Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

rozpuszczalnik1906

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: rozpuszczalnik1906 »

Ostro pojechaliście.

Chcecie wszyscy, albo w większości napisać, że "60" mają obstawę 24/24?

Hutnik używa sprzętu, ktoś jeszcze napisał, że tylko w Krakowie.
Nie podam konkretnych przykładów i dat, ale Hutnik wyskakiwał ze sprzętem za Krakowem.
Nie jestem pewny czy nie chodzi mi teraz o Wisłokę, ale głowy nie daje. Niech mnie ktoś poprawi.

Oczekujecie, że ktoś w Krakowie pojedzie z "60"? Jak nawet papierów nikt nie potrafi wrzucić?
Te wszystkie profile na fb, czy innych takich... wrzucają informacje, że ten sprzedał tego, a tamten tamtego itp.
Papierów wrzucić nie potrafią, ale będą krzyczeć. Jeżeli ktoś wrzucił papiery, to cofam wypowiedź. Nie mam fb i nie siedzę tam, czasem widzę jak tu coś wrzucacie. Kto ma pojechać z "60"? Jeden chłopaczyna z MF się zaangażował i co się z nim teraz dzieje?
Dostał grubą przekopę od tych "60". To co? Te "60" wtedy też miały obstawę policji, czy jak?

Prawda jest taka, że "60" są zbyt mocne i nieobliczalne. Dojedziesz takiego i co? Przecież to była "elita", ilu jest tak dobrych zawodników? Dojedziesz takiego i co? Jutro on dojedzie ciebie, a może w pakiecie się znowu rozpruje i cię jeszcze sprzeda.
"60" znikną z rejonów, jak pójdą siedzieć, albo im się znudzi i sami odpuszczą.
iparts.pl
molykotek

Post autor: molykotek »

rozpuszczalnik1906 pisze: 17.10.2021, 12:46 Ostro pojechaliście.

Nie podam konkretnych przykładów i dat, ale Hutnik wyskakiwał ze sprzętem za Krakowem.
Nie jestem pewny czy nie chodzi mi teraz o Wisłokę, ale głowy nie daje. Niech mnie ktoś poprawi.

Oczekujecie, że ktoś w Krakowie pojedzie z "60"? Jak nawet papierów nikt nie potrafi wrzucić?
Te wszystkie profile na fb, czy innych takich... wrzucają informacje, że ten sprzedał tego, a tamten tamtego itp.
Papierów wrzucić nie potrafią, ale będą krzyczeć.
Jeżeli ktoś wrzucił papiery, to cofam wypowiedź. Nie mam fb i nie siedzę tam, czasem widzę jak tu coś wrzucacie. Kto ma pojechać z "60"? Jeden chłopaczyna z MF się zaangażował i co się z nim teraz dzieje?
Dostał grubą przekopę od tych "60". To co? Te "60" wtedy też miały obstawę policji, czy jak?

Prawda jest taka, że "60" są zbyt mocne i nieobliczalne. Dojedziesz takiego i co? Przecież to była "elita", ilu jest tak dobrych zawodników? Dojedziesz takiego i co? Jutro on dojedzie ciebie, a może w pakiecie się znowu rozpruje i cię jeszcze sprzeda.

:D w drugim akapicie piszesz o tym co zrobiles w pierwszym akapicie. Gościu nadajesz się tutaj idealnie
rozpuszczalnik1906

molykotek pisze: 17.10.2021, 13:10

Jeżeli ktoś wrzucił papiery, to cofam wypowiedź. Nie mam fb i nie siedzę tam, czasem widzę jak tu coś wrzucacie. Kto ma pojechać z "60"? Jeden chłopaczyna z MF się zaangażował i co się z nim teraz dzieje?

:D w drugim akapicie piszesz o tym co zrobiles w pierwszym akapicie. Gościu nadajesz się tutaj idealnie
Skąd mam posiadać ewentualne zdjęcia, filmiki, czy papiery na taką sytuację? Musiałbym być naocznym świadkiem, albo psem. Jak napisałem o chłopaczku z MF, który dostał, to też muszę wrzucać dowody na takie zajście?
Wybacz, ale nie dysponuje takimi. Myślę jednak, że wielu ludzi potwierdzi nawet tu, że pseudonim zaczynający się na L (w zasadzie nazwisko) z os. W miał przygodę (niestety nieprzyjemną). Co do Hutnika napisałem wyraźnie, że nie pamiętam na kogo dokładnie i ile lat temu, poprosiłem o poprawienie mnie na forum. Jeżeli ktoś z Hutnika (a są tu takie osoby) napisze, że coś popierdoliłem, to z chęcią posypę głowę popiołem.
Papiery na rozprucie to chyba inny kaliber, czy nie?
molykotek

rozpuszczalnik1906 pisze: 17.10.2021, 13:46

Skąd mam posiadać ewentualne zdjęcia, filmiki, czy papiery na taką sytuację? Musiałbym być naocznym świadkiem, albo psem. Jak napisałem o chłopaczku z MF, który dostał, to też muszę wrzucać dowody na takie zajście?
Wybacz, ale nie dysponuje takimi. Myślę jednak, że wielu ludzi potwierdzi nawet tu, że pseudonim zaczynający się na L (w zasadzie nazwisko) z os. W miał przygodę (niestety nieprzyjemną). Co do Hutnika napisałem wyraźnie, że nie pamiętam na kogo dokładnie i ile lat temu, poprosiłem o poprawienie mnie na forum. Jeżeli ktoś z Hutnika (a są tu takie osoby) napisze, że coś popierdoliłem, to z chęcią posypę głowę popiołem.
Moim zdaniem to jest nieeleganckie zachowanie formuujac zarzuty wobec jakiejs ekipy posiadajac taka wiedze :D
rozpuszczalnik1906

molykotek pisze: 17.10.2021, 14:09

Moim zdaniem to jest nieeleganckie zachowanie formuujac zarzuty wobec jakiejs ekipy posiadajac taka wiedze :D

Przyczepiłeś się tylko do mnie, a poprzednicy zarzucają ludziom gorsze rzeczy, dodatkowo nie wstawiając też dowodów. Dziwne, że akurat moja wypowiedź skłoniła Cię do umoralniania, dodatkowo tylko mnie.

Dla spokoju zamienię formę wypowiedzi:
Czy kojarzy ktoś akcję Hutnika w której wyskakują ze sprzętem? Do ekipy niebędącej ekipą krakowską.

MalyKotek napisałem już chyba wszystko w temacie. Jak chcesz porozmawiać o tym więcej to napisz prywatną wiadomość, bo teraz spamujemy i nic nie wnosimy do tematu.
ts06

Post autor: ts06 »

@rozpuszczalnik1906

Wiszą gdzieś papiery na czołówkę '60'. Przyznają się do wszystkiego i przepraszają za swe czyny;). Ja ja je czytałem to nie jest to wiedza tajemna.
molykotek

rozpuszczalnik1906 pisze: 17.10.2021, 14:22
molykotek pisze: 17.10.2021, 14:09

Przyczepiłeś się tylko do mnie, a poprzednicy zarzucają ludziom gorsze rzeczy, dodatkowo nie wstawiając też dowodów. Dziwne, że akurat moja wypowiedź skłoniła Cię do umoralniania, dodatkowo tylko mnie.

Dla spokoju zamienię formę wypowiedzi:
Czy kojarzy ktoś akcję Hutnika w której wyskakują ze sprzętem? Do ekipy niebędącej ekipą krakowską.

MalyKotek napisałem już chyba wszystko w temacie. Jak chcesz porozmawiać o tym więcej to napisz prywatną wiadomość, bo teraz spamujemy i nic nie wnosimy do tematu.
teraz jest ok. Brak insynuacji i pomówień. BRAWo, tak trzymaj całe życie!
StefanBatory

Post autor: StefanBatory »

23 cm w zwisie pisze: 17.10.2021, 14:25
El General pisze: 17.10.2021, 12:18 Ale czasy nastały. Idolami kibiców są murzyni i ciapaki nawijający o jebaniu, koksie i hajsie. Pokolenie gówna
Niestety masz rację :(
Szczególnie jak się jedzie po matce i odmawia spotkania kurvvo..
ğihād

Post autor: ğihād »

Nadwisłą pisze: 13.10.2021, 18:51 Chłopie wyjaśniasz to sam siebie tocząc dyskusje z samym sobą pod kilkoma nikami.
Otworzyli na nowo rejestracje i zwariowaleś.
Wyjaśnienia na kibice.net, czy rymowanki na przescieradlach nie zmienią tego że jesteście w Krakowie skończeni.
Nie ma was. Wypierdolono was w kosmos.zrozum:)

W swoich szeregach nie potraficie oddzielić konfidenta od dobrego chłopaka a chcesz robić porządki na forum. Nawet jeśli ktoś by pisał sam ze sobą to i tak lepsze niż witanie się z konfidentem zwłaszcza że jest to sama prawda. Co może nie? A to gdzie i kto kogo będzie wyjaśniał to już nie Twoja sprawa szeryfie. Skoro sami siebie nie potraficie wyjaśnić. Swoich frajerów oraz frajerów-gitów to zostaniecie wyjaśnieni w sieci, na mieście oraz w kryminałach. Kwestia czasu aż papiery na waszych przyczajonych konfidentów zaczną latać w sieci bo po mieście już latają między paroma osobami ;) Pamiętaj śmiecia trzeba gonić i z nim jechać tak aby każdy go zapamiętał. Dla was są ważniejsze pieniądze nie zasady i wzajemne lizanie się po dupach. JG się skończyło została banda ch*uja i pare osób które nie ma jaj się postawić wśród was, bo jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi.
halodrol

Post autor: halodrol »

Na Kozłówku powstał nowy graf anty-metal, więc chyba nie jest tak źle ;-)
Swoją drogą, ciekawe, że grafy padają w całym mieście a malunki Kozłówka w ich centralnym miejscu znikają tylko, by zrobić miejsce nowym.
Kiedyś w dawnych czasach szczycili się "niezdobytą twierdzą" i chyba coś w tym jest do dziś.
mateusznow

Post autor: mateusznow »

Wszyscy i całą dobę pewnie nie, ale tutaj trzeba ryzykować. Była przecież sytuacja, gdzie 60 jeździły po osiedlach i nic, a w międzyczasie młodzi się zebrali i zostali zajechani od razu przez policję.
Ogólnie w całym Krakowie panuje piękny burdel.
Mareczek86

Post autor: Mareczek86 »

Problemem Krakowa jest to, że mogą pomarzyć o takiej formie jakie mają ekipy ze Śląska i Łodzi, tak samo z FC, gdzie jedni zajmują odrazu miejsce drugich. Zero rywalizacji w FC, większość to sielanka i zbiórki tylko na mecz. Lata walki między sobą o wpływy i gonienie każdego z innym zdaniem przynoszą efekty.
factoryproject

Post autor: factoryproject »

Jessica B. pisze: 16.10.2021, 16:46 Przecież Kaczy to zwykły kmiot. Tylko konfitury (obesrańcy) go słuchają.
Sugerujesz ze flaga TB95 jest w teledysku u kmiota ?
Konfitury hehe... najwięcej szczekają Ci co nawet mandatu w życiu nie dostali.
WFH95

Post autor: WFH95 »

Jessica B. pisze: 17.10.2021, 19:44
factoryproject pisze: 17.10.2021, 18:51
Jessica B. pisze: 16.10.2021, 16:46 Przecież Kaczy to zwykły kmiot. Tylko konfitury (obesrańcy) go słuchają.
No i co z tego, że flaga jest w teledysku ???
Przecież w klipach Alberto czy jakiegoś innego pajacyka Malika też się pojawiają kolesie z tatuażami TB95 na łapach..
Cała rzecz w tym, że chłopaki z TB95 (np. Dozo) są sprzedajnymi materialistami i za odpowiednią kwotę zrobią dosłownie wszystko :)
Dostaną pieniądze to pokażą swą flagę w teledysku Peji, dobrze im zapłacisz to pójdą ze swoją flagą w pochodzie Trzaskowskiego :)
Ot, taka warszawska mentalność.
A Kaczy to dziad jeden i nagrywa totalny szajs.
Akurat Kaczy to stary teddy boy, wiec flaga na teledysku nikogo nie powinna dziwić
StefanBatory

23 cm w zwisie pisze: 17.10.2021, 16:25 Ty do mnie sapiesz niemiecki wypierdku ?
Wklej tu tą wiadomość ode mnie w której odmawiam ci spotkania.
Czekam.
A jak cweluchu chorzowski nie wkleisz, to zamknij pizde i vvypierdalaj do kopalni kopać ziemię, ty pedałku gebelsowski.
To pochwal się co odpisałeś, peda.le. Jak masz jaja, to wkleisz to pizdo. A jak nie to sam zawijaj d*** stąd, bo szkoda na Ciebie czasu i klawiatury złamalny ciu.lu.
StefanBatory

Obrazek

Chwal się co odpisałeś, mięśniaku. Masz szansę na zwrócenie honoru.
Clon88

Post autor: Clon88 »

WFH95 pisze: 17.10.2021, 20:06
Przecież w klipach Alberto czy jakiegoś innego pajacyka Malika też się pojawiają kolesie z tatuażami TB95 na łapach..
Cała rzecz w tym, że chłopaki z TB95 (np. Dozo) są sprzedajnymi materialistami i za odpowiednią kwotę zrobią dosłownie wszystko :)
Dostaną pieniądze to pokażą swą flagę w teledysku Peji, dobrze im zapłacisz to pójdą ze swoją flagą w pochodzie Trzaskowskiego :)
Akurat Kaczy to stary teddy boy, wiec flaga na teledysku nikogo nie powinna dziwić
Jw Kaczy to sztywny gosc a nie tak jak ty kurwisko jessico b czy c*** wie jak ty masz parowko
Königshütte

Post autor: Königshütte »

Po c*** tym milicjantkom odpisujecie. Prują się z komendy i myślą, że są zabawne.
Bandycki Batory
StefanBatory

23 cm w kurzej waginie pisze: 17.10.2021, 23:33
StefanBatory pisze: 17.10.2021, 21:06 Obrazek

Chwal się co odpisałeś, mięśniaku. Masz szansę na zwrócenie honoru.
Jestem jebana ameba umysłowa, gdzie ty tu widzisz odpowiedź z mojej strony ???
No właśnie nie widzę odpowiedzi, aspirancie. Bo to moje zapytanie. Widać, że debili zatrudniacie. To co pokażesz co odpisałaś ? Ja czekam dalej na odpowiedź od "rozpoczęcia roku szkolnego", bezklubowa piz.do.
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

Nie no, beka z tych TB ha ha ha...prześledcie ich profile na insta, a łatwo to zrobić, bo tam każdy z każdym liże się po jajcach. Wbijacie na profil kaczego i już po samych majkach obczaicie ich. Tam chyba każdy ma z nich insta i jakie kurła relacje wrzucają ha ha ha. W UNIQ trenują jutuverzy jak i tedki więc to towarzystwo się przenika i cyka sobie razem fotki. Dubiel z jednym z nich był nawet na wakacjach w Meksyku🤣 są tak łatwo to namierzenia ha ha ha.

Albo wbijacie na profil jongmena i też wychaczycie przynajmniej z 10 :-)
zakopane1

Post autor: zakopane1 »

Offtopic się zrobił, ale przecież ci wszyscy raperzy to są po jednych pieniądzach i za hajs i wyświetlenia zrobią wszystko, a ci którzy mówią, że nie, to tylko dlatego, że i tak by nie mieli szans zaistnieć, kto tam na scenie jest charakterny? Chyba tylko Gog z ekipy LSO Syberia Ostróda chociaż nie wiem czy on na mecze latał, ale w sumie nagrywał z cygami więc też średnio. A cała reszta tych uliczników buja się z tymi przybyszami z Afryki i nie widzą w tym nic złego, są jeszcze jakieś patusy typu Intruz ale tych chyba nikt nie traktuje poważnie, przecież to są chłopcy na posyłki, którzy się wysłowić nie potrafią. A Kaczy mimo, że charakterny to jednak rapuje słabo. Byście się zdziwili ilu jest raperów, którzy nie strugają uliczników a chodzą na mecze, na mieście jak są awantury to skaczą z łapami i nie uciekają.
Cees

Post autor: Cees »

Rudy5555 pisze: 18.10.2021, 09:57 Nie no, beka z tych TB ha ha ha...prześledcie ich profile na insta, a łatwo to zrobić, bo tam każdy z każdym liże się po jajcach. Wbijacie na profil kaczego i już po samych majkach obczaicie ich. Tam chyba każdy ma z nich insta i jakie kurła relacje wrzucają ha ha ha. W UNIQ trenują jutuverzy jak i tedki więc to towarzystwo się przenika i cyka sobie razem fotki. Dubiel z jednym z nich był nawet na wakacjach w Meksyku🤣 są tak łatwo to namierzenia ha ha ha.

Ten cały Jongman nie dosc że ciapaty to swego czasu napinał się na Insta wsród Żyrardowskich Widzewiaków. Za jakis czas pewnie bedzie pozował z Poznaniakami a i tak nie bedzie problemu.
kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta »

kojotsonqwe pisze: 18.10.2021, 01:16
Akurat w wielu punktach przyznam ci rację. Wystarczy przejrzeć konta instagramowe, jakimi celebrytkami są ludzie z TB'95 po kilka tyś. obserwujących itd. trenowanie z youtuberami/raperami np; Kubanczyk, Dubiel itd. w Uniqu. Granie w filmach czy serialach - jeden to miał epizod w Gliniarzach... A najlepsze, że ich partnerki to mocno pro Strajk Kobiet i typowa warszawska tolerancja, tylko wystarczy trafić na fb ich konta. Ciekawe czy TB'95 jebało swoich młodych za atak na SK haha.

Co do Kaczego - fajne foty sobie strzela z tymi Mata/Young Leosia.
Interesy rządzą się swoimi prawami, z tego co się orientuję z pierwszych i drugich rąk - nie jestem legionosta- to Tedzie trzymają fason jeśli chodzi o jebanie tęczowych, antify, strajku kobiet itd.
Co do ich partnerek to wszystkie baby to lewaczki, jeśli któraś nie głosuje na Lewicę to i tak nie ma tragedii. Nie ma co się nimi przejmować
Banda antykomuna!
zakopane1

Post autor: zakopane1 »

Tak tak, nie przejmujmy się babami bo to tylko baby, nie przejmujmy się kolegami co się trzymają z przybyszami z afryki, bo to tylko koledzy, nie przejmujmy się chłopaczkami w tęczowych torebkach, bo to nie nasz poziom. A potem przez takie olewanie kończy się to tak, że w miastach widać więcej tęczowych torebek niż barw klubowych, które ubierają już tylko nieliczni.
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

Wisła miała parcie na szkło, ale i Legia też ma😂😂 pamiętam jak d*** kaczego robiła na insta live z wesela jednego z tedków. Ci bramę robili w garniajach z flagą ich główną i racami:-):-) wesele było pod Warszawą , więc Widzew gdyby dostał info a w zasadzie relacje live jak flagę z bagażnika wyjmują to by się szybko pofatygowali😂😂 przez kogo wpadali gangsterzy z Pruszkowa? Przez d***🤣
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Cees pisze: 18.10.2021, 11:12
Rudy5555 pisze: 18.10.2021, 09:57 Nie no, beka z tych TB ha ha ha...prześledcie ich profile na insta, a łatwo to zrobić, bo tam każdy z każdym liże się po jajcach. Wbijacie na profil kaczego i już po samych majkach obczaicie ich. Tam chyba każdy ma z nich insta i jakie kurła relacje wrzucają ha ha ha. W UNIQ trenują jutuverzy jak i tedki więc to towarzystwo się przenika i cyka sobie razem fotki. Dubiel z jednym z nich był nawet na wakacjach w Meksyku🤣 są tak łatwo to namierzenia ha ha ha.

Ten cały Jongman nie dosc że ciapaty to swego czasu napinał się na Insta wsród Żyrardowskich Widzewiaków. Za jakis czas pewnie bedzie pozował z Poznaniakami a i tak nie bedzie problemu.
Warszawscy Czeczeni, Azerowie czy skąd oni tam nie przybyli do stolicy, nie są już problemem bo byli przecież na tym The War.
Zresztą mają chyba sympatie prolegijne ale po aferze z zapaśnikami z LFC coś szybko zaczęli usuwać zdjęcia. Bo chyba wszystkich Dozo postraszył Czeczenobusem.
A i śmiejecie się z Legii i ich instagramów a ja pamiętam jak czytając jakąś aferę o tej wczasowiczce z Wrocławia co przesadziła w Egipcie z narkotykami wszedłem z jakiegoś artykułu o zdarzeniu w profil na instagramie jakiegoś syna głównego imama z Wrocławia i miał zdjęcia z wycieczki do Dubaju gdzie pozowali z nim kolesie w koszulkach "AS" i "Młody Śląsk". Więc czy z tiktokerem w Meksyku czy z imamem w Dubaju żadna różnica, liczy się tylko i jedynie hajs. I nic więcej. Kto ma hajs się do niego przylepiamy kto nie ma niech spierdala. Takie czasy nastały.
ratujmy trzmiele

Post autor: ratujmy trzmiele »

. Alberto i Malik przynajmniej jebią system w swoich kawalkach a kizo pajac nie
że niby co jebią,te wylukrowane bencwały? system???
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Akurat w wielu punktach przyznam ci rację. Wystarczy przejrzeć konta instagramowe, jakimi celebrytkami są ludzie z TB'95 po kilka tyś. obserwujących itd. trenowanie z youtuberami/raperami np; Kubanczyk, Dubiel itd. w Uniqu. Granie w filmach czy serialach - jeden to miał epizod w Gliniarzach... A najlepsze, że ich partnerki to mocno pro Strajk Kobiet i typowa warszawska tolerancja, tylko wystarczy trafić na fb ich konta. Ciekawe czy TB'95 jebało swoich młodych za atak na SK haha.

Ale zgodzimy sie chyba, że lepiej być znanym ze zdjęć z instagrama niż z zeznań przed prokuratorem? Dobry temat do takich przemyśleń.
088

Post autor: 088 »

Zapomniałeś dodać, że później się obudziłeś.

Wstawaj, zesrałeś się.

Przychodzi El Pablo em do lekarza.
-Panie doktorze, codziennie o 5 rano sram!
-To dobrze.
-Ale budzę się o 6.
kapitan_swir_planeta

kojotsonqwe pisze: 19.10.2021, 01:50
kapitan_swir_planeta pisze: 18.10.2021, 12:48

Interesy rządzą się swoimi prawami, z tego co się orientuję z pierwszych i drugich rąk - nie jestem legionosta- to Tedzie trzymają fason jeśli chodzi o jebanie tęczowych, antify, strajku kobiet itd.
Co do ich partnerek to wszystkie baby to lewaczki, jeśli któraś nie głosuje na Lewicę to i tak nie ma tragedii. Nie ma co się nimi przejmować
Tak trzymają fason, że młodzi za nich biegają z resztą antifa we Warszawie ma się dobrze i spokojnie trenują sobie w Gorilli. I tutaj już chyba wiadomo, dlaczego młodzi na SK latali, żeby oni swoich bab nie podraznili...haha.
Sensi_ pisze: 19.10.2021, 00:31
Ale zgodzimy sie chyba, że lepiej być znanym ze zdjęć z instagrama niż z zeznań przed prokuratorem? Dobry temat do takich przemyśleń.
Dwie inne strony medalu, bo ani to ani to, nie jest dobre szczególnie w takim środowisku w jakim się jest. Co do tego drugiego zdania wiem do czego mierzysz, ale oni przynajmniej zbudowali coś swojego, wy zbytnio nie możecie, bo was szybko zajebią Czeczenii, wiem wiem robiliście jako robole u Szkatuły, ale to i tak niewiele zmienia.
Coś tam kojarzę warszawskie podwórko i w obronie Legii powiem tyle że antifa to kanalarze, legioniści jak mają okazję to ją dojeżdżają a to i tak sporo jak na swoje możliwości. Ciężej ich złapać niż Polonię w Warszawie albo Bydgoszczy, albo Broń Radom.
Squaty są tak położone za ich skuteczne zaatakowanie nawet o 2 w nocy w środku tygodnia jest niewykonalne, po prostu to pewny na 100 proc kryminał i co najmniej 2 lata wakacji.
W przypadku podpalenia to już wgl startuje się na dożywocie. Obok są komisariaty czynne całodobowo, do tego kamera na kamerze.
Banda antykomuna!
gregorian30

Post autor: gregorian30 »

Ile brodaty Piotr z wisly ma wzrostu ?
kapitan_swir_planeta

23 cm w zwisie pisze: 20.10.2021, 19:46
kapitan_swir_planeta pisze: 20.10.2021, 19:18
Coś tam kojarzę warszawskie podwórko i w obronie Legii powiem tyle że antifa to kanalarze, legioniści jak mają okazję to ją dojeżdżają a to i tak sporo jak na swoje możliwości. Ciężej ich złapać niż Polonię w Warszawie albo Bydgoszczy, albo Broń Radom.
Squaty są tak położone za ich skuteczne zaatakowanie nawet o 2 w nocy w środku tygodnia jest niewykonalne, po prostu to pewny na 100 proc kryminał i co najmniej 2 lata wakacji.
W przypadku podpalenia to już wgl startuje się na dożywocie. Obok są komisariaty czynne całodobowo, do tego kamera na kamerze.
Takie głupoty wypisujesz, że nie tylko ręce opadają. No to chyba bardzo słabo kojarzysz to warszawskie podwórko.
Łatwo, a nawet bardzo łatwo ich spotkać. Trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie i wiedzieć gdzie szukać.
Oni sami też się często pokazują. Najbliższą okazję będziesz miał już niedługo, kiedy wylezą w dużej liczbie na ulicę - Marsz Niepodległości.
Nie wyłażą bez wsparcia z Mińska albo ekip z innych części kraju.
Na samą blokadę marszu nacjoli spod UW w kwietniu 2019 ściągali, na małe wydarzenie, ludzi z co najmniej dwóch miast wojewódzkich.
Nie łażą w barwach, jeśli nie liczyć szesnastoletnich dzieweczek.
Banda antykomuna!
pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow »

MosadKSC pisze: 09.10.2021, 14:37 Nikt nie przytulil metala na Cracovie a to, ze się z nim macają po cichu jakies stare kasztany to tylko świadczy o nich i c*** im za to do mordy. Jeśli jego obecność na istagramie w ciuchach anty jest równa przyjęciu go spowrotem to wygrales byku.

Szafraniec nie jest od nas już od około 15 lat miał konflikt z kimś z JG, dostał dziure i został pogoniony.A to ze po latach robil interesy z jedna osoba od nas wiedział każdy, ale na Kaluzy nie miał wstępu. Z nami przez ostatnie lata nie miał nic wspólnego każdy biegający wislak to wie. A skoro ty uważasz,ze szafraniec był od nas to znaczy, ze jesteś chu.j a nie chuligan Wisły. Masz dostęp do naszych zdjęć które robili przez lata twoi panowie na derbach itp. to sobie przegladnij a potem się pierdolil w łeb.
Druga sprawa to przypomnę ci,ze kilka lat temu jak WSH byli w szczycie formy, zajechali szafranca na 3 auta pogadali z nim i sie rozjechali zostawiajac go w spokoju. No to jaki on byl zadeklarowany żyd”????

Mastera nie ma na Cracovii decyzja wszystkich rozumiesz? wszystkich! było zebranie i każdy się wypowiedzial do tego ludzie z puchy i emigracja wszyscy wypowiedzieli się jednoznacznie.
Zostal odpulowany wiec o jakim ty ku*** chłopie konflikcie piszesz? To jak się zachował i co zeznał to przecież żadna tajemnica nie musisz nikogo na Cracovii do tego przekonywać.

Następny hicior Piszesz: „ciagle trwa różnica w poglądach między Oświecenia a ludźmi od Sz.”
Widzisz typie ktoś cię wypuścił na internet żebyś robił furorę osmieszajac Żydów a nie powiedział ci ,ze o małpę afera juz nie dotyczy IX przykazania tylko się rozjebal (12 marca) na sali sądowej po czym wycofał zeznania. Ze mial jechane w sądzie, ze miał dwie próby samobójcze i ze całe Oswiecenia z nim jedzie do spodu ( kazdy z nich podpisuje się obiema rękami „j**** małpę”) wiec kolejny raz pudło psie.

Jeśli chodzi o braci O. nigdy nie byli pogonieni,zawsze mogli i jeździli na mecze,ale okey skoro tak uważasz to zapewno wislak wie lepiej.

Następny N. co siedzi w Tarnowie zarzucasz mu, ze się rozjebal i grypsuje. Masz papier to jedz, rozpisuj się po puchach ja nie mam i nigdy go nie widziałem. Przecież to WSH nam ten papier pokazuje już z 8 lat i jakoś do tej pory go nie ma. Ale okey pomoge ci dawaj tu papier a resztę załatwię sam. Chyba ,ze tylko umiesz jojcyc na internecie lub porostu oczerniasz na lewo chłopaka.
Pisząc,ze konfident grypsuje w Tarnowie dopierdalasz tez swoim,którzy tam fafaja i sie z nim witają, ale obawiam się, ze to za trudne żebyś zrozumiał.

Jeszcze tylko chciałem się odnieść do twoich wypocin na temat waszej sytuacji.
I wiesz jesteście zwykłymi pizdami. Pizdami ,które nie mogą nic zrobić u siebie na osiedlach z konfidentami. Zamiast zająć się nimi ty próbujesz na sile w internecie sprowadzić nas do waszego poziomu. Do tego chcesz innym wmowic, ze u nas jest takie samo kurestwo jak u was.
Skoro chętnych na lanie 60-tek nie brakuje wiecie, ze ich odwożą, wiecie gdzie w ilu itp. to czemu ich nie atakujecie? A no tak zapomniałem napisałeś przecież, ich chronią służby i są na układzie ja p******* hit.
Tylko ,ze jak te same służby pomagały wam w nie równej walce na mieście przez wiele lat a wasi panowie również wtedy byli na układzie to szczales pod siebie ze szczęścia. Jestescie pizdami, które
czekaja na to aż milicja zamknie stare WSH i liczycie, ze w więzieniu się nimi zajmą bo wy nie macie po prostu na to jaj.
Do tego troszkę się pogubiłeś w tym co piszesz,najpierw zarzucasz, ze tolerują w puszce chłopa który grypsuje a jest konfidentem a później tak naprawdę sie cieszysz,ze ci sami ludzie się zajmą 60-tkami od was. Gdzie tu logika. Przecież wiezienie to nie stadion nie ma kibicowania są ważniejsze subkultury i jeśli ktoś grypsuje to za przyzwoleniem Wszystkich Ludzi!!! A nie kibiców Cracovii!!!

Wjechales tu na kota z wirtualna maczeta, ale chyba cos tępa;)

To ze nie piszemy oświadczeń kto konfident i nie dajemy wskazówek na internecie osiedlom oraz fc jak z takimi osobami postępować ( tak jak to ma miejsce u was kur.wa smiech ) To nie znaczy, ze są one tolerowane, my załatwiamy sprawy w swoim gronie i nie potrzebujemy do tego osób trzecich internetu, zgód czy tym bardziej układów.
Czy rozumiesz juz psie!?

Ps. Któremu to wiślakowi zabrakło jaj żeby napisać posta nie do końca wiedząc czy zawiera on prawdę i dlatego specialnie założył nowe konto?
Dawaj dalej czekamy na kolejne asy z rękawa. Tylko sie znów jawnie nie rozpierdalaj podając osoby które latały z towarem i sie nie rozliczyliy na osiedlach - Super Wisła Auuuu…
Haha! Hahahahahahahahaha! Koszerny sztywniaku kanarzycę rozjebana czciliście jak Boga prawie 2 dekady, tłumaczyliście że inne czasy kibicowskie były buhahahah, baa - gdy wyszły papiery odnośnie akcji pod multikinem cicho siedzieliście na pizdach, z Arką latał na euro u żabojadów - transy przeciw niemu po 2 latach zrobiliście. Syn komendanta krakowskiej męty przez x lat prowadził doping w synagodze. Oficjalnych rozjebusów waszych z Trzebini też trzymaliście latami. Strażak miejski trzymał na chacie i woził flagę żydowskiej części Skawiny. Hipsterska garbata ultraska opra(F)cy zrobiła akcję przed meczem na grafy Piasta- wyczajeni palili wroty do milicji pod stadionem gliwickim. Do tego zgoda wieloletnia z rozjebusami z Polonii i Tarnovii - tej drugiej dalej. Was nie trzeba ośmieszać robicie to sami bezustannie. Aaaa jeszcze stary rozjebus i farmazoniarz do potęgi fortuna twórca portalu wikipejsy? Co ABG chciała mu zrobić powitanie pod chatą to dzwonił na psy? Dziennikarz z gówna wyborczego co pisał donosy do proroka po derbach PE za antyżydowskie przyśpiewki? Do tego kumaczu przewinąłeś farmazona za tylko metalówa się rozpruł za multikino, napisałem Ci ksywy innych których sami pogoniliście po tej akcji to kilka miesięcy siedziałeś cicho, wielki żydowski hoolsie
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:
ft.

Post autor: ft. »

kapitan_swir_planeta pisze: 20.10.2021, 21:34 Nie wyłażą bez wsparcia z Mińska albo ekip z innych części kraju.
Na samą blokadę marszu nacjoli spod UW w kwietniu 2019 ściągali, na małe wydarzenie, ludzi z co najmniej dwóch miast wojewódzkich.
Z jakiego Mińska?
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
blnytutam

Post autor: blnytutam »

ft. pisze: 21.10.2021, 08:37
kapitan_swir_planeta pisze: 20.10.2021, 21:34 Nie wyłażą bez wsparcia z Mińska albo ekip z innych części kraju.
Z jakiego Mińska?
Białoruskiego, miel tam taki zespół MTZ RIPO, grał nawet w ich ekstraklasie, ostro walczyli z miejscowymi patriotami na mieście.
Obrazek
Eric Cartman

Post autor: Eric Cartman »

Pizgacz, jaką to flagę mieliście? Po drugiej stronie muru rozjebał się nasz guru. Na 400 stron trzeba było sobie dopisać. Ekipa w której CAŁA czołówka poszła na współpracę, jeszcze pierdoli na necie i szuka w cudzej ekipie.

PS.
Wam gad z unii nie przeszkadzał?
Obrazek
Pitfas

Post autor: Pitfas »

23 cm w zwisie pisze: 20.10.2021, 19:46
kapitan_swir_planeta pisze: 20.10.2021, 19:18
Takie głupoty wypisujesz, że nie tylko ręce opadają. No to chyba bardzo słabo kojarzysz to warszawskie podwórko.
Łatwo, a nawet bardzo łatwo ich spotkać. Trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie i wiedzieć gdzie szukać.
Oni sami też się często pokazują. Najbliższą okazję będziesz miał już niedługo, kiedy wylezą w dużej liczbie na ulicę - Marsz Niepodległości.
Muszę się tu zgodzić z 23cm, do tego dodam, że w dzisiejszych czasach BARDZO dużo informacji znajdziesz na fb czy innym instagramie, dla chcącego nic trudnego.
MosadKSC

Post autor: MosadKSC »

[/quote] Pizgaczrurkowcow

Haha! Hahahahahahahahaha! Koszerny sztywniaku kanarzycę rozjebana czciliście jak Boga prawie 2 dekady, tłumaczyliście że inne czasy kibicowskie były buhahahah, baa - gdy wyszły papiery odnośnie akcji pod multikinem cicho siedzieliście na pizdach, z Arką latał na euro u żabojadów - transy przeciw niemu po 2 latach zrobiliście. Syn komendanta krakowskiej męty przez x lat prowadził doping w synagodze. Oficjalnych rozjebusów waszych z Trzebini też trzymaliście latami. Strażak miejski trzymał na chacie i woził flagę żydowskiej części Skawiny. Hipsterska garbata ultraska opra(F)cy zrobiła akcję przed meczem na grafy Piasta- wyczajeni palili wroty do milicji pod stadionem gliwickim. Do tego zgoda wieloletnia z rozjebusami z Polonii i Tarnovii - tej drugiej dalej. Was nie trzeba ośmieszać robicie to sami bezustannie. Aaaa jeszcze stary rozjebus i farmazoniarz do potęgi fortuna twórca portalu wikipejsy? Co ABG chciała mu zrobić powitanie pod chatą to dzwonił na psy? Dziennikarz z gówna wyborczego co pisał donosy do proroka po derbach PE za antyżydowskie przyśpiewki? Do tego kumaczu przewinąłeś farmazona za tylko metalówa się rozpruł za multikino, napisałem Ci ksywy innych których sami pogoniliście po tej akcji to kilka miesięcy siedziałeś cicho, wielki żydowski hoolsie
[/quote]

Taaa nie pisałem pare miesięcy po twoim poście...
Do tego dojeżdżają mnie „kasztany” co trzymają z Metalem. Ktoś z kibice net doniósł na bramki w Krk. ze im posłałem c**** do mordu za kontak z konfidentem i mnie pogonili z Cracovii..
Pobudka to nie Wisła psie.
Ty naprawdę myślałeś przez 2 lata do dziś,ze jak nie pisze to dlatego ze mnie ktoś zagiol na internecie?
Ale musiałeś chodzić dumny,ze poskładałeś Żyda klawiatura tzn. tak ciosie wydawało.
Ale jeski ma ci to pomoc w życiu codziennym okey zostańmy przy tym.
Jesteś wielki psie!

Ps: Jakbym nie odpisywał to zeby zaraz znow jakiś forumowy rycerz nie gadał, ze spierdololem. Będę pochłoniety konfliktem między Oświecenia a Kzm.;)
Super Wisła Aauuuu!
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002
Pamiętaj,abyś dzień święty święcił 🍾🍻🎆
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

ej , kumato sie zrobiło to takie postawie pytanie:

czy opisanie wydarzeń wobec których nastąpiło przedawnienie , to jest rozjebanie czy można ?
ODPOWIEDZ