Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowska Warszawa
Narkoman-Sławomir znowu atakuje kibiców Legii
https://dorzeczy.pl/opinie/567507/nitra ... yleta.html
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
https://www.dumastolicy.pl/2020/05/22/g ... askowskim/Lobik pisze: 27.03.2024, 20:09 A połczyński narkoman, sławomir n., znowu atakuje kibiców Legii Warszawa:

Wg mnie to ten aMAtor syNtetyKów rozpoczął nowy etap kampanii wyborczej tym razem do samorządów, ponieważ domyśla się, że 'poJEBY' (w nomenklaturze neumana) nie mogą liczyć na żadne głosy (L)egionistów, którzy zapewne ponownie (wspólnie i w porozumieniu :) obalą kolejny rząd matołów, więc zabiega o poparcie fanów ksP itp., bo oni wolą nasze kilkaset milionów zł zamiast kilka(naście/dziesiąt) w grantach na polonijne homokomando.
https://zyciestolicy.com.pl/szwadrony-t ... -warszawa/

Nowe wybory i potencjalny ćpunek ps. nitroS pewnie dostał nowe zadanie.

PS

https://polskieradio24.pl/artykul/25180 ... wszystkich
https://polskieradio24.pl/artykul/32293 ... informacji
PPS
https://zdrowie.radiozet.pl/psychologia ... iz-kokaina
PPPS Reasumując ...
https://niezalezna.pl/sport/pilka-nozna ... yli/513239
https://wpolityce.pl/media/685499-trans ... azal-tresc

Raczej nie jesteście z "II kopertą III RP" i "tw czajkowską" upoważnione do robienia zgody kibiców Pogoni Szczecin ze stołecznymi widzewiakami z/na K6.
Taka tęczowa legia. Mistrzowie wszechświata w liczbach milionowych. A wybierają sobie na prezydenta lewackie Hanki, rafalkow. Na ulicach Warszawy spedalenie i odklejenie przekracza wszelkie normy. Tęczowa Warszawa z legia jako wizytówką 
Torebeczki na ramię, i głosować na Rafałka.

Legia nie raz, nie dwa dała wyraz temu jaki ma stosunek do PO (zresztą ogólnie do polityków innych ugrupowań też). Ty dałeś wyraz temu jakim jesteś bezmózgiem bo nie trzeba być jakimś mega inteligentym gościem, żeby zdawać sobie sprawę, że stolica każdego europejskiego kraju jest ośrodkiem, w którym gromadzi się najwięcej wszelkiej maści dziwadeł i Warszawa nie jest tu żadnym wyjątkiem. A jeśli oczekujesz, że kibice Legii będą po pracy biegać po mieście i lać jakieś życiowe spierdoliny albo przybyszów z różnych stron świata to cię zwyczajnie pojeba*ło :) Poza tym jesteś dobitnym przykładem tego, że społeczeństwo mamy niestety coraz mniej myślące samodzielnie - po prostu coraz głupsze.
WF damskie się nie liczy. Więc obrażaj ile chcesz spierdolino
Poruszyło? Miało poruszyć. Tylko po to wbiłem kij w mrowisko, jak wbijam w Warszawę. Na ulicach macie syf ogromny.
Żegnam was Torebeczki :)
Poruszyło? Miało poruszyć. Tylko po to wbiłem kij w mrowisko, jak wbijam w Warszawę. Na ulicach macie syf ogromny.
Żegnam was Torebeczki :)

Faktem jest, że lewactwo zalewa Warszawę (nie tylko Warszawę, ale stolicę najszybciej z logicznych względów). I to jest c****we, ale raczej nieuniknione.
Szkoda, że następne pokolenia nawet - po teoretycznie tej „naszej stronie” – będą musiały czerpać często i gęsto od takich idiotów jak ten powyżej. Bo chłop ma tu konto od 2009 roku więc do najmłodszych raczej nie należy a co sobą reprezentuje każdy widzi.
Ja się nie wstydzę przyznać skąd jestem i komu kibicuję, a ty? Bo skoro piszesz, że damskie się nie liczy to chyba będziesz miał jaja, żeby normalnie odpowiedzieć jak facet.
Szkoda, że następne pokolenia nawet - po teoretycznie tej „naszej stronie” – będą musiały czerpać często i gęsto od takich idiotów jak ten powyżej. Bo chłop ma tu konto od 2009 roku więc do najmłodszych raczej nie należy a co sobą reprezentuje każdy widzi.
Ja się nie wstydzę przyznać skąd jestem i komu kibicuję, a ty? Bo skoro piszesz, że damskie się nie liczy to chyba będziesz miał jaja, żeby normalnie odpowiedzieć jak facet.
-
Spaacerowicz
No debil, po prostu DE BIL ehhhTel pisze: 28.03.2024, 07:37 Taka tęczowa legia. Mistrzowie wszechświata w liczbach milionowych. A wybierają sobie na prezydenta lewackie Hanki, rafalkow. Na ulicach Warszawy spedalenie i odklejenie przekracza wszelkie normy. Tęczowa Warszawa z legia jako wizytówką
Najlepsze w twoim poście jest to, że twoim miastem od ponad 20 lat rządzi stary komuch, który podobno jeszcze przejawia jakieś sympatie do Cracovii, a wy z tym nic zupełnie nie robocie:) No ale czego spodziewać się po zwykłym wislackim pecie :DTel pisze: 28.03.2024, 07:37 Taka tęczowa legia. Mistrzowie wszechświata w liczbach milionowych. A wybierają sobie na prezydenta lewackie Hanki, rafalkow. Na ulicach Warszawy spedalenie i odklejenie przekracza wszelkie normy. Tęczowa Warszawa z legia jako wizytówką
Akurat ty multikontowcu to o szukaniu atencji w internecie to pewnie wiesz bardzo dużo, bo pełno ciebie tutaj pod różnymi nickami. Powiedziałbym żebyś zajął się lepiej swoją czerwoną koszerną ekipą i burdelem jaki w niej panuje ale , że jesteś zwykłą obrzezaną pizdą co zresztą już chyba udowodniłeś pod wszystkimi swoimi nickami. To co mógłbyś zrobić? Chyba tylko napisać jakiegoś posta.serce miasta pisze: 25.03.2024, 05:25 Polonia przynajmniej nie robi opraw meczowych w przerwie meczui nie wiesza transparentow wskazujacych sprawcow domniemanych przestempstw.Kibice Poloni w przeciwienstwie do Zlodzieji i pijakow
nie umawiaja sie na cos a potem jak przychodzi co do czego (mecz na stadionie slaskim,wyjazd do Lodzi)nie wywalaja jaj na ww.ustalenia.Nie szukaja atencji w internecie i przynajmniej jak byli na Widzewie potrafili sie zachowac jak przystalo na ludzi ze Stolicy,wy natomiast zachowywaliscie sie jak zakampleksoine bydlo i Polonia wcale gorzej od Was nie prezentowala sie w sektorze gosci.
Dario1916 pisze: 24.03.2024, 16:25Czyli nic nie zrozumiałeś z tego, co komentujesz.Prawilnyy pisze: 24.03.2024, 16:00Piękne samozaoranie i podsumowanie tego o czym wielu mówi.jestesmywaszastolica pisze: 23.03.2024, 19:28 coś tam starają się działać na miarę swoich możliwości, a to, że się nie afiszują, to sam bym się na ich miejscu nie afiszował.
Czyli tacy jak osobnik wyżej mieniący się kibicem Legii nie afiszował by się gdyby był na miejscu Polonii.Czyli jakbyś się urodził w prawdziwym mieście derbowym to byś nie kibicował.
panie jws nie ma to jak najebać tysiące postów,zgrywać kumacza i zaorać się jednym zdaniem.
Ty oczywiście na miejscu KSP codziennie robiłbyś wypady jak Asterix na Rzymian i siał terror na mieście w dni meczowe...
Ale zadajesz sobie sprawę, że wielu internetowych hools, którzy w Warszawie ostatni raz byli na wycieczce szkolnej (w tym może i on sam ) myśli, że sytuacja w Warszawie właśnie tak wygląda :D
Targówek Warszawa kroi lewaków z AKS Zły Warszawa z flagi. https://zapodaj.net/plik-2XPtDUbYGG
-
Spaacerowicz
A cóż to za twór? Można coś więcej o nich?habziu pisze: 15.04.2024, 14:24 Targówek Warszawa kroi lewaków z AKS Zły Warszawa z flagi. https://zapodaj.net/plik-2XPtDUbYGG
-
strazaksam
https://twitter.com/CzerwonyFront/statu ... PAzJw&s=19
Niezłe tam odpały w Wawie można znaleźć
-
Obserwator1946
strazaksam pisze: 17.04.2024, 08:21 https://twitter.com/CzerwonyFront/statu ... PAzJw&s=19
Bo w innych miastach nie można?
70% głosów oddanych na trzaskowskiego i biejat pokazuje jakim jesteście zgniłym miastem.
Pochwal się skąd jesteś a potem popytaj znajomych w ilu to pojechało tutaj za pracą :)halodrol pisze: 17.04.2024, 09:18 70% głosów oddanych na trzaskowskiego i biejat pokazuje jakim jesteście zgniłym miastem.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Kibic_janusz
Nie słucham rapu, możesz wrzucić ten klip z "jechałem po kraju" i z młodymi z Legii w teledysku?patrickpbt pisze: 17.04.2024, 13:06 wasi mlodzi skaczace jak malpy na klipach pseudo raperow warszawskich, gdzie niejedonokrotnie jest jechane po kraju.
Powiedz proszę jak u ciebie w mieście, jak wyniki wyborów? Gdzie jest ta prawilna kraina na którą powinniśmy patrzeć z utęsknieniem, gdzie patriotyczna prawica cieszy się odpowiednim poparciem?halodrol pisze: 17.04.2024, 09:18 70% głosów oddanych na trzaskowskiego i biejat pokazuje jakim jesteście zgniłym miastem.
Kraków jego miastem przecież
Kraków? Tam gdzie 64% zdobyli i do drugiej tury przeszli obecny poseł KO i były członek PO i Ruchu Palikota? Tam gdzie do tej pory, przez ostatnie 22 lata, rządził Majchrowski, były członek SLD, popierający Komorowskiego? Niemożliwe. To by znaczyło że Kraków jest równie zgniły jak Warszawa. Chyba halodrol nie byłby takim idiotą, żeby w taki marny sposób próbować obrażać warszawiaków... Czy byłby?{
Może Gibała z jakiegoś powodu odszedł z po i ruchu palikota. Może właśnie te partie przestały mu odpowiadać?
Może Gibała w poprzednich latach działał na rzecz mieszkańców. Może dlatego na niego głosowali.
W Krakowie gość z po 37% głosów.
W tęczowej warszafce tęczowy Trzaskowski 57% głosów. Ten typ który sypie kasą na lewackie instytucje, sklepy dla gejów, filmy szkalujące polskich żołnierzy.. Długo by wymieniać.
Tupetu chuje nie macie.
Co do mojego wyboru. Głosowałem na Berkowicza, drugą turę pierdolę.
Może Gibała w poprzednich latach działał na rzecz mieszkańców. Może dlatego na niego głosowali.
W tęczowej warszafce tęczowy Trzaskowski 57% głosów. Ten typ który sypie kasą na lewackie instytucje, sklepy dla gejów, filmy szkalujące polskich żołnierzy.. Długo by wymieniać.
Tupetu chuje nie macie.
Co do mojego wyboru. Głosowałem na Berkowicza, drugą turę pierdolę.

-
Obserwator1946
Uuuuu wielki Warszawiak się odezwał, dzięki Wam wiadomo, ze połowa Polski ma prace.
Zapytam; Ty tez gotujesz wode do miski i myjesz sie w niej jak w niektórych kamienicach w wielkiej Warszawie?
Uuuu nie mierz innych swoją miarą. Na Śląsku to najczęstszy widok ;)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
https://www.facebook.com/LukaszGibalaOf ... DdT7Rb6nhlTel pisze: 17.04.2024, 15:33 Może Gibała z jakiegoś powodu odszedł z po i ruchu palikota. Może właśnie te partie przestały mu odpowiadać?
Tupetu chuje nie macie.

Przestały mu odpowiadać? Za mało tęczowe były? Tu ku*** j***** idioto, to ty nie wstydu nie masz, żeby takie kocopoły pierdolić i tłumaczyć jakiegoś tęczowego c**** i jego wyborców, że na rzecz mieszkańców działał - tylko po to, żeby sobie po internet poużywać, bo akurat ręka ci nie dała więc pomyślałeś że dowartościujesz się jak coś niemiłego o Warszawie i warszawiakach napiszesz. Żenada buraku.
-
Obserwator1946
Skąd u Was w większości ( podkreślam nie wszystkich tutaj ) z Warszawy bierze się te wysokie mniemanie o sobie? No chyba nie z tych podróbek z Turcji Armaniego i Gucci?czehulov pisze: 17.04.2024, 19:12 Uuuu nie mierz innych swoją miarą. Na Śląsku to najczęstszy widok ;)
Ja jedynie stwierdziłem pewien fakt. W końcu lubicie nazywać warszawiaków słoikami. A to nikt inny jak ludność napływowa z miasteczek i wsi. Poza tym odpowiedziałem w podobnym tonie więc się nie dziw :)
-
Obserwator1946
Kolego sympatyczny słoiki to mam w piwnicy. Ja tez stwierdzam tylko pewny fakt; poubierani w podrobach z Turcji wcale nie jesteście lepsi niż Ci z miasteczek i wsi :-)czehulov pisze: 17.04.2024, 20:38 Ja jedynie stwierdziłem pewien fakt. W końcu lubicie nazywać warszawiaków słoikami. A to nikt inny jak ludność napływowa z miasteczek i wsi. Poza tym odpowiedziałem w podobnym tonie więc się nie dziw :)
Ty spierdolino umysłowa. Widzisz k**** znaki zapytania? Nie znam Gibały więc pytałem. Cwelu pierdolony, tym bardziej, że sam nie idę na niego głosowaćkivloff pisze: 17.04.2024, 19:48https://www.facebook.com/LukaszGibalaOf ... DdT7Rb6nhlTel pisze: 17.04.2024, 15:33 Może Gibała z jakiegoś powodu odszedł z po i ruchu palikota. Może właśnie te partie przestały mu odpowiadać?
Tupetu chuje nie macie.
Przestały mu odpowiadać? Za mało tęczowe były? Tu ku*** j***** idioto, to ty nie wstydu nie masz, żeby takie kocopoły pierdolić i tłumaczyć jakiegoś tęczowego c**** i jego wyborców, że na rzecz mieszkańców działał - tylko po to, żeby sobie po internet poużywać, bo akurat ręka ci nie dała więc pomyślałeś że dowartościujesz się jak coś niemiłego o Warszawie i warszawiakach napiszesz. Żenada buraku.
Nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Nie wiesz co to pytanie to do szkoły matole.
ku*** co za c***. Ręce opadają.

Zakładając, że kolega z Twojej wioski/miasteczka/miasta przyjechał robić karierę w Warszawie i tworzy folklor tego miasta to gdzie jest problem? Pytanie retoryczne bo i tak ta rozmowa do niczego nie prowadzi. A od kibicowskiej mody to chyba jest inny wątek :)Obserwator1946 pisze: 17.04.2024, 20:54Kolego sympatyczny słoiki to mam w piwnicy. Ja tez stwierdzam tylko pewny fakt; poubierani w podrobach z Turcji wcale nie jesteście lepsi niż Ci z miasteczek i wsi :-)czehulov pisze: 17.04.2024, 20:38 Ja jedynie stwierdziłem pewien fakt. W końcu lubicie nazywać warszawiaków słoikami. A to nikt inny jak ludność napływowa z miasteczek i wsi. Poza tym odpowiedziałem w podobnym tonie więc się nie dziw :)
Zacząłeś niemoto od ubliżania, obrażania warszawiaków, od tłumaczenia tęczowego gamonia, zamiast sprawdzić czy czasem to co napisałem nie było prawdą. A jak pokazałem że było, jak pokazałem że Kraków, w kategoriach tego pierwszego debila, jest taki sam jak Warszawa - bo ku*** każde większe miasto takie jest, takie mamy czasy, tylko wy ku*** jełopy z łapami w gaciach - ani nie macie wiedzy o świecie, ani nie macie lepszego powodu do samozadowolenia niż wytykanie innym Trzaskowskiego - jak to pokazałem czarno, a w zasadzie tęczowo na białym - to ty ku*** żałosny hipokryto jeszcze się po kablu uzewnętrzniasz. Jak by mój dzieciak miał być taki spierdolony, to bym się na ścianę spuścił i jeszcze klapkiem dobił. Żal mi twoich starych.Tel pisze: 17.04.2024, 21:02Ty spierdolino umysłowa. Widzisz k**** znaki zapytania? Nie znam Gibały więc pytałem. Cwelu pierdolony, tym bardziej, że sam nie idę na niego głosowaćkivloff pisze: 17.04.2024, 19:48https://www.facebook.com/LukaszGibalaOf ... DdT7Rb6nhlTel pisze: 17.04.2024, 15:33 Może Gibała z jakiegoś powodu odszedł z po i ruchu palikota. Może właśnie te partie przestały mu odpowiadać?
Tupetu chuje nie macie.
Nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Nie wiesz co to pytanie to do szkoły matole.
ku*** co za c***. Ręce opadają.
Gibały ku*** nie zna, ale Trzaskowskiego zna. To mu wyszło że z Warszawy się pośmieje, chociaż mieszka sam w tęczowej kupie kompostu. No debil ku***.
Póki co spierdolino, gibala nie jest prezydentem. Po drugie nie ma drugiego tak spedalonego prezydenta, dającego tyle dotacji dla lewaków i dziwnyvh organizacji jak Trzaskowski. Co ty łbie chcesz porównywać? Zrozum, że może tylko biedron byłby gorszy od Trzaskowskiego, chociaz to gdybanie.
Tak, nie znam Gibały, nie interesuje mnie jego działalność. Za to działalność Trzaskowskiego jest medialna. Więc zawijaj się pajacu.
Miękka faja jak ty dzieci mieć nie będzie. Zapomnij.
Jednak chodząc po ulicach Krakowa i Warszawy widać spora różnice na niekorzyść tych drugich. U was więcej wszelkiej maści homo odklejeńców i innych lewaków.
Tak, nie znam Gibały, nie interesuje mnie jego działalność. Za to działalność Trzaskowskiego jest medialna. Więc zawijaj się pajacu.
Miękka faja jak ty dzieci mieć nie będzie. Zapomnij.
Jednak chodząc po ulicach Krakowa i Warszawy widać spora różnice na niekorzyść tych drugich. U was więcej wszelkiej maści homo odklejeńców i innych lewaków.

-
Śnieżnobiały
Tel, za to w Krakowie jest najwięcej przerzutów, konfidentów i potwierdzaczy.
Zajmij się gonieniem szarakanów, bo zdaje się, że dalej chodzą sobie bezkarnie po ulicach.
Zajmij się gonieniem szarakanów, bo zdaje się, że dalej chodzą sobie bezkarnie po ulicach.
I tyle wystarczy internetowy wynalazku. Przyszedłeś tu ponapinać się na temat Warszawy, może powytykać jak to Legia zaniedbuje miasto i że to my jesteśmy za coś w tej kwestii odpowiedzialni. A jesteś zwykłą internetową pchłą - wprost piszesz że ciebie interesuje medialna działalność. Możesz mieć pod nosem tęczowego Gibałę, 64% społeczeństwa głosujących na niego albo na jakiegoś drugiego zjeba, ale ciebie to nie interesuje tylko interesuje cię to co możesz przeczytać w internecie o Trzaskowskim i jak to wykorzystać do napinki na forum w internecie. Moje gratulacje. Wiesz ile są warte twoje wyzwiska? Tyle co ten kondon, który nie ustrzegł twojego starego przed spłodzeniem takiego kretyna.Tel pisze: 17.04.2024, 22:24 Tak, nie znam Gibały, nie interesuje mnie jego działalność. Za to działalność Trzaskowskiego jest medialna.
-
Obserwator1946
Moi koledzy nie musza jeździć do wielkiej Warszawy robić kariere, uwierz mi proszę na słowo. Wiesz my się w miskach myć nie musimy :-)czehulov pisze: 17.04.2024, 21:32Zakładając, że kolega z Twojej wioski/miasteczka/miasta przyjechał robić karierę w Warszawie i tworzy folklor tego miasta to gdzie jest problem? Pytanie retoryczne bo i tak ta rozmowa do niczego nie prowadzi. A od kibicowskiej mody to chyba jest inny wątek :)Obserwator1946 pisze: 17.04.2024, 20:54Kolego sympatyczny słoiki to mam w piwnicy. Ja tez stwierdzam tylko pewny fakt; poubierani w podrobach z Turcji wcale nie jesteście lepsi niż Ci z miasteczek i wsi :-)czehulov pisze: 17.04.2024, 20:38 Ja jedynie stwierdziłem pewien fakt. W końcu lubicie nazywać warszawiaków słoikami. A to nikt inny jak ludność napływowa z miasteczek i wsi. Poza tym odpowiedziałem w podobnym tonie więc się nie dziw :)
Jednocześnie zapewniam Cię, ze zdecydowanie mnie nie interesuje wielki napis Guci na plecach, albo torebki Tommi oczywiście z bazaru w Turcji, aby czuć się lepszym dla siebie niż inni. Ja mogę się ubierać nawet w Biedronce, ale nie gram kogoś kim nie jestem. Wy nie rzadko właśnie tam macie; wszystko największe, najlepsze. Bez Was świat nie miałby sensu.
Widzisz, chodząc po ulicach nie mijam 60 tek. Nie zastanawiam się kto przerzut. Nie każdy ma to wypisane na twarzy. Z wiekiem już nie patrzę i nie zastanawiam się czy to żyd, czy nasz. Czy pod spodem ma koszulkę w pasy czy nie.Śnieżnobiały pisze: 17.04.2024, 22:38 Tel, za to w Krakowie jest najwięcej przerzutów, konfidentów i potwierdzaczy.
W tych czasach bardziej przeraża mnie upadek społeczeństwa. Szerzące się lewactwo, pedalstwo. U was lewactwo, pedalstwo, mizianie się po jajkach z ciapatymi jest na taką skalę, że w innych miastach się to w głowie nie mieści. To widać u was na ulicach, macie tak spierdolone miasto, że głowa mała. Jak wy wytykcie sprzęt w krakowie, tak ja wam mogę wytykać syf w warszafce.
kivloff pisze: 17.04.2024, 23:02I tyle wystarczy internetowy wynalazku. Przyszedłeś tu ponapinać się na temat Warszawy, może powytykać jak to Legia zaniedbuje miasto i że to my jesteśmy za coś w tej kwestii odpowiedzialni. A jesteś zwykłą internetową pchłą - wprost piszesz że ciebie interesuje medialna działalność. Możesz mieć pod nosem tęczowego Gibałę, 64% społeczeństwa głosujących na niego albo na jakiegoś drugiego zjeba, ale ciebie to nie interesuje tylko interesuje cię to co możesz przeczytać w internecie o Trzaskowskim i jak to wykorzystać do napinki na forum w internecie. Moje gratulacje. Wiesz ile są warte twoje wyzwiska? Tyle co ten kondon, który nie ustrzegł twojego starego przed spłodzeniem takiego kretyna.Tel pisze: 17.04.2024, 22:24 Tak, nie znam Gibały, nie interesuje mnie jego działalność. Za to działalność Trzaskowskiego jest medialna.
Niby jestem pchła, a prawie ci korki wyjebało. I o to chodziło.
Wyzwiska zacząłeś ty. Na szczęście słowa jakiegoś gnoja interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg tęczowy jacusiu.
Proponuję wyjechać kiedyś z warszafki do Krakowa. Pospacerować po mieście i porównać poziom lewackiego zniszczenia od Was do naszego miasta. Ze względu na wykonywaną prace, 3-4 razy do roku jestem w warszawie i ręce opadają patrząc co człowiek widzi tam na ulicy.
A teraz jedziesz dalej z u ubliżaniem. Poruszyło? Miało poruszyć ;)

Ja zacząłem wyzwiska pchełko? Zacytuj te wyzwiska zanim postanowiłeś nazwać warszawiaków chujami.
kivloff pisze: 18.04.2024, 07:45 Ja zacząłem wyzwiska pchełko? Zacytuj te wyzwiska zanim postanowiłeś nazwać warszawiaków chujami.
Jeśli chodzi o Warszawę. Tak, zacząłem nazywać sprawy po imieniu. Personalnie Ty zacząłeś.
Z wiekiem przyjdzie Ci trzymanie emocji. Pozdro Warszawiak.

Z wiekiem przyjdzie Ci świadomość co znaczą słowa których używasz i kiedy kogoś obrażasz a kiedy nie.
Warszawiak, wytłumacz jedno.
Gdy wy, wielcy panowie możni z Warszawy ciśnięcie po Krk, że rozjebusy, 60 tka, nozownicy bez honoru - to można tak?
Gdy inni piszą, że Warszawa to lewacy, wynaturzency, prezydent ogromnie dotuje gejowsko-lewackie organizacje- tego pisać nie wolno?
O tych 60 tkach i kurwach bez honoru to czytam od Was od dziesiątek miesięcy.
W krakowie nikt póki co nie oblewa smoka wawelskiego farbą, nie blokuje mostów w Krakowie. Kraków jeszcze nie płonie
Pozdrawiam serdecznie.
Gdy wy, wielcy panowie możni z Warszawy ciśnięcie po Krk, że rozjebusy, 60 tka, nozownicy bez honoru - to można tak?
Gdy inni piszą, że Warszawa to lewacy, wynaturzency, prezydent ogromnie dotuje gejowsko-lewackie organizacje- tego pisać nie wolno?
O tych 60 tkach i kurwach bez honoru to czytam od Was od dziesiątek miesięcy.
W krakowie nikt póki co nie oblewa smoka wawelskiego farbą, nie blokuje mostów w Krakowie. Kraków jeszcze nie płonie
Pozdrawiam serdecznie.

W Krakowie też przyznano, że się osoby rozjebały. Również do używania sprzętu.Dario1916 pisze: 18.04.2024, 22:12
Przecież wielokrotnie ludzie od nas przyznawali, że jako bardzo duże miasto europejskie problem lewactwa i tęczowości mamy duży. Równocześnie mówione było, że jest to problem wielu stolic i metropolii ale to już Tobie i innym niestety umknęło.
Jako prawicowca bardzo cieszy mnie, że tak duże miasto jak Kraków jest wolne od pedalstwa i lewaków, oby tak dalej :)
Jak już poważnie mam odpisywać. Mnie jako prawicowca niestety smuci widok Warszawy. Kraków póki co wygląda zdecydowanie lepiej, niestety wiem, że to tylko kwestia czasu. Jednak na świecie te dwa miasta póki co są trochę inaczej odbierane. Do nas ludzie chyba wola przyjeżdżać, zwiedzać, pobawić się, niż lansować się, robić kariery itd.
Masz mnie, zapomniałem, że trafił się taki idiota. Punkt dla Ciebie. Lecz to wciąż nie ta skala.jestesmywaszastolica pisze: 18.04.2024, 23:18https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/5503 ... -wikipedieTel pisze: 18.04.2024, 19:40
Pozdrawiam serdecznie.
buahahahahahahahahah
gość sobie chodzi, pluje wam na ryje, a wy w Warszawie lewaków szukacie

Wcale, no i nie masa naprutych turystów na rynku, zwłaszcza tych z Anglii. Ogarnij się z takimi tekstami, bo sytuacje o których piszesz to problemy wszystkich większych miast. Od Warszawy po Poznań, od Trójmiasta po Kraków czy nawet Katowice czy też Wrocław. Strażnik moralności się znalazł :D
W takim razie odbije piłeczkę. Rozjebusy są wszędzie od Warszawy po Katowice. To nie tylko problem Krakowa.
Czyli nam można wytykać 60 tki, nam można wytykać sprzęt, którym część i osób wcale wstydu nie przynosi. Ale Warszawie nie można pedałów i lewactwa.
Jak u nas cisną o 60 tki. Tak u nich też były Hanki.
U nich jest wchuj pedalstwa i dewiacji tak u nas też się znalazł idiota, który był wyżej wklejany.
Z mojej strony to była tylko zabawa, zaczepka co do Was, odbicie piłeczki. Kto mądrzejszy, może to dostrzegł i nie wchodził w tą jałową dyskusje
Czyli nam można wytykać 60 tki, nam można wytykać sprzęt, którym część i osób wcale wstydu nie przynosi. Ale Warszawie nie można pedałów i lewactwa.
Jak u nas cisną o 60 tki. Tak u nich też były Hanki.
U nich jest wchuj pedalstwa i dewiacji tak u nas też się znalazł idiota, który był wyżej wklejany.
Z mojej strony to była tylko zabawa, zaczepka co do Was, odbicie piłeczki. Kto mądrzejszy, może to dostrzegł i nie wchodził w tą jałową dyskusje