Festy to od festynów? Za gitowanie na wolności c*** w dupeserce miasta pisze: ↑12.07.2024, 10:00koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
gitowanie na wolności...nie ośmieszajcie się tylko lepiej przyznajcie się skąd jesteście bo wystawiacie jeden z drugim wspaniale świadectwo środowisku z którego się wywodzicie.Od Johnego trzy chuje w bok,grypsowal i w związku z afera która wykręciły k**** z Cracovii(upadek jakichkolwiek zasad od dawna-kanar)sprawa została jasno i klarownie wyjaśniona przez odpowiednie osoby.Kazdemu kto ubliża Johnsonowi z Widzewa należy się wurst do pyska.
-
W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.serce miasta pisze: ↑12.07.2024, 10:00koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
Co to ma wspólnego z subkultura więzienna?Jak czytam to co tu wypisujecie to odnoszę wrażenie że jesteście funkcjonariuszami służby więziennej i toczycie krucjatę przeciwko ludziom charakternym.dziekuje koniec dukusji z mojej strony PŚ.ja chodze do roboty za 5tys na magazynie i śpię spokojnie ale swoje zdanie mam bo tak zostałem wychowany w mieście Łodzi i jestem z tego dumny bo Matka urodziła a Tata wychował...maczetatata pisze: ↑12.07.2024, 12:29W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.serce miasta pisze: ↑12.07.2024, 10:00koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
Co te k**** ukrainskie robiły pod pomnikiem Mickiewicza w dzień rocznicy rzezi? Ukrainskie flagi śpiewy ukrainskie co to ma być gdzie gaz i maczety na te k****?
-
W końcu to KrakivRozsadnychultaj88 pisze: ↑12.07.2024, 22:55Co te k**** ukrainskie robiły pod pomnikiem Mickiewicza w dzień rocznicy rzezi? Ukrainskie flagi śpiewy ukrainskie co to ma być gdzie gaz i maczety na te k****?
Zawisza 1946
-
Kto Tu niby chcial z tb dyskutowac?Rzucasz tutaj jakimis festami ,nie wiesz ze na wolnosci sie nie grypsuje?To forum kibicowskie a i tak ostatnio to co ludzie tutaj wypisuja to c**** ma z kibicowaniem wspolnego.serce miasta pisze: ↑12.07.2024, 13:08Co to ma wspólnego z subkultura więzienna?Jak czytam to co tu wypisujecie to odnoszę wrażenie że jesteście funkcjonariuszami służby więziennej i toczycie krucjatę przeciwko ludziom charakternym.dziekuje koniec dukusji z mojej strony PŚ.ja chodze do roboty za 5tys na magazynie i śpię spokojnie ale swoje zdanie mam bo tak zostałem wychowany w mieście Łodzi i jestem z tego dumny bo Matka urodziła a Tata wychował...maczetatata pisze: ↑12.07.2024, 12:29W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.serce miasta pisze: ↑12.07.2024, 10:00koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
Jak rozkmininia sie czy sklad jest mocny czy tez nie mocny xd
-
Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fesciemaczetatata pisze: ↑13.07.2024, 09:09Jak rozkmininia sie czy sklad jest mocny czy tez nie mocny xd
-
Wrogzly pisze: ↑13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
[/quote
Ty ku*** w ekipie zes byl ,cos ubogi zasob slow masz.Powinniscie 5 procent dochodow z przestepstw zaczac przeznaczac na ksiazki.Pisz po polski,taki ladny jezyk mamy a Ty Tu chcesz na sile grypsera z siebie robic ;)
-
Juz nie jesteś?Pogonili cię?Wrogzly pisze: ↑13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
-
Pucuj sie pedale na priv i skończ tu krcucjate odpierdalać.Wrogzly pisze: ↑13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
-
To ty byłeś ćmą w kryminale. Ja jestem stara grypsera stara gwardia i nie grypsuj na wolnościbezimienny06 pisze: ↑13.07.2024, 13:00Pucuj sie pedale na priv i skończ tu krcucjate odpierdalać.
-
Czyli jesteś FEST?
-
Wydaje mi sie ze aspekt narodowosci to ostatni ktory tutaj mial znaczenie. Malolaty nie zrobily tego w imie chęci odesłania młodych poborowych na front Ukrainu, tylko dlatego ze maja siano w glowie i dla nich jest bez znaczenia czy Polak, ukrainiec czy Bialorusin, moge sie zalozyc ze na dobra sprawe nieodrozniliby jezyka ukrainskiego od bialoruskiego. Nie wiem jak teraz, ale jak bylem mlodszy i uczeszczalem na tego typu zalewy wodne w Krakowie to na porzadku dziennym byli 50kilowi zawodnicy zywego hip-hopu ktorzy posiadajac czarne torby marki NIKE i gazy pieprzowe zakupione w centrum handlowym tomex w akompaniamencie małolatek zaczepiali zwykłych ludzi bo im sie coś wydawało, albo coś się wydawało im panterkowym partnerkom. Czesto akcje konczyly sie bohaterskim oprawianiem 4 na 1 ze sprzetem ku uciesze piszczącym ww. panterkowym partnerkom. Wydaje mi sie ze od tego czasu wiele sie nie zmienilo i kazdemu ktoremu wydaje sie ze 17latki (czyli tak naprawde dzieci) atakujace innych ludzi w jednej rece z maczeta a w drugiej z gazem to czyn bohaterski i godni poklasku powinni udac sie na natychmiastowa wizyte do Choroszczy.jestesmywaszastolicą pisze: ↑14.07.2024, 09:24[link]
Niewiem która ekipa ucięła palec ukraincowi i próbowała go utopić ale dziękuje ahhahahahahahahahahahaha
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
KONFIDENTÓW TEŻ TAK DOJEŻDŻACIE ?? ZOBACZCIE SOBIE JAK TO WYGLĄDA W MEKSYKU TAM KARTEL JEST W STANIE PRZEPROWADZIĆ ZAMACH NA TRUMPA ZA TO ŻE TEN DOPROWADZIŁ DO EKSTRADYCJI EL CHAPO A WY NIE POTRAFICIE WYJAŚNIĆ LOCHY CO BUJA PO GALERII HANDLOWEJ HAHA POZDRO Z PSYCHIATRYKA NIEDŁUGO WYCHODZĘ NA WOLNOŚĆ
PS CZY MOŻNA GRYPSOWAĆ W PSYCHIATRYKU ? MAŚLAK Z PF TEŻ KIEDYŚ BUJAŁ SIĘ PO TAKICH PRZYBYTKACH, SIEDZIELIŚMY RAZEM W TOSZKU
PS CZY MOŻNA GRYPSOWAĆ W PSYCHIATRYKU ? MAŚLAK Z PF TEŻ KIEDYŚ BUJAŁ SIĘ PO TAKICH PRZYBYTKACH, SIEDZIELIŚMY RAZEM W TOSZKU
-
Zeby nas ładnie reprezentowali w europie, to najpierw muszą przejść kwalifikacje, a coś czuje ze w tym sezonie zadna z druzyn nie przejdzie tych 4 rund i tyle bedzie z godnego reprezentowania w europie.brawosport22 pisze: ↑14.07.2024, 10:34Daleko mi do Wisły ale ludzie opamietajcie sie.nie wiem kto takie brednie sieje i zamet chyba kogos bardzo musi bolec ta Wisła. Ogladalem mecz na necie, frekwencja zacna mlyn nabity. na młynie widac wszystkie zgody a ktos sieje farmazon o jakis Sharksach ze byli. Chetnie zobacze zatem te zdjecia tych sprzedawczyków ze stadionu. Dlatego nie wiem po co te smieszne wstawki o nich.
Mysle ze w tym sezonie i Jaga i Wisła i Legia ładnie nas zaprezentuja w Europie
-
Co Ty w ogóle kasztanie porównujesz ?Edi Gluskin pisze: ↑14.07.2024, 10:19KONFIDENTÓW TEŻ TAK DOJEŻDŻACIE ?? ZOBACZCIE SOBIE JAK TO WYGLĄDA W MEKSYKU TAM KARTEL JEST W STANIE PRZEPROWADZIĆ ZAMACH NA TRUMPA ZA TO ŻE TEN DOPROWADZIŁ DO EKSTRADYCJI EL CHAPO A WY NIE POTRAFICIE WYJAŚNIĆ LOCHY CO BUJA PO GALERII HANDLOWEJ HAHA POZDRO Z PSYCHIATRYKA NIEDŁUGO WYCHODZĘ NA WOLNOŚĆ
Na ogolądałes się netflixa baranie i p********* kocopoły.
Porównuje kartel z Medelin do WSH no jakim trzeba być nie dojebem...
Naprawdę dobrze że już tylko komentuje pewne wydarzenia bo poziom tej sceny to jedno...a komentarzy to już w ogóle dno...
-
Ciekawe pajacu czy Ty byś był taki mądry 3000 km od domu. Założyłeś konto kilka dni temu i peirdolisz.Paweł Michalski pisze: ↑14.07.2024, 13:46Śląsk to niech lepiej nie wylosuje nikogo z południa bo znowu skończy się jak w Hiszpanii
Niech się skończy, jeszcze i 5 razy, Śląsk popełnił błąd, ale odbił to sobie kilka razy.
Takie są fakty a barany jak Ty narzekają...
-
A nie wiem da się stracić flagę " mądrze" ?
Podaje przykład: Lech sobie folguje, Widzew poluje i flagi lecą, na tym ta zabawa polega.
W Rodłowie tylko się przejechali bo miało być "lekko, łatwo i przyjemnie" i " Łowcy stali się zwierzyną".
Taki jest świat pełen drapieżników, ja znam chłopaków co wiele razy dostali po ryju, kilka razy pocięci i jakoś nie płaczą bo wiedzą że jeśli, "Wchodzi się miedzy wrony, trzeba krakać jak i one".
Jesli ktoś ma jakieś argumenty to zapraszam do dyskusji.
-
Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.cyklop pisze: ↑14.07.2024, 16:13Jak się flag nie pilnuje to chyba nie, wystarczy wnioski wyciągać.factoryproject pisze: ↑14.07.2024, 15:25A nie wiem da się stracić flagę " mądrze" ?
Podaje przykład: Lech sobie folguje, Widzew poluje i flagi lecą, na tym ta zabawa polega.
-
Wam czyli komu ? bo ja działałem na Wiśle i jedynie pamiętam jak Cracovia przekupiła ciecia i zajebała 3 flagi z magazynu.cyklop pisze: ↑14.07.2024, 20:17Dwóch gości wam flagę skroiło bo jeden typek z nią wyszedł po meczu, zdarza się ;Dfactoryproject pisze: ↑14.07.2024, 16:58Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.
Jakoś wtedy nikt tego nie potępił?
Tak było czy nie ?
Nie będę bronił Cracovii, ale non stop wszyscy wycierają sobie d*** Wisłą i Cracovia a za uszami maja tyle samo...
Jak nie więcej...
-
W********** dzieciaku ,więcej XD 12 latku
-
KSCjestesmywaszastolicą pisze: ↑14.07.2024, 09:24[link]
Niewiem która ekipa ucięła palec ukraincowi i próbowała go utopić ale dziękuje ahhahahahahahahahahahaha
-
Na Przy Arce zawsze była Wisła tylko raz mniej raz bardziej działająca.brawosport22 pisze: ↑16.07.2024, 02:17Jak to się stało że osiedle przy arce teraz takie mega aktywne na Wiśle a kiedyś jak dobrze pamiętam bywając w Krakowie to raczej zupełnie przeciwnie .
A druga sprawa coś ciszej ostanio o Prądniku bialym a kilka lat wstecz dosyć aktywne
Wiele osób z PB odbiło po akcji z WSH. Nadal jest tam troche Wisły ale to już nie taki mocny bastion co kiedyś.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
-
I dlaczego ma całą dłoń osmoloną?
-
Dlaczego to on ma czerwony podkoszulek a wszyscy z ZS byki na biało? nie wygląda mi na zakrwawiony a czerwony. Tutaj farmazon goni farmazon, tak jak to Wiślacy informowali że Cracovia nie będzie jeździć na wyjazdy...
-
To po co bojkot Wisły skoro to był wypadek przy pracy.
-
Gdybyś miał ciut więcej lat to byś pamiętał, że ten sam Śląsk ma na plus jedną z bardziej spektakularnych akcji odbicia flagi straconej kilka godzin wcześniej.Paweł Michalski pisze: ↑14.07.2024, 13:46Śląsk to niech lepiej nie wylosuje nikogo z południa bo znowu skończy się jak w Hiszpanii
-
Było k**** na spotkaniu powiedzieć na żywo swoje żale, także utkaj p**** w tym internecie.factoryproject pisze: ↑14.07.2024, 21:32Wam czyli komu ? bo ja działałem na Wiśle i jedynie pamiętam jak Cracovia przekupiła ciecia i zajebała 3 flagi z magazynu.cyklop pisze: ↑14.07.2024, 20:17Dwóch gości wam flagę skroiło bo jeden typek z nią wyszedł po meczu, zdarza się ;Dfactoryproject pisze: ↑14.07.2024, 16:58
Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.
Jakoś wtedy nikt tego nie potępił?
Tak było czy nie ?
Nie będę bronił Cracovii, ale non stop wszyscy wycierają sobie d*** Wisłą i Cracovia a za uszami maja tyle samo...
Jak nie więcej...
-
Chłop mając rodzinę poszedł ku*** gonić innych kibiców i jeszcze się przy tym zabił xD współczuję dziecku że powstało z genów tego zjeba oby nie poszło w jego śladyAlaskańskiSmok pisze: ↑16.07.2024, 13:14https://zapodaj.net/plik-rEdBGSGVPe
info z radlowa typ z bielska po calonocnym balecie przed akcja byl tak nacpany ze odpalil rakietnice w zla strone i zajebal sobie w bebech. adrian dudek i reszta pedalstwa zostawili go na smierc i spierdalali jak dzikie zajace
-
Czy któraś z was jest na 111% pewna, że Łukasz z BKS-u po prostu nie próbował wyszarpnąć ze swojego korpusu jednej z wystrzelonych w kierunku Bielszczan rakietnic, zaKłamane 'kurVViska'?!
-
Jedyna pewność która tu wszyscy mają to że powinieneś skorzystać z porady psychiatry. Już oświadczenie i wersję policji obalaliscie tuż po zajsciu że koleś się postrzelil. Wasze wysrywy na przescieradlach to prawda objawiona która kupy się nie trzyma ale każdy może sam wyciągnąć wnioski.
ABG
-
Niedługo będziecie ciągnęły co innego, karma ma dobrą pamięć.prokuraturaMałopolska pisze: ↑17.07.2024, 08:13Jedyna pewność, którą tu wszyscy mają to, że powinnam skorzystać z porady psychiatry. Już nasze oświadczenie i wersję policji obalaliście tuż po morderstwie, bo koleś się sam nie postrzelił. Nasz 'wysryw' na prześcieradle to prawda objawiona, która kupy się nie trzyma, ale każdy może sam wyciągnąć wnioski.
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat
To tak w skrócie ... i co dalej?!cyk.lop pisze: ↑17.07.2024, 09:43Po kolei - 'transy' na Legii zawisły dzień po Radłowie (na meczu z Ruchem, ale nic na tych transparentach wprost o ostatnim morderstwie nie było), potem wypowiedziały się wiślaki, zapominając m.in. o swoim wcześniejszym oświadczeniu, że już "bez sprzetu" (poza 'craxą'!). Nastepnie był m.in. wywiad z "czujnĄ" z deMi7sów'99, która sporo ryzykowała tym, co mówiła (dlatego nie powiedziała nic konkretnego), ponieważ chyba nie było jeszcze wtedy żadnego stanowiska małopolskiej milicji, bo raczej hipotezy psóW wyszły kilka dni później, przed sekcją, której dokładnych wyników nadal nie znamy, jak i efektów badań eksperymentu dot. postrzałów rakietnicą. Nowohucka majcheroWa, szefowa praWdziwych 'dwh', to podobno tzw. babobijka (czyt. domowy ninja/więzienny frajer) oczywiście także kibicka od czasu gts-u, która budowała swój kontent pozornie nękaniem kundli na komisariatach, gdzie ww. wiślaczka sama składała ZoPPP i o innych zdarzeniach.
I też ci tego życzę, trollico!!!chuliganZkoMENDYnet pisze: ↑17.07.2024, 09:52Tak, DoDo(L)..., jak terminator dostał rakietnicą w brzuch i próbował ją wyciągnąć, przy czym drugą ręką bił zgwałcone "jaskółki" i wiślacką tzw. młodą frajernię.
-
To jak to w końcu jest - Bielszczanin zabił się racą czy rakietnicą ?
-
Jednemu z kibiców ZS odrobano nogę w czasie tych wydarzeń. Pojawiały się wersję o ręce ale na 100% to była noga. Nie jestem aż tak doinformowany żeby napisać na jakiej wysokości mu tą noge ucieli ale info jest pewne. Wiec za taki sadyzm i zwyczajne skurw.... gts i unia powinny być na marginesie na wiele długich lat.
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat
Akurat ww. cipy próbują zaszczekać prawdę, bo się im wydaje, że śledztwo zostało zamknięte ... tamtą psią podpuchą i sprawców nie wykryto/ją. A te roztropniejsze już dawno 'wyje6ały' zagranicę, bo wiedzą, że kundle odgrzeją tamten temat, a wiślaki nie przy takich zarzutach ustawiały się w kolejkę po art. 60 kk.Zwykły.Człowiek1908 pisze: ↑17.07.2024, 10:56Bo "prokuraturaMałopolska", "chuliganZkoMENDYnet" itp. wiedzą o Radłowie tyle, co o świecie kibicowskim czyli to, co przeczytałyście w internecie np. ze strony milicji. Pewnie jakbyście były w gronie kibiców mających coś do powiedzenia, to nie ośmieszałybyście się pisaniem, że 'ZSH&Co.' wpadli w Radłowie ze sprzętem i innych głupot. Sprawa w toku, a wy, pajacyki, dalej się ośmieszajcie i pokazujcie, jak mało wiecie. :)
Piszcie do sobie 'PriWy', bo w końcu nie wszystkie widzewiaki skorzystają z twojego zaproszenia, milicyjna pRoco.babcia grażka ur. w 1930 r. pisze: ↑17.07.2024, 12:54Dlaczego jeszcze nie zapisałeś się, zakrWawiony balasie, na cmentarną imprezę z okazji odkopania mojej matki, która gnije w ziemi?chuliganZkoMENDYnet pisze: ↑17.07.2024, 10:59No, 'jaHa', Panie, przecież jestem forumowym gitowcem jak wszyscy ode mnie tutaj, hehe..., pDw d.., wariacie!Zwykły.Człowiek1908 pisze: ↑17.07.2024, 10:56Bo prokuraturaMałopolska, chuliganZkoMENDYnet itp. wiedzą o Radłowie tyle, co o świecie kibicowskim czyli to, co przeczytałyście w internecie np. ze strony milicji. Pewnie jakbyście były w gronie kibiców mających coś do powiedzenia, to nie ośmieszałybyście się pisaniem, że 'ZSH&Co.' wpadli w Radłowie ze sprzętem i innych głupot. Sprawa w toku, a wy, pajacyki, dalej się ośmieszajcie i pokazujcie, jak mało wiecie. :)
Na pewno racą i ... sam, ponieważ jedną z takich teorii przedstawiła krakowska milicja(ntka), która nigdy nie ... odpalała żadnych fajerwerków, ale 'pizdy' takim wierzą ... we wszystko, nawet w to, że wspólnik w pokoju przesłuchań obok już się przyznał, więc psy wszystko wiedzą i każda z bandy 'w(q)rwe' powinna ratować się sama.edhia glushkina pisze: ↑17.07.2024, 12:58To jak to w końcu jest - Bielszczanin niby zabił się racą czy rakietnicą?

Ale co ty byś chciała zmieniać u "stadninowych oprawczyń" (czyt. koniobijek ... własną dupą), które - jak widać - pierwsze pomówiły w-wiaków o rzekome konfidenctwo ws. Radłowa, wysłać je wszystkie do ... gazu, tamponie?
Nie, jestem tylko 'one of many', ale ty pewnie jesteś kochankiem ... właściciela tego forum (z B-szczy?), a ... do tego (krypto-)widzewiakiem, bo to one tu lubią podszywać się pod kogoś lub wstydzą albo boją się "przypucować" do "czerWonych" w obawie przed "dojazdem" tych rozsądniejszych. Znów zgadłem?chuliganZkoMENDYnet pisze: ↑17.07.2024, 13:11O kurka, że Ci się chce tak wszystkie wpatrzone błędy poprawiać w tym, co edytujesz. xD Nawet 'je6anego' przez Ciebie mnie, typowego pajaca, jesteś 'number one' na "Żylecie"? xD "Hej, Legia, gol!"
Myślałem, że wrzucicie zdjęcia ostatnich stron ... akt postępowania dot. Radłowa, bo na tych transparentach nadal nie widzę nic na ten konkretny temat czy nieprawdy, a ty okazałaś się jedną z opisanych wyżej przez "Zwykłego.Człowieka....", pipko.chama.zad pisze: ↑17.07.2024, 13:19Dla przypomnienia widzewiakom - kilka nagłówków artykułów z dużych polskojęzycznych, ale żydoWskich mediów o 'transach' dot. Legii:
"Kibice Legii wskazali winnych jatki w Radłowie, gdzie zginął kibic. Jaśniej się nie da"
"Kibice Legii wskazali winnych! Wymowne transparenty przed meczem"
"Śmierć kibola w Radłowie. Kibice Legii wskazali już winnych"
"Podczas meczu kibice Legii wskazali sprawców tragedii w Radłowie".
PS Dobra, idę skoczyć na ... głębszą wodę, bo chyba mi przygrzało, że tu taplam się w forumowym brodziku.
-
'Wydupcajcie' z tOBĄ, waszym ruskim 'cWe7em' i "xD" ... do swojego tematu m.in. o woj. łódzkim, bo może wiślaki chciałyby się jeszcze z czegoś tu wszystkim wytłumaczyć, widzewskie podpaski! :Dbabcia grażka ur. w 1930 r. pisze: ↑17.07.2024, 16:23Kurwiszonie stary, gdzie podrzucić twoją śmierdząca, zdechłą matkę, mojej - dziwie?chuliganZkoMENDYnet pisze: ↑17.07.2024, 16:16Tobie to przygrzało, jak się urodziłam. xD Idź, idź, skocz tylko tak, żebyś już nie wyszedł i nie pisał tych swoich szlaczków. xD
-
dyzia to że ci siostra w Tworkach pod kojo przynosi basen to nie znaczy, że skaczesz na głębszą wodę. Choć może ci się tak wydawać.
dyzia... No to hop na główkę...
dyzia... No to hop na główkę...