Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Czego się spodziewacie po kibicach Widzewa ….sa tak mocno bici przez ŁKS w mieście Łodzi że głowa nie pracuje , takiej przewagi nie było dawno …….ale nie przyznają tego bo przecież oni nigdy nie przegrywają 
-
-
Łks aferowicze!
Brawo młodzież za chęci.
Brawo młodzież za chęci.
-
Brawo za młodzież za chęci hahahah zaraz znowu będą płakać haha
-
No i wpadła ekipa bks betoniarze i okazało się że te chuligany napinacze z minionkow się obsrali i zaliczyli lotę. A ci co nie uciekli dostali w*******.ŁKS Street pisze: ↑22.08.2024, 18:13Ale to jest anty k**** j**** bks betoniarze, czyli jakaś ekipa z którą grali na tym orliku?
-
Widzewiacy na szczęście niedługo zaczyna się szkoła plecam złożyć papiery , przyda wam się hahaah jebana patologio
-
Wystarczyło wtedy powiedzieć że się nie urwiecie ale wpadniecie na następny dzień i się wyjaśnimy ale ....brakło ikry bo Widzew by był zebrany i czekał na was ....a tak jechaliście na pewniaka bo wiedziiscie że i tak będzie lipa . Teraz odpowiedź na moje pytanie ...Czemu jak Widzew przyjechał pod sam Wrocław przed waszym meczem nie byliście chętni ?Pastelowy pisze: ↑22.08.2024, 14:30Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytaniazdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 13:35Pastelowy pisze: ↑21.08.2024, 20:57
Powiedz mi chłopie, jak Śląsk miał wyjść z sektora, czy też po meczu urwać się żeby psy nie zauważyły 50-100 czy ileś tam osób? No kur*** jak? Teleportować się? Na następny dzień dostaliście propozycje kilka godz wcześniej i nie potrafiliście się zebrać we własnym mieście?
Ja myślę że złe miejsce wybraliśmy, trzeba było zamiast Łodzi wybrać Kutno, Koluszki albo inna mieścinę może wtedy udałoby się Wam zebrac
A jak Widzew przyjechał do was pod sam Wrocław i to w dzień gdzie mieliście mecz u siebie i zaprosił na " tańce" to co powiedzieliście ? Odpowiesz czy nie masz pojęcia ?
-
Widzew byłby zebrany i czekał na was haahhahahahahahahaa weź już się tu nie odzywaj ….osmieszasz RTS …….
Widzew na nikogo nie jest ostatnio gotowy i weź to zrozum
Widzew na nikogo nie jest ostatnio gotowy i weź to zrozum
-
Założyłeś tu konto wczoraj i pewnie piszesz z kilku jak to u sąsiadek bywa 3 gamoni a 10 kont i piszecie sami ze sobą . Jesteś taki wyszczekany ale śmiem twierdzić że byś palił wroty przed tymi małolatami z Widzewa co byli na orliku .Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 19:54Widzewiacy na szczęście niedługo zaczyna się szkoła plecam złożyć papiery , przyda wam się hahaah jebana patologio
-
Ale nikt poważnie Widzewa nie traktuje czy ty to rozumiesz ? W Łodzi liczy się tylko ŁKS ….zrozum jesteście słabi , zrozum tozdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 20:57Założyłeś tu konto wczoraj i pewnie piszesz z kilku jak to u sąsiadek bywa 3 gamoni a 10 kont i piszecie sami ze sobą . Jesteś taki wyszczekany ale śmiem twierdzić że byś palił wroty przed tymi małolatami z Widzewa co byli na orliku .Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 19:54Widzewiacy na szczęście niedługo zaczyna się szkoła plecam złożyć papiery , przyda wam się hahaah jebana patologio
-
Ciebie tez nikt tutaj internetowy przygłupie poważnie nie traktuje więc W********** niedojebie żydowskiSarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 21:01Ale nikt poważnie Widzewa nie traktuje czy ty to rozumiesz ? W Łodzi liczy się tylko ŁKS ….zrozum jesteście słabi , zrozum tozdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 20:57Założyłeś tu konto wczoraj i pewnie piszesz z kilku jak to u sąsiadek bywa 3 gamoni a 10 kont i piszecie sami ze sobą . Jesteś taki wyszczekany ale śmiem twierdzić że byś palił wroty przed tymi małolatami z Widzewa co byli na orliku .Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 19:54Widzewiacy na szczęście niedługo zaczyna się szkoła plecam złożyć papiery , przyda wam się hahaah jebana patologio
-
Jakie są obecnie najlepsze ilościowo i jakościowo FC Widewa i ŁKS?
Zgierz -Widzew
Włocławek - ŁKS
?
Zgierz -Widzew
Włocławek - ŁKS
?
-
Antoni.Kierka pisze: ↑22.08.2024, 21:12Ciebie tez nikt tutaj internetowy przygłupie poważnie nie traktuje więc W********** niedojebie żydowskiSarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 21:01Ale nikt poważnie Widzewa nie traktuje czy ty to rozumiesz ? W Łodzi liczy się tylko ŁKS ….zrozum jesteście słabi , zrozum tozdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 20:57
Założyłeś tu konto wczoraj i pewnie piszesz z kilku jak to u sąsiadek bywa 3 gamoni a 10 kont i piszecie sami ze sobą . Jesteś taki wyszczekany ale śmiem twierdzić że byś palił wroty przed tymi małolatami z Widzewa co byli na orliku .
Czas do szkoły synku mało inteligetny ;)
Zrozum że Widzew jest aktualnie w świecie H napletkiem
-
Chłopie Śląsk przyjechał specjałem tego dnia do Łodzi ( chyba że sie mylę to mnie popraw ) to jaki problem był przystać na propozycje Widzewa i powiedzieć ze zaciągną ręczny gdzieś na trasie w umówionym miejscu ?? Nie trzeba się teleportować tylko mieć chęci. Historia zna takie przypadki (kiedyś Lech wracając z Białegostoku tak zrobił jak miał dogadana walkę z Legia i ich zgodami i starcie doszło do skutku). Takie teraz mamy czasy niestety chore że WSZYSCY z dużych ekip kalkulują. Śląsk nie przystał na propozycje Widzewa bo pewnie nie wszyscy z ekipy pojechali na ten mecz a tu sie przytrafiła akcja ze strata chuligańskiej flagi a chuliganów tylu żeby sie bić na liczby nie ma na wyjeździe akurat. Żeby wyjść jakoś z twarzą po całej tej akcji wrocławianie przyjechali następnego dnia bo już byli zebrani mocnym składem racja dzwonili dużo wcześniej ale RTS nie zebrał sie w ponad 100 osób i nie podjął rękawic.Pastelowy pisze: ↑21.08.2024, 20:57Powiedz mi chłopie, jak Śląsk miał wyjść z sektora, czy też po meczu urwać się żeby psy nie zauważyły 50-100 czy ileś tam osób? No kur*** jak? Teleportować się? Na następny dzień dostaliście propozycje kilka godz wcześniej i nie potrafiliście się zebrać we własnym mieście?Old StyleRDG pisze: ↑21.08.2024, 20:13Lech po stracie flag dał propozycje Widzewowi abyś spotkać się w lesie na co RTS nie przystał.Sarkazmkibicowski pisze: ↑21.08.2024, 18:06Witam serdecznie kibiców z Łodzi …..akcja jaka wydarzyła się wczoraj , to już przeszłość , żadne zwycięstwa , żadne porażki , bardziej nie potrzebne zamieszanie …ŁKS był w Grodzisku …jechał / wracał gdzie był wtedy Widzew ? To jest pierwsze pytanie ….
Kolejna sprawa , jak typowy obserwator neutral od bardzo dawna mnie zastanawia dlaczego z nikim Widzew nie wychodzi się sprawdzić ? Lech , Legia , ŁKS , Zagłębie Sosnowiec , Śląsk , jaki jest powód ? Czy ktokolwiek z czołówki traktuje jescze RTS chuligańsko poważnie ? Dlaczego nie wychodzą do lasu z wyżej wymienionymi ekipami które już ponoć od bardzo dawna do tego dążą …będę wdzięczny za normalną odpowiedz….
kiedy ostatni raz RTS wyszedł kimś do grzybobrania ?
Fajnie gdyby się wypowiedział ktoś z Widzewa , dlaczego w internecie wszędzie robicie zamieszanie a wyjaśniać nikogo nie chcecie ?
ŁKS to samo w necie propaganda ….ale oni przynajmniej w rzeczywistości sa jedną z najlepszych ekip chuligańskich w tym kraju ….
Śląsk dostał propozycję od Widzewa walki w dniu meczu kiedy wrocławianie stracili flage Nabojka, Śląsk nie przystał na tą propozycję za to następnego dnia przyjechali do Łodzi w ponad 150 osób z propozycją walki banda na bandę. Widzew nie zebrał się w ponad 100 osób i nie przystał na propozycje Śląska.
Legia dała propozycje Widzewowi ? Nie wiem nie słyszałem nie wypowiadam się.
Zagłębie Sosnowiec miało dogadaną walkę w tym roku z Młodą Szajką skoro tyle wiesz z kim Widzew nie wyszedł to napisz nam dlaczego nie doszło do tego starcia ?
Łks dla propozycje Widzewowi walki na liczby ? Kiedy ?
Ja myślę że złe miejsce wybraliśmy, trzeba było zamiast Łodzi wybrać Kutno, Koluszki albo inna mieścinę może wtedy udałoby się Wam zebrac
-
Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
-
O tym,że Twoi koledzy z Legii ostatnio atakowali przy autokarze z dziećmi to pewnie nie wiesz?
-
Standardowe pytanie do armii internetowej Widzewa, ile razy dostaliście przez ostatnie 5 lat i co zrobiliście w odwecie za te wpierdole .I do Asusa czy jest szansa ,że do końca roku pojawi się ekipa z Pucharu.
-
A to Widzew stracił flage czy Śląsk ? To Widzew kilka lat temu pojechał do Wrocławia z propozycją walki i kto wtedy odmówił ? Komedia jakaś.Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 21:51Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
Zgadzam się że 10 lat temu Widzew w 5 godzin zebrałby się nawet w 200 osób ale teraz jest u Nas jest wewnętrzny konflikt dobrze wszystkim znany i obecnie Rts nie ma takiej dobrej ekipy. Tylko akurat w relacjach Widzew - Śląsk to wrocławianie maja ogromne plecy od ponad 20-u lat i jakoś nigdy wrocławianom nie było po drodze aby się odegrać Widzewowi ale narobili szumu wielkiego bo przyjechali dzień później w ponad 150 osób i wielkie pretensje że Widzew się nie zebrał przeczytaj sam co piszesz zanim coś wyślesz bo czekamy już ponad 20 lat aż wielki Śląsk się „przebiegnie” po nas.
-
Szanuję za normalną odpowiedź , można ? Pzdr :)Old StyleRDG pisze: ↑22.08.2024, 22:02A to Widzew stracił flage czy Śląsk ? To Widzew kilka lat temu pojechał do Wrocławia z propozycją walki i kto wtedy odmówił ? Komedia jakaś.Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 21:51Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
Zgadzam się że 10 lat temu Widzew w 5 godzin zebrałby się nawet w 200 osób ale teraz jest u Nas jest wewnętrzny konflikt dobrze wszystkim znany i obecnie Rts nie ma takiej dobrej ekipy. Tylko akurat w relacjach Widzew - Śląsk to wrocławianie maja ogromne plecy od ponad 20-u lat i jakoś nigdy wrocławianom nie było po drodze aby się odegrać Widzewowi ale narobili szumu wielkiego bo przyjechali dzień później w ponad 150 osób i wielkie pretensje że Widzew się nie zebrał przeczytaj sam co piszesz zanim coś wyślesz bo czekamy już ponad 20 lat aż wielki Śląsk się „przebiegnie” po nas.
-
Po co robisz z siebie debila? Temat był do ogarnięcia po meczu, nikt nie oczekiwał,że wyjdziecie ze sektora gości ale pewne możliwości były wam sugerowane. Ale widocznie brakło chęci, czy też jakości w ekipie wyjazdowej, trzeba było wrócić do domu, wymienić skład na taki, który ma w d**** mecze i klub ale umie się bić, i wrócić by jebnąc przedstawienie. Wy parę lat wcześniej nie umieliście zerwać się ze swego stadionu w dniu meczu by wyjść do nas, jak byliśmy w pod Wrocławiem w ustronnym miejscu. To Widzew jest dla was topową kosą i podobno mamy być j***** zawsze i wszędzie za Ś.P. Rolika, Marsylię itp. ale to wy nie byliście w stanie wyjść do nas ekipą w dniu waszego meczu u was w mieście, więc nie chyba nie oczekiwałiście , że dzień po meczu zbierzemy wszystko co najlepsze, by napierdalać się na przypale z reprezentacją klubów MMA dolnego Śląska pod okamerowanym stadionem. Wstyd by ci było głos zabierać w tym temacie, serio.Pastelowy pisze: ↑22.08.2024, 14:30Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytaniazdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 13:35Pastelowy pisze: ↑21.08.2024, 20:57
Powiedz mi chłopie, jak Śląsk miał wyjść z sektora, czy też po meczu urwać się żeby psy nie zauważyły 50-100 czy ileś tam osób? No kur*** jak? Teleportować się? Na następny dzień dostaliście propozycje kilka godz wcześniej i nie potrafiliście się zebrać we własnym mieście?
A jak Widzew przyjechał do was pod sam Wrocław i to w dzień gdzie mieliście mecz u siebie i zaprosił na " tańce" to co powiedzieliście ? Odpowiesz czy nie masz pojęcia ?
-
Ja nadal jak odpowie ...ale cisza chyba zbiera informacje .Zawsze z fasonem pisze: ↑22.08.2024, 22:10Po co robisz z siebie debila? Temat był do ogarnięcia po meczu, nikt nie oczekiwał,że wyjdziecie ze sektora gości ale pewne możliwości były wam sugerowane. Ale widocznie brakło chęci, czy też jakości w ekipie wyjazdowej, trzeba było wrócić do domu, wymienić skład na taki, który ma w d**** mecze i klub ale umie się bić, i wrócić by jebnąc przedstawienie. Wy parę lat wcześniej nie umieliście zerwać się ze swego stadionu w dniu meczu by wyjść do nas, jak byliśmy w pod Wrocławiem w ustronnym miejscu. To Widzew jest dla was topową kosą i podobno mamy być j***** zawsze i wszędzie za Ś.P. Rolika, Marsylię itp. ale to wy nie byliście w stanie wyjść do nas ekipą w dniu waszego meczu u was w mieście, więc nie chyba nie oczekiwałiście , że dzień po meczu zbierzemy wszystko co najlepsze, by napierdalać się na przypale z reprezentacją klubów MMA dolnego Śląska pod okamerowanym stadionem. Wstyd by ci było głos zabierać w tym temacie, serio.Pastelowy pisze: ↑22.08.2024, 14:30Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytaniazdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 13:35
-
Po co robisz z siebie debila? Temat był do ogarnięcia po meczu, nikt nie oczekiwał,że wyjdziecie ze sektora gości ale pewne możliwości były wam sugerowane. Ale widocznie brakło chęci, czy też jakości w ekipie wyjazdowej, trzeba było wrócić do domu, wymienić skład na taki, który ma w d**** mecze i klub ale umie się bić, i wrócić by jebnąc przedstawienie. Wy parę lat wcześniej nie umieliście zerwać się ze swego stadionu w dniu meczu by wyjść do nas, jak byliśmy w pod Wrocławiem w ustronnym miejscu. To Widzew jest dla was topową kosą i podobno mamy być j***** zawsze i wszędzie za Ś.P. Rolika, Marsylię itp. ale to wy nie byliście w stanie wyjść do nas ekipą w dniu waszego meczu u was w mieście, więc nie chyba nie oczekiwałiście , że dzień po meczu zbierzemy wszystko co najlepsze, by napierdalać się na przypale z reprezentacją klubów MMA dolnego Śląska pod okamerowanym stadionem. Wstyd by ci było głos zabierać w tym temacie, serio.Pastelowy pisze: ↑22.08.2024, 14:30Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytaniazdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 13:35Pastelowy pisze: ↑21.08.2024, 20:57
-
Hahahahahaahah mistrzu zrobiłeś mi dzień pajacuZawsze z fasonem pisze: ↑22.08.2024, 22:27Po co robisz z siebie debila? Temat był do ogarnięcia po meczu, nikt nie oczekiwał,że wyjdziecie ze sektora gości ale pewne możliwości były wam sugerowane. Ale widocznie brakło chęci, czy też jakości w ekipie wyjazdowej, trzeba było wrócić do domu, wymienić skład na taki, który ma w d**** mecze i klub ale umie się bić, i wrócić by jebnąc przedstawienie. Wy parę lat wcześniej nie umieliście zerwać się ze swego stadionu w dniu meczu by wyjść do nas, jak byliśmy w pod Wrocławiem w ustronnym miejscu. To Widzew jest dla was topową kosą i podobno mamy być j***** zawsze i wszędzie za Ś.P. Rolika, Marsylię itp. ale to wy nie byliście w stanie wyjść do nas ekipą w dniu waszego meczu u was w mieście, więc nie chyba nie oczekiwałiście , że dzień po meczu zbierzemy wszystko co najlepsze, by napierdalać się na przypale z reprezentacją klubów MMA dolnego Śląska pod okamerowanym stadionem. Wstyd by ci było głos zabierać w tym temacie, serio.Pastelowy pisze: ↑22.08.2024, 14:30Najpierw to się odpowiada na zadane pytanie a nie zadaje się inne pytanie..w szkole u Was na wsi nie uczyli tego? Odnieś się do mojego posta, później zadawaj pytaniazdeptany trawnik pisze: ↑22.08.2024, 13:35
Bałeś się reprezentacji klubów mma z dolnośląskiego ? Ty z Widzewa się bałeś ? Trafi was Lech , trafia was inne ekipy co wtedy będzie gadane ? Że z Poznania bił się Ankos ?
Nie pogrążaj Widzewa już jest wystarczająco dojeżdżany
-
Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..
A.C.A.B
-
Czerwonym napletą tego nie wytłumaczysz :) ale zaraz wracają do szkoły może się czegoś nauczą :)Malolat_93 pisze: ↑22.08.2024, 22:37Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..![]()
-
Dawaj na priv modro, sprawdzimy czy jesteś zwykły kiep czy jakaś minimalna wiedzę posiadasz. Z góry jednak obstawiam że c**** wiesz i najpewniej jesteś kolejnym wcieleniem MW10 albo Sewerynka Kasaka czyli upośledzonego kibica Łksu który gdziekolwiek nie pojawia się hasło Widzew a i komentarze są otwarte tam zawsze pojawia się on i płodzi swoje wysrywy.Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 22:43Czerwonym napletą tego nie wytłumaczysz :) ale zaraz wracają do szkoły może się czegoś nauczą :)Malolat_93 pisze: ↑22.08.2024, 22:37Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..![]()
-
Tego jeszcze nie grali żeby malinowe nosy się wpierdalały w łódzką dyskusję i jeszcze się puszą, że kiedyś tam dzwonili i Widzew nie podbił. Hahaha normalnie plus 100 punktów w lidze chuliganów za tą akcję. Zawsze byliście za krótcy na RTS i ogólnie topkę polskiej sceny także maliniaki mordy krótko, bo bez Lechii nie istniejecie. Kiedyś sharks musieli za was załatwiać tematy a podczas wizyt w Krk gdy Wisła goniła się z żydami to wy byliście obsrani na miękko.
Idźcie tam dalej jeździć za sevillą a od Widzewa 3 chuje w bok menele z Breslau.
Idźcie tam dalej jeździć za sevillą a od Widzewa 3 chuje w bok menele z Breslau.
-
No przydałoby ci się czegoś nauczyć.Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 22:43Czerwonym napletą tego nie wytłumaczysz :) ale zaraz wracają do szkoły może się czegoś nauczą :)Malolat_93 pisze: ↑22.08.2024, 22:37Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..![]()
Weź ze sobą Fafika, bo strasznie kaleczycie język polski i jeszcze ktoś was za to ukarze - Fafik wie o co chodzi. Dalej są jeszcze te darmowe karnety za zapisanie się do Cosinusa? Czy zczaili się, że w c**** ich robicie z nauką?
Przedstawiłeś się tu jako neutralny kibic, czyli było ci wstyd przyznać się, że jesteś ełkaesiakiem, ale to całkiem zrozumiałe. Z małym wackiem, poza bycie tępym, łączy cię to, że on na początku też nie kibicował ŁKSowi.
-
Nie jestem hipokrytą. Masz rację i nie masz racji jednocześnie. W obu przypadkach podjechały wyselekcjonowane składy. Ale "trochę" inaczej wyglądały okoliczności. My do was w dniu waszego meczu (zakładam że z WKSu jesteś )z propozycją spotkania w ustronnym miejscu, wy do nas na pełnej kurwie pod stadion wieczorem dzień po meczu. Żeby pokazać, że przyjechaliście a nie tylko dzwonicie? Będąc na swoim meczu u siebie chyba łatwiej ogarnąć ekipę do bicia , prawda?Malolat_93 pisze: ↑22.08.2024, 22:37Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..![]()
-
Laguna pisze: ↑22.08.2024, 23:04Tego jeszcze nie grali żeby malinowe nosy się wpierdalały w łódzką dyskusję i jeszcze się puszą, że kiedyś tam dzwonili i Widzew nie podbił. Hahaha normalnie plus 100 punktów w lidze chuliganów za tą akcję. Zawsze byliście za krótcy na RTS i ogólnie topkę polskiej sceny także maliniaki mordy krótko, bo bez Lechii nie istniejecie. Kiedyś sharks musieli za was załatwiać tematy a podczas wizyt w Krk gdy Wisła goniła się z żydami to wy byliście obsrani na miękko.
Masz rację Lalunia (zawsze byliśmy za krótcy) a buty już pozbieraliście z Oporowskiej? A nieeee, wam się drzwi w autobusie zatrzasnęły
Śląsk Wrocław
-
Primo: "Pajacu" to do któregoś z ojców. Do mnie może zostać "mistrzu". Secundo: nie pisałem do ciebie kryptojudku, więc sklej cipsko, bo nie od ciebie oczekuję odpowiedzi. Terzo: serio, zamiast napierdalać ten Widzew wolałeś ratować transparent z minionkami? Nie odpisuj, pewnie jeszcze biegniesz...Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 22:34Hahahahahaahah mistrzu zrobiłeś mi dzień pajacuZawsze z fasonem pisze: ↑22.08.2024, 22:27Po co robisz z siebie debila? Temat był do ogarnięcia po meczu, nikt nie oczekiwał,że wyjdziecie ze sektora gości ale pewne możliwości były wam sugerowane. Ale widocznie brakło chęci, czy też jakości w ekipie wyjazdowej, trzeba było wrócić do domu, wymienić skład na taki, który ma w d**** mecze i klub ale umie się bić, i wrócić by jebnąc przedstawienie. Wy parę lat wcześniej nie umieliście zerwać się ze swego stadionu w dniu meczu by wyjść do nas, jak byliśmy w pod Wrocławiem w ustronnym miejscu. To Widzew jest dla was topową kosą i podobno mamy być j***** zawsze i wszędzie za Ś.P. Rolika, Marsylię itp. ale to wy nie byliście w stanie wyjść do nas ekipą w dniu waszego meczu u was w mieście, więc nie chyba nie oczekiwałiście , że dzień po meczu zbierzemy wszystko co najlepsze, by napierdalać się na przypale z reprezentacją klubów MMA dolnego Śląska pod okamerowanym stadionem. Wstyd by ci było głos zabierać w tym temacie, serio.
Bałeś się reprezentacji klubów mma z dolnośląskiego ? Ty z Widzewa się bałeś ? Trafi was Lech , trafia was inne ekipy co wtedy będzie gadane ? Że z Poznania bił się Ankos ?
Nie pogrążaj Widzewa już jest wystarczająco dojeżdżany
-
Widzew nic nie musi nikomu udowadniać a tym bardziej takim internetowym szczurom jak ty. A tak się wszystkich boimy, że w przeciągu kilku lat 3 razy jebnęliśmy Lechowi flagi, raz Legii i raz Śląskowi. :)Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 21:51Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
-
Biorąc taką retoryke to wasi sąsiedzi chyba mają was za dzieci z piaskownicy, bo oni to was się wcale nie boją :DDDDDPique pisze: ↑22.08.2024, 23:55Widzew nic nie musi nikomu udowadniać a tym bardziej takim internetowym szczurom jak ty. A tak się wszystkich boimy, że w przeciągu kilku lat 3 razy jebnęliśmy Lechowi flagi, raz Legii i raz Śląskowi. :)Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 21:51Kogo to jest wina że w swoim mieście nie zebrali 100 osób? I pobliskich wiochach ? Aaa i ta młodzież z balut też nie była chętna ? Prawda jest taka że Śląsk by się po was przebiegł i w końcu przebiegnie ,
-
Jak tak chętnie przywołujesz mecz z 2 połowy lat 90 to przypomnij, z inicjatywy kogo w ogóle doszło do tego starcia . Wasza wygrana, fakt, odparliscie atak,ale to Widzew wam wjebał pod kasy i przez dłuższy moment z pod tej Oporowskiej wypierdalało wszystko co żywe w trójkolorowych barwach. A o Lubawie lepiej sklej wary, z całej waszej ekipy to Śląska było najmniej. Gdybyśmy z Ruchem potraktowali tak Lechię, to zamiast dobrej walki byłyby zatrzaśnięte drzwi w pociągu. Prehistoria, Lechia w Łodzi szanowana, wy niekonieczniePastelowy pisze: ↑22.08.2024, 23:33Laguna pisze: ↑22.08.2024, 23:04Tego jeszcze nie grali żeby malinowe nosy się wpierdalały w łódzką dyskusję i jeszcze się puszą, że kiedyś tam dzwonili i Widzew nie podbił. Hahaha normalnie plus 100 punktów w lidze chuliganów za tą akcję. Zawsze byliście za krótcy na RTS i ogólnie topkę polskiej sceny także maliniaki mordy krótko, bo bez Lechii nie istniejecie. Kiedyś sharks musieli za was załatwiać tematy a podczas wizyt w Krk gdy Wisła goniła się z żydami to wy byliście obsrani na miękko.
Masz rację Lalunia (zawsze byliśmy za krótcy) a buty już pozbieraliście z Oporowskiej? A nieeee, wam się drzwi w autobusie zatrzasnęły
-
To jeszcze się pochwal jak się zakończył ten wjazd pod nasze kasy.Po chwili konsternacji z łowcy staliście się zwierzyną i Widzewek tak szybko biegł, że pogubiliście buty i trzeba Was było gonić autami.Zawsze z fasonem pisze: ↑23.08.2024, 00:21Jak tak chętnie przywołujesz mecz z 2 połowy lat 90 to przypomnij, z inicjatywy kogo w ogóle doszło do tego starcia . Wasza wygrana, fakt, odparliscie atak,ale to Widzew wam wjebał pod kasy i przez dłuższy moment z pod tej Oporowskiej wypierdalało wszystko co żywe w trójkolorowych barwach. A o Lubawie lepiej sklej wary, z całej waszej ekipy to Śląska było najmniej. Gdybyśmy z Ruchem potraktowali tak Lechię, to zamiast dobrej walki byłyby zatrzaśnięte drzwi w pociągu. Prehistoria, Lechia w Łodzi szanowana, wy niekonieczniePastelowy pisze: ↑22.08.2024, 23:33Laguna pisze: ↑22.08.2024, 23:04Tego jeszcze nie grali żeby malinowe nosy się wpierdalały w łódzką dyskusję i jeszcze się puszą, że kiedyś tam dzwonili i Widzew nie podbił. Hahaha normalnie plus 100 punktów w lidze chuliganów za tą akcję. Zawsze byliście za krótcy na RTS i ogólnie topkę polskiej sceny także maliniaki mordy krótko, bo bez Lechii nie istniejecie. Kiedyś sharks musieli za was załatwiać tematy a podczas wizyt w Krk gdy Wisła goniła się z żydami to wy byliście obsrani na miękko.
Co do drugiego ananasa, który coś tam pisze, że zawsze byliśmy za krótcy na czołówkę Polski. Jak czołówka tamtych lat (Lech i Arka) przyjechała do Wrocławia, to też chyba nie wygrali, co?
Legia parę lat temu plecy z nami, niedawno Tyscy i KSG też atakowali i się przeliczyli więc raczej nie jest tak źle jak piszesz. Nie wiem po co to przekrzykiwanie, fajnie, że coś jeszcze od czasu do czasu się dzieje.
-
Ciekaw kwiatki się tu wysypały:) A hitem jest "jak niby Śląsk miał do was wyjść po meczu". Widać że słyna bajka o zacinających się drzwiach może działać tylko w jedną stronę;)
-
Tobie nawet cosinus nie pomoże. Zacznij od podstawówki. Nie, nie wiem o co chodzi ale moze uświadomisz. Czy kolejny raz piszesz żeby tylko popierniczyc?NoMatterWhat pisze: ↑22.08.2024, 23:06No przydałoby ci się czegoś nauczyć.Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 22:43Czerwonym napletą tego nie wytłumaczysz :) ale zaraz wracają do szkoły może się czegoś nauczą :)Malolat_93 pisze: ↑22.08.2024, 22:37Dzwonił Śląsk że jedzie? Dzwonił ! Można było powiedzieć że bijecie sie to byście dostali propozycje miejsca. Obsraliscie zbroje ? No tak! To Śląsk przejechał się pod stadion pokazać wam że był i czekał a nie tylko dzwonił. A co do waszego czekania i dzwonienia. Przecież też zebraliscie wszystkich nie tylko chuliganów i przyjechaliście więc nie bądź hipokryta..![]()
Weź ze sobą Fafika, bo strasznie kaleczycie język polski i jeszcze ktoś was za to ukarze - Fafik wie o co chodzi. Dalej są jeszcze te darmowe karnety za zapisanie się do Cosinusa? Czy zczaili się, że w c**** ich robicie z nauką?
Przedstawiłeś się tu jako neutralny kibic, czyli było ci wstyd przyznać się, że jesteś ełkaesiakiem, ale to całkiem zrozumiałe. Z małym wackiem, poza bycie tępym, łączy cię to, że on na początku też nie kibicował ŁKSowi.
-
Rafix pisze: ↑23.08.2024, 07:30Tobie nawet cosinus nie pomoże. Zacznij od podstawówki. Nie, nie wiem o co chodzi ale moze uświadomisz. Czy kolejny raz piszesz żeby tylko popierniczyc?NoMatterWhat pisze: ↑22.08.2024, 23:06No przydałoby ci się czegoś nauczyć.Sarkazmkibicowski pisze: ↑22.08.2024, 22:43
Czerwonym napletą tego nie wytłumaczysz :) ale zaraz wracają do szkoły może się czegoś nauczą :)
[/quote
Dla czerwonych końcówek nawet cosinus jest za mocny :)banda tępych nieudaczników życiowych z pod znaku Widzewa
A Śląska to szanujcie ….bo na liczby byli byście zgnieceni
Tak samo jestem ciekaw co by zrobił z wami Rakow w podobnych liczbach jak bił sie z Lechem .
-
Porto.Tekila pisze: ↑23.08.2024, 07:13Ciekaw kwiatki się tu wysypały:) A hitem jest "jak niby Śląsk miał do was wyjść po meczu". Widać że słyna bajka o zacinających się drzwiach może działać tylko w jedną stronę;)
Następny imbecyl co szybko założył konto nr 8 ...jesteście mistrzami internetowe wafle
-
Trampku, na tym forum to byłem jak MW10 jebał jeszcze Łks jak burą sumę, jak bnowak/lowkick szukał zdjęć panów z gołymi klatami,jak dozol podpisał się jako drozdowia.I pewnie jak ty szczłeś jeszcze na zdeptany trawnik