Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Swietłana, policjant co miał przez forum przenikąć do naszego środkwiska. Umawiasz się ze wszytskimi , każdy Ci odmawia. Ja do mojego kota mowie "who is debeściać, Akito who is debeściak?"
-
Jak udowodnisz gawiedzi, że jestem internetowym napinaczem, który podrażnił twoje ego i wypisywał do Cb na pw to wyskoczymy. Jak nie, to dla mnie jesteś zwykła farmazoniarka, więc przeproś :] Aktualnie jestem w DG, więc nici z twoich planów Jessa. Może przy wyjeździe do Łodzi zahaczysz o Nikodema, może ulży ci w twoim marzeniu.Jessica B. pisze: ↑09.09.2022, 15:29Znajdź sobie Florian jakichś kolegów, dziewczynę (czy tam chłopaka jak wolisz), wtedy nie będziesz musiał rozmawiać ze swoim kotem.
Czy ty sto(L)cu masz jakiś głęboki uraz w psychice, że w każdym poście musisz nawiązywać do kału, odchodów, fekali ?!JesteśmyWaszymStolcem pisze: ↑08.09.2022, 22:55widzę kapusta, że te ciosy od twoich kolegów wywołały nie tylko incydent kałowy, ale rownież nieodwracalne zmiany na psychice. j**** cię spodu spierdolony t(L)ansie
A może zostałeś dogłębnie spenetrowany przez kolegów w szalach (L)egii i teraz tematy analne są twoją obsesją ?
Różne osoby z (L)egii są na tym forum, ale ty jesteś największym oszołomem.
*Stefan Batory - podbij na PW i daj jakiś namiar na siebie. Za 3-4 godziny będę pod stadionem to się jakoś złapiemy.
Fajnie będzie w końcu na żywo poznać jakiegoś napinacza internetowego :-)
-
Patrz śmieciu jaki masz kisiel w głowie. Już schizofreniku nie pamiętasz komu kibicujesz i kogo znasz. Bywasz na meczach Legii, Zagłębia, Polonii, turniejach Lecha. Pouczasz chłopaków z Zawiszy, ustawiasz się z kimś na śląsku a jutro będziesz pierdolił że znasz cały Widzew i ŁKS... Nie będę się już nad Tobą pastwił śmieciu bo podejrzewam że byłeś molestowany w dzieciństwie i z tego powodu masz kisiel we łbie. Bierz leki zwyrolu bo zaraz się wyhuśtasz (pewnie próbowałeś już nie raz).Jessica B. pisze: ↑08.09.2022, 22:12Chciałeś napisać, że w kręgach twoich krewnych jestem szanowany i poważany ? :-)
*Stadionowy - chyba masz halucynacje senne i zmazy nocne.
*Nikodem - policyjny donosicielu spod znaku ŁKS-u. Obiecałeś zniknąć. Naucz się dotrzymywać słowa.
Jessica B. pisze: ↑02.01.2022, 10:56Akurat transów, homosiów, (L)GBT, lewarów i dziewczyn które od legionistów wolą czarnych przybyszów z Afryki to masz ci w Warszawie pod dostatkiem :D
Nie masz bladego pojęcia gdzie z tą Legią byłem i ile widziałem :) Oj, twój światopogląd runąłby w gruzy :)
Udzielasz się na siłę, a masz cholerny kompleks Widzewa. Nawet forumowy Hanior takiego nie miał. Ok, próbuj dowartościowywać się dalej :)
Prawda jest taka, że Legia niejednokrotnie spuszczała manto swoim braciom po szalu. Skoro nigdy nie dane ci było być świadkiem takiej sytuacji, to znaczy że masz 16 lat, a na wyjeździe Legii byłeś siedząc tacie w nogach i oglądając obrazki w "Naszej Legii".
I jeśli twierdzisz, że Hanior jest jedynym typkiem który się rozjebał na Legii w ostatnich latach, to jesteś zwykłym ćwokiem i pizdeuszem który nie wie co się dzieje na Legii i w jej zgodach.
Hehe, Dozo sobie odpuścił i chwilowo był spokój na forum, to pojawiła się kolejna warszawska prujdupa z kompleksem RTS-u :D
Jessica B. pisze: ↑14.03.2020, 21:25Tak, jasne.. Jeszcze w TMK brakuje DoZola. I pewnie cały wywiad byłby napisany taką p0(j)EbA/ną# czcionką to ja dziękuję za taki wywiad.
To pytanie do redaktora TMK - kim jest Dozo, skoro chciałeś z nim wywiad robić ? To na serio ktoś poważny na Legii ? Bo kiedyś przy piwku rozmawialiśmy ze starszymi chłopakami z Hutnika Warszawa i nikt nie wie o kogo chodzi. Albo przynajmniej nie znają go z takiej ksywy.
I jeżeli to faktycznie znana persona, to musi mieć nadupczone nieźle w głowie że się tu udziela tak namiętnie.
Ktoś wyżej wspomniał o konflikcie białostockich skin's z kibicami i słynnym już zabójstwie.
Rozważ możliwość stworzenia kiedyś w przyszłości obszerniejszego artykułu w TMK o subkulturze Skinheads. Kiedyś coś tam było, ale nie za dużo. A to jest temat naprawdę obszerny. Patrząc jeszcze przez pryzmat trybun to mnóstwo ekip miało flagi "skinheads", skini prężnie działali. Można pisać o modsach, ns, nr, oi. O tym jak skini lali się w Katowicach pod Spodkiem z metalami i pankami, o awanturach na Jarocinach. Przeciez porządne ekipy skin's były/są we Wrocku, Warszawie, Gdańsku, Opolu, Górny Śląsk itp.
Gdybyś tylko miał materiały to pomyśl o tym ;)
Jessica B. pisze: ↑19.12.2019, 15:12Mi się podoba TMK po zmianie sterów. Jest całkiem nieźle.
A Dozol to faktycznie typek który ma 45 lat, tworzył TB95, a teraz całymi dniami i nocami pisze posty na tym forum ?
Ja pierdolę, to koleś faktycznie nisko upadł. Albo dostał kiedyś mocno po łbie od Widzewa, że teraz na okrągło o nich tak namiętnie pisze ;)
Jessica B. pisze: ↑26.02.2020, 16:29Fajne kanały oglądzasz Zimny :D ;)
Na zdjęciu to pewnie Dozo jest :)
Jessica B. pisze: ↑08.08.2021, 23:19No i dlaczego kłamiesz kłamczuszku ? :)
Przecież byliśmy niedawno razem na 30-leciu zgody.
Przerwy też się liczą.
Jessica B. pisze: ↑16.05.2021, 15:56Szczekajcie sobie chłopcy dalej :-)
Ja tymczasem zbieram się powolutku i lecę na mecz z TSP.
A później to już tylko wielka feta i zabawa do białego rana :D
P.S. Jak spotkam DoZo'la to mu przekażę, że już się za nim stęskniliście i żeby wrócił :-)
Jessica B. pisze: ↑14.01.2021, 20:13Tak się składa, że byłem na miejscu w czasie całej akcji. Poznaniacy nie przekazali bezpośrednio nikogo policji, tylko "uniemożliwili" dwóm chłopakom z Zagłębia opuszczenie hali i dołączenie do reszty samochodowej ekipy. W wyniku tego "przytrzymania" policja która się zjawiła na miejscu miała już ułatwione zadanie. W sumie to i tak krzywa akcja, bo równie dobrze mogli ich przekazać policji. Na całe szczęście dwóch tychże chłopaków posiedziało sobie kilkadziesiąt godzin w zamknięciu, zostali przesłuchani i generalnie na tym się zakończyło. Cała sprawa została nadmuchana i rozdmuchana niepotrzebnie przez media.
-
Jessica to zwykły frajer, bo wiadomo od dawna.
j**** urkaine
-
To wcale nie jest dziwne. Banuję ludzi z Legii. Gdybym miał tu ciąć bzdury i farmazony pisane na nasz temat przez innych - mógłbym się stąd nie wylogowywać. A są tyle warte co napis na ścianie "Legia jest gupia". Szkoda czasu i atłasu. Poza k.net jest prawdziwe życie.
I tak przewijały się tu opinie o... "leginej cenzurze" :)))
I tak przewijały się tu opinie o... "leginej cenzurze" :)))
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Sorry, ale skoro jesteś administratorem to mógłbyś zrobić porządek.
Jak nie ty to moderatorzy.
A nie, że macie wszyscy wyjebane, a na forum totalny burdel. Byle by się tylko zgadzała ilość wyświetleń i kasa.
Jak nie ty to moderatorzy.
A nie, że macie wszyscy wyjebane, a na forum totalny burdel. Byle by się tylko zgadzała ilość wyświetleń i kasa.
Wisła Kraków
-
Jesteś tu jakiś czas, więc wiesz, że nie jestem tu administratorem w jakikolwiek sposób związanym z redakcją ani moderatorem (tym drugim co najmniej od dekady). Mam uprawnienia admina dla innych potrzeb. Serio, założenie, że jakaś grupa ludzi uzależnionych od neta w takim stopniu, że piszą między sobą z kilku kont na niszowym dzisiaj forum ma powodować marnowanie choćby minuty własnego czasu przez normalnego człowieka ma wiele żartów pod sobą.
Mnie liczba wyświetleń ani kasa w najmniejszym stopniu nie dotyczą. I to również wiesz. Ale najwyraźniej to nie przeszkadza pisać j.w. Nie dziw się więc, że wyjebane podwójnie.
Mnie liczba wyświetleń ani kasa w najmniejszym stopniu nie dotyczą. I to również wiesz. Ale najwyraźniej to nie przeszkadza pisać j.w. Nie dziw się więc, że wyjebane podwójnie.
-
Ja trochę zmienię temat. Czy misiek po wyjściu na wolność przebywa w Krakowie i czy jest widywany, czy zapadł się pod ziemię?
-
Jest widywany. Na przykład na spacerze z pieskiem na jednym z północnych osiedli w Krakowie.
-
Wystarczy nie karmić pasożyta i sam zdechnie. Można chyba nawet wyłączyć wyświetlanie jego postów, ale zamiast go ignorować, to większość osób co chwile wchodzi z nim w jakaś dyskusje.vvv pisze: ↑10.09.2022, 10:45Ten jessica to odkleił się niemiłosiernie od rzeczywistości.
To ze jest zwykłym fsrmazoniarzem to potwierdził tutaj pisząc o turnieju Legii gdzie niby był, a to co opisał nie miało tam w ogole miejsca, aż dziwi, ze po takich ciężkich farmazonach o Legii foxx nie zbanowal go.
-
-
-
Ty nie będziesz o tym decydował czy będę tu pisał k**** z kanałów, farmazoniarzu. j**** ciebie i twoją urkaine.Jessica B. pisze: ↑10.09.2022, 14:21Stadionowy
Bo ja nie wiem, czy jest jakiś głębszy sens podejmowania dyskusji z tobą.. Powklejałeś jakieś fragmenty, większości z nich to widzę, że nawet nie rozumiesz (w sumie to mnie to nawet nie dziwi), nie wiem do czego fantasto zmierzasz..
Odniosę się jeszcze do kilku twoich zarzutów :
- nie bywam, tylko bywałem na meczach Legii, Zagłębia, ba! nawet na Pogoni bywałem. I do tej pory mam znajomych z tych klubów.
- na KSP także się pojawiłem kilkukrotnie jako "niezależny obserwator" :)
- na turnieju Lecha byłem nie jako kibic Lecha, tylko jako "niezapowiedziany gość" :)
- nie pouczam w żadnym aspekcie chłopaków z Zawiszy, bo Zawisza miał i ma do tej pory uznanie w moich oczach.
Pouczam natomiast jedną putinowską parówę, pedryla i zaganiarę - Krawczyka :)
Nie mam kisielu w głowie, ponieważ jestem bardzo inteligentnym człowiekiem, który ukończył prestiżową uczelnię wyższą w Warszawie. Więc daruj sobie teksty o śmieciach, gwałtach, molestowaniach, bo to tylko świadczy o tym, jak bardzo płytkim człowiekiem jesteś :)
Krawczyk
ty już lepiej nic na tym forum nie pisz, bo okropnie swoimi wypowiedziami zaniżasz jego poziom.
A teraz idź się wypłacz, bo armia twojego guru i bożyszcza w popłochu i panice ucieka z Ukrainy :)
vvv
ty zdajesz sobie sprawę, że skarżyć nie wolno i donosić nie wolno ? :)
czy tam w Katowicach na Giekaesie to u was norma jest ? :)
j**** urkaine
-
Jess z Widzewa. Z jakiej mieściny nie wiem.
-
Witam. Pytam skoro temat i tak rozjebany - będzie miała miejsce jeszcze kiedyś aktualizacja bloga Twojego na Salonie? Czy temat odpuszczony bezpowrotnie?Foxx pisze: ↑10.09.2022, 13:28Jesteś tu jakiś czas, więc wiesz, że nie jestem tu administratorem w jakikolwiek sposób związanym z redakcją ani moderatorem (tym drugim co najmniej od dekady). Mam uprawnienia admina dla innych potrzeb. Serio, założenie, że jakaś grupa ludzi uzależnionych od neta w takim stopniu, że piszą między sobą z kilku kont na niszowym dzisiaj forum ma powodować marnowanie choćby minuty własnego czasu przez normalnego człowieka ma wiele żartów pod sobą.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
Witaj. Ogólnie znacznie rzadziej piszę, ale po mniejszych lub większych przerwach coś tam wrzucam.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=qC-DKPjK58o GANGSTERZY z KRAKOWA cz. 1 I Święta Wojna KIBOLI | KRAKOWSKA MAFIA I Krakowiak Marchewa Pyza
https://www.youtube.com/watch?v=R6wyYzXOnr0 GANGSTERZY z KRAKOWA cz. 2 I WISŁA SHARKS & CRACOVIA JUDE GANG I Święta Wojna Kiboli
https://www.youtube.com/watch?v=R6wyYzXOnr0 GANGSTERZY z KRAKOWA cz. 2 I WISŁA SHARKS & CRACOVIA JUDE GANG I Święta Wojna Kiboli
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Opowiedz nam o tym.dekazkonfior pisze: ↑23.09.2022, 18:43wczoraj główny żydowski celebryta stracił rękę a tu taka cisza? co jest z wami?
-
Nie ręki tylko palca ;) zaraz Małpa poprawi ;)przypalowiec z forum pisze: ↑24.09.2022, 16:59Ale przecież Ty pisałeś ze nikt się nie tnie jahhaha a tymczasem d beż ręki hahahhahhasiemaszki06 pisze: ↑24.09.2022, 14:32i poważnie wbiles tu się pochwalic nieswoim sukcesem ze az chcesz o tym dyskutować w tym miejscu z takimi jak ci wyzej albo im podobnymi?dekazkonfior pisze: ↑23.09.2022, 18:43wczoraj główny żydowski celebryta stracił rękę a tu taka cisza? co jest z wami?
-
Z kim świniak, niechlubny twórca rekinów miał solówkę na streecie ? (wideo lata po necie)
j*****, hasa sobie po mieście ulicami i toczy honorowe boje.
Co za czasy
Co za czasy
-
Z nikim z Wisły ;) Psy dalej twierdzą ze nie da się go zrobić bo jest pilnowany przez policjantkigorylwemgle pisze: ↑24.09.2022, 18:04Z kim świniak, niechlubny twórca rekinów miał solówkę na streecie ? (wideo lata po necie)
Co za czasy![]()
-
Gdzie jest ten filmik dostępny ?
-
Niesamowita walka, gdybym wstawał w nocy jak kiedyś na Gołotę, lub wykupił ppv to czułbym się oszukany.dekazkonfior pisze: ↑24.09.2022, 18:12mordo ale widziałeś ta szybkosc bloki i uniki ? Widać ze ostatnie miesiące nie poszły na marne
Największe show dała Sanah z radia. Nie mniej chodzi i rękawice podejmuje. Liczę na kolejne starcia z udziałem wieprza
-
jak na 43 latka garde lepiej trzyma od szpilki
-
Ciekawe czemu na dwóch różnych filmikach misiek ma dwie różne pary butów :) zmienił między rundami? 
-
https://www.youtube.com/shorts/MWbkjISxZs0
https://www.youtube.com/shorts/AmlLymgWJIw
Palec lub rękę stracił ten cały D...z co z megafonem pod kryminałem wrzucał na małpę???I ten sam małpa mu zajebał maczetą??Ja jeb niezłe cyrki w tym waszym Krakowie.
p.s. kumata przewiń coś na ten temat,ty taki oblatany.
https://www.youtube.com/shorts/AmlLymgWJIw
Palec lub rękę stracił ten cały D...z co z megafonem pod kryminałem wrzucał na małpę???I ten sam małpa mu zajebał maczetą??Ja jeb niezłe cyrki w tym waszym Krakowie.
p.s. kumata przewiń coś na ten temat,ty taki oblatany.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
j**** was k**** nozowniki
-
-
Ta solowka z misiatym to jakiś żart czy?Ku*wa za diveymi chłopakami nieraz ganiacie z maczetami a z tą kurewka robicie honorowe starcie....
-
Też miałem to pisać.Jak na największego zabijakę na jakiego kreował się Misiek to on tutaj cos tańczy tylko.
-
O jacy znawcy ku*** wy jebane pizdy co nigdy w życiu nie brałyście udziału w solówce. Szmaty jebane z k.net.
A co do D. to jeśli M. faktycznie czuje się tak mocno, to życzę mu jebnięcia najkumatszego z hiphopców, czyli Arcziego z Szajki. Już słyszę, że najkumatszy z hiphopców, twórca wiadomej piosenki i wiadomego teledysku ma zagwozdkę, czy gdzieś nie wydupcyć na dłuższy czas :D
A co do D. to jeśli M. faktycznie czuje się tak mocno, to życzę mu jebnięcia najkumatszego z hiphopców, czyli Arcziego z Szajki. Już słyszę, że najkumatszy z hiphopców, twórca wiadomej piosenki i wiadomego teledysku ma zagwozdkę, czy gdzieś nie wydupcyć na dłuższy czas :D
-
Człowieku.W moim mieście solówki szkolne były bardziej ostre niż to co wyprawia twój idol.
-
Większość tekstów tutaj z jednorazowych kont wrzuca Halagarda ten pogoniony z Cracovii pasudo git który lata z Cupkiem alias Kielt który posuwał kobietę Metala gdy ten siedział a drugi wspólnik Halagardy to Małpa ten też posuwał kobietę innemu chłopakowi z Cracovii Dekażowi.Taka banda CH... Bo inaczej posuwanie bab przyjaciół nazwać się nie da.
Halagarda dowodzi takim oto śmieciom pewnie któregoś dnia i jego kobietę wygrzmocą.
Zanim wyszło że Master dał w piec a dokładnie potwierdził zeznania 60 Halagarda jedźił do kobiety Mastera i udawał przyjaciela rodziny a na mieście gadał że Master to kapuś dwulicowa pała jednym słowem na ostatnim spotkaniu z kobietą Mastera ta się zorientowała że ten gnój ją nagrywa na dyktafon i wygnała tego Halagarde z domu żegnając słowami wyp... za bramę kur.. jeb...

Halagarda dowodzi takim oto śmieciom pewnie któregoś dnia i jego kobietę wygrzmocą.
Zanim wyszło że Master dał w piec a dokładnie potwierdził zeznania 60 Halagarda jedźił do kobiety Mastera i udawał przyjaciela rodziny a na mieście gadał że Master to kapuś dwulicowa pała jednym słowem na ostatnim spotkaniu z kobietą Mastera ta się zorientowała że ten gnój ją nagrywa na dyktafon i wygnała tego Halagarde z domu żegnając słowami wyp... za bramę kur.. jeb...
-
Looooo k…a. To się nadaje to paradokumentów typu ukryta prawda.franekkimono22 pisze: ↑25.09.2022, 14:33Większość tekstów tutaj z jednorazowych kont wrzuca Halagarda ten pogoniony z Cracovii pasudo git który lata z Cupkiem alias Kielt który posuwał kobietę Metala gdy ten siedział a drugi wspólnik Halagardy to Małpa ten też posuwał kobietę innemu chłopakowi z Cracovii Dekażowi.Taka banda CH... Bo inaczej posuwanie bab przyjaciół nazwać się nie da.
Zanim wyszło że Master dał w piec a dokładnie potwierdził zeznania 60 Halagarda jedźił do kobiety Mastera i udawał przyjaciela rodziny a na mieście gadał że Master to kapuś dwulicowa pała jednym słowem na ostatnim spotkaniu z kobietą Mastera ta się zorientowała że ten gnój ją nagrywa na dyktafon i wygnała tego Halagarde z domu żegnając słowami wyp... za bramę kur.. jeb...![]()
A solówka to bardziej skakanie jak zające.
-
Przecież to nie M. Ale jest jeszcze co Dekazowi obciąć ;)przypalowiec z forum pisze: ↑25.09.2022, 15:01Ciekawe co się stanie z brodatym co tak wymachiwał ta maczeta :) może i jego trafi. Swoją drogą karma zajebista miał być skończony a wyskoczył i zrobił dekazahalodrol pisze: ↑25.09.2022, 14:04O jacy znawcy ku*** wy jebane pizdy co nigdy w życiu nie brałyście udziału w solówce. Szmaty jebane z k.net.
-
Wygląda na to że skonczyło sie bailando :)
Paweł M. trafił do szpitala. Z obdukcji wynika, że doznał m.in. pęknięcia oczodołu, uszkodzenia oka, zerwanie wiązadła i uszkodzenia kolana.
-
Prawda jest taka że jakby 60tki i ogólnie konfidenty były dojeżdżane to następnych by nie przybywało.
-
Dokładnie. Zresztą przykład Miśka, który od miesięcy chodzi sobie normalnie po Krakowie pokazuje, że jakie są puste słowa tych co w piosenkach/na transparentach/na murach grożą mu itp co to z nimi zrobią. A ulica pokazuje swoje, że wszyscy są mocni w gębie. Cośjak zapowiedzi kibicowskiego nagrywane za stodołami, w bandyckim klimacie itd., a na stadionie nuda
-
Wy se zale wyrzucacie, a k**** se lataja, to nie sztuka sie przebijac gdzie wiecej, sztuka jest robic porzadek.