Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
factoryproject

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: factoryproject » 26.08.2022, 22:34

Towariszcz Komandir pisze:
26.08.2022, 21:27
No to poka mi drugą tak pojebaną dzielnicę w Europie pod względem kibicowskim.

Wracając jeszcze do wszechobecnej inwigilacji to zamieszani w ten proceder byli praktycznie wszyscy, zaczynając od 8-10 letnich łebków po stare baby które stały w oknach i dawały cynę wnukom jakie fury podjeżdżają. W szpitalach też były wtyki informujący gdzie kto leży pocięty. Na tamte czasy to nawet psy nie miały tak rozkminionych krakowskich ekip jak nawzajem Wisła z Cracovią.
Pokaże Ci miasta...
Marsylia, Paryż, Neapol, Genua, Stambuł, Belgrad, Moskwa...Dzielnicę już sobie znajdź sam
Uwierz mi są gorsze rejony jak NH...
Sam osobiście widziałem biedne dzielnice Wiednia, Hamburgu i tam też nie ma szału...
A takie bzdety jak Ty piszesz to mogą własnie łykać te 8-10 letnie dzieci.
Naoglądałeś pierdoł na yt i p********* kocopoły i tyle

iparts.pl
Matias

Post autor: Matias » 27.08.2022, 06:31

Przecież widać że typ kręci sobie z was bekę, albo ma coś z głową a wy to łykacie. Owszem było "ciekawie" na hucie lata 2000 ale bez przesady, w całej Polsce w miastach derbowych coś się działo wtedy. Teraz Huta to jedno ze spokojniejszych dzielnic miasta.
Co do podziału to bez większych przetasowań, jedynie więcej pustyń kibicowskich takie czasy

halodrol

Post autor: halodrol » 27.08.2022, 08:31

Przede wszystkim to jest typ, który pod różnymi nickami kręci tutaj bekę. Ktoś pamięta ten ogromny tekst w którym nawet kurierzy inpost i dziewczyny z wózkami były zamieszane w obczajkę i wystawianie ? :D
O ile za pierwszym razem to było śmieszne o tyle teraz jest zwyczajnie nudne i chujowe.

pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow » 27.08.2022, 09:39

Chłopy a tak bez napinki to się zastanawiam co KSC dało to kupowanie sobie kibiców, afiszowanie się z narodem jebanym, gangsta-styl itp.? Skoro ten siemaszki06 pisze że na Reymonta nie ma chuliganów to jak to się dzieje że na Kazimierzu czy Krowodrzy nie widać Was w barwach, na Kazimierzu w niektórym miejscach więcej wpisów wiślackich jak waszych - okolice Kościoła na Skałce? Na Krowodrzy przed meczami Wisła w barwach w ogródkach piwnych na luzie w barwach? Po meczach wszędzie Wisła w barwach, nawet 4 przystanki za Reymonta? Siemaszki06 się jarasz że tniecie kogoś w imię hajsu i prochów a moglibyście nas zgnieść i byłoby jak w Wawie albo Bydgoszczy. Macie propagandę zajebistą jak ta Ameryka wyolbrzymiacie wtopy rywali a swoje kulawizny zamiatacie pod dywan.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:

Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze » 27.08.2022, 17:52

To jest ten sam ziomek co miał tu kiedyś nick uraburaszefpodwora czy jakoś tak. I te slynne opowieści o Łysym z Huty :)

factoryproject

Post autor: factoryproject » 29.08.2022, 20:09

siemaszki06 pisze:
29.08.2022, 13:57
Może sami opowiedzcie kiedyś koledze co się działo w tamtych latach albo nawet pół roku wcześniej na ulicy która mam w nicku żeby się więcej nie kompromitował.
Rozumiem że piszesz o akcji gdzie wódz, zostawił swoje wojsko. Bo chyba inna sytuacja nie przychodzi na myśl.

Sportowa

Post autor: Sportowa » 29.08.2022, 22:12

jak wodz zostawil wojsko to byl rok okolo 2007-08 jak mnie pamiec nie myli

StarykoŃ

Post autor: StarykoŃ » 29.08.2022, 22:16

Ale piszcie jasno, że Misiek parówa zostawił kolegów.

Towariszcz Komandir

Post autor: Towariszcz Komandir » 30.08.2022, 20:28

factoryproject pisze:
26.08.2022, 22:34
Pokaże Ci miasta...
Marsylia, Paryż, Neapol, Genua, Stambuł, Belgrad, Moskwa...Dzielnicę już sobie znajdź sam
Pierwsze 3 wymienione przez Ciebie miasta to nie są miasta derbowe. W pozostałych wymienionych miastach na pewno nie było takich porachunków na tle kibicowskim jak w Krakowie. Śmiało można napisać że Kraków to był/jest/pozostanie najbardziej niebezpiecznym miastem pod względem kibicowskim w Europie.
Niech to potwierdzi Siemaszki06 bo po tym co pisze to nie jedno widział na własne oczy.

Towariszcz Komandir

Post autor: Towariszcz Komandir » 31.08.2022, 10:52

Na nickach przypałowiec z forum(na tym koncie dla niepoznaki tylko udawała ogarniętą ale zadawała pytania jak rasowy społeczniak),picooligans,valo,sir,pabloem,jessica,barbarabasia,fan fantik pisze/pisała jedna i ta sama osoba, mieszka sobie w Krakowie przy ulicy Litewskiej.Z Krakowa nie pochodzi,jest ze wsi spod Tarnowa.Ten rudy mały pedryl został kiedyś namierzony i trafiony w łeB w galerii krakowskiej w obecności 100 osób za całokoształt twórczości,za ubliżanie ale przede wszystkim za wrzucanie publicznie na pewnym czacie numerów telefonów,adresów i zdjęć. Wiele osób musiało wtedy zmieniać telefony oraz miejsca zamieszkania.Ta gnida zakładała też konta wielu osobom na fb i instagramie z prawdziwymi danymi,zdjęcami i numerami tel. Na te lewe konta przyjmowała zaproszenia od ludzi którzy znali te osoby a potem wysyłała do nich obraźliwe teksty na priw z bluzgami na rodzinę i ich samych.Ostrzegałem ją, że wiem gdzie mieszka,wiem jak wygląda (podałem rzeczy w których chodzi, kolory) i pogroziłem że albo usunie konto i odjebie się od pewnych osób albo będzie leżała na chodniku i będzie walona na mordę.Byłem nieco w szoku, gdy na miejscu okazało się że to nie jest facet tylko mała ruda zakompleksiona p****. Ale słowo się rzekło, ubliżała, zdjęcia na czacie obcym ludziom wysyłała, numer telefonu podawała dalej więc zmuszony zostałem by zrobić z tym transwestytą porządek waląc w morde z drugiego biegu bo gdybym piątke zarzucił skończyłaby na intensywnej terapii.Przyznała się że sygnał na każdy z tych nicków wychodził z tego samego mieszkania skąd rudy trans nadaje na około 70 nickach.Opowiedz chłopakom ze szczegółami otworzyłaś drzwi od klatki, co się wtedy stało? Co wtedy odczuwałaś?Jak przepraszałaś a chwilę potem wszystkie fejk konta poznikały.Ten rudy niewyparzony ryj znowu zapomniał że nie wolno się pruć i myśli że mu wszystko wolno.Wiem że większość z tego forum nie ma odwagi i nic nie znaczą w swoich ekipach ale teraz jak przynajmniej nakreśliłem skąd ta p**** jest to może w końcu zamknie japę i zapanuje na tym forum względna normalność.

HycleKRK

Post autor: HycleKRK » 31.08.2022, 12:25

Picioligans Wisle ci można wybaczyć ale ze jesteś rudy to za c**** nie przejdzie:)
Towariszcz Komandir@ a masz jakieś info na temat wpisujących się tutaj z Cracovii? muszę wiedzieć czy mamy jakiego rudzielca pilne w c*** może być priv

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 01.09.2022, 19:24

No i Jessica po poście Towariszcza zniknęła hahaha, od razu było wiadome że to frajer jakiś :D
j**** urkaine

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 01.09.2022, 22:07

Jessica B. pisze:
01.09.2022, 20:43
Obrazek

Obrazek
Kkrawczyk pisze:
01.09.2022, 19:24
No i Jessica po poście Towariszcza zniknęła hahaha, od razu było wiadome że to frajer jakiś :D
Nigdzie nie zniknąłem. Ja Byłem, Jestem i Będę :)
A czy te dziesiątki, setki dumnie powiewających ukraińskich flag to przypadkiem nie Bydgoszcz ? :D
Co internetowy wojowniku, w sieci szczekasz i szczekasz, a na ulice swojego miasta boisz się wyjść zrobić porządek ? :)
Czyli taka stuprocentowa pipka internetowa jesteś :)
Już biegnę z ratusza zdjąć flagę mefedroniarzu :) , twoi bracia banderowcy w Bydgoszczy są regularnie bici jak zaczynają burczeć, ty w końcu też się zalapiesz na przekopkę rudy kanalarzu.
j**** urkaine

czehulov

Post autor: czehulov » 01.09.2022, 23:26

Skończcie mu odpisywać to w końcu się z nudzi. Albo będzie nawijać tylko do siebie. Jak tak patrzę to większość z was się łapie na jego wysrywy i baity, a ten typ ma tylko z tego pożywkę.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

Suczysko

Post autor: Suczysko » 01.09.2022, 23:43

tylko, że z tego co kojarzę to była normalna osoba. Od czasu tej pandemii się jakoś pojebało. To flaga Widzewa teraz to. Czy Ty Dżesi nie jesteś odrzuconą córką putina?

ze stadionu

Post autor: ze stadionu » 01.09.2022, 23:50

Nie.To zwykła ukraińska onuca z campusu Trzaskowski ego

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 02.09.2022, 08:58

Jessica B. pisze:
01.09.2022, 22:51
Obrazek

Hehehe :) Widzę że cała Zawisza Bydgoszcz bardzo dzielnie pomaga Ukraińcom :D
Łóżka do spania, darmowe jedzenie, opieka medyczna, zastrzyki finansowe :)
Fajnie masz w swoim mieście :) Pewnie wszystko ci zabrali i dali uchodźcom i dlatego się wyżywasz w internecie putinowski czopku :D
Nieślubny transseksualny bękarcie Żeleńskiego, Stowarzyszenie Piłkarskie Zawisza ma tyle wspólnego z CWZS co ty z kibicowaniem czyli nic. Także widać że jesteś nikim.
j**** urkaine

WF.

Post autor: WF. » 02.09.2022, 10:06

Jessica B. pisze:
02.09.2022, 07:44
ze stadionu pisze:
01.09.2022, 23:50
Nie.To zwykła ukraińska onuca z campusu Trzaskowski ego
Nie zgadłeś. Nie jestem (L)egionistą :)
Jesteś pizdą, która zgrywa kumacza w internecie, a wstydzi się przyznać komu kibicuje :) A jak nie jesteś pizdą, która zgrywa kumacza w internecie to po prostu powiedz w końcu skąd napie**lasz w tą klawiaturę :) Bo wytykanie innym przychodzi ci z niesamowitą łatwością to może w końcu pochawlisz się komu ty kibicujesz i wtedy zwerykiujemy jak "twoja ekipa" działa na krajowym podwórku :) A jak sie wstydzisz to po prostu miej resztki honoru i sklej tą piz*dę w końcu :) Normalnie moje posty tutaj nie są tak "wulgarne", ale nie raz pisano tu żebyś się pochwalił swoją przynależnością klubową i jeszcze tego nie zrobiłeś więc żaden "szacunek" ci się nie należy internetowa pi*zdo.

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 02.09.2022, 17:10

Jessica B. pisze:
02.09.2022, 16:56
Kkrawczyk pisze:
02.09.2022, 08:58
Nieślubny transseksualny bękarcie Żeleńskiego, Stowarzyszenie Piłkarskie Zawisza ma tyle wspólnego z CWZS co ty z kibicowaniem czyli nic. Także widać że jesteś nikim.
I co, nagle zacząłeś się wstydzić i wypierać własnego klubu, bo ten pomaga Ukraińcom ? :)
A może wstydzisz się tego, że w twoim mieście na ulicach wisi więcej ukraińskich flag niż polskich ? :)
A może tobie pozostała już tylko walka z Ukrainą w internecie, bo się boisz wyjść we własnym mieście na ulice ?
I nie głupio ci ty putinowski napletku ??
WF pisze:
Jesteś pizdą, która zgrywa kumacza w internecie, a wstydzi się przyznać komu kibicuje :) A jak nie jesteś pizdą, która zgrywa kumacza w internecie to po prostu powiedz w końcu skąd napie**lasz w tą klawiaturę :) Bo wytykanie innym przychodzi ci z niesamowitą łatwością to może w końcu pochawlisz się komu ty kibicujesz i wtedy zwerykiujemy jak "twoja ekipa" działa na krajowym podwórku :) A jak sie wstydzisz to po prostu miej resztki honoru i sklej tą piz*dę w końcu :) Normalnie moje posty tutaj nie są tak "wulgarne", ale nie raz pisano tu żebyś się pochwalił swoją przynależnością klubową i jeszcze tego nie zrobiłeś więc żaden "szacunek" ci się nie należy internetowa pi*zdo.
Oho, kolejny internetowy Hanior w natarciu :)
Przecież wszyscy wiedzą skąd jestem i komu kibicuję. A że jesteś mało inteligentny i nieoczytany to dalej nic nie trybisz :)
I jako kibic (L)egii to lepiej nie pisz o szacunku, honorze i zasadach. Bo z tymi wartościami to w ostatnich latach się mijacie szerokim łukiem.
Nie odpisuj, bo nie chce mi się tracić czasu na takich siusiaków jak ty czy krawczyk :)
Pierdolony imbecylu urkainski, przeczytaj ze 100 razy co napisałem to może zrozumiesz, zapierdalaj na front bo niedługo nie będziesz miał do czego wracać :)
j**** urkaine

WF.

Post autor: WF. » 03.09.2022, 11:29

Jessica B. pisze:
Kkrawczyk pisze:
I co, nagle zacząłeś się wstydzić i wypierać własnego klubu, bo ten pomaga Ukraińcom ? :)
A może wstydzisz się tego, że w twoim mieście na ulicach wisi więcej ukraińskich flag niż polskich ? :)
A może tobie pozostała już tylko walka z Ukrainą w internecie, bo się boisz wyjść we własnym mieście na ulice ?
WF pisze:
Przecież wszyscy wiedzą skąd jestem i komu kibicuję. A że jesteś mało inteligentny i nieoczytany to dalej nic nie trybisz :)
I jako kibic (L)egii to lepiej nie pisz o szacunku, honorze i zasadach. Bo z tymi wartościami to w ostatnich latach się mijacie szerokim łukiem.
Nie odpisuj, bo nie chce mi się tracić czasu na takich siusiaków jak ty czy krawczyk :)
Jest tu ktoś na tyle "ogarnięty i oczytany" kto wie skąd jest Jessica? :)

088

Post autor: 088 » 03.09.2022, 12:55

Wikipedia podaje, że trans i członek homokomando jest z Otwocka.

[link]

Suczysko

Post autor: Suczysko » 03.09.2022, 15:21

WF. pisze:
03.09.2022, 11:29
Jessica B. pisze:
Kkrawczyk pisze:
WF pisze:
Jakieś tam gwiazdy pokazują, że mocno wypowiadał się o fladze czerwone Zagłebie. Kiedys wspominał że był "swiadkiem" jak Zagłębie atakowało turniej Lecha. Mowił, że widywał dozola wiec jest z Sosnowca, Twoja zgoda.

DennisWise

Post autor: DennisWise » 03.09.2022, 23:09

WF. pisze:
03.09.2022, 11:29
Mazowiecka sotnia OUN-P. Czota Wołomińska wistun Semeniuk.

WF.

Post autor: WF. » 04.09.2022, 11:02

Krótko mówiąc nikt nie wie skąd jest ta pi**zda, a ona jak zwykle się nie przyzna ;)

CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana » 04.09.2022, 13:52

Dajecie się podpuszczać jakiejś kurwie z internetu która nawet kibicem nie jest. Pierdolcie ją to sama zdechnie.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB

enterorokej

Post autor: enterorokej » 04.09.2022, 15:14

Jessica jest z policji

DennisWise

Post autor: DennisWise » 05.09.2022, 02:20

Jessica B. pisze:
04.09.2022, 13:36
DennisWise pisze:
03.09.2022, 23:09
Ty potomku Berii i Wołoszyłowa, któremu w żyłach płynie krew pradziadów z NKWD - nie byłeś, nie jesteś i nigdy nie będziesz Polakiem. Jesteś zwykłą komunistyczną, bolszewicką prostytutką, która w zamian za pieniądze i dobra doczesne sprzedaje swe ciało w UK afroamerykanom :-)
Mój pradziadek w 11 pruskim pułku rajtarów wsiadał po twoim spod Tarnopola na konia. Powinni w ukraińskich podstawówkach zamiast życiorysu Bandery uczyć znaczenia słów. Bo potem szoszon myśli że np.w Birmingham mieszkają Afroamerykanie.

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 05.09.2022, 07:42

[link]

john22

Post autor: john22 » 05.09.2022, 12:10

gniewoszplamisty22 pisze:
04.09.2022, 18:14
Zeby odbic troche od głupich rozmów powyżej moje pytanko, jak obecnie plus minu mozna wsakzac po 3 najsilniejsze osiedla z obydwu stron. wiem ze temat wiele razy sie powtarzał ale obecnie po rozpadzie rekinów i problemach na Cracovii jak teraz kształtuja sie te top osiedla.
Ciężko wskazać. Na większości osiedli się nic nie dzieje lub pokazują się kilka razy do roku. Ale zmian raczej większych nie ma, Wisła jest najaktywniejsza na północy (osiedla Bieńczyckie), a Cracovia na południu (Prokocim, Kozłówek, Wola).

WF.

Post autor: WF. » 06.09.2022, 14:32

Jessica B. pisze:
04.09.2022, 13:36
DennisWise pisze:
Ty potomku Berii i Wołoszyłowa, któremu w żyłach płynie krew pradziadów z NKWD - nie byłeś, nie jesteś i nigdy nie będziesz Polakiem. Jesteś zwykłą komunistyczną, bolszewicką prostytutką, która w zamian za pieniądze i dobra doczesne sprzedaje swe ciało w UK afroamerykanom :-)
WF. pisze:
Krótko mówiąc nikt nie wie skąd jest ta pi**zda, a ona jak zwykle się nie przyzna ;)
Na 99% piszemy z tego samego miasta.
To napiszesz w końcu WPROST komu kibicujesz czy dalej będziesz udzielał wymijających odpowiedzi jak typowa ciota? Wstydzisz się swojego klubu czy jak? :)

WF.

Post autor: WF. » 07.09.2022, 09:45

No i właśnie takimi wpisami charakteryzują się interenetowe gamonie twojego pokroju :) "Wszyscy tu wiedzą komu kibicuje" po czym się okazuje, że nikt nie wie, a Ty cipko dalej się tego wstydzisz :) Ale nie dziwię ci się bo skoro sugerowałeś, że piszesz z Warszawy, a nie jesteś kibicem Legii to... w sumie powinieneś się wstydzić jeśli latasz na k6 :)

H_C

Post autor: H_C » 07.09.2022, 10:40

Weźcie wy wszyscy, którzy wdają się w zbędna polemikę razem z ta jessica wypierdalajcie do innych tematów. Rozkminki c*** wie o czym i c*** wie po co.

StarykoŃ

Post autor: StarykoŃ » 07.09.2022, 15:12

Dziwi mnie jedno. Kiedyś z innego konta dostałem bana nie wiem za co. A ten typ pisze głupoty wkurwia wszystkich i nic...

StefanBatory

Post autor: StefanBatory » 07.09.2022, 19:26

Jessica B. pisze:
07.09.2022, 15:59
Ponieważ Administratorzy tego forum darzą mnie bardzo głębokim szacunkiem i poszanowaniem. Dla wielu forumowiczów jestem niekwestionowanym autorytetem, o czym świadczyć mogą słowa uznania, które często spływają w wiadomościach prywatnych :-)
To jak wkleisz tutaj moja wiadomość prywatna w twoim kierunku czy dalej będziesz robić za farmazoniare ?

StefanBatory

Post autor: StefanBatory » 08.09.2022, 11:36

Jessica B. pisze:
07.09.2022, 21:52
Nie mam w zwyczaju upubliczniania prywatnej korespondencji. Ty chłopaczku bardzo dobrze wiesz jak było - miałeś się pojawić w pewnym miejscu o określonej godzinie i tego nie zrobiłeś. A teraz rżniesz głupa i naginasz fakty.
Nawet nie wiem po co poświęcam ci swój czas, bo nie jesteś tego wart.

Chcesz dalej dyskutować - zapraszam na PW.
Dalej lecisz na farmazonie, stary capie. Pisałem już 2 raz, upublicznij te moje rzekome PW, które ci wysłałem, nie obrażę się. Wiem że takiego PW nie było, więc stul pysk i nie rób z siebie takiego ura bura, że Ci wszyscy odmawiają. Zapraszasz na PW, bo wiesz ze to jest kłamstwo co piszesz. Ewentualnie zaloguj się na zwisa, może to ci pomoże dojść do prawdy.

Towariszcz Komandir

Post autor: Towariszcz Komandir » 08.09.2022, 13:55

Widzę że ta mała obleśna ruda gnida dalej się tu pruje. Ja na Litewskiej niestety pojawić się nie mogę bo prawdopodobnie podała mój rysopis policji która krąży niedaleko jej miejsca zamieszkania non stop.Po cywilnemu łażą ale kto ma dobrego nosa to rozkmini ich na kilometr.
Ostatnio dwóch udawało budowlańców, kolejnego dnia turystów a jeszcze innego typ siedzi w aucie i czyta gazetę. Ta wsza odkąd dostała w łepetynę w galerii krakowskiej to na mieście się już nie pokazuje.

przeciętne IQ

Post autor: przeciętne IQ » 08.09.2022, 14:43

08.09.2022, 13:55
Widzę że ta mała obleśna ruda gnida dalej się tu pruje. Ja na Litewskiej niestety pojawić się nie mogę bo prawdopodobnie podała mój rysopis policji która krąży niedaleko jej miejsca zamieszkania non stop.Po cywilnemu łażą ale kto ma dobrego nosa to rozkmini ich na kilometr.
Ostatnio dwóch udawało budowlańców, kolejnego dnia turystów a jeszcze innego typ siedzi w aucie i czyta gazetę. Ta wsza odkąd dostała w łepetynę w galerii krakowskiej to na mieście się już nie pokazuje.
Możesz spróbować zapuścić wąsy a potem uprowadzić jakiegoś amstaffa. Najlepiej ze schroniska, nie będą szukać. Będziesz bardzo podobny do Artura Szpilki i jego syna Pumbusia, na jakiś czas zmylisz wszystkich. Musisz tylko pamiętać o Przeglądzie Sportowym pod prawą pachą. Elo mordo, z fartem.

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 08.09.2022, 14:47

przeciętne IQ pisze:
08.09.2022, 14:43
08.09.2022, 13:55
Możesz spróbować zapuścić wąsy a potem uprowadzić jakiegoś amstaffa. Najlepiej ze schroniska, nie będą szukać. Będziesz bardzo podobny do Artura Szpilki i jego syna Pumbusia, na jakiś czas zmylisz wszystkich. Musisz tylko pamiętać o Przeglądzie Sportowym pod prawą pachą. Elo mordo, z fartem.
Haha o ku*** :D
j**** urkaine

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 08.09.2022, 16:21

Przecież Jessa to schizofreników.
Wcześniej mi się zdawalo że, to tylko internetowy wojownik ale to zwykły świr. Jakis czas temu cytowałem wiadomości gdzie nagle pytał czy Dozo naprawdę się udzielał, czy jest z Legii, potem twierdził ze go spotkał, potem że go zna, itp...Zaraz da info z innego klubu, komu innemu będzie kibicował, kogo innego znał, gdzieś postara się aferje rozkręcić nie ma dla takiego zbzikowanego śmiecia ratunku :)

A żeby nie zaśmiecać tematu to czy na meczu Cracovia Legia była delegacja KSP? Czy już nie jeżdżą do Krakowa?

zamek

Post autor: zamek » 08.09.2022, 16:50

Jessica B. pisze:
08.09.2022, 14:26
StefanBatory pisze:
08.09.2022, 11:36
Dalej lecisz na farmazonie, stary capie. Pisałem już 2 raz, upublicznij te moje rzekome PW, które ci wysłałem, nie obrażę się. Wiem że takiego PW nie było, więc stul pysk i nie rób z siebie takiego ura bura, że Ci wszyscy odmawiają. Zapraszasz na PW, bo wiesz ze to jest kłamstwo co piszesz. Ewentualnie zaloguj się na zwisa, może to ci pomoże dojść do prawdy.
Jutro od około 15 będę w Chorzowie, bo przyjeżdżamy w odwiedziny do znajomych, a wieczorem idziemy na mecz.
Później udajemy się na Świony i tam będę do soboty do wieczora.
Jeśli chcesz mi cokolwiek powiedzieć, to jutro i pojutrze będziesz miał niepowtarzalną okazję.
jessica w CHorzowie jest jakas parada rownosci? wiadomo ze w tyk kregach jestes powazany i szanowany

ODPOWIEDZ