Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ferment

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: ferment »

Pytanie do kibiców Legii ( bez napinki ):
W jaki sposób oprócz wywieszania flagi z przekreśloną strzałką w lewo walczycie z lewactwem w Warszawie ??
Bo tak sobie myślę... taki Kramek chodzi sobie bezpiecznie po Warszawie, taka Lempartowa tak samo, byli ZOMO-wcy robili strajki gdy im zabierali emerytury, nie nękani przez nikogo, taki Zandberg pije sobie kawkę w restauracji na spokojnie...
W jaki sposób wygląda ta wasza walka z lewactwem.. hmm ??

Post autor: ślepowidzenie »

Barbara Basia pisze: 27.08.2021, 16:33 I teraz po pytaniu kolegi powyżej zrobi się cisza w temacie. nie padnie żadna odpowiedź. A to dlatego że Warszafka jest caluteńka lewacka i nikt z tym nie walczy, bo już na to za późno. Nawet na obchody Powstania '44 przynoszą im wieńce w tęczowych kolorach, a ci bez żadnej reakcji :)
Basieńko to spakuj torebkę i zapraszam do W-wy - zrób wreszcie porządek bo kto jak nie Ty.
I. ukrainiec nie był , nie jest i nie będzie moim bratem ! WOŁYŃ NIE ZAPOMNIMY !!!
II. Klęczysz czy się nie boisz ?
- Ja
III. "Na pohybel czarnym ... i czerwonym"
- Olo Żwirski / Gross "Siwy"
ślepowidzenie

Barbara Basia pisze: 27.08.2021, 17:07
ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 16:36
Barbara Basia pisze: 27.08.2021, 16:33 I teraz po pytaniu kolegi powyżej zrobi się cisza w temacie. nie padnie żadna odpowiedź. A to dlatego że Warszafka jest caluteńka lewacka i nikt z tym nie walczy, bo już na to za późno. Nawet na obchody Powstania '44 przynoszą im wieńce w tęczowych kolorach, a ci bez żadnej reakcji :)
Basieńko to spakuj torebkę i zapraszam do W-wy - zrób wreszcie porządek bo kto jak nie Ty.
No racja, przecież porządku w Wawie nie zrobi największa prujdupa i strzelec z ucha DOZOL :)
Barbaro Basiu - rozumiem twoją frustrację , ale pragnę zauważyć , iż nie każdy Legionista jest dozolem tak samo jak nie każdy kibol jest aktywnie działającym narodowcem itd. więc nie oczekuj , że nagle otrzymasz wysyp odpowiedzi na pytania zadane o sprawy związane z "walką" z jakimś lewactwem itd. wielu ma na to wypiedolone bo są kibolami bez podziałów na lewo , prawo . kato czy pato
I. ukrainiec nie był , nie jest i nie będzie moim bratem ! WOŁYŃ NIE ZAPOMNIMY !!!
- Ja
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

ferment pisze: 27.08.2021, 16:26 Pytanie do kibiców Legii ( bez napinki ):
W jaki sposób oprócz wywieszania flagi z przekreśloną strzałką w lewo walczycie z lewactwem w Warszawie ??
Bo tak sobie myślę... taki Kramek chodzi sobie bezpiecznie po Warszawie, taka Lempartowa tak samo, byli ZOMO-wcy robili strajki gdy im zabierali emerytury, nie nękani przez nikogo, taki Zandberg pije sobie kawkę w restauracji na spokojnie...
Weź nie obrażaj. ;)
Oden2

Post autor: Oden2 »

ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 17:32
ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 16:36

No racja, przecież porządku w Wawie nie zrobi największa prujdupa i strzelec z ucha DOZOL :)
Barbaro Basiu - rozumiem twoją frustrację , ale pragnę zauważyć , iż nie każdy Legionista jest dozolem tak samo jak nie każdy kibol jest aktywnie działającym narodowcem itd. więc nie oczekuj , że nagle otrzymasz wysyp odpowiedzi na pytania zadane o sprawy związane z "walką" z jakimś lewactwem itd. wielu ma na to wypiedolone bo są kibolami bez podziałów na lewo , prawo . kato czy pato
No to niezle, jestem ciekawy czy reszta legionistow rowniez ma takie samo zdanie co ty :)
whitey

Post autor: whitey »

bez-napinki pisze: 27.08.2021, 21:22
Weź nie obrażaj. ;)
Macie Widzewiaki te 100 km od slolicy to czemu jeden z drugim nie wskoczycie na rower (albo chulajnoge) z tasakiem w plecaku i samemu nie wyjasnicie Krakowskie Przedmiescie?
octopus1

Post autor: octopus1 »

Jessica B. pisze: 28.08.2021, 11:01
whitey pisze: 28.08.2021, 05:17 Macie Widzewiaki te 100 km od slolicy to czemu jeden z drugim nie wskoczycie na rower (albo chulajnoge) z tasakiem w plecaku i samemu nie wyjasnicie Krakowskie Przedmiescie?
Ożeż w mordę.. A potem Legioniści się dziwią, że społeczeństwo postrzega ich jako ludzi którzy podstawówkę skończyli w wielkich bólach (pozdro DoZo!!!).
Zdajesz sobie sprawę że dzięki takim postom jesteś na takim samym poziomie jak on?
ryskar

Post autor: ryskar »

Sracie się do tej Legii aby tylko się przyjebać. Jakoś nie słyszałem żeby tabuny lewaków wypierdalały z innych miast bo na każdym kroku wyłapują w*******.
ślepowidzenie

Oden2 pisze: 27.08.2021, 23:42
ślepowidzenie pisze: 27.08.2021, 17:32

No to niezle, jestem ciekawy czy reszta legionistow rowniez ma takie samo zdanie co ty :)
Nie wiem jak z "resztą" ale Ci którzy mają wypierdolone na to to , to na 100 %
- Ja
Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk »

BIV pisze: 29.08.2021, 11:46
Jakieś sugestie? Mają zabić? Pobić porządnie raz na miesiąc? A co z politykami Po, Lewicy itp?
Na dodatek Trzaskowskiego legioniści tolerują, nie przepędzili go z Warszawy...
Co mają zrobić, żeby wspomniani przez Ciebie nie czuli się bezpiecznie? Może też na ich rodziny rozszeżyć ...
Gość się tak odkleił i myśli że w każdym Polskim mieście kibice powinni mieć szwadrony śmierci do kasowania lewaków. :D Gdzie się podziały czasy że nas nie mieszano w polityczne przepychanki.
j**** urkaine
Kostakurta

Post autor: Kostakurta »

1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
088

Post autor: 088 »

Kostakurta pisze: 30.08.2021, 15:31 1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
No to przecież ty powinieneś najlepiej wiedzieć czy zostałeś trafiony czy wróciłeś bezpiecznie do domu.
KaeSPe

Post autor: KaeSPe »

Kostakurta pisze: 30.08.2021, 15:31 1 sierpnia tęczowe cioty składały wieniec pod pomnikiem Powstańców.Zostali trafieni przez Legię po obchodach czy bezpiecznie wrócili do domów?
Mam nadzieję, że bezpiecznie wrócili do domów. Pewnie nie zrozumiesz, ale 1 sierpnia to dla Warszawiaków nie jest dzień ganiania się po mieście.
Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk »

KaeSPe pisze: 31.08.2021, 15:52
Mam nadzieję, że bezpiecznie wrócili do domów. Pewnie nie zrozumiesz, ale 1 sierpnia to dla Warszawiaków nie jest dzień ganiania się po mieście.
No tak jedyny dzień w roku gdzie was Legia nie gania :D :D
j**** urkaine
Kostakurta

Czyli mam rozumieć że tęczowe cioty składają swoje pedalskie wieńce i włos im z głowy nie spada a Poloniści nie przychodzą bo ich gonicie lub macie zamiar gonić w rocznicę wybuchu Powstania...

jebaać cię dozolec ty jebaany pseudo patrioto.
htsk4

Post autor: htsk4 »

Foxx ma jakieś problemy ze zdrowiem?-odnoszę się do transu Legii.
Good Night Left Side
WF.

Post autor: WF. »

Barbara Basia pisze: 13.09.2021, 12:25 Czytał przez dłuższy czas te wszystkie kretynizmy, które wypisuje tu jego kolega po szalu i w końcu nie wytrzymał i biedaczek zapaści dostał :(
Żeby cię k***o ktoś w najbliższym czasie poturbował porządnie jak już odejdziesz sprzed komputera...
ratujmy trzmiele

Post autor: ratujmy trzmiele »

"Foxx" ma jakieś problemy ze zdrowiem? Onoszę się do transparentu Legii.
[/quote]
Nigdy nie był okazem zdrowia.
[/quote]
Myślisz ,że takie informacje powinny tu wypływać? Niewiele to forum różni się od Pudelka,ale chyba wypada czasem ugryźć się w ozor.
Zdrówka Foxx
Oden2

Post autor: Oden2 »

2DZ pisze: 15.09.2021, 09:40
Ryskar pisze: 28.08.2021, 17:56 "Sracie się" do tej Legii, aby tylko się 'przyjebać'. Jakoś nie słyszałem, żeby tabuny lewaków 'wypierdalały' z innych miast, bo na każdym kroku wyłapują tam wciry.
https://propolski.pl/goraco-na-protesci ... blokowali/

;) :) :D
Konkretny protest, 15 dziewczyn i dwoch policjantow. Gdyby ten gosc co tam podszedl na nich kulturalnie nakrzyczec mial odrobine skurwysynstwa we krwi to by korek ruszyl…
plemplem81

Post autor: plemplem81 »

Czy Polonia Warszawa obchodów 110-lecia klubu nie wyznaczyła sobie przypadkiem na listopad br.?
Foto z wczoraj w centrum stolicy:

Obrazek

To część obchodów czy jakaś inna akcja?
Obrazek
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

plemplem81 pisze: 19.09.2021, 09:33 Czy Polonia Warszawa obchodów 110-lecia klubu nie wyznaczyła sobie przypadkiem na listopad br.?

Obrazek

coś tam zrobili skoro wszyscy Legioniści okrzyknęli powyższa fotkę jako fotomontaż - oj ale ich boli ta Polonia
Obrazek
ChP

Post autor: ChP »

plemplem81 pisze: 19.09.2021, 09:33 Czy Polonia Warszawa obchodów 110-lecia klubu nie wyznaczyła sobie przypadkiem na listopad br.?

Obrazek

Rozpoczęcie obchodów, ciąg dalszy nastąpi :)
UrzadSkarbowy

A Was nawet tych sześciu analfabeto nie było ;)
Obrazek
mancunia

Post autor: mancunia »

2DZ pisze: 02.09.2021, 23:20
przyTĘGA wARMIanka pisze: 19.08.2021, 17:38
dario1619 pisze: 19.08.2021, 15:21
Mogłabyś sobie darować te szczegółowe opisy swoich fantazji, ale nie ... Co za "żydoWskie" 'zJeby'.
I dlatego "wykopałeś" tego 'posta' sprzed miesiąca? Przecież widzę, ze dostałeś orgazmu na sama myśl o tym, że mógłbyś być tak zerżniety jak ja, aż byś rwał pościel zębami. To pewnie "dżonsonka" wygrzebała z mojego dupska jakieś swoje stare konto, tylko się wstydzi napisać o tym ze sWojego koszernego.
Kontynuujecie w 'PriWach', OK?

kKrawczyk pisze: 31.08.2021, 15:57
kAEspE pisze: 31.08.2021, 15:52
Mam nadzieję, że bezpiecznie wrócili do domów. Pewnie nie zrozumiesz, ale 1 sierpnia to dla warszawiaków nie jest dzień ganiania się po mieście.
No tak, jedyny dzień w roku, kiedy was Legia nie gania. :D :) ;)
W trakcie rocznic wybuchu PW'44 te muranowskie 'piPy' się nie pokazują na mieście nawet na swoim stadionie, gdzie jakiś czas temu powiesiły tablicę pamiątkową, żeby jakiś cwaniak nie przerobił im obiektu na kompleks apartamentowców (wyjątek - rok czy dwa temu ~30 szt. "czarnu7ek" na pl. Krasińskich, gdzie milicja pilnuje zboczeńców z wieńcem lub innych prowokatorów od ubYWATELI prl). Co prawda, ktoś tam widywał na Nowym Mieście polonijny poczet sztandarowy w prawdziwie damskiej obsadzie, ale to raczej jasne, że nikt poważny nie będzie atakował brzydkich dziewuch, bo to nie po w-wsku. :)
To świadczy tylko o tym, że tego dnia w domu siedzisz Ty. Od kilku lat pojawiamy się na Starym Mieście - bynajmniej nie kobiecym składem - w tym dniu jednak, jak się okazuje koledzy po szalu mają odrobinę więcej oleju niż kolega powyżej - i od paru lat nie dzieje się nic
maystero

Post autor: maystero »

Dario1916 pisze: 20.09.2021, 16:09
picooligans pisze: 20.09.2021, 10:17 Widać konflikt Legionistów daje do myślenia (Dozo Vs Dario) zwłaszcza że L nie daje oświadczeń, jak widać Polonia wykorzystuje sytuacje:)

Nie ma żadnego konfliktu bo mój adwersarz to zwykły gamoń.

PS. Komu kibicujesz gałganie?
hahahahahahaha
1908wisla1908

Post autor: 1908wisla1908 »

Hej . Pytanie do kumatych z Legii.
Czy nazwa grupy ,,Teddy Boys'' ma jakieś pochodzenie i związek z Tadeuszem ,,Teddym'' Pietrzykowskim ?
Najkumaty

Post autor: Najkumaty »

Nie jestem ani kumaty, ani z Legii, ale nie
1908wisla1908

Post autor: 1908wisla1908 »

To , że trenował w Legii to wiem.
Pytałem czy od Teddiego Pietrzykowskiego wzięła nazwę grupa Teddy Boys.
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Jessica B. pisze: 28.09.2021, 13:18 Grupa wyparła się nazwy TB95 i kilka miesięcy temu przyjęła nazwę Lady Boys 95 :)
szkoda, że tyle ważnych person z Widzewa nie ma w zwyczaju "wypierania się".
Kostakurta

W końcu ktos z Legii pocisnął z dozoliną.
Odbanowany

Post autor: Odbanowany »

Nie cytujcie tego barana, prujdupa spod Grojca jest beneficjentem tego forum i zarabia na reklamach, pruje się w każdym temacie, żeby aktywność na forum nie spadła. Zablokujcie siwego pedała i tyle. Warszawscy obsrancy.
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

Dario jak ty DZ nie kojarzysz będąc kibicem Legii i to z dłuższym stażem, to kim ty tam jesteś na tej Legii, he he.
Egon1983

Post autor: Egon1983 »

Dario1916 pisze: 30.09.2021, 12:27 2DZ TY K U R W O J E B A N A ogladaj się dzisiaj za siebie na meczu...
Jakim trzeba być debilem żeby przerabiać czyjeś wpisy i kłócić się ze wszystkimi...\
Jest tu jakiś ADMIN co zablokuję tę K U R W Ę ?
Nie ma Admina a poziom tego forum zjechał strasznie odkąd zaczął się tutaj udzielać upośledzony 2DZ ( kiedyś działał na innych nickach ale wtedy miał remisję schizofrenii, teraz odkąd ma nawrót jest coraz gorzej).
Wracając do tematu oraz abstrahując od lewackich zapędów chłopaków z Konwiktorskiej , trzeba mieć jednak jakiś honor i zasady żeby nie kibicować modnej Legii w modnym mieście odwiedzanym przez modne ekipy...
kivloff

Post autor: kivloff »

Tylko w teorii. Praktyka pokazuje, że jak się jest w pozycji szczura, honor i zasady przeszkadzają.
UrzadSkarbowy

czy mógłbyś przestać wrzucać tu swoje selfie i twojego starego? nie każdy ma ochotę oglądać twoją rodzinę
Obrazek
ratujmy trzmiele

Wracając do tematu oraz abstrahując od lewackich zapędów chłopaków z Konwiktorskiej , trzeba mieć jednak jakiś honor i zasady żeby nie kibicować modnej Legii w modnym mieście odwiedzanym przez modne ekipy...
[/quote]

Zakładam ,że jesteś z Wrocławia - pewnie nie odmówiłbyś podobnych zalet chłopakom z Polaru ,czy innej Ślęzy,będąc w NATURALNY sposób kibicem Śląska?
Nie przeginajmy - a z tym "podziwem",bo to już odlot zupełny
ratujmy trzmiele

"Foxx" ma jakieś problemy ze zdrowiem? Odnoszę się do transparentu Legii.
Nigdy nie był okazem zdrowia.
Myślisz, że takie informacje powinny tu wypływać? Niewiele to forum różni się od "pudelka", ale chyba wypada czasem ugryźć się w ozor.
Zdrówka, Foxx!
Uważej, żebyś pogryziony nie zaczął seplenić. :)
Zdrówka, Foxx!
Uważej, żebyś pogryziony nie zaczął seplenić. :)
spierdalaj ;)
kokacola

Post autor: kokacola »

Peoes
Kontakt:

Post autor: Peoes »

Na Legii dostrzec można było jeszcze niedawno szale Gostynin&Żyrardów. To dość oddalone od siebie miata. Jaki był powód tej zażyłości? Do głowy przychodzi mi obecność Widzewa w obu miastach, ale nie wiem czy w dobrą stronę kombinuję.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
Inny

Post autor: Inny »

cichociemny pisze: 20.10.2021, 18:02
Dario1916 pisze: 20.10.2021, 12:27
Jessica B. pisze: 20.10.2021, 11:42 Tobie się zapowiedzieli, żebyś mógł z kolegami na nich zasadzkę zrobić :)
Ale z zasadzki nic nie wyszło, bo jak Polonistów jest już więcej niż 50 osób, to wtedy już kupa w majtkach.
Uwierz mi że wiele osób u nas bardzo by chciało żeby oni zebrali się w większej liczbie gdzieś :)
I W********** do swojego koszernego tematu.
No i zebrali się w większej liczbie na wyjazd do Radomia, wcześniej odpalali piro w centrum Warszawy. A Legia co? Legia nic ;-)
To jak już się tak mocno czujecie to dzwońce do Legionistów,ew do zgód i pokażcie co potraficie w ustronnym miejscu.
Zwiad.
ODPOWIEDZ