Ja się wypowiadam we własnym imieniu. Tak jak chyba większość tutaj, bo raczej z ekipami swoimi nie macie nic wspólnego, w sensie ekipami chuliganskimi. Z tego co wiem to przede wszystkim z Legii się tu nie wypowiada nikt biegający w temacie H a jedyną osobą, która może poruszać pewne tematy to Foxx.
Ale ja nie pytałem o ekipę, a o klub, ale spoko. Jeszcze dużo lekcji języka polskiego przed tobą i ogarniesz czytanie ze zrozumieniem. A i tak byłem pewien, że się nie pochwalisz, więc laurkę już sobie wystawiłeś.
No to jak nie jesteś kibicem, nie chodzisz na stadion(y) i sobie tylko p********* posty, bo masz wakacje między IV, a V klasą szkoły podstawowej to nie licz na to, że ktoś będzie się wdawał w polemikę z tobą.
Ja się wypowiadam we własnym imieniu. Tak jak chyba większość tutaj, bo raczej z ekipami swoimi nie macie nic wspólnego, w sensie ekipami chuliganskimi. Z tego co wiem to przede wszystkim z Legii się tu nie wypowiada nikt biegający w temacie H a jedyną osobą, która może poruszać pewne tematy to Foxx.
Odkąd pojawiłeś się w tym temacie w formie twierdzeń wrzucasz kolejne fałsze, których zresztą po wykazaniu nie prostujesz, a nawet po krótkim czasie łamiesz swoją własną deklarację o wycofaniu się z dyskusji. Mniejsza.
Głównie z myślą o ewentualnych niezorientowanych użytkownikach to jedno sprostuję ja. Jestem tu jedyną osobą wypowiadającą się w imieniu Legii. Od bardzo dawna nie było takiej potrzeby - ostatnio zrobiłem to w 2010 po zakończeniu konfliktu z ITI. Nie ma i nigdy nie miało to związku z żadnym truchtem, sprintem, a nawet maratonem. Jeżeli zaś chodzi o to, kto tu przez te wszystkie lata od nas zagląda... (i czasem coś napisze) A różni się zdarzają :)
Ehhh nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem, bo miałem na myśli to, że nikt z bandy Legii tu nie pisze.
Dobra kończę dyskusje bo to nie ma sensu. Nie dogadamy się.
Na koniec tylko napiszę, że pod koniec sierpnia wybieram się do Warszawy i z ciekawości przejdę się po Muranowie zachodnim i osiedlach, które graniczą z Muranowem wschodnim. Sprawdzę czy faktycznie Legia śmiga w barwach na tych terenach.
To już "ostateczny koniec" czy jednak jeszcze "przedostatni koniec"? :)
Tak jest, ktoś kto bije kibiców Polonii, powinien dostać w łeb od kibiców Legii - i to jeszcze "decyzyjnych". Ogólnie tym wpisem to się chyba najlepiej podsumowałeś.
I napiszę to raz jeszcze - ja nie mam problemu w tym, że kibic kluba x się rozjebie na psy. Bo jest to w dzisiejszych czasach norma. Tylko Polonia jest ewenementem na polskiej scenie kibicowskiej, pod względem tego, że ichnia ekipa nic z tym nie robi.
Żeby daleko nie szukać rajdowiec spod pałacu Prezydenckiego, sam na pisał na tym forum, że po słynnym pościgu "pozwolono nam działać dalej".
Taki to już ten słynny polonijny c(h)arakter
A ten Wasz Seba z Twittera, który lubi donosić na kolegów, to już wyjaśniony?
Tak jest, ktoś kto bije kibiców Polonii, powinien dostać w łeb od kibiców Legii - i to jeszcze "decyzyjnych". Ogólnie tym wpisem to się chyba najlepiej podsumowałeś.
I napiszę to raz jeszcze - ja nie mam problemu w tym, że kibic kluba x się rozjebie na psy. Bo jest to w dzisiejszych czasach norma. Tylko Polonia jest ewenementem na polskiej scenie kibicowskiej, pod względem tego, że ichnia ekipa nic z tym nie robi.
Żeby daleko nie szukać rajdowiec spod pałacu Prezydenckiego, sam na pisał na tym forum, że po słynnym pościgu "pozwolono nam działać dalej".
A ten Wasz Seba z Twittera, który lubi donosić na kolegów, to już wyjaśniony?
Tak, dzisiaj na treningu grupy chuligańskiej w pewnym momencie zszedł z maty, zdjął szczękę i podniósł ją do góry po czym położył ją na macie co oznaczało że przemyślał sprawę i dzisiaj kończy karierę "H". Będzie go brakowało, typowy wariat z pierwszego szeregu , a czasem jakimś transferowym newsewm z twittera zarzucił
(...)
Ja nie wiem czy rajdowcy spod pałacu się r******** czy samorozjebali tam wjeżdżając (no i nie znam pozostałych kulisów sprawy..) więc nie będę to na ten temat pisał. Pamiętam jednak, że po tym zdarzeniu na którejś z legijnych stron www (nie pamietam której ale link śmigał i dyskusja się tu toczyła na ten temat...) zostały podane dane auta (lanos?;)) wraz z nr tablic i o to był tu też niezły hałas. Było tak czy czas sprawił że pokręciłem???
Jakbyś bystrzaku nie zauważył to tam byli pobici Janusze(nawet wspomniał ktoś o tym na tt) , więc dziwne żeby na policji mówili że nic się nie stało. Ktoś kto bije przypadkowe osoby nie udzielające się jest zwykłym idiotą i powinien dostać po głowie od waszych decyzyjnych. Tak jak zauważył twój kolega na tt pytając gdzie są zasady??
Co do konfidenctwa Polonii to nie wiem bo nie znam tematu choć śmierdzi mi farmazonem to, że decyzjni z KSP nie pogonili tych co się rozdupczyli widząc papiery. Może niech ktoś z Polonii się wypowie na ten temat bo jedna strona może wszystko napisać i oczernić.
Kwestia gdzie Polonia jest poza swoimi rewirami i czy Legia ich nie rusza to pytanie na ile się obnoszą z tym. Wątpię by gdzieś na Mokotowie, Bielanach, Targówku paradowali w barwach i przyznawali, że są z Polonii.
Abstrahując od tematu całej dyskusji (nie chcę zabierać zdania na omawiane aktualne tematy, bo od dosyć dawna aktywnie nie kibicuję), to nieźle odleciałeś z tym "ewenementem na polskiej scenie kibicowskiej". Rozumiem, że było by to wygodne dla Twojej narracji pokazać, że to ci źli Poloniści jako jedyni są poza nawiasem wszelkich norm i zasad, ale myślę, że jeżeli ktoś patrzy choć odrobinę w szerszym kontekście, a nie tylko we własnej bańce, to dostrzeże z łatwością, że większość ekip derbowych podnosi takie zarzuty wobec przeciwnika, że latają u nich konfidenci na których są papiery itd. i to często w pierwszym szeregu, szczególnie jest to widoczne na południu Polski.
Wyobraźcie sobie, że siedzicie na ławce z ziomkami, albo jedziecie autobusem na mecz i nagle podchodzi jakiś łeb. Nikt go nie zna, nikt go nigdy nie widział itd. Jakiś nastoletni chvj do szczania.
Łeb zaczyna wypytywać o sprawy kibicowskie, rzuca tematami i ksywami i DOMAGA SIĘ odpowiedzi.
Co robicie? Zaczynacie mu się spowiadać ze wszystkiego o czym wiecie i kogo znacie? Czy raczej każecie łbowi spierdalać, strasząc kopem w mordę?
Myślę, że chybs zaczynacie opowiadać nieznanemu nikomu łbowi, który równie dobrze może być psem o wszystkim co wiecie, bo dokładnie to robicie na tym forum.
j***** pajac, nie kibicujący żadnemu klubowi szczeka swoim ryjem a wy czujecie jakąś dziwną potrzebę tłumaczenia się frajerowi.
Już chyba dwa razy się żegnałeś i miałeś kończyć dyskusje. Masz jakieś kompleksy i problemy z psychiką, że nie trzymasz się raz wypowiedzianego zdania jak na faceta przystało...
Dawaj jak niby bedziesz pod koniec sierpnia w Wwa . Nąpisz na priv, to sie zlapiemy i Ci rozjebie pizde. Jak nie to ja podjade do tego Gostynina i mozemy sie zlapac. Zobacze jaki z Ciebie twardziel
Dawaj jak niby bedziesz pod koniec sierpnia w Wwa . Nąpisz na priv, to sie zlapiemy i Ci rozjebie pizde. Jak nie to ja podjade do tego Gostynina i mozemy sie zlapac. Zobacze jaki z Ciebie twardziel
Kolego ale ziomek z Gostynina jedzie do Legia Fight Club specjalnie zeby dac seminarium dla TB'95, trochę szacunku
Kolego ale ziomek z Gostynina jedzie do Legia Fight Club specjalnie zeby dac seminarium dla TB'95, trochę szacunku
Jakby ktoś jeszcze nie zauważył to kropiel jest kolejnym wcieleniem tego multikontowca powiązanego z ideologią lpg+ jessici. Rozmowy z tym dewiantem są bezcelowe, bo ten idiota karmi się waszą uwagą jednocześnie pokazując, że Warszawę to on widział głównie w TV
.
Żeby go zobaczyć to musiałbyś udać się na jakiś spęd, gdzie liczba nosicieli HIV jest na poziomie ubogich krajów afrykańskich :)
Ehhh nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem, bo miałem na myśli to, że nikt z bandy Legii tu nie pisze.
Dobra kończę dyskusje bo to nie ma sensu. Nie dogadamy się.
Na koniec tylko napiszę, że pod koniec sierpnia wybieram się do Warszawy i z ciekawości przejdę się po Muranowie zachodnim i osiedlach, które graniczą z Muranowem wschodnim. Sprawdzę czy faktycznie Legia śmiga w barwach na tych terenach.
W sumie to raczej nie powinienem Ci odpisywać ale c*** raz to zrobię :D
Znając twoje opisy Warszawy z poprzednich kont to w tej twojej relacji będzie, że. ,,Legii brak, nasze grafy zupełnie zniszczone, a i trafiły się nietknięte grafy KSP. Legionistów zupełnie brak lecz kibica Polonii w barwach udało ci się spotkać i to być może nawet nie jednego. A do tego dodasz pewnie, że dowiedziałeś się, że są miejsca w Warszawie poza wspomnianymi osiedlami gdzie boimy się chodzić w barwach " :) Co taka będzie ta twoja relacja? Zgadłem? :) Czy w twojej chorej główce narodziło się coś nowego?
P.S. To mój pierwszy i jedyny post do Ciebie (przynajmniej jeśli chodzi o twoje obecne wcielenie), więc żegnam i bez odbioru z mojej strony :D
Jakbyś bystrzaku nie zauważył to tam byli pobici Janusze(nawet wspomniał ktoś o tym na tt) , więc dziwne żeby na policji mówili że nic się nie stało. Ktoś kto bije przypadkowe osoby nie udzielające się jest zwykłym idiotą i powinien dostać po głowie od waszych decyzyjnych. Tak jak zauważył twój kolega na tt pytając gdzie są zasady??
Co do konfidenctwa Polonii to nie wiem bo nie znam tematu choć śmierdzi mi farmazonem to, że decyzjni z KSP nie pogonili tych co się rozdupczyli widząc papiery. Może niech ktoś z Polonii się wypowie na ten temat bo jedna strona może wszystko napisać i oczernić.
Kwestia gdzie Polonia jest poza swoimi rewirami i czy Legia ich nie rusza to pytanie na ile się obnoszą z tym. Wątpię by gdzieś na Mokotowie, Bielanach, Targówku paradowali w barwach i przyznawali, że są z Polonii.
I napiszę to raz jeszcze - ja nie mam problemu w tym, że kibic kluba x się rozjebie na psy. Bo jest to w dzisiejszych czasach norma. Tylko Polonia jest ewenementem na polskiej scenie kibicowskiej, pod względem tego, że ichnia ekipa nic z tym nie robi. Żeby daleko nie szukać rajdowiec spod pałacu Prezydenckiego, sam na pisał na tym forum, że po słynnym pościgu "pozwolono nam działać dalej".
Pisałem też, że nie obeszło się bez srogiej kary. I szansy na rehabilitację.
I napiszę to raz jeszcze - ja nie mam problemu w tym, że kibic kluba x się rozjebie na psy. Bo jest to w dzisiejszych czasach norma. Tylko Polonia jest ewenementem na polskiej scenie kibicowskiej, pod względem tego, że ichnia ekipa nic z tym nie robi. Żeby daleko nie szukać rajdowiec spod pałacu Prezydenckiego, sam na pisał na tym forum, że po słynnym pościgu "pozwolono nam działać dalej".
Pisałem też, że nie obeszło się bez srogiej kary. I szansy na rehabilitację.
Siemanko! Czy mógłby ktoś z Polonistów wypowiedzieć się z czego wynika tak fatalna frekwencja na Kamiennej? Po awansie do 1 ligi wydawałoby się, że Polonia wzniesie się na szczyt kibicowsko, a oglądając wszystkie mecze w tym sezonie niestety wygląda to fatalnie na trybunie dopingowej.. Chciałem od razu podpytać o aktualną sytuację na Żoliborzu? Czy osiedle jest podzielone czy któraś z ekip tam dominuje? Dzięki!
Siemanko! Czy mógłby ktoś z Polonistów wypowiedzieć się z czego wynika tak fatalna frekwencja na Kamiennej? Po awansie do 1 ligi wydawałoby się, że Polonia wzniesie się na szczyt kibicowsko, a oglądając wszystkie mecze w tym sezonie niestety wygląda to fatalnie na trybunie dopingowej.. Chciałem od razu podpytać o aktualną sytuację na Żoliborzu? Czy osiedle jest podzielone czy któraś z ekip tam dominuje? Dzięki!
Na Żoliborzu znaczącą masz tylko Legie, ale na pewno są tam jakieś jednostki Polonii. Tak na marginesie to jest dzielnica, a nie osiedle ;). Swoją drogą bardzo ładna z przedwojenną zabudową dzielnica.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
[link]
W podcaście wspomniany jest czas działania grupy "Młode pokolenie" na Polonii. Jak rozumiem lata dwutysięczne. Co się stało z tą grupą? Czy faktycznie dawała się we znaki lokalnemu rywalowi? I czy przypadkiem to nie czasy, kiedy zgodę z KSP zerwała Arka i Korona?
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
[link]
W podcaście wspomniany jest czas działania grupy "Młode pokolenie" na Polonii. Jak rozumiem lata dwutysięczne. Co się stało z tą grupą? Czy faktycznie dawała się we znaki lokalnemu rywalowi? I czy przypadkiem to nie czasy, kiedy zgodę z KSP zerwała Arka i Korona?
O kurde, mocny materiał :D KSP przejmuje W-wę poprzez podcasty :D
[link]
Oni to się trzymali głównie z Koroną Kielce, osoby się zestarzały i część z nich to teraz PWH
[link]
Oni to się trzymali głównie z Koroną Kielce, osoby się zestarzały i część z nich to teraz PWH
Korona odpuliła ich chyba po słynnym turnieju kiedy to niezapowiedzianie wpadła L&ZS i Scyzory potraciły flagi. W którymś TMK jest wywiad z koroniarzami opisujący tę sytuację ,a w kolejnym tłumaczenie polonistów.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
U was każdy mecz zaczynacie od Liroyowego "mam dwie ręce mmm to już było" ...
Wracaj do swojego podwórkowego tematu o maczetach Schengenie
U nas wielu straciło ręce. Widzę, że w tych sprawach humor ci dopisuje. Na pewno nie będziesz oburzony jak kiedyś 5 tysięcy ludzi złapie się za bary i zaśpiewa coś o samobójcach z rakietnicą? A nie zapomniałem. Wtedy będziesz oburzony i na monitoringu będziesz wskazywał tych co śpiewali :)
Chyba ręce i mózg.
Fotka z ostatniego meczu Unii pokazała,że już po nich.15 osób i oflagowanie jak z 7 ligi.
Akurat tak się składa że znam osobiście organizatorów kontrmanifestacji w Warszawie w dniu hehe niepodległości ukrów. Skarżą się ze grupy patriotyczne nie mają w warszawie wsparcia od Legii czy Polonii. Przyjdzie kilkanaście osób popatrzy zje kebsa i sobie pójdzie na bulwary wiślane i zostanie zaoranych przez małolatów ze spod szyldu bandery. Radze obudzić się w tej waszej wawce i nie lansować się tylko 11 listopada, bo was będą po meczach Legii czy Polonii napierdalać na osiedlach.
U was każdy mecz zaczynacie od Liroyowego "mam dwie ręce mmm to już było" ...
Wracaj do swojego podwórkowego tematu o maczetach Schengenie
U nas wielu straciło ręce. Widzę, że w tych sprawach humor ci dopisuje. Na pewno nie będziesz oburzony jak kiedyś 5 tysięcy ludzi złapie się za bary i zaśpiewa coś o samobójcach z rakietnicą? A nie zapomniałem. Wtedy będziesz oburzony i na monitoringu będziesz wskazywał tych co śpiewali :)
Chyba ręce i mózg.
Fotka z ostatniego meczu Unii pokazała,że już po nich.15 osób i oflagowanie jak z 7 ligi.
Nie sądzę, Tak wygląda większość ich meczów z przeciwnikami typu jak ten ostatni i to od lat. Większość z osób błędnie myśli, że najwidoczniej chowają sie w domach bo ekipa double trouble sie im odgraża,bądźmy poważni panowie
Legia to największy szkodnik kibicowski, oni doprowadzą do ruiny to na co pracowały pokolenia. Nie mają w sobie żadnej odwagi, pierwiastka szaleństwa, poświęcenia. Najgorsze jest to, że mają wpływ na innych. U nich nie ma żadnej pokory, autorefleksji, krytycznego myślenia. Jest przeświadczenie o własnej zajebistości, nieomylności. Jak ktoś ich pokona to i tak będą się czuć moralnym zwycięzcą, niezależnie od konsekwencji. Legia jest rakiem i nowotworem, jest słabością i frajerstwem. Lata prosperity sprawiły, że zatracili instynkt, nie liczy się nic poza tym jak jesteś postrzegany, nie liczą się fakty - ważne jest to że legioniści są zajebiści. Głośną krzyczą, robią ładne rysunki - to wystarczy by rozdawać karty. Serio nie zapaliła się nikomu czerwona lampka z napisem ALARM, kiedy właściwie, nie wiadomo kto z Tarnowa i Krakowa pogonił najlepszą polską bandę? Legia to katastrofa dla polskich kiboli, to uznanie prymatu frajerstwa i słabości. To PR ponad realne działania, to przekonanie o własnej zajebistości, niczym nie poparte.
Akurat tak się składa że znam osobiście organizatorów kontrmanifestacji w Warszawie w dniu hehe niepodległości ukrów. Skarżą się ze grupy patriotyczne nie mają w warszawie wsparcia od Legii czy Polonii. Przyjdzie kilkanaście osób popatrzy zje kebsa i sobie pójdzie na bulwary wiślane i zostanie zaoranych przez małolatów ze spod szyldu bandery. Radze obudzić się w tej waszej wawce i nie lansować się tylko 11 listopada, bo was będą po meczach Legii czy Polonii napierdalać na osiedlach.
Zapewne mspominasz tutaj cumratów? :D No przyznaj się...
Zapewne mspominasz tutaj cumratów? :D No przyznaj się...
Akurat nie trafiłeś o tych kamratów. Bo było prawie 20 grup z całej polski w tym Podkarpacie, wroclaw oraz kraków. :)