Krzesełko Stadionu pisze: ↑23.01.2019, 09:41Oho rozwikłałes cały spisek.Pewnie Adamowicz teraz wypoczywa na Bahamach co? Ściągnij tą foliowa czapeczke albo zacznij się leczyc bo chyba masz pierwsze obiawy schizofreniiJurgen von Bacterius pisze: ↑23.01.2019, 08:53Mówisz o śmiechu córki Adamowicza?
[link]
[link]
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... q1Ak-t3wVc
Na filmiku 16:29, 17:08. 1:02:44
Żona i starsza córka też jakoś nie wyglądają na zbytnio przejęte.Zero łez.
Aha i one były na dragach uspokajających i to się w takich wypadkach zdarza że np wdowa w czasie spuszczania trumny do grobu zanosi się smiechem
Byłem na minimum kilkunastu pogrzebach i jak dotąd nie spotkałem sie z sytuacja by ktoś z najbliższej rodziny zanosił się śmiechem także coś to zdarza się chyba w twoich snach albo filmach.
Widać,że nie przeżyłeś jeszcze śmierci kogoś bliskiego.Ja mając 11 lat płakałem gdy zmarł mi dziadek,płakała moja 7 letnia siostra a tutaj dziecko się śmieje.Bo dziecko nie potrafi udawać i taka jest prawda.
Wracając do samego ataku.Zapytaj się kogoś kto zna się na rzeczy bo sam jesteś zbyt głupi by logicznie pomyśleć czy możliwe jest by w sekundę zadać 3 ciosy nożem i zrobić to na tyle precyzyjnie by trafić przy tym w aortę?Tego chyba nawet na filmach nikt nie jest w stanie dokonać.
Wiesz co to aorta?Jej przebicie wiąże się z utratą sporej ilości krwi.Widziałeś gdzieś krew na tym nagraniu?Nie ma po niej śladu.
Ktoś kto siedział parę latek w kryminale po wyjściu się mści za to że siedział i zabija by trafić za kraty na resztę życia?Mogli przynajmniej jakąś lepszą legendę wymyślić,bo to co się stało na scenie wyszło strasznie nieudolnie.
PS. Teraz tylko czekać jak żona z dziećmi wyjedzie z Polski o ile już nie wyjechała.Pozdro dla zdrowo myślących a nie łykających wszystkiego jak leci z tv.