Mam nadzieję, że sobie żarty robisz?bez-napinki pisze: ↑24.11.2019, 13:05
Który klub jest najbardziej utytułowany w Łodzi, bo jeżeli masz na myśli ŁKS, to chyba się mylisz.
ŁKS to 22-krotny Mistrz Polski w różnych dyscyplinach sportowych.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Mam nadzieję, że sobie żarty robisz?bez-napinki pisze: ↑24.11.2019, 13:05
Który klub jest najbardziej utytułowany w Łodzi, bo jeżeli masz na myśli ŁKS, to chyba się mylisz.
Pewnie się znajdzie, a co boli cię że wasz żydowsko komunistyczny klub nie osiągnął nic w innych dyscyplinach?
No, a ile razy mniej ten klub ma mistrzow Polski w najwazniejszej dyscyplinie sportu od Widzewa?Trevor Philips pisze: ↑24.11.2019, 14:17Mam nadzieję, że sobie żarty robisz?bez-napinki pisze: ↑24.11.2019, 13:05
ŁKS to 22-krotny Mistrz Polski w różnych dyscyplinach sportowych.
Ruro kilkanascie osob juz Cie pyta komu w koncu kibicujesz, jestes przerzutem ?
Bo wiadomo jaka jest szansa na obiektywną relację... Już pewnie mają ułożona melodie i argumentację na wszystko ...NoMatterWhat pisze: ↑24.11.2019, 15:41
No ale mnejsza o aspekty sportowe. Nikt nie wspomina jak to w ten weekend ŁKS z mysliwych stal sie zwierzyna w pewnym barze na ełkaesiackich terenach.
Tak jak wy na dzisiejsze wydarzenia na Bałutach. Teraz smieszkuj dalejSpy pisze: ↑24.11.2019, 16:43Bo wiadomo jaka jest szansa na obiektywną relację... Już pewnie mają ułożona melodie i argumentację na wszystko ...NoMatterWhat pisze: ↑24.11.2019, 15:41
No ale mnejsza o aspekty sportowe. Nikt nie wspomina jak to w ten weekend ŁKS z mysliwych stal sie zwierzyna w pewnym barze na ełkaesiackich terenach.
Łks stał (i stoi) zawsze ramię w ramię z każdym kto jest przeciwko Widzewowi - z policją, ZOMO, Lechem, Legią, Cracovią, Wisła, Rakowem, Bełchatowem - wszystko w zależności od koniunktury. To taka ku*** po prostu - od zawsze wystawiała d*** każdemu kto nienawidzi Widzewa....czy jeszcze ktoś w Polsce o tym nie wie..?Daj_na_tace pisze: ↑24.11.2019, 10:59niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle, ale czy to czasem nie LKS stal ramie w ramie z policja w 2010 roku aby nie wpuscic Widzewa na derby?
Ale ty grozny....oldies years pisze: ↑24.11.2019, 18:39Łks stał (i stoi) zawsze ramię w ramię z każdym kto jest przeciwko Widzewowi - z policją, ZOMO, Lechem, Legią, Cracovią, Wisła, Rakowem, Bełchatowem - wszystko w zależności od koniunktury. To taka ku*** po prostu - od zawsze wystawiała d*** każdemu kto nienawidzi Widzewa....czy jeszcze ktoś w Polsce o tym nie wie..?Daj_na_tace pisze: ↑24.11.2019, 10:59niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle, ale czy to czasem nie LKS stal ramie w ramie z policja w 2010 roku aby nie wpuscic Widzewa na derby?
A ty MW 10, pajacu zakompleksiony z Al. Chujni zapamiętaj sobie, że na tym "tesco" frekwencja bywa dwukrotnie większa niż na np. Lechu Poznań czy Lechii, nie mówiąc o innych orłach z twojego poziomu kibicowskiego.
Więc morda w kubeł i zazdrość dalej - tego "tesco".
Z policja ramie w ramie to ostatnio twoi koledzy złapali wspólny język :)oldies years pisze: ↑24.11.2019, 18:39Łks stał (i stoi) zawsze ramię w ramię z każdym kto jest przeciwko Widzewowi - z policją, ZOMO, Lechem, Legią, Cracovią, Wisła, Rakowem, Bełchatowem - wszystko w zależności od koniunktury. To taka ku*** po prostu - od zawsze wystawiała d*** każdemu kto nienawidzi Widzewa....czy jeszcze ktoś w Polsce o tym nie wie..?Daj_na_tace pisze: ↑24.11.2019, 10:59niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle, ale czy to czasem nie LKS stal ramie w ramie z policja w 2010 roku aby nie wpuscic Widzewa na derby?
A ty MW 10, pajacu zakompleksiony z Al. Chujni zapamiętaj sobie, że na tym "tesco" frekwencja bywa dwukrotnie większa niż na np. Lechu Poznań czy Lechii, nie mówiąc o innych orłach z twojego poziomu kibicowskiego.
Więc morda w kubeł i zazdrość dalej - tego "tesco".
Nie mylisz się.Daj_na_tace pisze: ↑24.11.2019, 10:59niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle, ale czy to czasem nie LKS stal ramie w ramie z policja w 2010 roku aby nie wpuscic Widzewa na derby?
[link]does.not.matter pisze: ↑25.11.2019, 10:45Nie mylisz się.Daj_na_tace pisze: ↑24.11.2019, 10:59niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle, ale czy to czasem nie LKS stal ramie w ramie z policja w 2010 roku aby nie wpuscic Widzewa na derby?
UW1908 pisze: ↑25.11.2019, 11:32[link]does.not.matter pisze: ↑25.11.2019, 10:45Nie mylisz się.Daj_na_tace pisze: ↑24.11.2019, 10:59niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle, ale czy to czasem nie LKS stal ramie w ramie z policja w 2010 roku aby nie wpuscic Widzewa na derby?
Macie cymboły jak to razem z psami staliśmy. Była próba dostania się do was. To, że psy latały wszędzie to oznacza, że razem z nimi byliśmy, co za ameby. Nara.
Low kick na koIano pisze: ↑31.10.2019, 13:50Czy Ty właśnie przyznałeś się, że odmowiłeś solowki jakiemuś żydkowi?
Hahahah, ta Warszawka nie przestaje mnie śmieszyć
I jeszcze próbujesz przyszpanować, że coś tam wiesz o sprawach h, ale jednak... nie wiesz nic, ale to zrozumiałe, że prawdy nie napiszesz. Wszak macie bana na pisanie o takich sprawach
Dyziol, pisz więcej. Dawno takiego ubawu tutaj nie było : )
W pierwszym zdaniu/pytaNIU aż dwa paralogizmy, a potem już tylko gorszy 'trolling', więc albo przeoczyłeś 'link'a' (inne, "węższe" warianty "randki" raczej "wyparowały", bo może ich nie zacytowano :), albo udaJESZ głupszego, niż jesteś w rzeczywistości, "nygusie". BO!DoZo(L)e... pisze: ↑31.10.2019, 12:17Widzę, że w łódzkiEm skończył się dosłownie i w przenośni sezon ogórkowy oraz opadł już na tym forum kilkudziestostronicowy, medialny kurz po meczu MCD-POL i mniejszy, prawdziwy - spod kół radiowozów, które "zaprosiła" na swoją zbiórkę koalicja z kilku województw przed odwlekaną latami przez 'eŁKaeS' inną konfrontacją.
Przypomnę tylko, że około/ponad stuosobowa, wyselekcjonowana banda widzewiaków (ze wsparciem sojuszników) w Macedonii nie potrafiła sobie poradzić z podobną liczebnie (po "odbiciu" ciekawskich/"widzów", co potwierdzają choćby statystyki zatrzymanych tuż po akcji) zbieraniną kibiców 'RePry' pomimo tego, że "zażenowane" 'eRTeeSiaki' miały ... z górki. Oczywiście nic im nie przeszkodziło odtrąbić tu [oraz w dwóch z trzech relacji w "świerszczyku" tmk] widzewskiego zwycięstwa. Potem "wypływa(ją)" film(y) i zdjęcia ze spotkania pod stadionem (gdzie zamiast "plusa" widać dwa razy czerwone plecy!), a po powrocie na szybko trzeba robić replikę (repliki ? ;) flagi, której fotografia miała być znakiem rozpoznawczym widzewskiego sukcesu w Skopje, a stała się pamiątką zgody z ... Tahiti lub 'upa-iną' :).
Reasumując, czas nadrobić zaległości i odpowiedzieć w tematach, które mnie dotyczą.
Widzewski Charakter pisze: ↑06.06.2019, 18:53Z tego co pamiętam to mieliście na waszym forum kiedyś temat o Grzesiuku i jakoś nie widziałem tam negatywnych opinii na jego temat.DoZo(L)e... pisze: ↑06.06.2019, 11:30Nie dziwi mnie wcale estyma, jaką darzycie komunistę, grzesiuka,http://forum.legionisci.com/showthread. ... t=GrzesiukWidzewski Charakter pisze: ↑06.06.2019, 21:48(...)
Dozo, jak tam z tym Grzesiukiem, bo coś zamilkłeś. Chciałeś znowu wbić szpilę ale nie pykło.
Więc "pykło", cHABER. Tak to już jest, że albo kłamiecie, albo zasłaniacie się swoją ułomną pamięcią, taki "widzewski charakter".
Gwoli przypomnienia:yurez pisze: ↑06.06.2019, 23:47Ty k**** spruta skoro wyciągasz rzeczy z priwa na główne forum, to Ci odpisze ze ona jest dalej aktualna, szkoda ze nie miales tyle jaj zeby przyjac propozycje, na normalnych zdrowych zasadach, ale za to miałeś "jaja" zeby sie r******* na glownym. Masz te przyslowiowe jaja , co tu na forum zeby podjac sie " wyzwania "??DoZo(L)e... pisze: ↑06.06.2019, 19:10Czy teraz wywiążesz się ze swoich słów, czy znowu zaproponujesz mi "solówkę"
Tylko nie p****** mi zesrancu cos o psach czy co Ty tam wczesniej pisałeś, bo jestem do zweryfikowania bez problemu gdybys tego potrzebował. Jesli Ci to pomoze podjac dobra decyzje a Ty to Ty , i jakie zdjecie dostalem Twojej gęby na priv to jestem sporo mlodszy rocznikiem, wiec co sie bedziesz " małolata " bał.
TO JAK DOZO ???? bo trzeba takie sprawy rozwiazywac z Toba na glownym, do czego sam sprowadziles ta " dyskusje " tutaj CHAMIE.
viewtopic.php?f=1&t=27034&start=18160
yURE(c)Z(ku...), jak już się nam tak ładnie "przedstawiłeś", to przypomnę ci, że twoje wyzwanie zostało przyjęte, ale zaliczam cię do jĘDRASopodobnych "janków", "dających" w ostatnim czasie kibiców z Sulejówka, Łęcznej itd. oraz cIASNEJ z 'dhw', bo w mojej opinii jesteś następnym kandydatem na "gęGającego po winie", "jajcarzu".
[po "DOprecyZOwaniu" - przyp.wł.]
Dlaczego tolerujecie "7eszczy" z 'eRTeeSu', którzy wykazywali się na tym forum ('vide' okolice str. 700 tego tematu i nadal "produkują się" m.in. w wątku dot. PP 2019/2020 czy europejskich pucharów), zamiast pojechać z Wami na wyjazd do Skopje, a potem się jeszcze uda7I na Węgry z cska?Ten Komunikat ma zostać wysłany do każdej osoby z klimatu H lub jeżeli uważa się za kogoś takiego!!!pozostal tydzień do wyjazdu naszego na Macedonię .to co tu się odpierdala to jest ku*** żałosny żart z Waszej strony!!! Ten wyjazd to w ostatnich latach i na kilka lat do przodu nasze najważniejsza sprawa !!!! To jest NASZA SPRAWA HONORU!!!!! Nie te wszystkie turnieje które przez ten czas były i będą gdzie po kilku baniach swirujecie hoolsa w opowieściach ,nie ku*** wyjazdy pijackie z CSKA!!! Poerdolicie takie historie w wymowkach ze nie da się tego słuchać!!! Wy się ku*** macie za Chuliganow Widzewa ??!!!! Dwóch dni wolnego nie możecie ku*** wziąć albo siana nie macie żeby później z baba na wakacjach siedzieć ??!! Jak Wam nie wstyd!!!!!???w następnym roku pojedziecie z CSKA czy Partizanem na wyjazd i uważacie się za chuliganów???? Jak się będziesz czuł jeden z drugim kiedy lezac z baba Twoi BRACIA z którymi znasz się tule lat będą bronic HONORU WIDZEWA!kilka lat polityki i pomocy : obozy treningi za free praktycznie itd itp.To ku*** jedz na 2 dni mniej! Przestancie pozować chuligana i udawać groźnego bo to jest żałosne, nie myślcie sobie ze uda Wam się nie jechać i ze o tum zapomnimy. Ten wyjazd pokaże kto ma jaja a kto tylko udaje ze ma . Każdy z Was ma tam ku*** jechać !!!!Jeżeli nie to niech się zawija stad bo w najważniejszym momencie nie można na niego liczyć !!!! FC które nie pojadą nie będzie ich flaga wieszana na stadionie! Info u liderów osiedli i FC.
WIDZEW ALBO SMIERĆ!!
[Zamieszczone, bo milicja nic z tego nie "wysmaży" - DoZo]
Ktos juz pisal.
Zapytaj "K" z "fruwajacego" auta.
Ty jednak zwykła menda jesteś.Wiesz dobrze że na latającym aucie się nie skończyło. A mnie zastanawia czy to nie Ty razem z B. i waszą ówczesną bandą nie darłeś zelówek na murawie na Łazienkowskiej przede mną i moimi kolegami. Biłeś się wtedy z nami? Byleś na murawie? Stałes naprzeciwko mnie? Jak nie to miej tyle szacunku do siebie samego i tych co tam byli, żebyś więcej takich głupot nie pisał. Ze zwykłej przyzwoitości.
Rundę jesienną kończymy wyjazdem do Stargardu, oddalonego od Serca Łodzi o 467 kilometrów. Nie zważając na otrzymany zakaz oficjalnego uczestnictwa w tym meczu, wczesnym rankiem lub jak kto woli - w środku nocy, czterema autokarami, dwoma busami oraz w kilka aut ruszyliśmy na najdalszy wyjazd bieżącego sezonu. Pod stadion Błękitnych, w sile 380 osób docieramy na pół godziny przed pierwszym gwizdkiem. Mimo wcześniejszych zapewnień włodarzy miejscowego klubiku, którzy początkowo obiecali wpuścić nas na obiekt, finalnie nie udało nam się zwiedzić tamtejszego sektora gości. Po kilku okrzykach zza ogrodzenia zawinęliśmy w drogę powrotną. Piłkarze zrobili swoje pokonując gospodarzy 1-3, dzięki czemu przerwę zimową spędzimy w tabeli na fotelu lidera – oby do końca sezonu ! W drodze powrotnej dostajemy telefon z autokaru naszej drużyny z zapytaniem, czy poczekamy na nich na jednym z postojów. Przystajemy na te propozycję i po godzinnym oczekiwaniu wspólnie świętowaliśmy zwycięstwo na półmetku rozgrywek. Przy okazji piłkarze podziękowali nam za wsparcie w tym oraz pozostałych meczach i mogliśmy ruszać w dalszą drogę, by kilka minut po godzinie 23 wrócić do Łodzi. Szacunek dla wszystkich obecnych, którzy mimo stojącego pod znakiem zapytania wejścia do klatki wybrali się na ten 20 godzinny wyjazd.
Jak się okazało w trakcie naszego powrotu, kilkanaście osób jadących na własną rękę pociągiem rejsowym zostało trafionych przez Lecha, który na jednej ze stacji wparował do wagonu, którym podróżowali. Osoby te zostały lekko obite, dzielnie się broniąc oraz nie tracąc żadnych barw. Za samowolkę w wyborze transportu i złamanie naszego wyjazdowego regulaminu zostaną wobec nich wyciągnięte konsekwencje.
Piłka nożna bez policji !
Gdzie eŁKaeSiacy to przyznali, bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, k7aunie?
Zapewne tych niszczycieli ogrodzenia i ich akcję opisali dokładnie aNDERSEN w "FS" oraz bLIŹNIAK w "widzewiaku", więc to wyjaśni, czy 'd'96' (jak przekonywał jĘDRAS z daanDYSem), czy jednak 'dhw'98' (jak uważali m.in. inny widzewiak i ruchHOOL, "PeRkun").Daan pisze: ↑03.11.2019, 08:35No debile:):):)
To ciekawe, ze ja nie będąc nigdy w grupie h, pamiętam wyjazd do Wroclawia w 1996 r., gdzie juz na zaczepki Slaska, pewna grupa rzucila sie do siatki z okrzykiem Destroyers:))
Ale co ja tam wiem:) przeciez ja znam to tylko od srodka jako kibic Widzewa jezdzacy od 1992 r. Wiecej na pewno wiedza 20 latki z Legii czy Łksu:):):)
"Sz_M" zdezerterował lub zbiera złom, więc was oświecę, że tekst/'link' o radzieckich okupantach jest starym, pożarskim, znaczy się - poznańskim, "kotletem", a zamieszczone tam treści/wiadomości nie przeszkadzały sTANOWSKIej kiedyś identyfikować się z kibicami Legii, kiedy jeszcze publikował w gillerowej "NL".
Udzielę ci odpowiedzi na powyższe pytania (choć komuś obiecywałem nie pisać o sobie ;), jeżeli ty wyjaśnisz mi/innym wszystkie zagadnienia, które pojawiły się tu wcześniej, nawet pomimo tego, że "ulała" ci się "menda/kreatura" etc.benyRBHOpoczno pisze: ↑02.12.2019, 17:32Ty jednak zwykła menda jesteś.Wiesz dobrze że na latającym aucie się nie skończyło. A mnie zastanawia czy to nie Ty razem z B. i waszą ówczesną bandą nie darłeś zelówek na murawie na Łazienkowskiej przede mną i moimi kolegami. Biłeś się wtedy z nami? Byleś na murawie? Stałes naprzeciwko mnie? Jak nie to miej tyle szacunku do siebie samego i tych co tam byli, żebyś więcej takich głupot nie pisał. Ze zwykłej przyzwoitości.
A może trenujesz? BJJ? Na zawodach się spotkaliśmy? Boksik? Jakiś walki miałeś amatorskie, zawodowe? Widzieliśmy się znamy się? Zawsze zastanawiałem się, skąd takie kreatury się biorą. Ja zebrałem po głowie nie raz, od różnych ekip,ale w życiu nie śmiałem się z takich akurat sytuacji jeśli spotkała przeciwnika. Ale do tego to trzeba dorosnąć.
Pamiętam z jakim potępieniem(równiez ze strony Legii) spotkały się śpiewy kibiców Górnika Zabrze podczas derbów z Ruchem. Wy palicie my zabijamy.
Kibice kibicami, interesy interesami, konfidenci konfidentami, zgoda zgoda a wróg wrogiem, ale w tamtych czasach zachowanie obu Krakowskich klubów plus Torcidy było mocno piętnowane w kibicowskim świecie.
Ty Dozlo pokaż swoje blizny,pokaz swoje rany, opowiedz nam te stare nie obecne historię w których brałeś udział, mogą być sprzed 10 i więcej lat. Już przedawnienie jest. Masz takie czy nie masz?
A może Ty siedzisz gdzieś cichutko w kąciku gdy dorośli rozmawiają jak to drzewniej bywało? Siedzisz sączysz te liche piwsko, przysłuchujesz się,zapamiętujesz a później piszesz tutaj o sprawach świeżych. Przestań. Atencji potrzebujesz? na kibicach net? Nikt nie zwraca na Cibie uwagi? Długo w zamknięciu byłeś? Chcesz się wygadać? Tutaj? O takich rzeczach? To prucie zwykłe jest.
Napisz kim jesteś? Ja jestem Beny z miasta Opoczna wielkości jednego osiedla z Warszawy.Z Polski B, albo i C. Wielki świat to ja widziałbym w telewizji gdybym go posiadał. Jam człowiek prosty(według ciebie chamy bity, łyk miejski) z małego miasta ale u nas zasady były proste, o niektórych sprawach się nie mówi. A z niektórych nie wypada śmiać. W wielkim mieście Cie tego nie nauczyli?w stolicy? Wstyd panie wstyd.
Ja na emeryturze już jestem, nie to co ty. Zatem spytam się raz jeszcze, stałeś kiedyś naprzeciwko mnie, mamy o czymś porozmawiać? Bo widzisz ja po głowie dostałem od prawie każdego. Wymień klub a jest więcej niż pewne że miałem z nimi starcie do tyłu. Taki fart, takie życie, fanatyka z małego miasta. Jest tu ktoś z Sosnowca? Spytaj się ich o pewien piękny wiosenny bodajże poranek na gierkówce. Sposób w jakim oni mnie samego potraktowali. Twoje ziomki z Zagłębia. O takich rzeczach pisz, o tym jak ludzie umieją się zachowywać. takie postawy gloryfikuj. Bójki tak, morderstwa i okaleczanie nie. A Ty cieszysz się i przykłady zezwierzecenia podajesz, żeby co? Swoje pieć minut zainteresowania wykorzystać.
U nas w Opocznie na wsi, w Polsce B jak ŁKS przyjechał to nawet samotnie błąkający się chłopk z Kozin po głowie nie dostał, dziewuszka przespacerowała się w szali biało -czerowo -biały i jej włos z głowy nie spadł. A Ty takie przykłady dajesz? Miej godność, zachowaj sie jak na człowieka przystało w mieście który może się pochwalić taką piękną, chwalebną historią. Wyrównaj do tego miasta poziomu, bo narazie to z Ciebie zaściankowość wychodzi.
PS. Pozdrowienia dla chłopaków z BB Zagłebia S za to jak się ze mną obeszli na tej gierkówce. Do tej pory, uśmiech z ust mi nie schodzi ja sobie to wspomnę...
Następny samodonos?Fanatycy Widzewa pisze: ↑02.12.2019, 18:14[...]Rundę jesienną kończymy wyjazdem do Stargardu, oddalonego od Serca Łodzi o 467 kilometrów. Nie zważając na otrzymany zakaz oficjalnego uczestnictwa w tym meczu, wczesnym rankiem lub jak kto woli - w środku nocy, czterema autokarami, dwoma busami oraz w kilka aut ruszyliśmy na najdalszy wyjazd bieżącego sezonu. Pod stadion Błękitnych, w sile 380 osób docieramy na pół godziny przed pierwszym gwizdkiem. Mimo wcześniejszych zapewnień włodarzy miejscowego klubiku, którzy początkowo obiecali wpuścić nas na obiekt, finalnie nie udało nam się zwiedzić tamtejszego sektora gości. Po kilku okrzykach zza ogrodzenia zawinęliśmy w drogę powrotną. Piłkarze zrobili swoje pokonując gospodarzy 1-3, dzięki czemu przerwę zimową spędzimy w tabeli na fotelu lidera – oby do końca sezonu ! W drodze powrotnej dostajemy telefon z autokaru naszej drużyny z zapytaniem, czy poczekamy na nich na jednym z postojów. Przystajemy na te propozycję i po godzinnym oczekiwaniu wspólnie świętowaliśmy zwycięstwo na półmetku rozgrywek. Przy okazji piłkarze podziękowali nam za wsparcie w tym oraz pozostałych meczach i mogliśmy ruszać w dalszą drogę, by kilka minut po godzinie 23 wrócić do Łodzi. Szacunek dla wszystkich obecnych, którzy mimo stojącego pod znakiem zapytania wejścia do klatki wybrali się na ten 20 godzinny wyjazd.
Jak się okazało w trakcie naszego powrotu, kilkanaście osób jadących na własną rękę pociągiem rejsowym zostało trafionych przez Lecha, który na jednej ze stacji wparował do wagonu, którym podróżowali. Osoby te zostały lekko obite, dzielnie się broniąc oraz nie tracąc żadnych barw. Za samowolkę w wyborze transportu i złamanie naszego wyjazdowego regulaminu zostaną wobec nich wyciągnięte konsekwencje.
Co za typDoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 10:45Gdzie eŁKaeSiacy to przyznali, bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, k7aunie?Zapewne tych niszczycieli ogrodzenia i ich akcję opisali dokładnie aNDERSEN w "FS" oraz bLIŹNIAK w "widzewiaku", więc to wyjaśni, czy 'd'96' (jak przekonywał jĘDRAS z daanDYSem), czy jednak 'dhw'98' (jak uważali m.in. inny widzewiak i ruchHOOL, "PeRkun").Daan pisze: ↑03.11.2019, 08:35No debile:):):)
To ciekawe, ze ja nie będąc nigdy w grupie h, pamiętam wyjazd do Wroclawia w 1996 r., gdzie juz na zaczepki Slaska, pewna grupa rzucila sie do siatki z okrzykiem Destroyers:))
Ale co ja tam wiem:) przeciez ja znam to tylko od srodka jako kibic Widzewa jezdzacy od 1992 r. Wiecej na pewno wiedza 20 latki z Legii czy Łksu:):):)
"Sz_M" zdezerterował lub zbiera złom, więc was oświecę, że tekst/'link' o radzieckich okupantach jest starym, pożarskim, znaczy się - poznańskim, "kotletem", a zamieszczone tam treści/wiadomości nie przeszkadzały sTANOWSKIej kiedyś identyfikować się z kibicami Legii, kiedy jeszcze publikował w gillerowej "NL".
Różnica polaga na tym, że (L)egioniści wobec sowieckich morderców (m.in. zamieszanych w zdławienie kontrrewolucji '56) odczuwają pogardę, a widzewiacy chcieli/chcą budować żydokomunistycznym zbrodniarzom pomniki.
Udzielę ci odpowiedzi na powyższe pytania (choć komuś obiecywałem nie pisać o sobie ;), jeżeli ty wyjaśnisz mi/innym wszystkie zagadnienia, które pojawiły się tu wcześniej, nawet pomimo tego, że "ulała" ci się "menda/kreatura" etc.benyRBHOpoczno pisze: ↑02.12.2019, 17:32Ty jednak zwykła menda jesteś.Wiesz dobrze że na latającym aucie się nie skończyło. A mnie zastanawia czy to nie Ty razem z B. i waszą ówczesną bandą nie darłeś zelówek na murawie na Łazienkowskiej przede mną i moimi kolegami. Biłeś się wtedy z nami? Byleś na murawie? Stałes naprzeciwko mnie? Jak nie to miej tyle szacunku do siebie samego i tych co tam byli, żebyś więcej takich głupot nie pisał. Ze zwykłej przyzwoitości.
A może trenujesz? BJJ? Na zawodach się spotkaliśmy? Boksik? Jakiś walki miałeś amatorskie, zawodowe? Widzieliśmy się znamy się? Zawsze zastanawiałem się, skąd takie kreatury się biorą. Ja zebrałem po głowie nie raz, od różnych ekip,ale w życiu nie śmiałem się z takich akurat sytuacji jeśli spotkała przeciwnika. Ale do tego to trzeba dorosnąć.
Pamiętam z jakim potępieniem(równiez ze strony Legii) spotkały się śpiewy kibiców Górnika Zabrze podczas derbów z Ruchem. Wy palicie my zabijamy.
Kibice kibicami, interesy interesami, konfidenci konfidentami, zgoda zgoda a wróg wrogiem, ale w tamtych czasach zachowanie obu Krakowskich klubów plus Torcidy było mocno piętnowane w kibicowskim świecie.
Ty Dozlo pokaż swoje blizny,pokaz swoje rany, opowiedz nam te stare nie obecne historię w których brałeś udział, mogą być sprzed 10 i więcej lat. Już przedawnienie jest. Masz takie czy nie masz?
A może Ty siedzisz gdzieś cichutko w kąciku gdy dorośli rozmawiają jak to drzewniej bywało? Siedzisz sączysz te liche piwsko, przysłuchujesz się,zapamiętujesz a później piszesz tutaj o sprawach świeżych. Przestań. Atencji potrzebujesz? na kibicach net? Nikt nie zwraca na Cibie uwagi? Długo w zamknięciu byłeś? Chcesz się wygadać? Tutaj? O takich rzeczach? To prucie zwykłe jest.
Napisz kim jesteś? Ja jestem Beny z miasta Opoczna wielkości jednego osiedla z Warszawy.Z Polski B, albo i C. Wielki świat to ja widziałbym w telewizji gdybym go posiadał. Jam człowiek prosty(według ciebie chamy bity, łyk miejski) z małego miasta ale u nas zasady były proste, o niektórych sprawach się nie mówi. A z niektórych nie wypada śmiać. W wielkim mieście Cie tego nie nauczyli?w stolicy? Wstyd panie wstyd.
Ja na emeryturze już jestem, nie to co ty. Zatem spytam się raz jeszcze, stałeś kiedyś naprzeciwko mnie, mamy o czymś porozmawiać? Bo widzisz ja po głowie dostałem od prawie każdego. Wymień klub a jest więcej niż pewne że miałem z nimi starcie do tyłu. Taki fart, takie życie, fanatyka z małego miasta. Jest tu ktoś z Sosnowca? Spytaj się ich o pewien piękny wiosenny bodajże poranek na gierkówce. Sposób w jakim oni mnie samego potraktowali. Twoje ziomki z Zagłębia. O takich rzeczach pisz, o tym jak ludzie umieją się zachowywać. takie postawy gloryfikuj. Bójki tak, morderstwa i okaleczanie nie. A Ty cieszysz się i przykłady zezwierzecenia podajesz, żeby co? Swoje pieć minut zainteresowania wykorzystać.
U nas w Opocznie na wsi, w Polsce B jak ŁKS przyjechał to nawet samotnie błąkający się chłopk z Kozin po głowie nie dostał, dziewuszka przespacerowała się w szali biało -czerowo -biały i jej włos z głowy nie spadł. A Ty takie przykłady dajesz? Miej godność, zachowaj sie jak na człowieka przystało w mieście który może się pochwalić taką piękną, chwalebną historią. Wyrównaj do tego miasta poziomu, bo narazie to z Ciebie zaściankowość wychodzi.
PS. Pozdrowienia dla chłopaków z BB Zagłebia S za to jak się ze mną obeszli na tej gierkówce. Do tej pory, uśmiech z ust mi nie schodzi ja sobie to wspomnę...
Następny samodonos?Fanatycy Widzewa pisze: ↑02.12.2019, 18:14[...]Rundę jesienną kończymy wyjazdem do Stargardu, oddalonego od Serca Łodzi o 467 kilometrów. Nie zważając na otrzymany zakaz oficjalnego uczestnictwa w tym meczu, wczesnym rankiem lub jak kto woli - w środku nocy, czterema autokarami, dwoma busami oraz w kilka aut ruszyliśmy na najdalszy wyjazd bieżącego sezonu. Pod stadion Błękitnych, w sile 380 osób docieramy na pół godziny przed pierwszym gwizdkiem. Mimo wcześniejszych zapewnień włodarzy miejscowego klubiku, którzy początkowo obiecali wpuścić nas na obiekt, finalnie nie udało nam się zwiedzić tamtejszego sektora gości. Po kilku okrzykach zza ogrodzenia zawinęliśmy w drogę powrotną. Piłkarze zrobili swoje pokonując gospodarzy 1-3, dzięki czemu przerwę zimową spędzimy w tabeli na fotelu lidera – oby do końca sezonu ! W drodze powrotnej dostajemy telefon z autokaru naszej drużyny z zapytaniem, czy poczekamy na nich na jednym z postojów. Przystajemy na te propozycję i po godzinnym oczekiwaniu wspólnie świętowaliśmy zwycięstwo na półmetku rozgrywek. Przy okazji piłkarze podziękowali nam za wsparcie w tym oraz pozostałych meczach i mogliśmy ruszać w dalszą drogę, by kilka minut po godzinie 23 wrócić do Łodzi. Szacunek dla wszystkich obecnych, którzy mimo stojącego pod znakiem zapytania wejścia do klatki wybrali się na ten 20 godzinny wyjazd.
PS. "Gdyby internetowi wojownicy z obu stron wiedzieli jaką opinię mają o nich ''koledzy'' którzy coś w ekipach znaczą czy to na Widzewie czy ŁKSie być może odpuściliby sobie walkę na forum. Jeśli nie są tego świadomi to niech dalej myślą że są ważni."
Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś tu sobie założył ko7ejne konto np. jako "ŁKS[(iacy) przyznaje/ą]", żeby nie "wyszło na moje", ale po myś7i m.in. konfidentóW, którzy mnie przed laty "sprzedali", co rzeczywiście mogło mi "się odcisnąĆ na bani".D2item pisze: ↑04.12.2019, 11:10Co za typDoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 10:45Gdzie eŁKaeSiacy to przyznali, bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, k7aunie?Zapewne tych niszczycieli ogrodzenia i ich akcję opisali dokładnie aNDERSEN w "FS" oraz bLIŹNIAK w "widzewiaku", więc to wyjaśni, czy 'd'96' (jak przekonywał jĘDRAS z daanDYSem), czy jednak 'dhw'98' (jak uważali m.in. inny widzewiak i ruchHOOL, "PeRkun").Daan pisze: ↑03.11.2019, 08:35
No debile:):):)
Różnica polaga na tym, że (L)egioniści wobec sowieckich morderców (m.in. zamieszanych w zdławienie kontrrewolucji '56) odczuwają pogardę, a widzewiacy chcieli/chcą budować żydokomunistycznym zbrodniarzom pomniki.
Udzielę ci odpowiedzi na powyższe pytania (choć komuś obiecywałem nie pisać o sobie ;), jeżeli ty wyjaśnisz mi/innym wszystkie zagadnienia, które pojawiły się tu wcześniej, nawet pomimo tego, że "ulała" ci się "menda/kreatura" etc.benyRBHOpoczno pisze: ↑02.12.2019, 17:32
Ty jednak zwykła menda jesteś.Wiesz dobrze że na latającym aucie się nie skończyło. A mnie zastanawia czy to nie Ty razem z B. i waszą ówczesną bandą nie darłeś zelówek na murawie na Łazienkowskiej przede mną i moimi kolegami. Biłeś się wtedy z nami? Byleś na murawie? Stałes naprzeciwko mnie? Jak nie to miej tyle szacunku do siebie samego i tych co tam byli, żebyś więcej takich głupot nie pisał. Ze zwykłej przyzwoitości.
Następny samodonos?
PS. "Gdyby internetowi wojownicy z obu stron wiedzieli jaką opinię mają o nich ''koledzy'' którzy coś w ekipach znaczą czy to na Widzewie czy ŁKSie być może odpuściliby sobie walkę na forum. Jeśli nie są tego świadomi to niech dalej myślą że są ważni."nie możesz znaleźć na forum gdzie" ŁKSiacy przyznali" więc negujesz że miało to miejsce?
Będziesz bardziej spokojny jak ktoś (dowolnie) założy konto z "ŁKS" w nazwie potwierdzi że początek DHW to rok 1995?
Nieźle Widzew Ci się odcisnął na bani, pamiętam jak wrzucenie foto ze skrojoną flagą L. uznałes jako "samodonos", teraz już jako samodonos zaliczasz relacje z wyjazdu.. Choroba jak widać postępuje, uważaj na siebie, zima idzie a jak tak dalej pójdzie to w końcu będziesz na śnieg szczekać.
Ja p*******, teraz bagatelizujesz stratę flagi, bo była stara i mało używana... kabaret, idź już stad chłopie bo robisz z siebie pośmiewisko jak i Z całej „krystalicznie czystej” Legii. Jak tam dalej twierdzisz, ze „ToreBki” powstały w 1995 roku, bo wtedy napis w przedszkolu zobaczyłeś? Wy nie nie spiersalaliscie u siebie jak Widzew się wysypał na murawę, wy po prostu niepełnosprawnych kibiców eskortowaliscie do wyjść ewakuacyjnych... siwy kabareciarz z tłustymi włosami ;)DoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 11:50Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś tu sobie założył ko7ejne konto np. jako "ŁKS[(iacy) przyznaje/ą]", żeby nie "wyszło na moje", ale po myś7i m.in. konfidentóW, którzy mnie przed laty "sprzedali", co rzeczywiście mogło mi "się odcisnąĆ na bani".D2item pisze: ↑04.12.2019, 11:10Co za typDoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 10:45
Gdzie eŁKaeSiacy to przyznali, bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, k7aunie?
Zapewne tych niszczycieli ogrodzenia i ich akcję opisali dokładnie aNDERSEN w "FS" oraz bLIŹNIAK w "widzewiaku", więc to wyjaśni, czy 'd'96' (jak przekonywał jĘDRAS z daanDYSem), czy jednak 'dhw'98' (jak uważali m.in. inny widzewiak i ruchHOOL, "PeRkun").
Udzielę ci odpowiedzi na powyższe pytania (choć komuś obiecywałem nie pisać o sobie ;), jeżeli ty wyjaśnisz mi/innym wszystkie zagadnienia, które pojawiły się tu wcześniej, nawet pomimo tego, że "ulała" ci się "menda/kreatura" etc.
Następny samodonos?
PS. "Gdyby internetowi wojownicy z obu stron wiedzieli jaką opinię mają o nich ''koledzy'' którzy coś w ekipach znaczą czy to na Widzewie czy ŁKSie być może odpuściliby sobie walkę na forum. Jeśli nie są tego świadomi to niech dalej myślą że są ważni."nie możesz znaleźć na forum gdzie" ŁKSiacy przyznali" więc negujesz że miało to miejsce?
Będziesz bardziej spokojny jak ktoś (dowolnie) założy konto z "ŁKS" w nazwie potwierdzi że początek DHW to rok 1995?
Nieźle Widzew Ci się odcisnął na bani, pamiętam jak wrzucenie foto ze skrojoną flagą L. uznałes jako "samodonos", teraz już jako samodonos zaliczasz relacje z wyjazdu.. Choroba jak widać postępuje, uważaj na siebie, zima idzie a jak tak dalej pójdzie to w końcu będziesz na śnieg szczekać.
No i przydałoby się więcej szczegółów nt. "wykrojenia" grupy ("emerytowanych" działkowców?) ze/spod Skierniewic, gdzie uszyto na terenach 'eRTeeSu' nową fLagę, a tamtej już nieużywanej dostatecznie uważnie nie pilnowano ... oraz jeszcze więcej widzewiskich, psychoLogicznych projekcji.
Odbanowany pisze: ↑04.12.2019, 11:59Ja p*******, teraz bagatelizujesz stratę flagi, bo była stara i mało używana... kabaret, idź już stad chłopie bo robisz z siebie pośmiewisko jak i Z całej „krystalicznie czystej” Legii. Jak tam dalej twierdzisz, ze „ToreBki” powstały w 1995 roku, bo wtedy napis w przedszkolu zobaczyłeś? Wy nie nie spiersalaliscie u siebie jak Widzew się wysypał na murawę, wy po prostu niepełnosprawnych kibiców eskortowaliscie do wyjść ewakuacyjnych... siwy kabareciarz z tłustymi włosami ;)DoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 11:50Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś tu sobie założył ko7ejne konto np. jako "ŁKS[(iacy) przyznaje/ą]", żeby nie "wyszło na moje", ale po myś7i m.in. konfidentóW, którzy mnie przed laty "sprzedali", co rzeczywiście mogło mi "się odcisnąĆ na bani".D2item pisze: ↑04.12.2019, 11:10
Co za typnie możesz znaleźć na forum gdzie" ŁKSiacy przyznali" więc negujesz że miało to miejsce?
No i przydałoby się więcej szczegółów nt. "wykrojenia" grupy ("emerytowanych" działkowców?) ze/spod Skierniewic, gdzie uszyto na terenach 'eRTeeSu' nową fLagę, a tamtej już nieużywanej dostatecznie uważnie nie pilnowano ... oraz jeszcze więcej widzewiskich, psychoLogicznych projekcji.
(chyba coś pokręciłem ostatnio)Okazuje się, że kibice Widzewa potrafią zepsuć smak zwycięstwa piłkarskiej drużyny. Tak było w sobotę, kiedy podczas meczu wywiesili transparent, który w żadnym wypadku nie powinien się znaleźć na na stadionie przy al. Piłsudskiego.
Chodzi o baner, który zawisł na ogrodzeniu trybuny tzw. pod zegarem. Pojawiał na nim napis opatrzony znakiem Wisły Kraków „Misiek trzymaj się”.
Jego wydźwięk był jednoznaczny. Popieramy cię, jesteś fajny chłop i na pewno nie psujesz obrazu polskiej piłki nożnej, nie odstraszasz ewentualnych sponsorów i budujesz ciepły wizerunek naszego futbol. Jednym słowem, jesteś naszym idolem ...".
Express Ilustrowany
Pierdozo(l)e Higher level !!!DoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 11:50
(...)
W tym temacie przyznał to jeden z Łksiaków dobrze pamiętający te czasy, że na przełomie lat 95/96 Widzew zaczynał działać pod szyldem DHW ale była to wtedy młoda ekipa.DoZo(L)e... pisze: ↑04.12.2019, 10:45Gdzie eŁKaeSiacy to przyznali, bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, k7aunie?