Niebezpieczne dzielnice Polskich miast vol.2
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niebezpieczne dzielnice Polskich miast vol.2
Adik, nie piłem dużo bo miałem świadomość jak by się to mogło skończyć :D Od wielu lat już nie zalewam się ostro z małymi wyjątkami :) Ogólnie bardzo mało piję, można śmiało powiedzieć że wcale w porównaniu z latami 90tymi, tam to było chlanie i nosy, łuki brwiowe rozj.bane ;D
-
-
Legia jest wszędzie. To pewnie był DoZo
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Całkiem możliwe że skroił jakiemuś turyście z Warszawy.Wielu przyjeżdżało kiedyś do Krakowa w gadżetach L.
-
Nie ma co się oszukiwać w Łodzi na dzielnicach takich jak Chojny czy Bałuty albo nawet Górnika to w******* dostaniesz całkowicie jak się pokażesz w barwach łksu, WIDZEW PANY!
-
Dziecko, wyłącz internet i wyjdź z domu. Tylko nie przeraź się rzeczywistości, bo może okazać się brutalna. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Tak tak A teraz ochlon dzieciaku i wracaj do Zgierza albo Ozorkowa bo na chojnach i balutach nic nie znaczycie :)
-
-
-
To forum warto poczytać choćby dla walorów humorystycznych. Kabarety się przy tym chowają.kat. pisze: ↑08.05.2019, 07:24Ale ja nie twierdzę, że na rynku, Szewskiej czy Karmelickiej jest niebezpiecznie. Ostatnie zdanie tyczyło zakamarków, gdzie nie przewijają się tłumy 24 h / dobę, a kręci się sporo żulików.Po prostu samotna studentka nie będzie czuć się tam komfortowona wieczornym spacerze.
-
Śmiech to zdrowie. Ale skoro nie ma emotek, to na pewno było śmiertelnie poważnie.
Mysłowice? Prawda, że Rymera się trochę ucywilizowało i "nie to co było"? "Samotne studentki" wychodzą z domów?
I jeszcze jakby ktoś coś o Sosnowcu.
Mysłowice? Prawda, że Rymera się trochę ucywilizowało i "nie to co było"? "Samotne studentki" wychodzą z domów?
I jeszcze jakby ktoś coś o Sosnowcu.
-
Bardzo dawno nie byłem na Rymera w Mysłowicach to nie wiem, ale kiedyś to Gieksa omijała szerokim łukiem te osiedle, jak K rządził na Rymera. Tych śmiesznych Żaboli z Różyckiego tez pamiętam co w kilku chcieli do mnie podbić, ale jak ściągnąłem pasek to już nie byli tacy chętni na tańce :)
-
K rządził na Mysłowicach.
-
Niebezpiecznych dzielnic już nie ma jak w latach 90tych gdzie menel dał komuś w czambuł i zabrał mu portfel i zegarek. Teraz to są jazdy z "czornymi" z Bliskiego Wschodu ale głównie w metropoliach.
-
Bo wystawiłeś fujarę. Też bym.uciekał.Slenderman pisze: ↑12.05.2019, 13:23Bardzo dawno nie byłem na Rymera w Mysłowicach to nie wiem, ale kiedyś to Gieksa omijała szerokim łukiem te osiedle, jak K rządził na Rymera. Tych śmiesznych Żaboli z Różyckiego tez pamiętam co w kilku chcieli do mnie podbić, ale jak ściągnąłem pasek to już nie byli tacy chętni na tańce :)
-
Na Stolice ochoczo spioczycie, a później za praca nie jeden z was buraków tu zapierdala i siedzi właśnie cicho w pobudowanych sztucznie osiedlach słoikowa.noddi pisze: ↑20.05.2019, 19:51Nie kłam. Bo zaraz wejdą Legioniści i powiedzą, że u nich panuje ład i porządek, a wszyscy się tej Warszawy ujebali , bo mają kompleksy.kierowca_pks pisze: ↑20.05.2019, 19:02Teraz to są jazdy z "czornymi" z Bliskiego Wschodu ale głównie w metropoliach.
-
-
A ty co sobie myślisz sznurze jeden? Że wpisałeś w nicku "stolica" to możesz ubliżać innym, że są z wiochy? Sam jesteś przykładem gamonia jakich mało.jestesmywaszastolica pisze: ↑20.05.2019, 23:27twojej wiochy to nie dotyczy, największe zagrożenia to szermierka widłami pod remizą, albo nur w szambie
-
Odnośnie Sosnowca to jakieś dwa miechy temu zrobiłem sobie wycieczkę rowerową zachaczającą o to miasto i zaszokował mnie fakt iż na jednym z osiedli klimat na ścianach zatrzymał się w końcówce lat90 :) Byłem w tym samym miejscu conajmniej 5 lat wstecz i miejsce to wyglądało podobnie.Super sprawa ,że są jeszcze tego typu”skanseny” poprzedniej i wcześniejszych dekad
-
A który konkretnie rejon? Jak jeździsz po okolicy to może obczajasz szlak pogranicza? Warto się tam wybrać na spacer czy same krzaki?
Wiem, że to nie temat turystyczny, ale o Śląsku prędzej tutaj coś się dowiem. Katowice na jeden dzień i 5-6 h. Muzeum Śląskie? Czy lepiej Nikisz? Co jeszcze?
Wiem, że to nie temat turystyczny, ale o Śląsku prędzej tutaj coś się dowiem. Katowice na jeden dzień i 5-6 h. Muzeum Śląskie? Czy lepiej Nikisz? Co jeszcze?
-
Czy nie potrafisz inaczej rozmawiać tylko ubliżać ludziom od k**** i pisać o ruchaniu? Kim jesteś w życiu że odreagowujesz w sieci? Czy stołeczne pochodzenie jest już dla ciebie za mało aby nie ubliżać innym?jestesmywaszastolica pisze: ↑26.05.2019, 02:24ty za to jesteś przykładem braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. jeśli 78 to rocznik to słabo to wygląda, jeśli iq to z mojej strony gratulacje że całkiem nieźle sobie radzisz ze składaniem literek w zdania.
ps. ruchacie tą samą kozę żeś się tak obruszył? czy to może twoje kolejne konto antypolska (akurat to po twoich rodzinnych perypetiach to nawet da radę wytłumaczyć) kurewko ?
Może opiszesz Wolę albo Gocław. Chętnie posłucham.
PS. 78 to numer budynku w którym mieszkam.
-
Nikisz mysle ze ciekawsza opcja niż muzeum.Jeżeli lubisz klimaty przyrodnicze to koniecznie dolina trzech stawów lub park śląski(to już coprawda chorzów ale na pograniczu z katowicami)dodatkowo na jego terenie są dwa stadiony :Śląski i GKSkat. pisze: ↑26.05.2019, 16:33A który konkretnie rejon? Jak jeździsz po okolicy to może obczajasz szlak pogranicza? Warto się tam wybrać na spacer czy same krzaki?
-
A jeśli chodzi o rejon Sosnowca to na pograniczu z Katowicami jest cos w stylu „rurociągu” przy którym leży osiedle o którym wspominałem,później wkleje fotki. Co do pogranicza to jest różnie w niektórych miejscach krzaczory w innych fajnie zagospodarowana miejscówka jak np trójkąt trzech cesarzy
-
Miejsce o którym wspominałem we wcześniejszych postach [link][link] [link] "pachnie" latami 90 jak nigdzie indziej
-
To ty chyba jeszcze miejscówek ''pachnących'' latami 90tymi nie widziałeś.
-
Nie każdy przeżył tyle co Ty...don alfonso pisze: ↑27.05.2019, 18:54To ty chyba jeszcze miejscówek ''pachnących'' latami 90tymi nie widziałeś.
-
To mi takowe zaprezentuj,jeśli znasz i widziałeś . Zaznaczam ,że chodzi mi głównie o "ścienne ozdoby" pamiętające stare lata
-
Będąc w Łodzi jak zobaczyłem Wschodnią i Włókienkę to już mi język pod gardło podchodził, ale gdy na Google Maps zerknąłem na Grabową i Wojska Polskiego... W życiu bym tam nie poszedł, tak samo te patologiczne dzielnice na GŚ, włos się na głowie jeży...
Września 100% Lech Poznań!
-
Jak będziesz kiedyś na GŚ to zrób sobie po zmroku ''wycieczkę'' po Szopach albo Nikiszu. Chorzów też możesz odwiedzić przy okazji ;)
Bandycki Batory
-
Te pamiętne melanże w Szopienicach w parku, koło dworca. W Chorzowie Biadacz, Chocimska, Wolskiego... Na Nikiszu na festyny, hokej Naprzód Janów się śmigało. Piękne Niebieskie i Skinheadowskie wspomnienia. W Szopienicach w parkach i pod pocztą do dzisiaj można dostać. Nie jeden już tam kosą oberwał. W Chorzowie też można w ryja oberwać w różnych miejscach.
-
https://www.youtube.com/watch?v=blmCMM4-qKk
Hugo na Siemcach, zawsze mial klimat, ale teraz tak jak na Szopkach, Zalezu i Nikiszu wiele sie nie dzieje, niewiem jak w Chorzowie ale mysle ze podobnie
Hugo na Siemcach, zawsze mial klimat, ale teraz tak jak na Szopkach, Zalezu i Nikiszu wiele sie nie dzieje, niewiem jak w Chorzowie ale mysle ze podobnie
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Ale Ty jesteś bojaźliwy.
Za niedługo niektórych z tych miejsc nie będzie, bo są rewitalizowane. Włókienka już jest cała wyludniona, plus chyba parę innych uliczek także. Kto jeszcze nie miał okazji to niech jedzie do Łodzi i pozwiedza sobie Stare Bałuty, Stare Miasto i Śródmieście.
Pozdrawiam obie strony Łodzi.
-
Jak pierwszy raz pojechaliśmy na "barwy" na Hugo około 6 lat temu to ludzie z tej dupnej fabryki z roboty najebani wychodzili, a w jakimś familoku z napisem "zakaz wstępu grozi zawaleniem" wychylała się jakaś starsza babcia. Klimat tam jest mocny, to trzeba przyznać.
-
Sosnowca nikt jeszcze nie opisywał. Które dzielnice tam się cieszą sławą, np. Juliusz?
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Wschodnia, Włókienka (Śródmieście) - ŁKS
Grabowa (Górniak),Wojska Polskiego (Stare Bałuty) - Widzew
-
Na pewno kilka lat temu niebezpiecznie było się zaplątać wieczorem na Maczkach, teraz pewnie tak jak wszędzie zrobiło się tam lżej dla przypadkowych gościwypityjanusz pisze: ↑25.06.2019, 19:09Sosnowca nikt jeszcze nie opisywał. Które dzielnice tam się cieszą sławą, np. Juliusz?
-
Czy może ktoś opisać Zieloną Górę, Bielsko biała i Olsztyn?
-
Wschodnia i Włókienka to ulice wymarłe od lat. Jednak narkotyki zrobiły swoje, część do piachu, część do kryminału. Wojska Polskiego to też mocno przesadzony temat. Gorzej, by było jakbyś poszedł w Berka, Młynarską, Zawiszy. Tam postronne osoby nie mają wstępu.
W Łodzi dzisiaj dostałbyś prędzej po mordzie na Piotrkowskiej. Jednak osoby z biedniejszych dzielnic mają zasady jakieś i jak nie trafisz na grupkę szukającą przygód, to co najwyżej zostaniesz pogoniony, ale nic więcej. Natomiast na tej Piotrkowskiej osoby z "lepszych domów" najebią się i włącza się tryb nieśmiertelności.
-
Dokładnie, dziś prawdziwych niebezpiecznych dzielnic już nie ma. Bęcki najprędzej możesz wyłapać w centrum miasta na imprezie.
-
w temacie Starych Bałut to mnie kiedyś pojebało i dawno temu w czasie "gorączki sobotniej nocy" zerwałem się kumplom z imprezy na Pietrynie ..a tak mi się ujebało żeby przeżyć coś ciekawego no to se przeżyłem ...
pijany mocno, dłuuugi spacer na Bałuty .
Bilans: nówki buty mi zdjęli +obrączka ślubna+ gotówka +/- 200pln( bo kieszenie były trzepane)..ale honorowe chłopaki bo taksę zatrzymali zapłacili gościowi i kazali mnie odstawić na Piotrkowską a telefon mi zostawili .
Dodatkowo dostałem od nich "błogosławieństwo" żebym się cieszył bo nie wyłapałem wpierdolu.
akcja na zasadzie "zapraszamy do bramy", za wsiarz mnie złapali i HYC!
historia prawdziwa niezmyślona.
Chodziłem dumny jak paw że mam takie "koneksje" na Bałutach :-DDD
pijany mocno, dłuuugi spacer na Bałuty .
Bilans: nówki buty mi zdjęli +obrączka ślubna+ gotówka +/- 200pln( bo kieszenie były trzepane)..ale honorowe chłopaki bo taksę zatrzymali zapłacili gościowi i kazali mnie odstawić na Piotrkowską a telefon mi zostawili .
Dodatkowo dostałem od nich "błogosławieństwo" żebym się cieszył bo nie wyłapałem wpierdolu.
akcja na zasadzie "zapraszamy do bramy", za wsiarz mnie złapali i HYC!
historia prawdziwa niezmyślona.
Chodziłem dumny jak paw że mam takie "koneksje" na Bałutach :-DDD