OldTimeGoodTime
I pewnie do tego momentu nie wróci bardzo wiele twarzy których już nie ma od dłuższego czasu. I nie mówię tu o Szajce a o osobach które odbiły z wyjazdów bo nie chcą brać udziału w tych szopkach.
-
Porto.Tekila
Każdy kij ma dwa końce.Musisz zrozumieć że są kluby w Polsce co jeżdżą w kilka setek a nie raz przekraczają tyśąc.Jak sobie wyobrażasz by jechali autami.Jadąc autami masz zawsze gotową wymówkę w razie niepowodzenia.A bo nie wszyscy dojechali,a bo część przejechała,przypomnij sobie o bębenku .ŁKS1908ŁKS pisze: 24.08.2024, 15:26 Napisałem Wam kilkanaście postów wcześniej że ciężko atakować autokary które ciągle jeżdżą z psami albo pociąg specjalny nad którym lata helikopter a Wy się pytacie czemu tak mało razy Was atakujemy że pewnie kalkulator. Gdybyście jeździli na każdy mecz autami (jak my to mamy w zwyczaju) to nie tylko my a przynajmniej dwie inne koalicje by stały na Was co chwilę.
-
Sarkazmkibicowski
Jestem w szoku , kilkanaście postów normalnych na forum , wymiana zdań , poglądów , bez napinki , i obrażania …tak to powinno wyglądać szacun panowie !