Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
ZBIGNIEW1944
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
I dlaczego ma całą dłoń osmoloną?
-
donguralesko
Dlaczego to on ma czerwony podkoszulek a wszyscy z ZS byki na biało? nie wygląda mi na zakrwawiony a czerwony. Tutaj farmazon goni farmazon, tak jak to Wiślacy informowali że Cracovia nie będzie jeździć na wyjazdy...
To po co bojkot Wisły skoro to był wypadek przy pracy.
Gdybyś miał ciut więcej lat to byś pamiętał, że ten sam Śląsk ma na plus jedną z bardziej spektakularnych akcji odbicia flagi straconej kilka godzin wcześniej.Paweł Michalski pisze: 14.07.2024, 13:46 Śląsk to niech lepiej nie wylosuje nikogo z południa bo znowu skończy się jak w Hiszpanii
Było k**** na spotkaniu powiedzieć na żywo swoje żale, także utkaj p**** w tym internecie.factoryproject pisze: 14.07.2024, 21:32Wam czyli komu ? bo ja działałem na Wiśle i jedynie pamiętam jak Cracovia przekupiła ciecia i zajebała 3 flagi z magazynu.cyklop pisze: 14.07.2024, 20:17Dwóch gości wam flagę skroiło bo jeden typek z nią wyszedł po meczu, zdarza się ;Dfactoryproject pisze: 14.07.2024, 16:58
Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.
Jakoś wtedy nikt tego nie potępił?
Tak było czy nie ?
Nie będę bronił Cracovii, ale non stop wszyscy wycierają sobie d*** Wisłą i Cracovia a za uszami maja tyle samo...
Jak nie więcej...
Chłop mając rodzinę poszedł ku*** gonić innych kibiców i jeszcze się przy tym zabił xD współczuję dziecku że powstało z genów tego zjeba oby nie poszło w jego śladyAlaskańskiSmok pisze: 16.07.2024, 13:14https://zapodaj.net/plik-rEdBGSGVPe
info z radlowa typ z bielska po calonocnym balecie przed akcja byl tak nacpany ze odpalil rakietnice w zla strone i zajebal sobie w bebech. adrian dudek i reszta pedalstwa zostawili go na smierc i spierdalali jak dzikie zajace
Czy któraś z was jest na 111% pewna, że Łukasz z BKS-u po prostu nie próbował wyszarpnąć ze swojego korpusu jednej z wystrzelonych w kierunku Bielszczan rakietnic, zaKłamane 'kurVViska'?!
-
protektormalopolska
Jedyna pewność która tu wszyscy mają to że powinieneś skorzystać z porady psychiatry. Już oświadczenie i wersję policji obalaliscie tuż po zajsciu że koleś się postrzelil. Wasze wysrywy na przescieradlach to prawda objawiona która kupy się nie trzyma ale każdy może sam wyciągnąć wnioski.
ABG
Niedługo będziecie ciągnęły co innego, karma ma dobrą pamięć.prokuraturaMałopolska pisze: 17.07.2024, 08:13 Jedyna pewność, którą tu wszyscy mają to, że powinnam skorzystać z porady psychiatry. Już nasze oświadczenie i wersję policji obalaliście tuż po morderstwie, bo koleś się sam nie postrzelił. Nasz 'wysryw' na prześcieradle to prawda objawiona, która kupy się nie trzyma, ale każdy może sam wyciągnąć wnioski.
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat
To tak w skrócie ... i co dalej?!cyk.lop pisze: 17.07.2024, 09:43 Po kolei - 'transy' na Legii zawisły dzień po Radłowie (na meczu z Ruchem, ale nic na tych transparentach wprost o ostatnim morderstwie nie było), potem wypowiedziały się wiślaki, zapominając m.in. o swoim wcześniejszym oświadczeniu, że już "bez sprzetu" (poza 'craxą'!). Nastepnie był m.in. wywiad z "czujnĄ" z deMi7sów'99, która sporo ryzykowała tym, co mówiła (dlatego nie powiedziała nic konkretnego), ponieważ chyba nie było jeszcze wtedy żadnego stanowiska małopolskiej milicji, bo raczej hipotezy psóW wyszły kilka dni później, przed sekcją, której dokładnych wyników nadal nie znamy, jak i efektów badań eksperymentu dot. postrzałów rakietnicą. Nowohucka majcheroWa, szefowa praWdziwych 'dwh', to podobno tzw. babobijka (czyt. domowy ninja/więzienny frajer) oczywiście także kibicka od czasu gts-u, która budowała swój kontent pozornie nękaniem kundli na komisariatach, gdzie ww. wiślaczka sama składała ZoPPP i o innych zdarzeniach.
I też ci tego życzę, trollico!!!chuliganZkoMENDYnet pisze: 17.07.2024, 09:52Tak, DoDo(L)..., jak terminator dostał rakietnicą w brzuch i próbował ją wyciągnąć, przy czym drugą ręką bił zgwałcone "jaskółki" i wiślacką tzw. młodą frajernię.DZnr1 pisze: 17.07.2024, 04:00 Czy któraś z was jest na 111% pewna, że Łukasz z BKS-u po prostu nie próbował wyszarpnąć ze swojego korpusu jednej z wystrzelonych w kierunku Bielszczan rakietnic, zaKłamane 'kurVViska'?!
-
Edi Gluskin
To jak to w końcu jest - Bielszczanin zabił się racą czy rakietnicą ?
-
LigaChuliganów2024
Jednemu z kibiców ZS odrobano nogę w czasie tych wydarzeń. Pojawiały się wersję o ręce ale na 100% to była noga. Nie jestem aż tak doinformowany żeby napisać na jakiej wysokości mu tą noge ucieli ale info jest pewne. Wiec za taki sadyzm i zwyczajne skurw.... gts i unia powinny być na marginesie na wiele długich lat.
Akurat ww. cipy próbują zaszczekać prawdę, bo się im wydaje, że śledztwo zostało zamknięte ... tamtą psią podpuchą i sprawców nie wykryto/ją. A te roztropniejsze już dawno 'wyje6ały' zagranicę, bo wiedzą, że kundle odgrzeją tamten temat, a wiślaki nie przy takich zarzutach ustawiały się w kolejkę po art. 60 kk.Zwykły.Człowiek1908 pisze: 17.07.2024, 10:56 Bo "prokuraturaMałopolska", "chuliganZkoMENDYnet" itp. wiedzą o Radłowie tyle, co o świecie kibicowskim czyli to, co przeczytałyście w internecie np. ze strony milicji. Pewnie jakbyście były w gronie kibiców mających coś do powiedzenia, to nie ośmieszałybyście się pisaniem, że 'ZSH&Co.' wpadli w Radłowie ze sprzętem i innych głupot. Sprawa w toku, a wy, pajacyki, dalej się ośmieszajcie i pokazujcie, jak mało wiecie. :)
Piszcie do sobie 'PriWy', bo w końcu nie wszystkie widzewiaki skorzystają z twojego zaproszenia, milicyjna pRoco.babcia grażka ur. w 1930 r. pisze: 17.07.2024, 12:54Dlaczego jeszcze nie zapisałeś się, zakrWawiony balasie, na cmentarną imprezę z okazji odkopania mojej matki, która gnije w ziemi?chuliganZkoMENDYnet pisze: 17.07.2024, 10:59No, 'jaHa', Panie, przecież jestem forumowym gitowcem jak wszyscy ode mnie tutaj, hehe..., pDw d.., wariacie!Zwykły.Człowiek1908 pisze: 17.07.2024, 10:56 Bo prokuraturaMałopolska, chuliganZkoMENDYnet itp. wiedzą o Radłowie tyle, co o świecie kibicowskim czyli to, co przeczytałyście w internecie np. ze strony milicji. Pewnie jakbyście były w gronie kibiców mających coś do powiedzenia, to nie ośmieszałybyście się pisaniem, że 'ZSH&Co.' wpadli w Radłowie ze sprzętem i innych głupot. Sprawa w toku, a wy, pajacyki, dalej się ośmieszajcie i pokazujcie, jak mało wiecie. :)
Na pewno racą i ... sam, ponieważ jedną z takich teorii przedstawiła krakowska milicja(ntka), która nigdy nie ... odpalała żadnych fajerwerków, ale 'pizdy' takim wierzą ... we wszystko, nawet w to, że wspólnik w pokoju przesłuchań obok już się przyznał, więc psy wszystko wiedzą i każda z bandy 'w(q)rwe' powinna ratować się sama.edhia glushkina pisze: 17.07.2024, 12:58 To jak to w końcu jest - Bielszczanin niby zabił się racą czy rakietnicą?
cykl.ob pisze: 17.07.2024, 13:00https://x.com/Stadionowi/status/1688248823573798913
To dalej możesz spróbować pozmieniać treści na widzewskim portaliku z Rzeszowa lub wywiesić na meczu z Zagłębiem coś dokładnie o Radłowie. ;D

Ale co ty byś chciała zmieniać u "stadninowych oprawczyń" (czyt. koniobijek ... własną dupą), które - jak widać - pierwsze pomówiły w-wiaków o rzekome konfidenctwo ws. Radłowa, wysłać je wszystkie do ... gazu, tamponie?
Nie, jestem tylko 'one of many', ale ty pewnie jesteś kochankiem ... właściciela tego forum (z B-szczy?), a ... do tego (krypto-)widzewiakiem, bo to one tu lubią podszywać się pod kogoś lub wstydzą albo boją się "przypucować" do "czerWonych" w obawie przed "dojazdem" tych rozsądniejszych. Znów zgadłem?chuliganZkoMENDYnet pisze: 17.07.2024, 13:11O kurka, że Ci się chce tak wszystkie wpatrzone błędy poprawiać w tym, co edytujesz. xD Nawet 'je6anego' przez Ciebie mnie, typowego pajaca, jesteś 'number one' na "Żylecie"? xD "Hej, Legia, gol!"
Myślałem, że wrzucicie zdjęcia ostatnich stron ... akt postępowania dot. Radłowa, bo na tych transparentach nadal nie widzę nic na ten konkretny temat czy nieprawdy, a ty okazałaś się jedną z opisanych wyżej przez "Zwykłego.Człowieka....", pipko.chama.zad pisze: 17.07.2024, 13:19 Dla przypomnienia widzewiakom - kilka nagłówków artykułów z dużych polskojęzycznych, ale żydoWskich mediów o 'transach' dot. Legii:
"Kibice Legii wskazali winnych jatki w Radłowie, gdzie zginął kibic. Jaśniej się nie da"
"Kibice Legii wskazali winnych! Wymowne transparenty przed meczem"
"Śmierć kibola w Radłowie. Kibice Legii wskazali już winnych"
"Podczas meczu kibice Legii wskazali sprawców tragedii w Radłowie".
PS Dobra, idę skoczyć na ... głębszą wodę, bo chyba mi przygrzało, że tu taplam się w forumowym brodziku.
'Wydupcajcie' z tOBĄ, waszym ruskim 'cWe7em' i "xD" ... do swojego tematu m.in. o woj. łódzkim, bo może wiślaki chciałyby się jeszcze z czegoś tu wszystkim wytłumaczyć, widzewskie podpaski! :Dbabcia grażka ur. w 1930 r. pisze: 17.07.2024, 16:23Kurwiszonie stary, gdzie podrzucić twoją śmierdząca, zdechłą matkę, mojej - dziwie?chuliganZkoMENDYnet pisze: 17.07.2024, 16:16 Tobie to przygrzało, jak się urodziłam. xD Idź, idź, skocz tylko tak, żebyś już nie wyszedł i nie pisał tych swoich szlaczków. xD
dyzia to że ci siostra w Tworkach pod kojo przynosi basen to nie znaczy, że skaczesz na głębszą wodę. Choć może ci się tak wydawać.
dyzia... No to hop na główkę...
dyzia... No to hop na główkę...
-
Rozsadnychultaj88
To idiota jakis wierzt w wersję ze ręką poszła ze noga w jedwabne tez pewnie wierzy ze to my idiotahuliganzknet pisze: 17.07.2024, 14:59Ta a innym 3 głowy a jeszcze innych w pół. Gościu to nie grunwald nw skąd masz takie wysrywy że info jest pewne xDLigaChuliganów2024 pisze: 17.07.2024, 14:13 Jednemu z kibiców ZS odrobano nogę w czasie tych wydarzeń. Pojawiały się wersję o ręce ale na 100% to była noga. Nie jestem aż tak doinformowany żeby napisać na jakiej wysokości mu tą noge ucieli ale info jest pewne. Wiec za taki sadyzm i zwyczajne skurw.... gts i unia powinny być na marginesie na wiele długich lat.
A z tym Jedwabnem to kto sorry ufoludki :D ??? idioto
-
Rozsadnychultaj88
Niemcy uśmiechnięty Polaku wyborco Tuska idz wspierac upadline i wgniatac Putina w ziemie
A co Polacy mają wspólnego z tym całym Jedwabnem?
Zawisza 1946
Tyle mają wspólnego , że również tam mieszkali a pejsy dorobiły sobie całą historię . Duża zasługa w tym grossa i jego bazgrołów . Wystarczy dokonać ekshumacji i wszystko będzie wiadomo ale żydy , nasz rząd i amerykański to blokują
SĄDECKA DUMA
Ostatnia, OFICJALNA wersja z Radłowa (z lutego), z PROKURATURY, jest taka, że trwa eksperyment procesowy, bo biegli nie byli w stanie ocenić, jak zginął kibic BKS-u. Więc to, co podawał Jadczak i policja, jest NIEAKTUALNE.
Dodatkowo,
https://gazetakrakowska.pl/mieszkancy-k ... 1-18332233Prokuratura posiada już pełny protokół sekcyjny w sprawie 40-letniego mężczyzny, który zginął w trakcie tej regularnej bitwy pseudokibiców.
- Biegli lekarze nie byli w stanie jednak stwierdzić, czy te obrażenia, które doprowadziły do jego śmierci zostały mu przez kogoś zadane, czy też wyrządził on je sobie sam, wskutek nieostrożnego obchodzenia się z racą – tłumaczy Mieczysław Sienicki.
Prokurator zarządził przeprowadzenie eksperymentu procesowego, który ma dać odpowiedź, z jakiej odległości odpalono racę.
- Przy tym eksperymencie obecni będą biegli z zakresu medycyny sądowej ale także eksperci posiadający wiedzę na temat środków pirotechnicznych. Potrzebne będzie też użycie manekinów – tłumaczy Sienicki.
Dodatkowo,
Więc słów, że goście mieli sprzęt, nie potwierdza prokuratura.- To przedstawiciele drugiej strony tej bitwy. Można powiedzieć o nich, że byli „gospodarzami”. Różnica między nimi a „przyjezdnymi” jest taka, że mają postawione poważniejsze zarzuty, czyli dodatkowo także udziału w bójce z użyciem niebezpiecznych narzędzi, takich jak maczety czy race. Wynika to z nagrań monitoringu. Grozi im nawet do 10 lat więzienia – mówi Mieczysław Sienicki, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Tarnowie. - I tak mają szczęście, bo od października kara za to jest jeszcze surowsza, ale oni odpowiadają za czyn, którego się dopuścili w sierpniu – dodaje.
Po krakowsku jest chyba 'wydupcać!' [pamiętne, wiślackie "'(...) ale nas wydupcyły'..." (z flagi z bulgotem na ROM-POL)], a po waszemu w jidisz/'habrew' jak to będzie, widzewiary?la 7una pisze: 17.07.2024, 16:44Dziadzia, to, że ci moja siostra w Tworkach pod kojo przynosi basen, nie znaczy, że i ty skaczesz na głęboką wodę. Choć może ci się tak wydawać.babcia grażka ur. w 1930 r. pisze: 17.07.2024, 16:42 Ostatnio już byłam jak stare 'kurWisko' blisko grobu, ale co się odwlecze ...![]()
Dziadzia, no, to hop na główkę ... mi do zaciągniętej pupy!
https://przystanekhistoria.pl/pa2/temat ... -roku.html
Znacznie mniej, niż piszące (tu?) po polsku tzw. żydki [wybielające od ponad "30-tu lat" komando Hermanna Schapera i wspierajacych je/go niemieckojęzycznych kaszebów od t(YF)uSSka (większość pewnie poszła na ... dno z rodziną ww. poJEBa na pokładzie MS Gustloff) czyli faktycznych sprawcow żydokomunistycznej czystki pt. "pogrzeb lenina"] np. z szechterowego gÓwNA itp., które za przykładem widzewskiego "so" oczerniły kibiców Legii Warszawa ws. rzekomego transparentowego donosu podczas, gdy to właśnie wiślaki, popierając ten zarzut chazarskich mediów, same poniekąd przyznały się do morderstwa w Radłowie, imputując innym niby konfidenctwo (potwierdzenie faktu), a nie fałszywe pomówienie (oskarżenie niewinnych).
Tylko, co tak naprawdę Jedwabne ma wspólnego z KRK, kłamcami byli/są jacyś działacze/zawodnicy/fani ... ksC?!
I tępych dzid już tu nie ma, pakują teraz swoje 'pinkle' ... na długą emigrację?!!!Juka-tan pisze: 17.07.2024, 18:44 Ostatnia, OFICJALNA (upubliczniona!) wersja dot. Radłowa (z lutego br.) z PROKURATURY jest taka, że trwa eksperyment procesowy, bo biegli nie byli w stanie ocenić, jak zginął kibic BKS-u. Więc to, co podpisywała wiślaczka, jadczakÓWNA itp. milicja itd., jest NIEAKTUALNE.
https://gazetakrakowska.pl/mieszkancy-k ... 1-18332233Prokuratura posiada już pełny protokół sekcyjny w sprawie 40-letniego mężczyzny, który zginął w trakcie tej regularnej bitwy pseudokibiców.
- Biegli lekarze nie byli w stanie jednak stwierdzić, czy te obrażenia, które doprowadziły do jego śmierci zostały mu przez kogoś zadane, czy też wyrządził on je sobie sam, wskutek nieostrożnego obchodzenia się z racą – tłumaczy Mieczysław Sienicki.
Prokurator zarządził przeprowadzenie eksperymentu procesowego, który ma dać odpowiedź, z jakiej odległości odpalono racę.
- Przy tym eksperymencie obecni będą biegli z zakresu medycyny sądowej ale także eksperci posiadający wiedzę na temat środków pirotechnicznych. Potrzebne będzie też użycie manekinów – tłumaczy Sienicki.
Dodatkowo:
- To przedstawiciele drugiej strony tej bitwy. Można powiedzieć o nich, że byli „gospodarzami”. Różnica między nimi a „przyjezdnymi” jest taka, że mają postawione poważniejsze zarzuty, czyli dodatkowo także udziału w bójce z użyciem niebezpiecznych narzędzi, takich jak maczety czy race. Wynika to z nagrań monitoringu. Grozi im nawet do 10 lat więzienia – mówi Mieczysław Sienicki, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Tarnowie. - I tak mają szczęście, bo od października kara za to jest jeszcze surowsza, ale oni odpowiadają za czyn, którego się dopuścili w sierpniu – dodaje.
Więc słów, że goście mieli sprzęt, nie potwierdza prokuratura.
Skoro śledztwo trwało/trwa a wasz kulawy transparent zawisł już dzień po wydarzeniach w Radłowie to gdzie tam masz dyzio debilu, potwierdzenie faktu? Po tym jak wywiesiliscie to prześcieradlo na żylecie, media rozdmuchały temat a psiarnia zaczęła zawijać typów z Małopolski i Sosnowca/Bielska.
Czemu Zagłębie i BKS ani słowem się nie odnieśli do sytuacji z Radlowa w przeciwieństwie do was? Nie odpisuj nawet bo mam wyjebane na twoje pokrętne tłumaczenia zjebie.
Czemu Zagłębie i BKS ani słowem się nie odnieśli do sytuacji z Radlowa w przeciwieństwie do was? Nie odpisuj nawet bo mam wyjebane na twoje pokrętne tłumaczenia zjebie.
-
factoryproject
Najlepsze jest to że komentujecie w temacie o sytuacji w Krakowie , a jakoś nikt za bardzo z Bielska - Białej przez ten czas od śmierci tutaj się nie spina.
Co się stało ,to się stało.
Pisałem to już Łowcy z Łowców stali się zwierzyną i po co drążyć temat ?
Z jednej strony szkoda faceta i rodziny, a z drugiej...Wiedział co go może spotkać i gdzie jedzie.
Z jednej strony szkoda faceta i rodziny, a z drugiej...Wiedział co go może spotkać i gdzie jedzie.
-
Rozsadnychultaj88
Ofiary jedwabnego to potomkowie Jude Gangu także cos wspólnego mają pytanie skad większą nienawisc do Wisły niż do Niemcoe przez zgodę z Jagielonia? To chyba ich tereny a posądzają o to Polaków więc by się zgadzało a tak na poważnie jak można się identyfikować z zydami nie rozumiem skolei Hutnik macal się kiedyś z banderowcami z Dynama o ile się nie mylęDZnr1 pisze: 17.07.2024, 19:45Po krakowsku jest chyba 'wydupcać!' [pamiętne, wiślackie "'(...) ale nas wydupcyły'..." (z flagi z bulgotem na ROM-POL)], a po waszemu w jidisz/'habrew' jak to będzie, widzewiary?la 7una pisze: 17.07.2024, 16:44Dziadzia, to, że ci moja siostra w Tworkach pod kojo przynosi basen, nie znaczy, że i ty skaczesz na głęboką wodę. Choć może ci się tak wydawać.babcia grażka ur. w 1930 r. pisze: 17.07.2024, 16:42 Ostatnio już byłam jak stare 'kurWisko' blisko grobu, ale co się odwlecze ...![]()
Znacznie mniej, niż piszące (tu?) po polsku tzw. żydki [wybielające od ponad "30-tu lat" komando Hermanna Schapera i wspierajacych je/go niemieckojęzycznych kaszebów od t(YF)uSSka (większość pewnie poszła na ... dno z rodziną ww. poJEBa na pokładzie MS Gustloff) czyli faktycznych sprawcow żydokomunistycznej czystki pt. "pogrzeb lenina"] np. z szechterowego gÓwNA itp., które za przykładem widzewskiego "so" oczerniły kibiców Legii Warszawa ws. rzekomego transparentowego donosu podczas, gdy to właśnie wiślaki, popierając ten zarzut chazarskich mediów, same poniekąd przyznały się do morderstwa w Radłowie, imputując innym niby konfidenctwo (potwierdzenie faktu), a nie fałszywe pomówienie (oskarżenie niewinnych).
Tylko, co tak naprawdę Jedwabne ma wspólnego z KRK, kłamcami byli/są jacyś działacze/zawodnicy/fani ... ksC?!
I tępych dzid już tu nie ma, pakują teraz swoje 'pinkle' ... na długą emigrację?!!!Juka-tan pisze: 17.07.2024, 18:44 Ostatnia, OFICJALNA (upubliczniona!) wersja dot. Radłowa (z lutego br.) z PROKURATURY jest taka, że trwa eksperyment procesowy, bo biegli nie byli w stanie ocenić, jak zginął kibic BKS-u. Więc to, co podpisywała wiślaczka, jadczakÓWNA itp. milicja itd., jest NIEAKTUALNE.
Dodatkowo:
- To przedstawiciele drugiej strony tej bitwy. Można powiedzieć o nich, że byli „gospodarzami”. Różnica między nimi a „przyjezdnymi” jest taka, że mają postawione poważniejsze zarzuty, czyli dodatkowo także udziału w bójce z użyciem niebezpiecznych narzędzi, takich jak maczety czy race. Wynika to z nagrań monitoringu. Grozi im nawet do 10 lat więzienia – mówi Mieczysław Sienicki, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Tarnowie. - I tak mają szczęście, bo od października kara za to jest jeszcze surowsza, ale oni odpowiadają za czyn, którego się dopuścili w sierpniu – dodaje.
Więc słów, że goście mieli sprzęt, nie potwierdza prokuratura.
Taaa..., fanki (gie-)TeeS--u sobie też swego czasu zrobiły zgodę z "ekipą" VfL Bochum, ale prawdziwa ekipa ('BO City') przyjechała ze s<W>oimi kumpLami (prywatne znajomości) na turniej do W-wy i 'szarAksy' kazały sWoim kolegom polsko-niemiecką zgodę unieWażnić, kabaret. ;)RozsądnyHOOLltaj'88 pisze: 17.07.2024, 22:33Ofiary losu z Jedwabnego to potomkowie jude gang-u tak, że coś wspólnego mają - pytanie: skąd większa nienawiść do wiślaków, niż do podRóbek niemców z pf1996, przez zgodę z Jagielonką? To chyba wszystko nasze tereny, a posądzają o to uczciwych Polaków, więc by się zgadzało, a tak na poważnie - jak można się identyfikować z żydami, nie rozumiem; z kolei Hutnik K-ków z NH macał się kiedyś z banderowcami z Dynama, o ile się nie mylę.DZnr1 pisze: 17.07.2024, 19:45Po krakowsku jest chyba 'wydupcać!' [pamiętne, wiślackie "'(...) ale nas wydupcyły'..." (z flagi z bulgotem na ROM-POL)], a po waszemu w jidisz/'habrew' jak to będzie, widzewiary?la 7una pisze: 17.07.2024, 16:44
[...]
Dziadzia, to, że ci moja siostra w Tworkach pod kojo przynosi basen, nie znaczy, że i ty skaczesz na głęboką wodę. Choć może ci się tak wydawać.
"(...)"
https://gazetakrakowska.pl/mieszkancy-k ... 1-18332233
Dodatkowo:
"(...)"
Więc słów, że goście mieli sprzęt, nie potwierdza już nawet prokuratura.
widze kolega z poza krakowa a i wreszcze post w temacie to odpiszebrawosport22 pisze: 17.07.2024, 22:56 Czy ulica Akacjowa to dalej taka mocna ekipa?
Oglądałem ostanio jakieś archiwalne filmy na necie z lat 90 i wisiała na stadionie duża fana z napisem Akacjowa
Czy jedna ulica może mieć taką siłę żeby flagę wieszac namlynie ?
otóż często jest tak (sądze że nie tylko w Krakowie) że na całe osiedle / dzielnice , potocznie mówi się nazwą jednej ulicy
inny przykład także z okolic Olszy : Wiśniowa
przykład z Cracovii : Siemaszki
to wszystko sa całkiem spore rejony z niezłą (wtenzcas) ekipą , ale jakoś tak wyszło że nazwane od jednej z ulic
a czy dalej to mocna ekipa ? oczywiście nie, jak wszystkie osiedla z lat 70tych swój prime miała w 90tych, dzisiaj to raczej spokojne miejsce
A czy przypadkiem ówczesny lider Wisły nie był właśnie z ulicy Akacjowej?
Tarnovia!
Nie lider, ale owszem, czołowa wówczas postać w tworzących się dopiero Sharksach. Wielki gruby chłop, rugbysta.
Co do nazywania całych rejonów nazwą ulicy można dodać jeszcze Gromady, Getta (Wisła) albo Teligi (ulica na prokocimiu, ksc)
Co do nazywania całych rejonów nazwą ulicy można dodać jeszcze Gromady, Getta (Wisła) albo Teligi (ulica na prokocimiu, ksc)
-
Ciro di Marzio
Dodałbym Bojki ;)halodrol pisze: 18.07.2024, 19:28 Nie lider, ale owszem, czołowa wówczas postać w tworzących się dopiero Sharksach. Wielki gruby chłop, rugbysta.
-
factoryproject
Na jakim spotkaniu ? Wiesz w ogóle z kim piszesz ?GlobiAZR pisze: 16.07.2024, 18:26 Było k**** na spotkaniu powiedzieć na żywo swoje żale, także utkaj p**** w tym internecie.
Masz 5 postów na krzyż ja kilka lat nie jeżdżę ale swoje wiem a Ty się srasz o byle gówno.
To forum jednak należy odpuścić.
Jak mi gościu zdajesz pytanie "o jakim spotkaniu?" To już widzę, z kim piszę. Jak nie jeździsz kilka lat, to na c*** się udzielasz tutaj? Było delegacje wystawić do rozmawiania na żywo, jeżeli nie wiesz o czym mówię, to możemy zakończyć dyskusję.factoryproject pisze: 18.07.2024, 22:35Na jakim spotkaniu ? Wiesz w ogóle z kim piszesz ?GlobiAZR pisze: 16.07.2024, 18:26 Było k**** na spotkaniu powiedzieć na żywo swoje żale, także utkaj p**** w tym internecie.
Masz 5 postów na krzyż ja kilka lat nie jeżdżę ale swoje wiem a Ty się srasz o byle gówno.
-
maczetatata
Ja chcialem wstawic delegacje ,Bo chcialem pociagnac temat Amazon frajer sticky,czy Mozna go uzywac I grypsowac czy raczej frajer to frajer i j**** do spodu.GlobiAZR pisze: 19.07.2024, 09:40Tacy kumacze sa najlepsi,factoryproject pisze: 18.07.2024, 22:35Na jakim spotkaniu ? Wiesz w ogóle z kim piszesz ?GlobiAZR pisze: 16.07.2024, 18:26 Było k**** na spotkaniu powiedzieć na żywo swoje żale, także utkaj p**** w tym internecie.
Jak mi gościu zdajesz pytanie "o jakim spotkaniu?" To już widzę, z kim piszę. Jak nie jeździsz kilka lat, to na c*** się udzielasz tutaj? Było delegacje wystawić do rozmawiania na żywo, jeżeli nie wiesz o czym mówię, to możemy zakończyć dyskusję.
-
Blablabla11
pewnie ejst coś tam w tej legendzie NH, ale przypominam, że lata 90' i początek 2000 to na każdym blokowisku w PL można było dość łatwo dostać w pysk, stracić "komórkę" a i buty/kurtkę/ciuchy.
Była okazja to co się obsraliscie u siebie w mieście …ZwykłyCzłowiek1908 pisze: 17.07.2024, 20:59Różnica jest taka, że i Zagłębie i BKS jeżdżą na wyjazdy a Wisła i Unia nie jeżdżą. Pytanie dlaczego, bo przecież można się zebrać, zapakować w auta i jechać za drużyną mimo zakazu. Może po prostu jest tam kupa aby jechać w trasę bez obstawy policji?factoryproject pisze: 17.07.2024, 20:55 Najlepsze jest to że komentujecie w temacie o sytuacji w Krakowie , a jakoś nikt za bardzo z Bielska - Białej przez ten czas od śmierci tutaj się nie spina.
Jeden pedzio puścił farmazon i teraz dziesięciu następnych będzie powtarzać...
Oj chłopcy, chłopcy jakieście są głupie pizdy to głowa mała...
Oj chłopcy, chłopcy jakieście są głupie pizdy to głowa mała...
ZwykłyCzłowiek1908 pisze: 20.07.2024, 22:03Okazja to była i to oficjalna w Łodzi ale zrobiliście kupę na oczach całej polski w tym na oczach waszych zgód :)wasylwww pisze: 19.07.2024, 23:39Była okazja to co się obsraliscie u siebie w mieście …ZwykłyCzłowiek1908 pisze: 17.07.2024, 20:59
Różnica jest taka, że i Zagłębie i BKS jeżdżą na wyjazdy a Wisła i Unia nie jeżdżą. Pytanie dlaczego, bo przecież można się zebrać, zapakować w auta i jechać za drużyną mimo zakazu. Może po prostu jest tam kupa aby jechać w trasę bez obstawy policji?
Tracę kontakt bo jadę do ciebie pod dom a ty się zesrales w pampersa :)ZwykłyCzłowiek1908 pisze: 20.07.2024, 23:22To znaczy, że tracisz kontakt z rzeczywistością i chyba mylisz własne fantazje z rzeczywistością i odatkowo nic nie wiesz co się dzieje na poziomie band a tam zrobiliście kupę dosłownie na oczach całej polski w tym swoich ziomków :)wasylwww pisze: 20.07.2024, 23:18ZwykłyCzłowiek1908 pisze: 20.07.2024, 22:03
Okazja to była i to oficjalna w Łodzi ale zrobiliście kupę na oczach całej polski w tym na oczach waszych zgód :)tzn że u was w mieście się nie liczy ? Za to 300km dalej jak najbardziej ?
![]()
Bieńczyce, zwłaszcza Kazimierzowskie i Jagiellońskie (ale weźmy pod uwage całą dzielnice). Faktycznie topowe osiedla w "Nowej Hucie", czy troche podkolorowane? Zarówno teraz jak i laata wstecz
Jakiś czas temu pytałem o to samo żeby potwierdzić moje przypuszczenia jak jest dziś. Jeszcze do niedawna chyba dwa najsilniejsze Wiślackie osiedla (kzm&jkg) gdzie lepiej było się nie zapuszczać nawet za dnia.ybsremos pisze: 20.07.2024, 23:37 Bieńczyce, zwłaszcza Kazimierzowskie i Jagiellońskie (ale weźmy pod uwage całą dzielnice). Faktycznie topowe osiedla w "Nowej Hucie", czy troche podkolorowane? Zarówno teraz jak i laata wstecz