Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
widzewiak_z_gor

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: widzewiak_z_gor » 05.12.2019, 08:47

Idiotyczna to jest twoja twórczość na tym Forum a o Łódź się nie martw.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

iparts.pl
DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 06.12.2019, 09:50

Suchy01 pisze:
04.12.2019, 19:35
DoZo(L)e... pisze:
04.12.2019, 11:50

(...)
No i przydałoby się więcej szczegółów nt. "wykrojenia" grupy ("emerytowanych" działkowców?) ze/spod Skierniewic, gdzie uszyto na terenach 'eRTeeSu' nową fLagę, a tamtej już nieużywanej dostatecznie uważnie nie pilnowano ... oraz jeszcze więcej widzewiskich, psychoLogicznych projekcji.
Pierdozo(l)e Higher level !!!
Ty to jednak rzeczywiście potrzebujesz dobrego lekarza.
Widzewiakom zarzucasz (tak jak i cała banda innych kretynów), że matki z dziećmi, pikniki itp...
A sam osiągnąłeś szczyt auto kompromitacji.
Do tego obrażasz Kibiców drużyny której wspólnie ponoć kibicujecie.
Czy fakt, że są oni spod Skierniewic jakoś im uwłacza? Bo tak można wywnioskować ze słów warszawiaka z dziada, pradziada.
Przykre, że admini nie reagują na takie chujowe zagrywki takiego pajaca.
Jak tylko znajdziesz mój komentarz/zarzut nt. waszych matek, dzieci itp., to od razu napisz, dlaczego ci uwŁacza, że jesteś spod Skierniewic, OK?

RaryTaS pisze:
04.12.2019, 23:14
DoZo(L)e... pisze:
04.12.2019, 10:45
RaryTaS pisze:
05.11.2019, 12:38
Sami Łksiacy przyznawali, że DHW powstawało w 1995 roku, tyle, że wtedy była to młoda ekipa. legijne propagandzistki jednak wszystko wiedzą najlepiej i będą pierdolić coś o 1998 bo wcześniej flagi nie widzieli.
w********** z tego tematu kLauny.
Gdzie eŁKaeSiacy to przyznali, bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, k7aunie?
W tym temacie przyznał to jeden z Łksiaków dobrze pamiętający te czasy, że na przełomie lat 95/96 Widzew zaczynał działać pod szyldem DHW ale była to wtedy młoda ekipa.
Niech ktoś normalny z ŁKS np. Abr lub 1925 napisze choremu pacjentowi jak było bo się nie odpierdoli od tego tematu.

(...)
Zapamiętałem, że jakiś/cyś eŁKaeSiak/cy wspominał/li o 1996 roku, wcześniej 'eRTeeSiak(i)' ... o '98 (awantura pod BILLĄ?), więc jedyna nadzieja w lekturze "widzewiaka" pod redakcją bLIŹNIAKa/ów i (umieszczając 'skany' z tego fanzina) i będzie można raz na zawsze wyjaśnić kwestię rozpoczęcia działalności jako 'destroyers/dzieciojers', nieprawdaż?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 06.12.2019, 11:14

Jakiś/cyś Łksiacy a wcześniej RTSiacy wspominali, żebyś wypierdalał z temat łódzkiego.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 06.12.2019, 12:10

Lepiej zacznij wertować archiwalne "widzewiaki" w poszukiwaniu wzmianek o 'd(hw)', zamiast tu warować, żeby po każdym moim wpisie dać głos.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

yurez

Post autor: yurez » 06.12.2019, 12:42

Ten stary oblesny dziad dalej tu sie produkuje i kręci afere pod szyldem DHW ?.
WSZAwioki won do siebie :)

PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski » 06.12.2019, 13:39

yurez pisze:
06.12.2019, 12:42
Co na to kibice Widzewa z Warszawy? :)

D2item

Post autor: D2item » 06.12.2019, 17:04

Chomik666 pisze:
06.12.2019, 13:31
Nie obrażaj warszawiaków,to jest zwykły piesek z komendy piszący posty.Widzisz że w każdym temacie się produkuje chcąc wyciągnąć informacje.Na moderatorów nie liczycie bo oni to są pod pantoflem piasków i mają nakaz pilnowania takich gagatków.Po prostu ignorujcie PajACa.
Raczej zwykły forumowy troll,działający w porozumieniu /za zgodą adminów który pisze swoje bzdury w każdym temacie żeby było jak najwięcej odpowiedzi na forum. A to już przekłada się na tzw "zasięgi" czyli wielkość forum, ilość odsłon, odpowiedzi itd.
Z czym to się wiąże chyba wiadomo 😉

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 06.12.2019, 17:05

DoZo(L)e... pisze:
06.12.2019, 12:10
Lepiej zacznij wertować archiwalne "widzewiaki" w poszukiwaniu wzmianek o 'd(hw)', zamiast tu warować, żeby po każdym moim wpisie dać głos.
Ale ja nie mam potrzeby wyszukiwania wzmianek na temat DHW. Jak ty masz taką potrzebę to wertuj i ewentualnie potem daj głos co żeś tam wyniuchał a do tego czasu idź warować do tematu warszawskiego.

yurez

Post autor: yurez » 06.12.2019, 20:26

PolowaPolski pisze:
06.12.2019, 13:39
yurez pisze:
Odnoszę sie bezposrednio do jego zapuszczonego wyglądu, jak pokombinujesz to moze tez bedziesz w posiadaniu zdjecia " pieknego " dozo :)

Jaskół

Post autor: Jaskół » 06.12.2019, 20:40

Detektywi, przecież na tym zdjęciu co ''rozkminiliście'' jest nieżyjący kibic FCDH.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

strazaksam

Post autor: strazaksam » 06.12.2019, 20:47

Konfidenci z aparatem wiecznie zywi rylko zdjecia im sie pojebaly

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 07.12.2019, 06:01

widzewiak_z_gor pisze:
04.12.2019, 14:06
Masz na dobrą drogę do Tematu Warszawskiego, wmawiaj tam wszystkim jaki to twój klub jest czyściutki i jak to odcinacie się od swojej czerwojej historii a za zdobyte sukcesy uznajecie tylko te wywalczone po 89r.
[...]

Odbij raz na dobre od Miasta Łodzi bo jako kibicowskie Miasto w Polsce zjadamy was, czy ci się to podoba czy nie.
Szkoda, że nie ma już sztamy na ten jedeń dzień, kiedy wpadaliście na mecz do Łodzi i zaczynało się wspólne polowanie na wszystko co z Warszawy.
Porównaj sobie stan naszych tytułów z prl-u i tych zdobytych już w IIIRP. Wychodzi na to, że sukcesów przed '89 było relatywnie mało jak na CWKS, który (rzekomo) "kradł wszystkich najlepszych piłkarzy w kraju".
Fakt, nasz kLub (jak inne, związane z podobnymi formacjami) potrafił wyreklamować zdolnych zawodników z obowiązku ZSW, ale ta ostatnia nie była przecież wymysłem Legii. Przypominam, że "armia zacieżna" np. 'hanysów', którym umożliwiono w W-wie kontynuowanie sportowej kariery (zamiast poligonowego "dojazdu"), po okresie spędzonym w stolicy wracała w rodzinne strony (analogicznie do ucieczki DD z 'eRTeeSu') i większy pożytek był chyba tylko z KICIego. Poza tym, inne resorty m.in. górnictwa też praktykowały możliwość odrobienia przez sportowców wojska na fikcyjnych etatach w kopalniach, ale to my jesteśmy "najgorsi", bo jesteśmy ... naj(L)epsi.

Nawiązując do drugiej części twojego komentarza, to chyba nie masz na myśli sytuacji, kiedy eŁKaeSiacy wygonili naszych z trybun na boisko po morederstwie Mariusza Jakubowkiego z rąk widzewskiego "przerzuta" ze Zgierza. W tamtych latach byliście tłem kibicowskiej sceny w PL, z legitymacjami ormo w kieszeni. A tradycja łączenia się w danym regionie paru zantagonizowanych na codzień obozów (obok was m.in. "śląska siła" 'żaboli' i 'rucHOOLi' itp. itd.) przeciwko Legii Warszawa potwierdza tylko, jak silna była/jest ['vide' konfrontacja z koalicją ŚW (+Jx2?), ML(+PŻ), BB-B] nasza ekipa i jak wielka nienawiść do mojego miasta, z którego tzw. towary luksusowe cieszyły się w latach 80-tych na peryferiach ogromnym zainteresowaniem.

PS. Ja wiem, że w górach jest słaby dostęp do książek, ale internet pomoże ci zgłębić poruszane przez ciebie tematy, abyś następnym razem znowu nie wyszedł na głodnego ignoranta.

www.tvp.info

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 07.12.2019, 07:46

.....Porównaj sobie stan naszych tytułów z prl-u i tych zdobytych już w IIIRP. Wychodzi na to, że sukcesów przed '89 było relatywnie mało jak na CWKS, który (rzekomo) "kradł wszystkich najlepszych piłkarzy w kraju".
Fakt, nasz kLub (jak inne, związane z podobnymi formacjami) potrafił wyreklamować zdolnych zawodników.........
Ty to jesteś jednak zgrywus..nawet lubię twoje interpretacje, dawaj dawaj nie przestawaj.
Legia nie kradła, Legia "wyreklamowywała" zawodników, dobre, dobre. Interesujący jest jeszcze ten kawałek o legitymacjach ormo w kieszeniach "widzewiaków", tzn goniłeś jednego i mu wypadła z kieszeni, czy spotkałeś koleżkę po fachu, powiadam ci, jestem twoim fanem i czekam na kolejne opowieści dziwnej treści. PozdRo wariat. Jeszcze tylko jedna prośba rozwiń ten wątek....
po morederstwie Mariusza Jakubowkiego z rąk widzewskiego "przerzuta" ze Zgierza.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 07.12.2019, 10:20

PanTuNieStał pisze:
07.12.2019, 07:46
.....Porównaj sobie stan naszych tytułów z prl-u i tych zdobytych już w IIIRP. Wychodzi na to, że sukcesów przed '89 było relatywnie mało jak na CWKS, który (rzekomo) "kradł wszystkich najlepszych piłkarzy w kraju".
Fakt, nasz kLub (jak inne, związane z podobnymi formacjami) potrafił wyreklamować zdolnych zawodników.........
Ty to jesteś jednak zgrywus..nawet lubię twoje interpretacje, dawaj dawaj nie przestawaj.
Legia nie kradła, Legia "wyreklamowywała" zawodników, dobre, dobre. Interesujący jest jeszcze ten kawałek o legitymacjach ormo w kieszeniach "widzewiaków", tzn goniłeś jednego i mu wypadła z kieszeni, czy spotkałeś koleżkę po fachu, powiadam ci, jestem twoim fanem i czekam na kolejne opowieści dziwnej treści. PozdRo wariat. Jeszcze tylko jedna prośba rozwiń ten wątek....
po morederstwie Mariusza Jakubowkiego z rąk widzewskiego "przerzuta" ze Zgierza.
Cieszy mnie to niezmiernie, że z rana przy weekendzie potrafię poprawić jakiemukolwiek widzewiakowi humor, bo jesteście z niego znani (choćby z popularnego baneru, na którym na dwa słowa przypadają dwa kłamstwa).
Temat, jak "wyreklamowywano" zawodników sportowych od 'mon-u', skonsultuj z którymś toWarzyszem, pamiętającym sukcesy '(gie-)TeeSu' w prl.
A legitymacja ormo była metaforyczna, ponieważ u żadnego z fanów 'eRTeeSu' akurat takiej nie zdobyłem, ale waszą wieloletnia postawa (paradoks np. grypsować wam kazali dopiero niedawno 'ruchHOOLe' ;) po "krojeniu" sprawiała wrażenie, że tyle lat na armii czerwonej dorastali domorośli ormowcy.

Natomiast szczegóły zbrodni na Ś+P MARIUSZu (m.in. skąd pochodził sprawca itd.) może wyjaśnią ci zorienowani eŁKaeSiacy, którzy pamiętają/pisali, że 'dzieciojersi' ich ganialali z okrzykiem "de-ha-wu" już w 1995 roku.

www.tvp.info

MW10

Post autor: MW10 » 07.12.2019, 10:52

DoZo(L)e... pisze:
07.12.2019, 10:20
PanTuNieStał pisze:
07.12.2019, 07:46
Cieszy mnie to niezmiernie, że z rana przy weekendzie potrafię poprawić jakiemukolwiek widzewiakowi humor, bo jesteście z niego znani (choćby z popularnego baneru, na którym na dwa słowa przypadają dwa kłamstwa).
Temat, jak "wyreklamowywano" zawodników sportowych od 'mon-u', skonsultuj z którymś toWarzyszem, pamiętającym sukcesy '(gie-)TeeSu' w prl.
A legitymacja ormo była metaforyczna, ponieważ u żadnego z fanów 'eRTeeSu' akurat takiej nie zdobyłem, ale waszą wieloletnia postawa (paradoks np. grypsować wam kazali dopiero niedawno 'ruchHOOLe' ;) po "krojeniu" sprawiała wrażenie, że tyle lat na armii czerwonej dorastali domorośli ormowcy.

Natomiast szczegóły zbrodni na Ś+P MARIUSZu (m.in. skąd pochodził sprawca itd.) może wyjaśnią ci zorienowani eŁKaeSiacy, którzy pamiętają/pisali, że 'dzieciojersi' ich ganialali z okrzykiem "de-ha-wu" już w 1995 roku.
ku*** idź już stąd.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 07.12.2019, 12:42

i
DoZo(L)e... pisze:
07.12.2019, 06:01
była/jest ['vide' konfrontacja z koalicją ŚW (+Jx2?), ML(+PŻ), BB-B] nasza ekipa i jak wielka nienawiść do mojego miasta, z którego tzw. towary luksusowe cieszyły się w latach 80-tych na peryferiach ogromnym zainteresowaniem.
Nie jest to związane z tematem łódzkim, ale pozwolę sobie skomentować.
Zero PŻ po pierwsze, a po drugie przecież Legia również nie była sama prawda? Więc nie wiem
Po co sugerujesz, że nagle wszyscy się skrzyknęli, żeby jedną turbo znienawidzoną Legie obić. Po co to wbijanie igiełki i jeszcze sugerowanie jakiejś wielkiej nienawiści, szczególnie, że wymieniasz ekipę, która jeszcze niedawno była Wam przyjazna.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 07.12.2019, 13:50

Doktor P(r)awica pisze:
07.12.2019, 12:42
i
DoZo(L)e... pisze:
07.12.2019, 06:01
(...) tradycja łączenia się w danym regionie paru zantagonizowanych na codzień obozów (obok was m.in. "śląska siła" 'żaboli' i 'rucHOOLi' itp. itd.) przeciwko Legii potwierdza tylko, jak silna była[/jest 'vide' konfrontacja z koalicją ŚW(+Jx2), ML(+PŻ?), BB-B] ekipa z W-wy i jak wielka nienawiść panowała do mojego miasta, z którego tzw. towary luksusowe cieszyły się w latach 80-tych na peryferiach ogromnym zainteresowaniem.

(...)
Nie jest to związane z tematem łódzkim, ale pozwolę sobie skomentować.
Zero PŻ po pierwsze, a po drugie przecież Legia również nie była sama prawda? Więc nie wiem
Po co sugerujesz, że nagle wszyscy się skrzyknęli, żeby jedną turbo znienawidzoną Legie obić. Po co to wbijanie igiełki i jeszcze sugerowanie jakiejś wielkiej nienawiści, szczególnie, że wymieniasz ekipę, która jeszcze niedawno była Wam przyjazna.
To przestawmy sobie mój znak zapytania spod "J(elczy)" z Oławy i Laskowic do "Płomieni" i powinno się wszystko zgadzać. :)
Niestety drugie sformułowanie jest bardziej niefortunne, bo faktycznie żadnej z ekip ww. koalicji [vs. Legia i jedno przypadkowe auto (z) OE] nie uważa(łe)m za "kosę", więc zestawienie Was w jednej linii z łodzianami i 'hanysami' jest rzeczywiście sporym nieporozumieniem.

Czy teraz OK? ;)

www.tvp.info

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 07.12.2019, 16:55

Nie będę się pytał Łksiaków, pytam ciebie boś poruszył ten wątek, dalej (nockę masz na komendzie to na pewno coś wymyślisz mistrzu konfabulacji). A Ludzie Honoru parę razy oszczędzili żałosnych powłok, warszawskich wywłok, choćby ci "dzieciojersi" pod Saspolem, bo ten wasz marynarz mógłby zostać zgaszoną "legendą" a tak tylko miał ból głowy, trochę większy niż po pewnej imprezie na Olechowie.
(paradoks np. grypsować wam kazali dopiero niedawno 'ruchHOOLe' ;)
Rzucasz na lewo i prawo pomówieniami bez jednego dowodu (, nie wiem dla czego i kto pozwala ci pisać takie rzeczy, ale gdybyś był kimś normalnie kojarzonym na żyletce już dawno byś zaniechał) a tak jesteś z tych "dzisiaj to będzie spokój".

Ale nic to, forum i tak już zdycha. Nie przeszkadzaj sobie w radosnej TFUrczości, pa lalka.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 07.12.2019, 17:36

PanTuNieStał pisze:
07.12.2019, 16:55
Nie będę się pytał Łksiaków, pytam ciebie boś poruszył ten wątek, dalej (nockę masz na komendzie to na pewno coś wymyślisz mistrzu konfabulacji). A Ludzie Honoru parę razy oszczędzili żałosnych powłok, warszawskich wywłok, choćby ci "dzieciojersi" pod Saspolem, bo ten wasz marynarz mógłby zostać zgaszoną "legendą" a tak tylko miał ból głowy, trochę większy niż po pewnej imprezie na Olechowie.
(paradoks np. grypsować wam kazali dopiero niedawno 'ruchHOOLe' ;)
Rzucasz na lewo i prawo pomówieniami bez jednego dowodu (, nie wiem dla czego i kto pozwala ci pisać takie rzeczy, ale gdybyś był kimś normalnie kojarzonym na żyletce już dawno byś zaniechał) a tak jesteś z tych "dzisiaj to będzie spokój".

(...)
Napisałeś od razu stek bredni i się zastanawiam, czy to możliwe, żebyś o tym nie wiedział. Potem zarzuciłeś pomówienia, tylko dlatego, że moje "niedawno" to nie jest twoje raptem kilkanaście lat.

Zdychaj z tym forum.

www.tvp.info

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 07.12.2019, 18:27

Napisałeś od razu stek bredni i się zastanawiam, czy to możliwe, żebyś o tym nie wiedział. Potem zarzuciłeś pomówienia, tylko dlatego, że moje "niedawno" to nie jest twoje raptem kilkanaście lat.
Gdybyś był tak yntelygentny na jakiego próbujesz się kreować, to byś się domyślił dla czego akurat ten przykład nieszczęsnego Saspolu przytoczyłem, a tak:
Zdychaj z tym forum.
Oto cała ty.....kończę tę drętwą gadkę boś ciemny jak "tabaka w rogu" a mnie szkoda czasu na takich prowokujących śmietników jak ty. Podpieraj swoje tezy (skoro są to informacje ogólnie znane) dowodami a niedopowiedzeniami, bo faktycznie psem zalatujesz szukającym info.

gringocwel

Post autor: gringocwel » 07.12.2019, 21:27

PolowaPolski pisze:
06.12.2019, 13:39
yurez pisze:
To samo co wasze fan kluby ;)

divide1908

Post autor: divide1908 » 07.12.2019, 21:45

DoZo(L)e sadzisz się w temacie łódzkim (między innymi) jakbyś miał się czym pochwalić. A chyba z żadną stroną Łodzi Legia nie ma ostatnio czym. Także...płyń.

Krzych85

Post autor: Krzych85 » 08.12.2019, 18:25

Nie odpisujcie mu bo on ma coś z głową, ubzdurał sobie coś i ciągnie temat

Michał1990Polska

Post autor: Michał1990Polska » 10.12.2019, 00:53

kiedyś to były fajne czasy...piło się,ćpało,ruchało i napierdalało.h** że nie raz z morda obitą się wracalo.
Najważniejsze że fajnie spędziło się czas w zajebistym towarzystwie.
Czasy się zmieniająteraz modne rurki itp.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 10.12.2019, 09:01

PanTuNieStał pisze:
07.12.2019, 18:27
Gdybyś był tak yntelygentny na jakiego próbujesz się kreować, to byś się domyślił dla czego akurat ten przykład nieszczęsnego Saspolu przytoczyłem, a tak:
Zdychaj z tym forum.
Oto cała ty.....kończę tę drętwą gadkę boś ciemny jak "tabaka w rogu" a mnie szkoda czasu na takich prowokujących śmietników jak ty. Podpieraj swoje tezy (skoro są to informacje ogólnie znane) dowodami a niedopowiedzeniami, bo faktycznie psem zalatujesz szukającym info.
Zanim stąd zdezerterujesz/zamienisz konto na następne, wyjaśnij, czy wersja o dostaniu po głowie BOSSmana w 1998 r. (po odwołanym meczu z Pogonią) jest nadal oficjalną 'yntelygentów' na 'eRTeeSie', czy tylko "nieszczęsnym przytoczeniem".

troll internetowy pisze:
09.12.2019, 21:58
[...]

Co do DHW to nie wiem, po co to robienie burzy w szklance wody. Kiedyś już opisałem tu o przełomie i spontanicznym pogonieniu sąsiadek na Chojnach - osiedlu już na przełomie lat 80/90-tych zdominowane przez Widzew, ale wtedy aż do pierwszej połowy lat 90-tych jeszcze słabo zorganizowanym. Nie pamiętam, po którym dokładnie domowym meczu to było (mimo, że chłopaki mi wielokrotnie przypominali przy wspominkach). To był sezon 95/96 i ten okres kojarzy mi się z wykrystalizowaniem ekipy, która nazwała się DHW. I ch.j mnie obchodzi, czy to było jesienią 1995 czy wiosną 1996. Chłopaki twierdzą, że 1995 i ja również tak sądzę. To byli wtedy moi rówieśnicy, nastoletni gówniarze, jak ja. Wszyscy mieliśmy powyżej uszu dotychczasowej sytuacji. (...) Tak więc dyrdymały n/t 1998 (jakiś imbecyl gdzieś tu pisał nawet o 2000 roku czy coś takiego) można włożyć między bajki.

[...]
Utrudniłeś sobie zadanie uprawdopodniednienia swoich dyrdymałów o 'dhw' i teraz zamiast kwerendy widzewskiego fanzina z lat '95/96 powinieneś przejrzeć numery "widzewiaka" od lat 80-tych do 2000 roku, trollu.

www.tvp.info

divide1908

Post autor: divide1908 » 11.12.2019, 21:52

W kwestii powstania Destroyers, to nie mogę stwierdzić dokładnie czy w 95 czy 96 ale na pewno w tych okolicach działała już ekipa z Zagajnikowej (m.in. Sz i Z.) Wracałem po meczach często z chłopakami z Dołów czasem 81/87 czasem sam 88 na Marysińską. I jesli dobrze pamiętam na blaszaku przy przystanku 88 Marysińska/Inflancka był widoczny był ich napis. Pamiętam ten dreszczyk emocji jeżdżenia na mecze z wrogiego osiedla. Moi kumple z klasy którzy wciągnęli minie w chodzenie na mecze mieli dość często przygody z L., który był ich sąsiadem :) Ogólnie na Doły/Marysińska/Zagajnikowa to były w drugiej połowie lat 90-tych ciekawe tereny.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 12.12.2019, 06:52

divide1908 pisze:
11.12.2019, 21:52
W kwestii powstania Destroyers, to nie mogę stwierdzić dokładnie czy w 95 czy 96 ale na pewno w tych okolicach działała już ekipa z Zagajnikowej (m.in. Sz i Z.) Wracałem po meczach często z chłopakami z Dołów czasem 81/87 czasem sam 88 na Marysińską. I jesli dobrze pamiętam na blaszaku przy przystanku 88 Marysińska/Inflancka był widoczny był ich napis. Pamiętam ten dreszczyk emocji jeżdżenia na mecze z wrogiego osiedla. Moi kumple z klasy którzy wciągnęli minie w chodzenie na mecze mieli dość często przygody z L., który był ich sąsiadem :) Ogólnie na Doły/Marysińska/Zagajnikowa to były w drugiej połowie lat 90-tych ciekawe tereny.
W którym "widzewiaku" pisali o ekipie 'd(hw)' z Zagajnikowej malującej okolice przystanku/ów?
[link]

A może w innych (licznych) fanzinach opisywano działania 'destroyers' (z Sz., Z. i L. w składzie) już w 1995 roku?
[link]

www.tvp.info

gulik1977

Post autor: gulik1977 » 12.12.2019, 09:21

DoZo(L)e... pisze:
12.12.2019, 06:52
divide1908 pisze:
W którym "widzewiaku" pisali o ekipie 'd(hw)' z Zagajnikowej malującej okolice przystanku/ów?
[link]

A może w innych (licznych) fanzinach opisywano działania 'destroyers' (z Sz., Z. i L. w składzie) już w 1995 roku?
[link]
mordeczko ty moja, ty to jesteś prze kumaty, szacun chuliganie, siejesz postrach nie tylko w Legii- eLo :))
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"

strazaksam

Post autor: strazaksam » 12.12.2019, 09:44

DoZo(L)e... pisze:
divide1908 pisze:
[link]

[link]
Ty na wszystko musisz miec dowod w internecie?

yurez

Post autor: yurez » 12.12.2019, 11:42

On zapomnial ze ten temat i tak sie kręci bez niego, z jego prowokacjami czy bez tu zawsze jest "ciekawie".

Dozo idz rozkrecac inne tematy z mniejszymi wyswietleniami, gdzie stypa panuje, bo stracisz prace na forum za nieodpowiednie wypełnianie swoich obowiązków.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 12.12.2019, 13:22

strazaksam pisze:
12.12.2019, 09:44
DoZo(L)e... pisze:
divide1908 pisze:
W kwestii powstania Destroyers, to nie mogę stwierdzić dokładnie czy w 95 czy 96 ale na pewno w tych okolicach działała już ekipa z Zagajnikowej (m.in. Sz i Z.) ...
[link]

[link]
Ty na wszystko musisz miec dowod w internecie?
Ja nie jestem od dowodów, liczę jedynie, że (pod-)łodzianie potwierdzą sWoją teorię, która stoi w sprzeczności z moją hipotezą o "wałku" 'eRTeeSiakóW' z datą na ich fladze (z wizerunkiem amatora s-m) tzn. rozpoczęcia działalności jako banda pod szyldem 'd(hw)'.

www.tvp.info

MW10

Post autor: MW10 » 12.12.2019, 19:10

fan fantik pisze:
12.12.2019, 17:05
Jak tam Vandalsi działają coś czy dalej leczą rany po Sosnowcu??..Jakież to chwalenie było że jeżdżą i przestrzeliwują grafy..zabraklo już odwagi ??
Obecnie to leczą rany zupełnie po czymś innym. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

Asusss

Post autor: Asusss » 12.12.2019, 19:23

MW10 pisze:
12.12.2019, 19:10
fan fantik pisze:
12.12.2019, 17:05
Jak tam Vandalsi działają coś czy dalej leczą rany po Sosnowcu??..Jakież to chwalenie było że jeżdżą i przestrzeliwują grafy..zabraklo już odwagi ??
Obecnie to leczą rany zupełnie po czymś innym. :)
Jestem ciekaw bardzo co masz na myśli... A waszych dwóch z teo gangu już doszło do siebie czy jeszcze plastry na głowie?
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910

divide1908

Post autor: divide1908 » 12.12.2019, 22:45

DoZo(L)e... pisze:
divide1908 pisze:
[link]

[link]
Na powyższe pytania nie odpowiem, sam musisz sobie sprawdzić. To co zapamiętałem to napisałem. Mieszkałem i mieszkam w tym mieście, wspomnianych widzewiaków z Zagajnikowej kilkukrotnie spotkałem w różnych okolicznościach. Taka różnica między nami, bo widzę że ty chcesz bazować na necie i zinach. Jasne chyba że do czerwonej strony miasta mi w c*** daleko ale wersja z powstaniem dhw w 98 roku (mówię o grupie, o fladze nie mam pojęcia) jest moim zdaniem kompletną bzdurą.

Wielki Widzew

Post autor: Wielki Widzew » 12.12.2019, 23:22

Ten pajac dozo zaraz ci napisze, że jesteś kryptowidzewiakiem. Nie ma sensu z łbem dyskutować.
j**** 60tki

Asusss

Post autor: Asusss » 12.12.2019, 23:23

divide1908 pisze:
12.12.2019, 22:45
DoZo(L)e... pisze:
divide1908 pisze:
[link]

[link]
Na powyższe pytania nie odpowiem, sam musisz sobie sprawdzić. To co zapamiętałem to napisałem. Mieszkałem i mieszkam w tym mieście, wspomnianych widzewiaków z Zagajnikowej kilkukrotnie spotkałem w różnych okolicznościach. Taka różnica między nami, bo widzę że ty chcesz bazować na necie i zinach. Jasne chyba że do czerwonej strony miasta mi w c*** daleko ale wersja z powstaniem dhw w 98 roku (mówię o grupie, o fladze nie mam pojęcia) jest moim zdaniem kompletną bzdurą.
DHW powstało w 1995 roku. Młoda ekipa której już nie ma YH powstała w 2002 roku. Dzisiaj w miejsce YH jest młoda grupa H o nazwie Młoda Szajka. Tyle w temacie.

Przestań Dozol w końcu pierdolic i zajmij się swoim podworkiem bo udzielasz się w każdym wątku i robisz z siebie c*** wie jakiego wielkiego kumacza.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910

1925

Post autor: 1925 » 13.12.2019, 00:45

divide1908 pisze:
Chciałem Ci przypomnieć że Doły w latach 95-99 ( kwadrat WP-Sporna-Bracka-Zmienna ) to był Nasz teren a co do L. ... W tamtych czasach z samego jego wieżowca Jeździło na nasze mecze 5 osób :)
:arrow:

zar

Post autor: zar » 13.12.2019, 01:48

Chyba koniec waszej ekipy to pogonienie jej przez Dhw-u na placu Wolności

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 13.12.2019, 05:20

divide1908 pisze:
12.12.2019, 22:45
DoZo(L)e... pisze:
divide1908 pisze:
[link]

[link]
W tym rzecz, że nie upieram się przy dacie '98, więc jestem skłonny uwierzyć w 1996 rok jako przyjęcie nazwy 'destroyers' (używanej wcześniej przez niemców z karlsruhe, stąd pewnie późniejsze widzewskie rozszerzenie o '.hw' z okresu 1998-2000) przez 'eRTeeSiakóW' m.in. "zagajnikoWych", chociaż nie pamiętam, abym widział coś obiektywnego na potwierdzenie tej hipotetycznej wersji poza internetowymi pierdami (z) anusSSa, "wielkiego widzew(iak)a" itp.

www.tvp.info

Daan

Post autor: Daan » 13.12.2019, 08:04

Jak ku*** 1998 jak juz flaga wisiala na slynnym 2:3 na Lazienkowskiej? Byl to maj 1997 i to nie byl jej debiut.
Ja sam juz pisalem, ze zokrzykiem "Destroyers" spotkalem się na stadionie na Oporowakiej w 1996 r. Kiedy to na zaczepki Slaska, zerwala sie do siatki grupa naszych z tym wlasnie okrzykiem.
Wg mnie dzialali w 1995, ale nazwe mogli przyjac i w 1996. Tak to sie zazwyczaj odbywa w realnym swiecie, a nie w swiecie zinow, internetu czy telewizji.

ODPOWIEDZ