Potem w 2006 roku powstała Młoda Torca.
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Polonia jedzie w sobotę w parę stów specjalem do Gorzowa.
Szombry to też jeszcze zdecydowanie nie jest wymarła ekipa.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Co do młodych ekip, to Górnik Konin miał BMW '04 - Bastion Młodych Wojowników.
Września 100% Lech Poznań!
-
Jakby się zagłebił w temat to mógłby pewnie dużo wymieniać. Mi pierwsze co przychodzi do głowy to Młode Wilki`03 ze Szczecina. Choć to nie grupa chuligańska w przeciwieństwie do wymienianych wcześniej.
Młoda Horda`05 z Mławy... Generalnie trend na "Młodość" przyszedł raczej z początkiem XXI wieku. Jak prawie wszystko u nas zaczerpnięte z zachodu. zaczęło się od "young ... " aż ktoś spolszczył i ruszyła moda.
Młoda Horda`05 z Mławy... Generalnie trend na "Młodość" przyszedł raczej z początkiem XXI wieku. Jak prawie wszystko u nas zaczerpnięte z zachodu. zaczęło się od "young ... " aż ktoś spolszczył i ruszyła moda.
-
Młode Orły LG
-
Czy jest w Polsce ( mam nadzieje ze nie) ekipa ktora ma lewackie poglady? Wiem ze na Polonii W. cos probowano ale na szczescie zostali pogonieni.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Coś próbowano? raczej ich ruch kibicowski opierał się o lewactwo na trybunach. W wątku warszawskim masz to ładnie przedstawione. Obecnie żadna ekipa nie ma nawet ułamka tego co Polonia u siebie.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Precyzując. "Próbowano" od połowy lat '90 - pod koniec i na początku XXI w. zdecydowanie trzon ekipy - do marca 2013, gdy po raz pierwszy jako grupa lewacy zostali przegonieni z młyna. Jako grupa (m.in. z własnymi szalikami). Taki krótki epizod :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Po ich pogonieniu zasiadali oddzieleni przez ochronę na trybunie głównej, ale to również był krótki epizod.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Jak sprawa wygląda obecnie ? bo pamiętam że 2013 r na necie brudasy z całej Polski mocno sie odgrażały. Czy nawet wprost pisały na róznych stronach / blogach (lewackich) że wszystkich winnych pojedynczo zajeb... i połamią :D
Pytam rzecz jasna o mecze domowe, pojawiają się na nich (gdziekolwiek na stadionie) w swoich brudnych emblematach? Względnie czy jeśli kitrają się z emblematami to czy chodzą nadal na mecze? Jak tak to jakie liczby?
Pytam rzecz jasna o mecze domowe, pojawiają się na nich (gdziekolwiek na stadionie) w swoich brudnych emblematach? Względnie czy jeśli kitrają się z emblematami to czy chodzą nadal na mecze? Jak tak to jakie liczby?
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Pomijając już ekipę itd. To na Polonii znaczna część (moim zdaniem największy odsetek w PL) „zwykłych” kibiców to ludzie z poglądami lewicowymi, lub chociaż mocno liberalnymi.
-
Na legii za to, osoby decyzyjne są slugusami PiSu. To co im pis karze, oni robią. Albo transparent, albo okrzyki, albo jakieś akcje.
Za to mają bonusy i inne nagrody dostają.
Na Polonii nie ma lewicowych. Trzon trzymają ekipy prawicowe, patrioci.
Za to mają bonusy i inne nagrody dostają.
Na Polonii nie ma lewicowych. Trzon trzymają ekipy prawicowe, patrioci.
-
Ekipy prawicowe no ku*** 15 na krzyż w jensach ich tam jest ale ekipy mają w dodatku prawicowe :))))
-
:))) OK, a teraz jeden przykład, cóż takiego nam kazało PiS, jaki otrzymaliśmy za to bonus, a jaką nagrodę.
PS W - nomen-omen - bonusie - na którym warszawskim stadionie bywa Antek Macierewicz? :)
PS W - nomen-omen - bonusie - na którym warszawskim stadionie bywa Antek Macierewicz? :)
-
Wrzućcie foto tych lewaków z Poloni bo to już się nudne robi.Antifa próbowała tam zrobić przyczółek,ale zostali pogonieni i tu gratulacje dla Polonistów.Normalna prawicowa ekipa.Flagi z celtami itd.
-
Dzięki Panowie za odpowiedzi o tych młodych ekipach :)
Polonia ma swoje za uszami, ale jednak tych lewaków wyjebali ze stadionu, więc nie ma co mieć pretensji do tych osób, gorzej jakby nikt z tym nic nie robił. A to, że jest tam najwięcej "nowocześnie" "myślących" osób? Urok mieszkania w stolicy, w każdym większym mieście znajdziesz lewaków na trybunach, może niekoniecznie na młynie, ale na stadionie się znajdą, oczywiście się z tym nie afiszując, dużo łatwiej znaleźć lewaka w Warszawie lub Poznaniu niż na stadionie Wisłoki Dębicy czy Beskidu Andrychów bo wśród małych ekip byliby szybko rozkminieni i pogonieni. A tak to w Warszawie siądą sobie na trybunie z dala od młyna, meczyk obejrzą a potem wrócą na instagrama wklejać tęczowe flagi i nie oznacza to, że Legia czy Polonia są lewicowe.
Oczywiście najlepiej jest jak ekipy po prostu reagują jak ktoś się czepia elementów prawicowych na młynie. Pamiętam taki mecz Pogoni, w czasach odbudowy klubu, była to albo 4 liga, albo nowa 2 liga (3 poziom) na młynie jeszcze za czasów Sandała (więc może Leniwiec masz lepszą pamieć niż ja który to mógł być sezon) wisiała flaga z konkretnie widocznym celtykiem i w młynie jeden długowłosy metal się odpalił, że on przy takich symbolach stać nie będzie, cały wykład tam w te kilkanaście sekund krzyku pierdolnął. Wyleciał z młyna na kopach i tak samo wylatywać ze stadionów powinien każdy lewus afiszujący się ze swoimi poglądami.
Polonia ma swoje za uszami, ale jednak tych lewaków wyjebali ze stadionu, więc nie ma co mieć pretensji do tych osób, gorzej jakby nikt z tym nic nie robił. A to, że jest tam najwięcej "nowocześnie" "myślących" osób? Urok mieszkania w stolicy, w każdym większym mieście znajdziesz lewaków na trybunach, może niekoniecznie na młynie, ale na stadionie się znajdą, oczywiście się z tym nie afiszując, dużo łatwiej znaleźć lewaka w Warszawie lub Poznaniu niż na stadionie Wisłoki Dębicy czy Beskidu Andrychów bo wśród małych ekip byliby szybko rozkminieni i pogonieni. A tak to w Warszawie siądą sobie na trybunie z dala od młyna, meczyk obejrzą a potem wrócą na instagrama wklejać tęczowe flagi i nie oznacza to, że Legia czy Polonia są lewicowe.
Oczywiście najlepiej jest jak ekipy po prostu reagują jak ktoś się czepia elementów prawicowych na młynie. Pamiętam taki mecz Pogoni, w czasach odbudowy klubu, była to albo 4 liga, albo nowa 2 liga (3 poziom) na młynie jeszcze za czasów Sandała (więc może Leniwiec masz lepszą pamieć niż ja który to mógł być sezon) wisiała flaga z konkretnie widocznym celtykiem i w młynie jeden długowłosy metal się odpalił, że on przy takich symbolach stać nie będzie, cały wykład tam w te kilkanaście sekund krzyku pierdolnął. Wyleciał z młyna na kopach i tak samo wylatywać ze stadionów powinien każdy lewus afiszujący się ze swoimi poglądami.
-
To naprawdę zabawne, bo gdy brudasy pojawiły się w ekipie z K6 o Antifie w Polsce nikt nie słyszał - a zostali na dobre kilkanaście lat. Na k.net jest coś więcej, niż fotki. Temat przewinięty kilka razy np. w wątku - uwaga - warszawskim. W tym przez uczestników z obu stron. Np. tu:
viewtopic.php?f=1&t=27031&start=2320
jest i o wyznawcach PiS-u :)
-
trend na 'narodowosc', patriotyzm, zwał jak zwał w ekipach już spada w wiekszych miastach antifa ma swoje knajpy, koncerty, wogle sie z tym nie kryjąc chuliganka ma generalnie już nich wyjebane , to nie czasy początków MN
-
W tym Poloniści też mają spore doświadczenia. Przecież nawet tu na forum jest gagatek, który wprost opisuje jakoby był w samochodzie który przed wpierdolem szukał azylu pod okiem borowików pod Pałacem Prezydenckim. W sumie nic dziwnego że cichociemna wstydzi się napisać komu kibicuje.
-
Trojzab to Ci do polowy w dupe wchodzi hahahah. Farmazoniarzukojotsonqwe pisze: ↑29.04.2023, 20:32Legia to by się mogła pochwalić swoimi nowymi vlepkami z ukrainskim tryzubem hahaha
-
Był kiedyś kibic Radomiaka, który po awansie zespołu do I ligi sprzedał dom i za te pieniądze zaczął jeździć za klubem. Po roku pieniądze mu się skończyły i często spał w budynku klubowym. Wie ktoś co u niego i czy w ogóle jeszcze żyje?
Z tego co się orientuje to niestety kaleką jest do dziś.

-
Historia na film normalnie. W rok jeżdżąc za Radomiakiem stracił dom. To co on stawiał wyjazdy całej dzielnicy, czy gościowi się powinęła noga i reszta tego romantyzmu została dodanaŚliwka pisze: ↑01.05.2023, 21:59Był kiedyś kibic Radomiaka, który po awansie zespołu do I ligi sprzedał dom i za te pieniądze zaczął jeździć za klubem. Po roku pieniądze mu się skończyły i często spał w budynku klubowym. Wie ktoś co u niego i czy w ogóle jeszcze żyje?
Z tego co się orientuje to niestety kaleką jest do dziś.
-
-
ze 3 dekady temu GKS K. skroił flagę FC BRUGGE ( żółta z czarnym lwem ) a później ŁKS skroił ta flagę GKSowi i flaga wisiała normalnie na Galerze :)

-
-
Jeziorak Iława 2-krotnie zdobył te same flagi Startu Działdowo.Za pierwszy razem flagi zostały odebrane fanom z Iławy przez psy albo ochronę.
W 2004 Elana wpadła na mecz Apator-Falubaz i zdobyła 2 flagi Apatora.Chwilę po skrojeniu flag doszło do starcia Elany i Falubazu, w wyniku czego, jedna ze zdobytych przez Elanę flag weszła w posiadanie fanów z Zielonej Góry.
Jakieś skrojone flagi przez GieKSę (m.in. flaga Lecha) zostały przejęte przez Ruch.Ale nie pamiętam, czy zdobyte, czy wyniesione z magazynu.Sytuacja z lat 90-ych.
-
Nie mogę sobie przypomnieć...Co się stało że ruch kibicowski na Szczakowiance wymarł?

-
PIłkarsko byli coraz nizej, a dwa to miasto nigdy nie mialo swojego klubu a mocne FC Wisła, Ruch, GKS, do tego Victoria Jaworzno.UrzadSkarbowy pisze: ↑06.05.2023, 21:28Nie mogę sobie przypomnieć...Co się stało że ruch kibicowski na Szczakowiance wymarł?
W ogole temat Jaworzna weryfikowany tutaj wiele razy, jest swoistym fenomenem w skali kraju.
Ba rzekłbym nawet świata bo gdzie na świecie jest takie miasto/miasteczko które nie wielu fanatyków swojego klubu, ale całkiem solidne i rozpoznawalne FC ?
-
-
-
Niemcy byli takim składem(większość skini ze starego NRD),że niestety nie mieliśmy na tamten dzień żadnego podjazdu do nich.Nawet najsilniejsza na tamte czasy Triada.Pozostało tylko zrywanie szmatFutbolobnazony87 pisze: ↑09.03.2023, 21:34A ja mam pytanie odnośnie meczu Polska vs Niemcy Zabrze 96. Wiadomo że Niemcy pokazali się wtedy z bardzo dobrej strony ale prawda to że w przerwie meczu doszło do umawianej walki z Niemcami po 50 osób na korzyść Polaków ?
-
Dokładnie jak by te wszystkie ekipy zwłaszcza Triada wpadła w te Niemcy to by nic by z nich nie zostało niestety w tamtych czasach każdy miał kosę z wieloma ekipami i np. Triada bardziej chciała zlać Legię,Zagłębie i Pogoń niż Niemcy.patrickpbt pisze: ↑12.05.2023, 20:47Farmazon zajebisty XD. Przedewszystkim to ekipy polskie byly zainteresowane soba, a nie Niemcami w tamtym czasie. Bieganie za soba kolo stadionu.arleska2 pisze: ↑12.05.2023, 20:45Niemcy byli takim składem(większość skini ze starego NRD),że niestety nie mieliśmy na tamten dzień żadnego podjazdu do nich.Nawet najsilniejsza na tamte czasy Triada.Pozostało tylko zrywanie szmatFutbolobnazony87 pisze: ↑09.03.2023, 21:34A ja mam pytanie odnośnie meczu Polska vs Niemcy Zabrze 96. Wiadomo że Niemcy pokazali się wtedy z bardzo dobrej strony ale prawda to że w przerwie meczu doszło do umawianej walki z Niemcami po 50 osób na korzyść Polaków ?
-
Pamięć może zawodzi ale chyba tamtego dnia Niemcy proponowali spotkanie w ustronnym miejscu i z naszej strony padła odmowa . A to że u Nas najczęściej każdy zajmował się sobą nawzajem to już inna sprawa:).
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Jeśli chodzi o sprawy h to zachodnia Europa była,jest i będzie za nami.Angole mieli chwile sławy ale skończyła się ich sława jak ekipy H poszły w treningi a u nich wiadomo jak to wygląda.Napinka i machanie łapami obecnie.
W Polsce jest tak ogromna rywalizacja i konkurencja że jak któraś z ekip przestanie trenować to po prostu nie będzie się liczyć.Na zachodzie nie kładą na sprawy h tak dużej wagi więc przestańcie pisać bzdury że ktoś wybije się ponad nas.
Niemcy coś tam się wybili trochę ale do Polski nie mają i nie będą mieli podjazdu.Tylko 2 kraje mogą rywalizować między sobą w kwestiach h,Polska I Rosja.
W Polsce jest tak ogromna rywalizacja i konkurencja że jak któraś z ekip przestanie trenować to po prostu nie będzie się liczyć.Na zachodzie nie kładą na sprawy h tak dużej wagi więc przestańcie pisać bzdury że ktoś wybije się ponad nas.
Niemcy coś tam się wybili trochę ale do Polski nie mają i nie będą mieli podjazdu.Tylko 2 kraje mogą rywalizować między sobą w kwestiach h,Polska I Rosja.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Przecież na zachodzie ekipki tez sobie ćwiczą. A to czy wygra jedna czy druga zależy już od innych czynników typu mentalność itp. I dlatego ekipy z Polski czy rosji zawsze będą miały ta przewagę nad ekipami z zachodu.Prawilnyy pisze: ↑13.05.2023, 10:19Jeśli chodzi o sprawy h to zachodnia Europa była,jest i będzie za nami.Angole mieli chwile sławy ale skończyła się ich sława jak ekipy H poszły w treningi a u nich wiadomo jak to wygląda.Napinka i machanie łapami obecnie.
-
We Francji też sporo się dzieje.ExtremeHKS pisze: ↑13.05.2023, 09:48Polskie kluby dobrze wiedzą jaki jest potencjał w niemieckich hools. Nie na darmo ostatnimi czasy jest wysyp kontaktów między Polakami i Niemcami. Ruskie poszły trochę w cień przez wiadomo co to teraz kierunek zachód, gdzie zachód cały czas się rozwija Chuligańsko a my już z ledwością trzymamy poziom top.
Zauważyłem ze co najmniej od dekady biją się na małe liczby, 4x4; max 12x12. Może to złoty środek
Banda antykomuna!
-
Ty żartujesz? Złoty środek? Czego wyznacznikiem mają być walki po 10 osób?kapitan_swir_planeta pisze: ↑13.05.2023, 13:18We Francji też sporo się dzieje.ExtremeHKS pisze: ↑13.05.2023, 09:48Polskie kluby dobrze wiedzą jaki jest potencjał w niemieckich hools. Nie na darmo ostatnimi czasy jest wysyp kontaktów między Polakami i Niemcami. Ruskie poszły trochę w cień przez wiadomo co to teraz kierunek zachód, gdzie zachód cały czas się rozwija Chuligańsko a my już z ledwością trzymamy poziom top.
Zauważyłem ze co najmniej od dekady biją się na małe liczby, 4x4; max 12x12. Może to złoty środek
-
patrickpbt pisze: ↑12.05.2023, 20:47Farmazon zajebisty XD. Przedewszystkim to ekipy polskie byly zainteresowane soba, a nie Niemcami w tamtym czasie. Bieganie za soba kolo stadionu.arleska2 pisze: ↑12.05.2023, 20:45Niemcy byli takim składem(większość skini ze starego NRD),że niestety nie mieliśmy na tamten dzień żadnego podjazdu do nich.Nawet najsilniejsza na tamte czasy Triada.Pozostało tylko zrywanie szmatFutbolobnazony87 pisze: ↑09.03.2023, 21:34A ja mam pytanie odnośnie meczu Polska vs Niemcy Zabrze 96. Wiadomo że Niemcy pokazali się wtedy z bardzo dobrej strony ale prawda to że w przerwie meczu doszło do umawianej walki z Niemcami po 50 osób na korzyść Polaków ?
Gościu ja piszę to co sam widziałem tamtego dnia w Zabrzu
-
W poprzednim poście pisałeś że Polska nie będzie top dożywotnio i ktoś się wybije ponad nas.Teraz piszesz że zachód to napinka i pizdy(w czym masz rację) no ale mógłbyś napisać jaka to nacja może się wybić ponad nas jeśli chodzi o h.Ruscy wiadomo top więc ich pomińmy.To kto ma nas przeskoczyć?Serbowie,Grecy,Chorwaci,Białorusini czy Skandynawowie?nowa19ts06huta pisze: ↑13.05.2023, 11:00o jakość zachodu świadczy fakt jak przyjeżdżają na mecze do Polski, chwile przed meczem, a później w autokar i do domu. Najlepiej pokazał przyjazd takiego Twente do nas, wielcy H i w ilu sie pojawili, kolejny Standard, napinka z sektora a później w autokary i szybciutko do domu. Jakie ekipy zawitaly do Polski dzien przed meczem przynajmniej do tego sezonu? Najlepsza ze wszystkich byla chyba Podgorica, tak spali ze nikt nie słyszał demolowanego busa.
Prawda jest taka że na ubitej ziemi nikt nie ma do nas startu i tak jeszcze będzie przez długie długie lata.
Jeszcze może słowo na temat meczu Polska-Niemcy w Zabrzu.Arleska tu dobrze napisał a jakiś internetowy gamoń mu odpisał że farmazon i dodał gimbusiarskie xd.
Polskie ekipy wtedy przyznały że Niemcy przyjechali konkret składem i ze względu na to że nie byliśmy zebrani w jakąś konkretniejszą bandę to nie było szans z naziolami.No ale co taki patrick może o tym wiedzieć jak wtedy go jeszcze nawet w planach nie było.
Masakra kto się wypowiada na tym śmiesznym forum.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Byłem na tym meczu i pamiętam że w przerwie chodziła fama że helmuty chcą się bić po meczu ale czy to prawda czy farmazon trudno powiedzieć poza tym oni byli bardzo dobrze obstawieni przez gliny od wyjścia z pociągu aż pod stadion i z powrotem więc raczej nic by z tego nie wyszło ale mecz kadry kibicowsko moim zdaniem jeden z najlepszych (po Anglii w Chorzowie w 1993)wiernyioddany pisze: ↑13.05.2023, 06:37Pamięć może zawodzi ale chyba tamtego dnia Niemcy proponowali spotkanie w ustronnym miejscu i z naszej strony padła odmowa . A to że u Nas najczęściej każdy zajmował się sobą nawzajem to już inna sprawa:).