Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowska Warszawa
Pytanie do kibiców Legii ( bez napinki ):
W jaki sposób oprócz wywieszania flagi z przekreśloną strzałką w lewo walczycie z lewactwem w Warszawie ??
Bo tak sobie myślę... taki Kramek chodzi sobie bezpiecznie po Warszawie, taka Lempartowa tak samo, byli ZOMO-wcy robili strajki gdy im zabierali emerytury, nie nękani przez nikogo, taki Zandberg pije sobie kawkę w restauracji na spokojnie...
W jaki sposób wygląda ta wasza walka z lewactwem.. hmm ??
W jaki sposób oprócz wywieszania flagi z przekreśloną strzałką w lewo walczycie z lewactwem w Warszawie ??
Bo tak sobie myślę... taki Kramek chodzi sobie bezpiecznie po Warszawie, taka Lempartowa tak samo, byli ZOMO-wcy robili strajki gdy im zabierali emerytury, nie nękani przez nikogo, taki Zandberg pije sobie kawkę w restauracji na spokojnie...
ślepowidzenie
Basieńko to spakuj torebkę i zapraszam do W-wy - zrób wreszcie porządek bo kto jak nie Ty.Barbara Basia pisze: 27.08.2021, 16:33 I teraz po pytaniu kolegi powyżej zrobi się cisza w temacie. nie padnie żadna odpowiedź. A to dlatego że Warszafka jest caluteńka lewacka i nikt z tym nie walczy, bo już na to za późno. Nawet na obchody Powstania '44 przynoszą im wieńce w tęczowych kolorach, a ci bez żadnej reakcji :)
I. ukrainiec nie był , nie jest i nie będzie moim bratem ! WOŁYŃ NIE ZAPOMNIMY !!!
II. Klęczysz czy się nie boisz ?
- Ja
III. "Na pohybel czarnym ... i czerwonym"
- Olo Żwirski / Gross "Siwy"
- Ja
-
ślepowidzenie
Barbaro Basiu - rozumiem twoją frustrację , ale pragnę zauważyć , iż nie każdy Legionista jest dozolem tak samo jak nie każdy kibol jest aktywnie działającym narodowcem itd. więc nie oczekuj , że nagle otrzymasz wysyp odpowiedzi na pytania zadane o sprawy związane z "walką" z jakimś lewactwem itd. wielu ma na to wypiedolone bo są kibolami bez podziałów na lewo , prawo . kato czy patoBarbara Basia pisze: 27.08.2021, 17:07No racja, przecież porządku w Wawie nie zrobi największa prujdupa i strzelec z ucha DOZOL :)ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 16:36Basieńko to spakuj torebkę i zapraszam do W-wy - zrób wreszcie porządek bo kto jak nie Ty.Barbara Basia pisze: 27.08.2021, 16:33 I teraz po pytaniu kolegi powyżej zrobi się cisza w temacie. nie padnie żadna odpowiedź. A to dlatego że Warszafka jest caluteńka lewacka i nikt z tym nie walczy, bo już na to za późno. Nawet na obchody Powstania '44 przynoszą im wieńce w tęczowych kolorach, a ci bez żadnej reakcji :)
I. ukrainiec nie był , nie jest i nie będzie moim bratem ! WOŁYŃ NIE ZAPOMNIMY !!!
- Ja
- Ja
-
bez-napinki
Weź nie obrażaj. ;)ferment pisze: 27.08.2021, 16:26 Pytanie do kibiców Legii ( bez napinki ):
No to niezle, jestem ciekawy czy reszta legionistow rowniez ma takie samo zdanie co ty :)ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 17:32Barbaro Basiu - rozumiem twoją frustrację , ale pragnę zauważyć , iż nie każdy Legionista jest dozolem tak samo jak nie każdy kibol jest aktywnie działającym narodowcem itd. więc nie oczekuj , że nagle otrzymasz wysyp odpowiedzi na pytania zadane o sprawy związane z "walką" z jakimś lewactwem itd. wielu ma na to wypiedolone bo są kibolami bez podziałów na lewo , prawo . kato czy patoBarbara Basia pisze: 27.08.2021, 17:07No racja, przecież porządku w Wawie nie zrobi największa prujdupa i strzelec z ucha DOZOL :)ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 16:36
Basieńko to spakuj torebkę i zapraszam do W-wy - zrób wreszcie porządek bo kto jak nie Ty.
Macie Widzewiaki te 100 km od slolicy to czemu jeden z drugim nie wskoczycie na rower (albo chulajnoge) z tasakiem w plecaku i samemu nie wyjasnicie Krakowskie Przedmiescie?bez-napinki pisze: 27.08.2021, 21:22Weź nie obrażaj. ;)ferment pisze: 27.08.2021, 16:26 Pytanie do kibiców Legii ( bez napinki ):
Zdajesz sobie sprawę że dzięki takim postom jesteś na takim samym poziomie jak on?Jessica B. pisze: 28.08.2021, 11:01Ożeż w mordę.. A potem Legioniści się dziwią, że społeczeństwo postrzega ich jako ludzi którzy podstawówkę skończyli w wielkich bólach (pozdro DoZo!!!).whitey pisze: 28.08.2021, 05:17 Macie Widzewiaki te 100 km od slolicy to czemu jeden z drugim nie wskoczycie na rower (albo chulajnoge) z tasakiem w plecaku i samemu nie wyjasnicie Krakowskie Przedmiescie?
Sracie się do tej Legii aby tylko się przyjebać. Jakoś nie słyszałem żeby tabuny lewaków wypierdalały z innych miast bo na każdym kroku wyłapują w*******.
-
ślepowidzenie
Nie wiem jak z "resztą" ale Ci którzy mają wypierdolone na to to , to na 100 %Oden2 pisze: 27.08.2021, 23:42No to niezle, jestem ciekawy czy reszta legionistow rowniez ma takie samo zdanie co ty :)ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 17:32Barbaro Basiu - rozumiem twoją frustrację , ale pragnę zauważyć , iż nie każdy Legionista jest dozolem tak samo jak nie każdy kibol jest aktywnie działającym narodowcem itd. więc nie oczekuj , że nagle otrzymasz wysyp odpowiedzi na pytania zadane o sprawy związane z "walką" z jakimś lewactwem itd. wielu ma na to wypiedolone bo są kibolami bez podziałów na lewo , prawo . kato czy patoBarbara Basia pisze: 27.08.2021, 17:07
No racja, przecież porządku w Wawie nie zrobi największa prujdupa i strzelec z ucha DOZOL :)
- Ja
- Ja
Gość się tak odkleił i myśli że w każdym Polskim mieście kibice powinni mieć szwadrony śmierci do kasowania lewaków. :D Gdzie się podziały czasy że nas nie mieszano w polityczne przepychanki.BIV pisze: 29.08.2021, 11:46Jakieś sugestie? Mają zabić? Pobić porządnie raz na miesiąc? A co z politykami Po, Lewicy itp?ferment pisze: 27.08.2021, 16:26 Pytanie do kibiców Legii ( bez napinki ):
Na dodatek Trzaskowskiego legioniści tolerują, nie przepędzili go z Warszawy...
Co mają zrobić, żeby wspomniani przez Ciebie nie czuli się bezpiecznie? Może też na ich rodziny rozszeżyć ...
j**** urkaine
-
Kostakurta
1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
No to przecież ty powinieneś najlepiej wiedzieć czy zostałeś trafiony czy wróciłeś bezpiecznie do domu.Kostakurta pisze: 30.08.2021, 15:31 1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
Mam nadzieję, że bezpiecznie wrócili do domów. Pewnie nie zrozumiesz, ale 1 sierpnia to dla Warszawiaków nie jest dzień ganiania się po mieście.Kostakurta pisze: 30.08.2021, 15:31 1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
No tak jedyny dzień w roku gdzie was Legia nie gania :D :DKaeSPe pisze: 31.08.2021, 15:52Mam nadzieję, że bezpiecznie wrócili do domów. Pewnie nie zrozumiesz, ale 1 sierpnia to dla Warszawiaków nie jest dzień ganiania się po mieście.Kostakurta pisze: 30.08.2021, 15:31 1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
j**** urkaine
-
Kostakurta
Czyli mam rozumieć że tęczowe cioty składają swoje pedalskie wieńce i włos im z głowy nie spada a Poloniści nie przychodzą bo ich gonicie lub macie zamiar gonić w rocznicę wybuchu Powstania...
jebaać cię dozolec ty jebaany pseudo patrioto.
jebaać cię dozolec ty jebaany pseudo patrioto.
Foxx ma jakieś problemy ze zdrowiem?-odnoszę się do transu Legii.
Good Night Left Side
Żeby cię k***o ktoś w najbliższym czasie poturbował porządnie jak już odejdziesz sprzed komputera...Barbara Basia pisze: 13.09.2021, 12:25 Czytał przez dłuższy czas te wszystkie kretynizmy, które wypisuje tu jego kolega po szalu i w końcu nie wytrzymał i biedaczek zapaści dostał :(
-
ratujmy trzmiele
"Foxx" ma jakieś problemy ze zdrowiem? Onoszę się do transparentu Legii.
[/quote]
Nigdy nie był okazem zdrowia.
[/quote]
Myślisz ,że takie informacje powinny tu wypływać? Niewiele to forum różni się od Pudelka,ale chyba wypada czasem ugryźć się w ozor.
Zdrówka Foxx
[/quote]
[/quote]
Myślisz ,że takie informacje powinny tu wypływać? Niewiele to forum różni się od Pudelka,ale chyba wypada czasem ugryźć się w ozor.
Zdrówka Foxx
Konkretny protest, 15 dziewczyn i dwoch policjantow. Gdyby ten gosc co tam podszedl na nich kulturalnie nakrzyczec mial odrobine skurwysynstwa we krwi to by korek ruszyl…2DZ pisze: 15.09.2021, 09:40https://propolski.pl/goraco-na-protesci ... blokowali/Ryskar pisze: 28.08.2021, 17:56 "Sracie się" do tej Legii, aby tylko się 'przyjebać'. Jakoś nie słyszałem, żeby tabuny lewaków 'wypierdalały' z innych miast, bo na każdym kroku wyłapują tam wciry.
;) :) :D
-
plemplem81
Czy Polonia Warszawa obchodów 110-lecia klubu nie wyznaczyła sobie przypadkiem na listopad br.?
Foto z wczoraj w centrum stolicy:

To część obchodów czy jakaś inna akcja?

-
UrzadSkarbowy
coś tam zrobili skoro wszyscy Legioniści okrzyknęli powyższa fotkę jako fotomontaż - oj ale ich boli ta Poloniaplemplem81 pisze: 19.09.2021, 09:33 Czy Polonia Warszawa obchodów 110-lecia klubu nie wyznaczyła sobie przypadkiem na listopad br.?

Rozpoczęcie obchodów, ciąg dalszy nastąpi :)plemplem81 pisze: 19.09.2021, 09:33 Czy Polonia Warszawa obchodów 110-lecia klubu nie wyznaczyła sobie przypadkiem na listopad br.?
-
UrzadSkarbowy
To świadczy tylko o tym, że tego dnia w domu siedzisz Ty. Od kilku lat pojawiamy się na Starym Mieście - bynajmniej nie kobiecym składem - w tym dniu jednak, jak się okazuje koledzy po szalu mają odrobinę więcej oleju niż kolega powyżej - i od paru lat nie dzieje się nic2DZ pisze: 02.09.2021, 23:20Kontynuujecie w 'PriWach', OK?przyTĘGA wARMIanka pisze: 19.08.2021, 17:38I dlatego "wykopałeś" tego 'posta' sprzed miesiąca? Przecież widzę, ze dostałeś orgazmu na sama myśl o tym, że mógłbyś być tak zerżniety jak ja, aż byś rwał pościel zębami. To pewnie "dżonsonka" wygrzebała z mojego dupska jakieś swoje stare konto, tylko się wstydzi napisać o tym ze sWojego koszernego.dario1619 pisze: 19.08.2021, 15:21
Mogłabyś sobie darować te szczegółowe opisy swoich fantazji, ale nie ... Co za "żydoWskie" 'zJeby'.
W trakcie rocznic wybuchu PW'44 te muranowskie 'piPy' się nie pokazują na mieście nawet na swoim stadionie, gdzie jakiś czas temu powiesiły tablicę pamiątkową, żeby jakiś cwaniak nie przerobił im obiektu na kompleks apartamentowców (wyjątek - rok czy dwa temu ~30 szt. "czarnu7ek" na pl. Krasińskich, gdzie milicja pilnuje zboczeńców z wieńcem lub innych prowokatorów od ubYWATELI prl). Co prawda, ktoś tam widywał na Nowym Mieście polonijny poczet sztandarowy w prawdziwie damskiej obsadzie, ale to raczej jasne, że nikt poważny nie będzie atakował brzydkich dziewuch, bo to nie po w-wsku. :)
hahahahahahahaDario1916 pisze: 20.09.2021, 16:09picooligans pisze: 20.09.2021, 10:17 Widać konflikt Legionistów daje do myślenia (Dozo Vs Dario) zwłaszcza że L nie daje oświadczeń, jak widać Polonia wykorzystuje sytuacje:)
Nie ma żadnego konfliktu bo mój adwersarz to zwykły gamoń.
PS. Komu kibicujesz gałganie?
-
1908wisla1908
Hej . Pytanie do kumatych z Legii.
Czy nazwa grupy ,,Teddy Boys'' ma jakieś pochodzenie i związek z Tadeuszem ,,Teddym'' Pietrzykowskim ?
Czy nazwa grupy ,,Teddy Boys'' ma jakieś pochodzenie i związek z Tadeuszem ,,Teddym'' Pietrzykowskim ?
Nie jestem ani kumaty, ani z Legii, ale nie
-
1908wisla1908
To , że trenował w Legii to wiem.
Pytałem czy od Teddiego Pietrzykowskiego wzięła nazwę grupa Teddy Boys.
Pytałem czy od Teddiego Pietrzykowskiego wzięła nazwę grupa Teddy Boys.
szkoda, że tyle ważnych person z Widzewa nie ma w zwyczaju "wypierania się".Jessica B. pisze: 28.09.2021, 13:18 Grupa wyparła się nazwy TB95 i kilka miesięcy temu przyjęła nazwę Lady Boys 95 :)
-
Kostakurta
W końcu ktos z Legii pocisnął z dozoliną.
-
Odbanowany
Nie cytujcie tego barana, prujdupa spod Grojca jest beneficjentem tego forum i zarabia na reklamach, pruje się w każdym temacie, żeby aktywność na forum nie spadła. Zablokujcie siwego pedała i tyle. Warszawscy obsrancy.
-
Prawo i pięść
Dario jak ty DZ nie kojarzysz będąc kibicem Legii i to z dłuższym stażem, to kim ty tam jesteś na tej Legii, he he.
Nie ma Admina a poziom tego forum zjechał strasznie odkąd zaczął się tutaj udzielać upośledzony 2DZ ( kiedyś działał na innych nickach ale wtedy miał remisję schizofrenii, teraz odkąd ma nawrót jest coraz gorzej).Dario1916 pisze: 30.09.2021, 12:27 2DZ TY K U R W O J E B A N A ogladaj się dzisiaj za siebie na meczu...
Jakim trzeba być debilem żeby przerabiać czyjeś wpisy i kłócić się ze wszystkimi...\
Jest tu jakiś ADMIN co zablokuję tę K U R W Ę ?
Wracając do tematu oraz abstrahując od lewackich zapędów chłopaków z Konwiktorskiej , trzeba mieć jednak jakiś honor i zasady żeby nie kibicować modnej Legii w modnym mieście odwiedzanym przez modne ekipy...
Tylko w teorii. Praktyka pokazuje, że jak się jest w pozycji szczura, honor i zasady przeszkadzają.
-
UrzadSkarbowy
czy mógłbyś przestać wrzucać tu swoje selfie i twojego starego? nie każdy ma ochotę oglądać twoją rodzinę

-
ratujmy trzmiele
Wracając do tematu oraz abstrahując od lewackich zapędów chłopaków z Konwiktorskiej , trzeba mieć jednak jakiś honor i zasady żeby nie kibicować modnej Legii w modnym mieście odwiedzanym przez modne ekipy...
[/quote]
Zakładam ,że jesteś z Wrocławia - pewnie nie odmówiłbyś podobnych zalet chłopakom z Polaru ,czy innej Ślęzy,będąc w NATURALNY sposób kibicem Śląska?
Nie przeginajmy - a z tym "podziwem",bo to już odlot zupełny
[/quote]
Zakładam ,że jesteś z Wrocławia - pewnie nie odmówiłbyś podobnych zalet chłopakom z Polaru ,czy innej Ślęzy,będąc w NATURALNY sposób kibicem Śląska?
Nie przeginajmy - a z tym "podziwem",bo to już odlot zupełny
-
ratujmy trzmiele
"Foxx" ma jakieś problemy ze zdrowiem? Odnoszę się do transparentu Legii.
Myślisz, że takie informacje powinny tu wypływać? Niewiele to forum różni się od "pudelka", ale chyba wypada czasem ugryźć się w ozor.
Zdrówka, Foxx!
Uważej, żebyś pogryziony nie zaczął seplenić. :)
Zdrówka, Foxx!
spierdalaj ;)
Myślisz, że takie informacje powinny tu wypływać? Niewiele to forum różni się od "pudelka", ale chyba wypada czasem ugryźć się w ozor.
Zdrówka, Foxx!
Zdrówka, Foxx!
spierdalaj ;)
Dozol już po przysiędze.
https://www.facebook.com/dzienniksledcz ... 8498219560
https://www.facebook.com/dzienniksledcz ... 8498219560
Na Legii dostrzec można było jeszcze niedawno szale Gostynin&Żyrardów. To dość oddalone od siebie miata. Jaki był powód tej zażyłości? Do głowy przychodzi mi obecność Widzewa w obu miastach, ale nie wiem czy w dobrą stronę kombinuję.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
To jak już się tak mocno czujecie to dzwońce do Legionistów,ew do zgód i pokażcie co potraficie w ustronnym miejscu.cichociemny pisze: 20.10.2021, 18:02No i zebrali się w większej liczbie na wyjazd do Radomia, wcześniej odpalali piro w centrum Warszawy. A Legia co? Legia nic ;-)Dario1916 pisze: 20.10.2021, 12:27Uwierz mi że wiele osób u nas bardzo by chciało żeby oni zebrali się w większej liczbie gdzieś :)Jessica B. pisze: 20.10.2021, 11:42 Tobie się zapowiedzieli, żebyś mógł z kolegami na nich zasadzkę zrobić :)
Ale z zasadzki nic nie wyszło, bo jak Polonistów jest już więcej niż 50 osób, to wtedy już kupa w majtkach.
I W********** do swojego koszernego tematu.
Zwiad.