Propaganda. Zresztą nie pierwsza. Za chwilę każde osiedle będzie miało profil "Cracovia...". A później pójdziesz na to osiedle, zobaczysz na ich młyn czy wyjazdy i rzeczywistość jest kompletnie inna.Galileusz pisze: 18.08.2022, 20:32 Mam pytanie odnośnie Bronowic, co tam się podzialo że uaktywniła się Cracovia? Czy ten profil na fb to poprostu propaganda czy faktycznie stery na osiedlu się pozmieniały?
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Mareczek86
A rzeczywistość jest taka, że poza meczami rzadko kogo spotkasz w Krakowie w barwach.
Za chwile napiszesz że Cracovia zaczyna przejmować Kraków bo z Wisły już nie ma kto biegać itd...
-
Mareczek86
Takie czasy, gdzie na osiedlu na, którym mieszka od kilku do kilkudziesięciu tysięcy osób na mecze jeździ kilkadziesiąt osób, przecież to pokazuje tylko upadek miasta (fc to samo). Zamiast przerzucać się gównem to chyba czas uświadomić sobie, że bez pewnych zmian to miasto do końca upadnie. Nie mówię o zwykłej frekwencji tylko osób dla których kluby to coś więcej niż mecz raz na tydzień. Siekanie odtrąca większość osób, w Krakowie przejście na kibicowska emeryturę następuje za szybko, to widać chociaż po młynach.
-
Mareczek86
Oczywiście, że nie. To tylko przelało czarę goryczy.
Gdzieś mi wpadł wpis z 2013 albo 14 roku w którym ktoś miał bekę z Cracovii która twierdziła że przejmują Azory.To jak to z tymi Azorami było?Przejeli je w 2006 potem stracili i na nowo zaczeli przejmować???
-
factoryproject
Rozumiem że piszesz o akcji gdzie wódz, zostawił swoje wojsko. Bo chyba inna sytuacja nie przychodzi na myśl.siemaszki06 pisze: 29.08.2022, 13:57 Może sami opowiedzcie kiedyś koledze co się działo w tamtych latach albo nawet pół roku wcześniej na ulicy która mam w nicku żeby się więcej nie kompromitował.
jak wodz zostawil wojsko to byl rok okolo 2007-08 jak mnie pamiec nie myli
Ale piszcie jasno, że Misiek parówa zostawił kolegów.
-
Towariszcz Komandir
Pierwsze 3 wymienione przez Ciebie miasta to nie są miasta derbowe. W pozostałych wymienionych miastach na pewno nie było takich porachunków na tle kibicowskim jak w Krakowie. Śmiało można napisać że Kraków to był/jest/pozostanie najbardziej niebezpiecznym miastem pod względem kibicowskim w Europie.factoryproject pisze: 26.08.2022, 22:34 Pokaże Ci miasta...
Marsylia, Paryż, Neapol, Genua, Stambuł, Belgrad, Moskwa...Dzielnicę już sobie znajdź sam
Niech to potwierdzi Siemaszki06 bo po tym co pisze to nie jedno widział na własne oczy.
Wikipedia podaje, że trans i członek homokomando jest z Otwocka.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Anna_Grodzka
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Anna_Grodzka
-
DennisWise
Mazowiecka sotnia OUN-P. Czota Wołomińska wistun Semeniuk.WF. pisze: 03.09.2022, 11:29 Jest tu ktoś na tyle "ogarnięty i oczytany" kto wie skąd jest Jessica? :)
-
enterorokej
Jessica jest z policji
Ciężko wskazać. Na większości osiedli się nic nie dzieje lub pokazują się kilka razy do roku. Ale zmian raczej większych nie ma, Wisła jest najaktywniejsza na północy (osiedla Bieńczyckie), a Cracovia na południu (Prokocim, Kozłówek, Wola).gniewoszplamisty22 pisze: 04.09.2022, 18:14 Zeby odbic troche od głupich rozmów powyżej moje pytanko, jak obecnie plus minu mozna wsakzac po 3 najsilniejsze osiedla z obydwu stron. wiem ze temat wiele razy sie powtarzał ale obecnie po rozpadzie rekinów i problemach na Cracovii jak teraz kształtuja sie te top osiedla.
-
StefanBatory
To jak wkleisz tutaj moja wiadomość prywatna w twoim kierunku czy dalej będziesz robić za farmazoniare ?Jessica B. pisze: 07.09.2022, 15:59 Ponieważ Administratorzy tego forum darzą mnie bardzo głębokim szacunkiem i poszanowaniem. Dla wielu forumowiczów jestem niekwestionowanym autorytetem, o czym świadczyć mogą słowa uznania, które często spływają w wiadomościach prywatnych :-)
Swietłana, policjant co miał przez forum przenikąć do naszego środkwiska. Umawiasz się ze wszytskimi , każdy Ci odmawia. Ja do mojego kota mowie "who is debeściać, Akito who is debeściak?"
Ja trochę zmienię temat. Czy misiek po wyjściu na wolność przebywa w Krakowie i czy jest widywany, czy zapadł się pod ziemię?
Jest widywany. Na przykład na spacerze z pieskiem na jednym z północnych osiedli w Krakowie.
Przecież to odgrzewany kotlet, już od kilku lat te zeznania latają po necie.
Jess z Widzewa. Z jakiej mieściny nie wiem.
Witaj. Ogólnie znacznie rzadziej piszę, ale po mniejszych lub większych przerwach coś tam wrzucam.
https://www.youtube.com/watch?v=qC-DKPjK58o GANGSTERZY z KRAKOWA cz. 1 I Święta Wojna KIBOLI | KRAKOWSKA MAFIA I Krakowiak Marchewa Pyza
https://www.youtube.com/watch?v=R6wyYzXOnr0 GANGSTERZY z KRAKOWA cz. 2 I WISŁA SHARKS & CRACOVIA JUDE GANG I Święta Wojna Kiboli
https://www.youtube.com/watch?v=R6wyYzXOnr0 GANGSTERZY z KRAKOWA cz. 2 I WISŁA SHARKS & CRACOVIA JUDE GANG I Święta Wojna Kiboli
-
nieskumalemtypa
Gdzie jest ten filmik dostępny ?
-
gorylwemgle
Niesamowita walka, gdybym wstawał w nocy jak kiedyś na Gołotę, lub wykupił ppv to czułbym się oszukany.dekazkonfior pisze: 24.09.2022, 18:12 mordo ale widziałeś ta szybkosc bloki i uniki ? Widać ze ostatnie miesiące nie poszły na marne
Największe show dała Sanah z radia. Nie mniej chodzi i rękawice podejmuje. Liczę na kolejne starcia z udziałem wieprza
-
Zbedny_balast
jak na 43 latka garde lepiej trzyma od szpilki
Ciekawe czemu na dwóch różnych filmikach misiek ma dwie różne pary butów :) zmienił między rundami? 
Prawda jest taka że jakby 60tki i ogólnie konfidenty były dojeżdżane to następnych by nie przybywało.
-
le_suiveur
Dokładnie. Zresztą przykład Miśka, który od miesięcy chodzi sobie normalnie po Krakowie pokazuje, że jakie są puste słowa tych co w piosenkach/na transparentach/na murach grożą mu itp co to z nimi zrobią. A ulica pokazuje swoje, że wszyscy są mocni w gębie. Cośjak zapowiedzi kibicowskiego nagrywane za stodołami, w bandyckim klimacie itd., a na stadionie nudaHooli pisze: 25.09.2022, 17:40 Prawda jest taka że jakby 60tki i ogólnie konfidenty były dojeżdżane to następnych by nie przybywało.
Ehh jak piszą tu cwaniaki, co by nie zrobiły w walce. Śmmiechy, że tamci skaczą. Po prostu przez minute, dwie a wringu potrafią tak całą 1 runde, czsami jest badanie przeciwnika. Jden i drugi, nie chce wjechac na pełnej. Jeśli to prawda że Miśiek dostał a pewnie prawda, to szacunek dla typa z Cracovii, bo zrobił to na przypale. Dojechał kurewke i brawo.
-
jakisyf1997
Misiek do tańca z gwiazdami chce się załapać z kolegą i tyle w temacie
-
DennisWise
Ten przeciwnik byłego działacza krakowskiego koła narodowego wychodził do utworu "bandyckie tango" czy "los vatos locos"? I czy cała walka dostępna jest w pay per view jak KOTS? Czy jedynie posiadaczom brązowej odznaki III stopnia zasłużony gwardzista w darmowym systemie krakowskiego monitoringu miejskiego? Te sprawy mnie nurtują.
Chłopaki z Krakowa to raczej powinni wiedzieć czy to prawda ale taki kumatyinaczej to jedynie może pocisnać po starych więc czego tu oczekiwać.
-
Sam Fisher
Ludziom* baranie :)