Kolego sympatyczny słoiki to mam w piwnicy. Ja tez stwierdzam tylko pewny fakt; poubierani w podrobach z Turcji wcale nie jesteście lepsi niż Ci z miasteczek i wsi :-)
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
-
Ty spierdolino umysłowa. Widzisz k**** znaki zapytania? Nie znam Gibały więc pytałem. Cwelu pierdolony, tym bardziej, że sam nie idę na niego głosowaćkivloff pisze: ↑17.04.2024, 19:48https://www.facebook.com/LukaszGibalaOf ... DdT7Rb6nhlTel pisze: ↑17.04.2024, 15:33Może Gibała z jakiegoś powodu odszedł z po i ruchu palikota. Może właśnie te partie przestały mu odpowiadać?
Może Gibała w poprzednich latach działał na rzecz mieszkańców. Może dlatego na niego głosowali.
W Krakowie gość z po 37% głosów.
W tęczowej warszafce tęczowy Trzaskowski 57% głosów. Ten typ który sypie kasą na lewackie instytucje, sklepy dla gejów, filmy szkalujące polskich żołnierzy.. Długo by wymieniać.
Tupetu chuje nie macie.
Przestały mu odpowiadać? Za mało tęczowe były? Tu ku*** j***** idioto, to ty nie wstydu nie masz, żeby takie kocopoły pierdolić i tłumaczyć jakiegoś tęczowego c**** i jego wyborców, że na rzecz mieszkańców działał - tylko po to, żeby sobie po internet poużywać, bo akurat ręka ci nie dała więc pomyślałeś że dowartościujesz się jak coś niemiłego o Warszawie i warszawiakach napiszesz. Żenada buraku.
Nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Nie wiesz co to pytanie to do szkoły matole.
ku*** co za c***. Ręce opadają.

-
Zakładając, że kolega z Twojej wioski/miasteczka/miasta przyjechał robić karierę w Warszawie i tworzy folklor tego miasta to gdzie jest problem? Pytanie retoryczne bo i tak ta rozmowa do niczego nie prowadzi. A od kibicowskiej mody to chyba jest inny wątek :)Obserwator1946 pisze: ↑17.04.2024, 20:54Kolego sympatyczny słoiki to mam w piwnicy. Ja tez stwierdzam tylko pewny fakt; poubierani w podrobach z Turcji wcale nie jesteście lepsi niż Ci z miasteczek i wsi :-)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Zacząłeś niemoto od ubliżania, obrażania warszawiaków, od tłumaczenia tęczowego gamonia, zamiast sprawdzić czy czasem to co napisałem nie było prawdą. A jak pokazałem że było, jak pokazałem że Kraków, w kategoriach tego pierwszego debila, jest taki sam jak Warszawa - bo ku*** każde większe miasto takie jest, takie mamy czasy, tylko wy ku*** jełopy z łapami w gaciach - ani nie macie wiedzy o świecie, ani nie macie lepszego powodu do samozadowolenia niż wytykanie innym Trzaskowskiego - jak to pokazałem czarno, a w zasadzie tęczowo na białym - to ty ku*** żałosny hipokryto jeszcze się po kablu uzewnętrzniasz. Jak by mój dzieciak miał być taki spierdolony, to bym się na ścianę spuścił i jeszcze klapkiem dobił. Żal mi twoich starych.Tel pisze: ↑17.04.2024, 21:02Ty spierdolino umysłowa. Widzisz k**** znaki zapytania? Nie znam Gibały więc pytałem. Cwelu pierdolony, tym bardziej, że sam nie idę na niego głosowaćkivloff pisze: ↑17.04.2024, 19:48https://www.facebook.com/LukaszGibalaOf ... DdT7Rb6nhlTel pisze: ↑17.04.2024, 15:33Może Gibała z jakiegoś powodu odszedł z po i ruchu palikota. Może właśnie te partie przestały mu odpowiadać?
Może Gibała w poprzednich latach działał na rzecz mieszkańców. Może dlatego na niego głosowali.
W Krakowie gość z po 37% głosów.
W tęczowej warszafce tęczowy Trzaskowski 57% głosów. Ten typ który sypie kasą na lewackie instytucje, sklepy dla gejów, filmy szkalujące polskich żołnierzy.. Długo by wymieniać.
Tupetu chuje nie macie.
Przestały mu odpowiadać? Za mało tęczowe były? Tu ku*** j***** idioto, to ty nie wstydu nie masz, żeby takie kocopoły pierdolić i tłumaczyć jakiegoś tęczowego c**** i jego wyborców, że na rzecz mieszkańców działał - tylko po to, żeby sobie po internet poużywać, bo akurat ręka ci nie dała więc pomyślałeś że dowartościujesz się jak coś niemiłego o Warszawie i warszawiakach napiszesz. Żenada buraku.
Nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Nie wiesz co to pytanie to do szkoły matole.
ku*** co za c***. Ręce opadają.
Gibały ku*** nie zna, ale Trzaskowskiego zna. To mu wyszło że z Warszawy się pośmieje, chociaż mieszka sam w tęczowej kupie kompostu. No debil ku***.
-
Póki co spierdolino, gibala nie jest prezydentem. Po drugie nie ma drugiego tak spedalonego prezydenta, dającego tyle dotacji dla lewaków i dziwnyvh organizacji jak Trzaskowski. Co ty łbie chcesz porównywać? Zrozum, że może tylko biedron byłby gorszy od Trzaskowskiego, chociaz to gdybanie.
Tak, nie znam Gibały, nie interesuje mnie jego działalność. Za to działalność Trzaskowskiego jest medialna. Więc zawijaj się pajacu.
Miękka faja jak ty dzieci mieć nie będzie. Zapomnij.
Jednak chodząc po ulicach Krakowa i Warszawy widać spora różnice na niekorzyść tych drugich. U was więcej wszelkiej maści homo odklejeńców i innych lewaków.
Tak, nie znam Gibały, nie interesuje mnie jego działalność. Za to działalność Trzaskowskiego jest medialna. Więc zawijaj się pajacu.
Miękka faja jak ty dzieci mieć nie będzie. Zapomnij.
Jednak chodząc po ulicach Krakowa i Warszawy widać spora różnice na niekorzyść tych drugich. U was więcej wszelkiej maści homo odklejeńców i innych lewaków.

-
Tel, za to w Krakowie jest najwięcej przerzutów, konfidentów i potwierdzaczy.
Zajmij się gonieniem szarakanów, bo zdaje się, że dalej chodzą sobie bezkarnie po ulicach.
Zajmij się gonieniem szarakanów, bo zdaje się, że dalej chodzą sobie bezkarnie po ulicach.
-
I tyle wystarczy internetowy wynalazku. Przyszedłeś tu ponapinać się na temat Warszawy, może powytykać jak to Legia zaniedbuje miasto i że to my jesteśmy za coś w tej kwestii odpowiedzialni. A jesteś zwykłą internetową pchłą - wprost piszesz że ciebie interesuje medialna działalność. Możesz mieć pod nosem tęczowego Gibałę, 64% społeczeństwa głosujących na niego albo na jakiegoś drugiego zjeba, ale ciebie to nie interesuje tylko interesuje cię to co możesz przeczytać w internecie o Trzaskowskim i jak to wykorzystać do napinki na forum w internecie. Moje gratulacje. Wiesz ile są warte twoje wyzwiska? Tyle co ten kondon, który nie ustrzegł twojego starego przed spłodzeniem takiego kretyna.
-
Moi koledzy nie musza jeździć do wielkiej Warszawy robić kariere, uwierz mi proszę na słowo. Wiesz my się w miskach myć nie musimy :-)czehulov pisze: ↑17.04.2024, 21:32Zakładając, że kolega z Twojej wioski/miasteczka/miasta przyjechał robić karierę w Warszawie i tworzy folklor tego miasta to gdzie jest problem? Pytanie retoryczne bo i tak ta rozmowa do niczego nie prowadzi. A od kibicowskiej mody to chyba jest inny wątek :)Obserwator1946 pisze: ↑17.04.2024, 20:54Kolego sympatyczny słoiki to mam w piwnicy. Ja tez stwierdzam tylko pewny fakt; poubierani w podrobach z Turcji wcale nie jesteście lepsi niż Ci z miasteczek i wsi :-)
Jednocześnie zapewniam Cię, ze zdecydowanie mnie nie interesuje wielki napis Guci na plecach, albo torebki Tommi oczywiście z bazaru w Turcji, aby czuć się lepszym dla siebie niż inni. Ja mogę się ubierać nawet w Biedronce, ale nie gram kogoś kim nie jestem. Wy nie rzadko właśnie tam macie; wszystko największe, najlepsze. Bez Was świat nie miałby sensu.
-
Widzisz, chodząc po ulicach nie mijam 60 tek. Nie zastanawiam się kto przerzut. Nie każdy ma to wypisane na twarzy. Z wiekiem już nie patrzę i nie zastanawiam się czy to żyd, czy nasz. Czy pod spodem ma koszulkę w pasy czy nie.Śnieżnobiały pisze: ↑17.04.2024, 22:38Tel, za to w Krakowie jest najwięcej przerzutów, konfidentów i potwierdzaczy.
W tych czasach bardziej przeraża mnie upadek społeczeństwa. Szerzące się lewactwo, pedalstwo. U was lewactwo, pedalstwo, mizianie się po jajkach z ciapatymi jest na taką skalę, że w innych miastach się to w głowie nie mieści. To widać u was na ulicach, macie tak spierdolone miasto, że głowa mała. Jak wy wytykcie sprzęt w krakowie, tak ja wam mogę wytykać syf w warszafce.
kivloff pisze: ↑17.04.2024, 23:02I tyle wystarczy internetowy wynalazku. Przyszedłeś tu ponapinać się na temat Warszawy, może powytykać jak to Legia zaniedbuje miasto i że to my jesteśmy za coś w tej kwestii odpowiedzialni. A jesteś zwykłą internetową pchłą - wprost piszesz że ciebie interesuje medialna działalność. Możesz mieć pod nosem tęczowego Gibałę, 64% społeczeństwa głosujących na niego albo na jakiegoś drugiego zjeba, ale ciebie to nie interesuje tylko interesuje cię to co możesz przeczytać w internecie o Trzaskowskim i jak to wykorzystać do napinki na forum w internecie. Moje gratulacje. Wiesz ile są warte twoje wyzwiska? Tyle co ten kondon, który nie ustrzegł twojego starego przed spłodzeniem takiego kretyna.
Niby jestem pchła, a prawie ci korki wyjebało. I o to chodziło.
Wyzwiska zacząłeś ty. Na szczęście słowa jakiegoś gnoja interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg tęczowy jacusiu.
Proponuję wyjechać kiedyś z warszafki do Krakowa. Pospacerować po mieście i porównać poziom lewackiego zniszczenia od Was do naszego miasta. Ze względu na wykonywaną prace, 3-4 razy do roku jestem w warszawie i ręce opadają patrząc co człowiek widzi tam na ulicy.
A teraz jedziesz dalej z u ubliżaniem. Poruszyło? Miało poruszyć ;)

-
Ja zacząłem wyzwiska pchełko? Zacytuj te wyzwiska zanim postanowiłeś nazwać warszawiaków chujami.
-
Jeśli chodzi o Warszawę. Tak, zacząłem nazywać sprawy po imieniu. Personalnie Ty zacząłeś.
Z wiekiem przyjdzie Ci trzymanie emocji. Pozdro Warszawiak.

-
Z wiekiem przyjdzie Ci świadomość co znaczą słowa których używasz i kiedy kogoś obrażasz a kiedy nie.
-
Warszawiak, wytłumacz jedno.
Gdy wy, wielcy panowie możni z Warszawy ciśnięcie po Krk, że rozjebusy, 60 tka, nozownicy bez honoru - to można tak?
Gdy inni piszą, że Warszawa to lewacy, wynaturzency, prezydent ogromnie dotuje gejowsko-lewackie organizacje- tego pisać nie wolno?
O tych 60 tkach i kurwach bez honoru to czytam od Was od dziesiątek miesięcy.
W krakowie nikt póki co nie oblewa smoka wawelskiego farbą, nie blokuje mostów w Krakowie. Kraków jeszcze nie płonie
Pozdrawiam serdecznie.
Gdy wy, wielcy panowie możni z Warszawy ciśnięcie po Krk, że rozjebusy, 60 tka, nozownicy bez honoru - to można tak?
Gdy inni piszą, że Warszawa to lewacy, wynaturzency, prezydent ogromnie dotuje gejowsko-lewackie organizacje- tego pisać nie wolno?
O tych 60 tkach i kurwach bez honoru to czytam od Was od dziesiątek miesięcy.
W krakowie nikt póki co nie oblewa smoka wawelskiego farbą, nie blokuje mostów w Krakowie. Kraków jeszcze nie płonie
Pozdrawiam serdecznie.

-
W Krakowie też przyznano, że się osoby rozjebały. Również do używania sprzętu.Dario1916 pisze: ↑18.04.2024, 22:12
Przecież wielokrotnie ludzie od nas przyznawali, że jako bardzo duże miasto europejskie problem lewactwa i tęczowości mamy duży. Równocześnie mówione było, że jest to problem wielu stolic i metropolii ale to już Tobie i innym niestety umknęło.
Jako prawicowca bardzo cieszy mnie, że tak duże miasto jak Kraków jest wolne od pedalstwa i lewaków, oby tak dalej :)
Jak już poważnie mam odpisywać. Mnie jako prawicowca niestety smuci widok Warszawy. Kraków póki co wygląda zdecydowanie lepiej, niestety wiem, że to tylko kwestia czasu. Jednak na świecie te dwa miasta póki co są trochę inaczej odbierane. Do nas ludzie chyba wola przyjeżdżać, zwiedzać, pobawić się, niż lansować się, robić kariery itd.
Masz mnie, zapomniałem, że trafił się taki idiota. Punkt dla Ciebie. Lecz to wciąż nie ta skala.jestesmywaszastolica pisze: ↑18.04.2024, 23:18[link]
buahahahahahahahahah
gość sobie chodzi, pluje wam na ryje, a wy w Warszawie lewaków szukacie

-
Wcale, no i nie masa naprutych turystów na rynku, zwłaszcza tych z Anglii. Ogarnij się z takimi tekstami, bo sytuacje o których piszesz to problemy wszystkich większych miast. Od Warszawy po Poznań, od Trójmiasta po Kraków czy nawet Katowice czy też Wrocław. Strażnik moralności się znalazł :D
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
W takim razie odbije piłeczkę. Rozjebusy są wszędzie od Warszawy po Katowice. To nie tylko problem Krakowa.
Czyli nam można wytykać 60 tki, nam można wytykać sprzęt, którym część i osób wcale wstydu nie przynosi. Ale Warszawie nie można pedałów i lewactwa.
Jak u nas cisną o 60 tki. Tak u nich też były Hanki.
U nich jest wchuj pedalstwa i dewiacji tak u nas też się znalazł idiota, który był wyżej wklejany.
Z mojej strony to była tylko zabawa, zaczepka co do Was, odbicie piłeczki. Kto mądrzejszy, może to dostrzegł i nie wchodził w tą jałową dyskusje
Czyli nam można wytykać 60 tki, nam można wytykać sprzęt, którym część i osób wcale wstydu nie przynosi. Ale Warszawie nie można pedałów i lewactwa.
U nich jest wchuj pedalstwa i dewiacji tak u nas też się znalazł idiota, który był wyżej wklejany.
Z mojej strony to była tylko zabawa, zaczepka co do Was, odbicie piłeczki. Kto mądrzejszy, może to dostrzegł i nie wchodził w tą jałową dyskusje

-
Ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego że aglomeracja warszawska liczy jakieś - myślę - 3 miliony ludzi i każdy się tu przewija? To jest stolica, miejsce turystów, biznesmenów, pracowników różnych światowych korporacji, artystów, nie wiem jeszcze kogo. Serio myślisz że w takim 3-milionowym mieście będą tylko ludzie jednej filozofii życiowej? Odpowiedz na to pytanie obiektywnie.
-
Ponadto wiekszosc wielkich/duzych miast na zachodzie Europy jest raczej "lewacka", moze z wyjatkiem Drezna, Lipska i innych z dawnej DDR .Trudno, zeby Warszawa byla wyjatkiem wiec trzeba miec niezlego pierdolca na punkcie "lewactwa", zeby sie do Warszawy i warszawiakow czepiac o to. Na Zachodzie trend "lewacki" zaczal sie od 1968 roku - wybuchu strajkow i studenckich protestow i utrzymuje sie do dzisiaj i raczej bedzie sie utrzymywal. Im mniejsze miasta, tym trendy "prawackie" i konserwatywne, a odnosnie duzych miast w Polsce to tylko moim zdaniem Bialystok nie jest "lewacki" i moze Lublin.yalla pisze: ↑19.04.2024, 13:01Ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego że aglomeracja warszawska liczy jakieś - myślę - 3 miliony ludzi i każdy się tu przewija? To jest stolica, miejsce turystów, biznesmenów, pracowników różnych światowych korporacji, artystów, nie wiem jeszcze kogo. Serio myślisz że w takim 3-milionowym mieście będą tylko ludzie jednej filozofii życiowej? Odpowiedz na to pytanie obiektywnie.
Polska sie zmienia, takze pod wzgledem obyczajowosci i pewnej "swiatowowsci" i nikt tego nie powstrzyma - pamietam czasy, kiedy za murzynem sie na ulicy ogladali.
-
Ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że aglomeracja krakowska ma dokładnie to samo?yalla pisze: ↑19.04.2024, 13:01Ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego że aglomeracja warszawska liczy jakieś - myślę - 3 miliony ludzi i każdy się tu przewija? To jest stolica, miejsce turystów, biznesmenów, pracowników różnych światowych korporacji, artystów, nie wiem jeszcze kogo. Serio myślisz że w takim 3-milionowym mieście będą tylko ludzie jednej filozofii życiowej? Odpowiedz na to pytanie obiektywnie.
-
Dzisiaj cos Polonia aktywna na miescie ,wylapuja i kroja Zaglebie z paru koszulek i szali.
-
Tak jest, a na Wawrze dinozaury ganiały się z kosmitami.maczetatata pisze: ↑19.04.2024, 14:43Dzisiaj cos Polonia aktywna na miescie ,wylapuja i kroja Zaglebie z paru koszulek i szali.
Oczywiście że tak, każde z topowych miast w Polsce to czeka/albo już tak jest.bez-napinki pisze: ↑19.04.2024, 14:18Ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że aglomeracja krakowska ma dokładnie to samo?yalla pisze: ↑19.04.2024, 13:01Ale czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego że aglomeracja warszawska liczy jakieś - myślę - 3 miliony ludzi i każdy się tu przewija? To jest stolica, miejsce turystów, biznesmenów, pracowników różnych światowych korporacji, artystów, nie wiem jeszcze kogo. Serio myślisz że w takim 3-milionowym mieście będą tylko ludzie jednej filozofii życiowej? Odpowiedz na to pytanie obiektywnie.
-
Daria przestań się w końcu pruć, ale już jak jestem to zadań pytanie; czy któraś z Was z tego forum podbija z bajera w 10 minucie tego filmiku poniżej? Jak coś to proszę o komentarz :-)
Jak masz pisać bzdury to nie pisz; konkretnie odnieś się proszę od filmiku. Czy to jakiś trend nowy ( stary ) ?
[link]
Jak masz pisać bzdury to nie pisz; konkretnie odnieś się proszę od filmiku. Czy to jakiś trend nowy ( stary ) ?
[link]
-
Kaczy z tb95 wypuszczony z aresztu po roku a ciążyły na nim grube zarzuty udziału w grupie która zajmowała się handlem tematem w ilościach idących w tony.Nie chcę nikogo oczerniać ale dziwna sprawa zważywszy na to że inny raper Bonus siedział kilka lat za podobne sprawy i niczego mu nie udowodniono.
1910
-
Kaczy wyszedł z sanek za kaucją rozkminiaczu ;)rozpierdol pisze: ↑20.04.2024, 10:10Kaczy z tb95 wypuszczony z aresztu po roku a ciążyły na nim grube zarzuty udziału w grupie która zajmowała się handlem tematem w ilościach idących w tony.Nie chcę nikogo oczerniać ale dziwna sprawa zważywszy na to że inny raper Bonus siedział kilka lat za podobne sprawy i niczego mu nie udowodniono.

-
Co? Jak to "niczego mu nie udowodniono", przecież Bonus normalnie został skazany i odsiedział wyrokrozpierdol pisze: ↑20.04.2024, 10:10Bonus siedział kilka lat za podobne sprawy i niczego mu nie udowodniono.
Dałeś się nabrać na tę całą ścieme o niewinnym Bonusie, ktory-od razu po wyjściu-zrobil sobie fotkę z plikiem hajsu za "latanie w konkretnej ekipie", de facto przyznając się że ten wyrok był jednak słuszny i zasadny
-
Gościu co ty p*********?Bonus siedział za damski c***,został pomówiony przez konfidenta,dodatkowo dali mu jakieś zarzuty z d*** bo rymował o zielsku w swoich kawalinach.
Kaczy również został pomówiony przez jakąś rurę że latał w grupie ale jak na razie nikt mu tego nie udowodnił więc wyskoczył za kaucją.
Kaczy również został pomówiony przez jakąś rurę że latał w grupie ale jak na razie nikt mu tego nie udowodnił więc wyskoczył za kaucją.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
No to jak było, "latał w konkretnej ekipie", jak sam powiedział, czy nie mial nic wspólnego z przestępczością i siedział niewinnie, jak również on sam powiedział?
O tym że w tej "kanapce z hajsem" było mniej więcej tyle pieniędzy, ile fani wpłacili na jego rodzinę na zbiorka pl nawet nie będę wspominał, bo to się komentuje samo
-
jak ku*** można komentować zdjęcia zrobione pod teledysk i brać na je na poważnie (:

-
Czyli Bonus to tylko taka kreacja na potrzeby muzyki i teledysków, a tak na serio jest praworządnym obywatelem? Nie "lata w konkretnej ekipie"? To w tym słynnym "ulicznym rapie" nie chodzi o prawdę i przekaz?UrzadSkarbowy pisze: ↑20.04.2024, 18:45jak ku*** można komentować zdjęcia zrobione pod teledysk i brać na je na poważnie (:
Żeby była jasność-uwazam że nikt nie powinien być karany za handel czymkolwiek, czy jakiekolwiek inne "przestępstwo" w którym nie ma ofiary, ale fakty są takie że łamał obowiązujące prawo i dostał za to wyrok. Trzeba być turbo naiwniakiem żeby wierzyć w to, że on tego prawa nie łamał
-
Łamał czy nie łamał, jaka to różnica bazując tylko na zeznaniach przestępcy który poszedł na współpracę? Mógł i sto ton sprzedać . Nie znaleźli nawet grama, nawet opiłka. Czyli jest niewinny. Przez takie faje które później p******* by się wybielić mnóstwo osób siedzi niewinnie . Cytuję bo ma wiedzę zasłyszaną. TfuKibic_janusz pisze: ↑20.04.2024, 18:53Czyli Bonus to tylko taka kreacja na potrzeby muzyki i teledysków, a tak na serio jest praworządnym obywatelem? Nie "lata w konkretnej ekipie"? To w tym słynnym "ulicznym rapie" nie chodzi o prawdę i przekaz?UrzadSkarbowy pisze: ↑20.04.2024, 18:45jak ku*** można komentować zdjęcia zrobione pod teledysk i brać na je na poważnie (:
Żeby była jasność-uwazam że nikt nie powinien być karany za handel czymkolwiek, czy jakiekolwiek inne "przestępstwo" w którym nie ma ofiary, ale fakty są takie że łamał obowiązujące prawo i dostał za to wyrok. Trzeba być turbo naiwniakiem żeby wierzyć w to, że on tego prawa nie łamał
-
-
Absurd to skazywanie ludzi tylko na podstawie zeznań . Masz rację kończ dyskusje, do kąpieli i spać.Kibic_janusz pisze: ↑20.04.2024, 19:38No faktycznie, nie ma różnicy czy ktoś poszedł siedzieć za łamanie prawa czy przez przypadek. To jest już poziom absurdu, który zmusza mnie do opuszczenia dyskusji, pozdrawiam serdecznie
-
Google -> proces poszlakowy, normalna sprawa w każdym cywilizowanym kraju. Jacy niemądrzy są wszyscy twórcy prawa w całym cywilizowanym świecie, że takie absurdalne rozwiązania dopuszczają, co za głuptaski, kto im dał te profesury i doktoraty z prawa to ja nie wiemKSGKSW pisze: ↑20.04.2024, 19:50Absurd to skazywanie ludzi tylko na podstawie zeznań . Masz rację kończ dyskusje, do kąpieli i spać.Kibic_janusz pisze: ↑20.04.2024, 19:38No faktycznie, nie ma różnicy czy ktoś poszedł siedzieć za łamanie prawa czy przez przypadek. To jest już poziom absurdu, który zmusza mnie do opuszczenia dyskusji, pozdrawiam serdecznie
-
Bo tak najłatwiej. Według Ciebie to normalne? Że pan X nadaje na pana Z bo go nie lubi, sąd go skazuje a ten się śmieje bo wroga udupił ?Kibic_janusz pisze: ↑20.04.2024, 21:02Google -> proces poszlakowy, normalna sprawa w każdym cywilizowanym kraju. Jacy niemądrzy są wszyscy twórcy prawa w całym cywilizowanym świecie, że takie absurdalne rozwiązania dopuszczają, co za głuptaski, kto im dał te profesury i doktoraty z prawa to ja nie wiemKSGKSW pisze: ↑20.04.2024, 19:50Absurd to skazywanie ludzi tylko na podstawie zeznań . Masz rację kończ dyskusje, do kąpieli i spać.Kibic_janusz pisze: ↑20.04.2024, 19:38
No faktycznie, nie ma różnicy czy ktoś poszedł siedzieć za łamanie prawa czy przez przypadek. To jest już poziom absurdu, który zmusza mnie do opuszczenia dyskusji, pozdrawiam serdecznie
-
Jezeli coś obowiązuje w każdym cywilizowanym kraju na świecie, to tak, jest to normą z definicji. Wymyślili to ludzie mądrzejsi niż ja i ty, bo zapewne ty (tak samo jak i ja) profesorem ani doktorem nie jesteś, wiec ma to sensKSGKSW pisze: ↑20.04.2024, 21:09Bo tak najłatwiej. Według Ciebie to normalne? Że pan X nadaje na pana Z bo go nie lubi, sąd go skazuje a ten się śmieje bo wroga udupił ?Kibic_janusz pisze: ↑20.04.2024, 21:02Google -> proces poszlakowy, normalna sprawa w każdym cywilizowanym kraju. Jacy niemądrzy są wszyscy twórcy prawa w całym cywilizowanym świecie, że takie absurdalne rozwiązania dopuszczają, co za głuptaski, kto im dał te profesury i doktoraty z prawa to ja nie wiem
Dalej nie wiem czy Bonus jest niewinny i siedział niesłusznie, czy może "latał w konkretnej ekipie" i siedział za łamanie prawa, bo tylko jedna z tych opcji jest możliwa, a bardzo mnie to ciekawi
-
sprzętu to akurat legia nie powinna nikomu wytykać bo dopiero co po naszym meczu z Resovią latami po mieście z młotkami. Tu i tam się jednak przeliczyli ;)Tel pisze: ↑19.04.2024, 12:42W takim razie odbije piłeczkę. Rozjebusy są wszędzie od Warszawy po Katowice. To nie tylko problem Krakowa.
Z mojej strony to była tylko zabawa, zaczepka co do Was, odbicie piłeczki. Kto mądrzejszy, może to dostrzegł i nie wchodził w tą jałową dyskusje![]()
-
N’08, przestań ćpać…N'08 pisze: ↑20.04.2024, 22:18sprzętu to akurat legia nie powinna nikomu wytykać bo dopiero co po naszym meczu z Resovią latami po mieście z młotkami. Tu i tam się jednak przeliczyli ;)Tel pisze: ↑19.04.2024, 12:42W takim razie odbije piłeczkę. Rozjebusy są wszędzie od Warszawy po Katowice. To nie tylko problem Krakowa.
Z mojej strony to była tylko zabawa, zaczepka co do Was, odbicie piłeczki. Kto mądrzejszy, może to dostrzegł i nie wchodził w tą jałową dyskusje![]()
-
A co może nie wywoziliście ich do lasu, nie czekaliście pod domami, miejscami pracy?? Nie bawiliście się w Pruszkowskich czy Mokotowskich??
kibic_janusz, oni wszyscy niewinni i z pomówienia. To tak nie działa, że przyjdzie sobie jakiś ktoś i zostaje małym świadkiem koronnym i pomawia bogu ducha winnego gościa. Ktoś kto uczciwie pracuje ten nie zostaje pomówiony bo nie ma nawet na to podstaw.
Niech sobie robią co chcą, ale niech nie płaczą, że siedzą za nic. Czy według tych zasad gitowi w ogóle wypada płakać czy po prostu siedzi swoje i nie domaga się wokandy i skrócenia wyroku? Mnie to nie interesuje bo żyję według normalnych zasad, ale skoro ktoś wchodzi do tego świata i struga gita to niech również jest nim jak się noga powinie.
kibic_janusz, oni wszyscy niewinni i z pomówienia. To tak nie działa, że przyjdzie sobie jakiś ktoś i zostaje małym świadkiem koronnym i pomawia bogu ducha winnego gościa. Ktoś kto uczciwie pracuje ten nie zostaje pomówiony bo nie ma nawet na to podstaw.
Niech sobie robią co chcą, ale niech nie płaczą, że siedzą za nic. Czy według tych zasad gitowi w ogóle wypada płakać czy po prostu siedzi swoje i nie domaga się wokandy i skrócenia wyroku? Mnie to nie interesuje bo żyję według normalnych zasad, ale skoro ktoś wchodzi do tego świata i struga gita to niech również jest nim jak się noga powinie.
-
Raczej chodzi o to że jak poczytasz sobie wpisy N'08 to wychodzi na to że KSP to regularnie odpiera ataki, leje Legię na mieście i ogólnie to to jest mocnarna ekipa. Nasuwam się wtedy zapytanie, że skoro "jest tak dobrze, to czemu jest tak źle". Dlatego koledze N'08 zaleciłem odstawienie środków odurzających, przed pisaniem postów, bo te kreują u niego jakieś niestworzone historie.Raiden pisze: ↑21.04.2024, 08:18A co może nie wywoziliście ich do lasu, nie czekaliście pod domami, miejscami pracy?? Nie bawiliście się w Pruszkowskich czy Mokotowskich??
-
Czy "kolega" N'08 może przedstawić powód, dlaczego ich grupa Naturyści '08 tak szybko, jak się pojawiła, tak szybko zniknęła z trybun i szeroko pojętej działalności?yalla pisze: ↑22.04.2024, 15:02Raczej chodzi o to że jak poczytasz sobie wpisy N'08 to wychodzi na to że KSP to regularnie odpiera ataki, leje Legię na mieście i ogólnie to to jest mocnarna ekipa. Nasuwam się wtedy zapytanie, że skoro "jest tak dobrze, to czemu jest tak źle". Dlatego koledze N'08 zaleciłem odstawienie środków odurzających, przed pisaniem postów, bo te kreują u niego jakieś niestworzone historie.Raiden pisze: ↑21.04.2024, 08:18A co może nie wywoziliście ich do lasu, nie czekaliście pod domami, miejscami pracy?? Nie bawiliście się w Pruszkowskich czy Mokotowskich??