Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Weteran1946
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Wszedzie wstawiliscie juz ze zajebaliscie projekt?pudelek , fakt , nasza klasa ? List juz napisany ?
-
Weteran1946
Teofil co ma mnie bolec? Piszesz ze Łks na RDG nieistnieje , kanały , taki słaby to czemu musiałeś tu taj to pisac , oświadczenia jak Elana ,na oprawcach tez to jest , Korwa list napisz
-
Weteran1946
I na tym juz mozna zakończyć bo sie spina robin
http://i9.tinypic.com/2cwq1dg.jpg
Jak to jest z tymi nieudacznikami co projektów nie pilnują ? ;)
nyguss pisze: 28.09.2018, 22:44 http://i9.tinypic.com/2cwq1dg.jpg
Przecież to dwie zupełnie różne sytuacje. Tu nie ma co porównywać
-
Weteran1946
przecierz to co napisałeś jest w każdym większym mieście gdzie są dwa kluby , czy chcesz powiedziec ze u was wszyscy na sztywno i zasadami ?
-
ciekawskiciekaw
dobra weteran pakuj plecak i wyjazd stąd
-
NoMatterWhat
Piszesz do jednej osoby.
Dla weterana to nie jest ojczysty język.
Okres przedwyborczy i kara za race anulowana. Nikt dla jakiś świeczek nie będzie sobie poparcia psuł.
Dla weterana to nie jest ojczysty język.
Okres przedwyborczy i kara za race anulowana. Nikt dla jakiś świeczek nie będzie sobie poparcia psuł.
Zapomniałeś dopisać Retkinie:)
-
serce miasta
Radogoszcz:)przecież tu nie chodzi o jakieś szaliki itp.Pamiętam doskonale jak Rdg był podzielony,wschód za Widzewm Zachód za Łks,może nie po równo ale Łks miał tam nienajgorszy skład wspomagany mocna wtedy Limanką.Chodzi o to ze wywieszając transparent majacy sygnalizować ze na Radogoszczu są chuligani ŁKS ośmieszacie się bo takowych tam nie ma.Malo tego akurat Radogoszcz jako jedne z nielicznych jeśli nie jedyne osiedle w mieście zostało całkowicie zdominowane przez kibiców jednej drużyny,kibice Łks zostali tam wytępieni i nie stanowią tam żadnej siły choć jeszcze z 15 lat temu obie ekipy regularnie ze sobą rywalizowały."Mieszkam na Radogoszczu kibicuje Widzewowi"proste...
Bełchatowa ;) i nie porównuj chłopie FCB do waszych hools z Radogoszcza. Bo ganianki ganiankami, ale dwa ostatnie większe starcia FCB i Gks zakończyły się bardzo boleśnie dla tych drugich. ;)
-
ciekawskiciekaw
haha to teraz ekipe ocenia się po tym ile projektów gadżetów straciła ;D co jeden to lepszy gagatek
hahaha uwierz mi chłopcze że na każdym z tych ełkaesiackich osiedli które wymieniłem kibice Widzewa stanowią dużo większą siłę niż parchy z Radogoszcza.ciekawskiciekaw pisze: 29.09.2018, 13:39 haha to teraz ekipe ocenia się po tym ile projektów gadżetów straciła ;D co jeden to lepszy gagatek
-
berserk1908
teofil pisze: 29.09.2018, 13:51hahaha uwierz mi chłopcze że na każdym z tych ełkaesiackich osiedli które wymieniłem kibice Widzewa stanowią dużo większą siłę niż parchy z Radogoszcza.ciekawskiciekaw pisze: 29.09.2018, 13:39 haha to teraz ekipe ocenia się po tym ile projektów gadżetów straciła ;D co jeden to lepszy gagatek
Nie mów, że na Teo czy Retkini macie lepszą ekipę niż na Rado.
PS. temat DNO
Oni ku*** wszędzie mają lepszą ekipę.
To ty tak mówiszberserk1908 pisze: 29.09.2018, 15:42teofil pisze: 29.09.2018, 13:51hahaha uwierz mi chłopcze że na każdym z tych ełkaesiackich osiedli które wymieniłem kibice Widzewa stanowią dużo większą siłę niż parchy z Radogoszcza.ciekawskiciekaw pisze: 29.09.2018, 13:39 haha to teraz ekipe ocenia się po tym ile projektów gadżetów straciła ;D co jeden to lepszy gagatek
Nie mów, że na Teo czy Retkini macie lepszą ekipę niż na Rado.
PS. temat DNO
Ja piszę że Widzew na Teo czy Retkini stanowi większą siłę niż ten wasz Łks na Radogoszczu. Nie przypominam sobie aby chłopaki z tych osiedli wozili się pod jakimiś flagami "h" na widzewskich turniejach.
-
ciekawskiciekaw
widzewska logika w skrócie: Widzew na terenach ŁKS=prawdziwi rdzenni widzewiacy z krwi i kości, wiara przekazywana od pokoleń, ŁKS na terenach RTS=same przerzuty i wydygańce które wyrzekają się klubu przy pierwszej okazji
-
ktotamwie1
Sorka mordzia, pisałem ze służbowego tel gdzie mam angielski język ustawiony z racji maili służbowych. Będę uważał następnym razem, dzięki za wskazówkę heh
ŁKS na Radogoszczu... byli są i będą, jaka to flaga była ich pomysłem na Galerze? najlepsza na Łksie przez grube lata...
Byli faktnisc pisze: 29.09.2018, 19:25 ŁKS na Radogoszczu... byli są i będą, jaka to flaga była ich pomysłem na Galerze? najlepsza na Łksie przez grube lata...
Są nie sądzę
Będą napewno nie
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Widzew - Siarka

Wczorajszy mecz w Sercu Łodzi oglądało 16 789!
Dodatkowo delegacja Widzewa w Krakowie na meczu Wisły z Koroną ;)
15 lat temu to już nie była regularna rywalizacja a raczej końcówka porządkow na osiedlach, coraz ciężej było kogoś zlapac na 99 po meczach LKS, w knajpie na Sitowiu nie szło już uswiadczyc nikogo z rabinow nawet ogólnie, w tygodniu ;) nie pisząc już o dniach widzewskich "zebrań" ;) których terminy nie były wielką tajemnicą..serce miasta pisze: 29.09.2018, 11:50 Radogoszcz:)przecież tu nie chodzi o jakieś szaliki itp.Pamiętam doskonale jak Rdg był podzielony,wschód za Widzewm Zachód za Łks,może nie po równo ale Łks miał tam nienajgorszy skład wspomagany mocna wtedy Limanką.Chodzi o to ze wywieszając transparent majacy sygnalizować ze na Radogoszczu są chuligani ŁKS ośmieszacie się bo takowych tam nie ma.Malo tego akurat Radogoszcz jako jedne z nielicznych jeśli nie jedyne osiedle w mieście zostało całkowicie zdominowane przez kibiców jednej drużyny,kibice Łks zostali tam wytępieni i nie stanowią tam żadnej siły choć jeszcze z 15 lat temu obie ekipy regularnie ze sobą rywalizowały."Mieszkam na Radogoszczu kibicuje Widzewowi"proste...
A typek porównujący FCB do LKS z Rado.. Nawet nie ma jak tego skomentowac
Skoro z odległości setek, tysięcy (?) km - bo nie wiem gdzie na codzień żyjesz, ale na pewno nie w Łodzi,posiadłes tajemną wiedzę o tym ze LkS jest na Rado, a przy okazji wywróżyłeś z fusów że nadal będzie, to na pewno posiadasz też info gdzie ten LKS na RDG jest.nisc pisze: 29.09.2018, 19:25 ŁKS na Radogoszczu... byli są i będą, jaka to flaga była ich pomysłem na Galerze? najlepsza na Łksie przez grube lata...
Oczywiście nie oczekuję ze podasz to do publicznej wiadomości bo wtedy Twoja wróżba mogłaby się nie spełnić, zapytam więc po prostu czy wiesz gdzie na RDG ten LKS jest (i będzie)?
Co tydzień będziwsz prowokował tym sercem Łodzi ? Na forum Ci jadą,że masz sie tu nie wypowidać , a ty dalwj swoje wstydu nie maszPique pisze: 30.09.2018, 11:37 Wczorajszy mecz w Sercu Łodzi oglądało 16 789!
Bo co masz skomentować? Chyba że żyjesz w świecie forum e-widzew tam FCB ma się jeszcze dobrze :)D2item pisze: 30.09.2018, 15:20 A typek porównujący FCB do LKS z Rado.. Nawet nie ma jak tego skomentowac![]()
W Bełchatowie bywam raz, dwa razy w tygodniu od kilku lat i jakoś nigdy nie spotkałem osoby w czerwonych barwach, a GKS-u bardzo często od dzieciaków po między blokami ganiających za piłką po starszych.Chyba o czymś to świadczy. Nawet walki na murach nie widać a kiedyś było to widoczne. I tak samo ma się to na Radogoszczu tylko na Waszą korzyść, nikt tego nie ukrywa.
Świadczy mniej więcej o niczym 2 ostatnie potyczki dla nas wiec tak chyba źle ten świat forum nie wygląda co do rado szkoda już tu cokolwiek pisaćzgr1978 pisze: 30.09.2018, 16:18Bo co masz skomentować? Chyba że żyjesz w świecie forum e-widzew tam FCB ma się jeszcze dobrze :)D2item pisze: 30.09.2018, 15:20 A typek porównujący FCB do LKS z Rado.. Nawet nie ma jak tego skomentowac![]()
W Bełchatowie bywam raz, dwa razy w tygodniu od kilku lat i jakoś nigdy nie spotkałem osoby w czerwonych barwach, a GKS-u bardzo często od dzieciaków po między blokami ganiających za piłką po starszych.Chyba o czymś to świadczy. Nawet walki na murach nie widać a kiedyś było to widoczne. I tak samo ma się to na Radogoszczu tylko na Waszą korzyść, nikt tego nie ukrywa.
-
twistos1910
Co tam u Nieśmiertelnej Zajawki? Jednak jest śmiertelna? :)
Nas wczoraj w Nowym Sączu 188 osób. Uprzedzajac, tak tyle dostaliśmy biletów.
A propo Chilli Boys to oni chyba byli z Teo z tego co pamiętam i ciekawi mnie skąd pomysł żeby nazwać tak grupę?
Czyli uważasz LKS z RDG i FCB za składy-widmo,które w zasadzie nie istnieją "skoro nawet na murach walki nie widać"...Trochę średnio do takiego obrazu pasuje ta "chuliganska flaga" LKSu z RDGzgr1978 pisze: 30.09.2018, 16:18Bo co masz skomentować? Chyba że żyjesz w świecie forum e-widzew tam FCB ma się jeszcze dobrze :)D2item pisze: 30.09.2018, 15:20 A typek porównujący FCB do LKS z Rado.. Nawet nie ma jak tego skomentowac![]()
-
NoMatterWhat
ZaRzeWek pisze: 01.10.2018, 09:41 A propo Chilli Boys to oni chyba byli z Teo z tego co pamiętam i ciekawi mnie skąd pomysł żeby nazwać tak grupę?

-
Przemo1990
Widzew jedzie do Radomia? Ile biletow dostali?
Mój post jest do Reanimacji
Parchy to już bilety za darmo prawie rozdajecie żeby frekwencję zrobić. Stare byki mają płacić po 5 zł za bilet ??
Przecież to skandal jest że takie stare byki za jakieś śmieszne pieniądze wchodzą. Nie macie już z tym problemu ??Bilet dla rodzica w specjalnej cenie to koszt 10 złotych. Młodzież szkolna od teraz może nabyć wejściówkę w promocyjnej cenie 2 złotych (do lat 13) albo 5 złotych (od 13 do 18 lat).
Uwaga! Wspomniane wyżej bilety dostępne są jedynie w kasach biletowych przy Alei Unii 2. Promocja „Biegiem na ŁKS” obowiązuje wyłącznie na sektor rodzinny A1 na mecze domowe ŁKS-u Łódź. Ponadto każdy uczeń musi mieć przy sobie ważną legitymację szkolną.
Gdy
I co cię to chłopie interesuje? Dla mnie to oni mogą im nawet dopłacać do biletu. W sobotę są ciekawe mecze w Radomiu i Częstochowie, tam się lepiej wykaż.
teofil pisze: 03.10.2018, 23:13 Parchy to już bilety za darmo prawie rozdajecie żeby frekwencję zrobić. Stare byki mają płacić po 5 zł za bilet ??
Przecież to skandal jest że takie stare byki za jakieś śmieszne pieniądze wchodzą. Nie macie już z tym problemu ??Bilet dla rodzica w specjalnej cenie to koszt 10 złotych. Młodzież szkolna od teraz może nabyć wejściówkę w promocyjnej cenie 2 złotych (do lat 13) albo 5 złotych (od 13 do 18 lat).
Uwaga! Wspomniane wyżej bilety dostępne są jedynie w kasach biletowych przy Alei Unii 2. Promocja „Biegiem na ŁKS” obowiązuje wyłącznie na sektor rodzinny A1 na mecze domowe ŁKS-u Łódź. Ponadto każdy uczeń musi mieć przy sobie ważną legitymację szkolną.
I co cię to chłopie interesuje? Dla mnie to oni mogą im nawet dopłacać do biletu. W sobotę są ciekawe mecze w Radomiu i Częstochowie, tam się lepiej wykaż.
-
NoMatterWhat
To czy sprzedaja bilet za 2, 5 zl, czy za 10 piw, to nikogo nie powinno interesowac, poza nich samych.
Maja wiekszy problem. Ze swoja trybuna. Licencja warunkowa, a oswietlenie ma powstac do konca lutego.
A to juz sprawa wszystkich lodzian, bo to miasto bedzie "dyrygowac" skad te pieniadze wziac i je przeznaczyc. 95 milionow jest zamrozone na dobudowe kolejnych trybun i sa nie do tkniecia.
Maja wiekszy problem. Ze swoja trybuna. Licencja warunkowa, a oswietlenie ma powstac do konca lutego.
A to juz sprawa wszystkich lodzian, bo to miasto bedzie "dyrygowac" skad te pieniadze wziac i je przeznaczyc. 95 milionow jest zamrozone na dobudowe kolejnych trybun i sa nie do tkniecia.
Nie wywiazanie sie wiaze sie z kara pieniezna i odjeciem punktow.Na razie nie wiadomo, kiedy prace miałyby się rozpocząć. Nieoficjalnie wiadomo, że na obiekcie byli już nawet chętni wykonawcy, ale po wizji lokalnej zrezygnowali. W tej chwili MAKiS czeka na przyjazd przedstawicieli kilku innych firm.
-
Jackdaniels
Oho szykuje się kolejna afera na kibice net, trzeba naszykować popcorn :D
Na każdym osiedlu Widzewa i ŁKSu, jak i miejscowościach danych klubów znajdzie się osoby kibicujące przeciwnej stronie. Nad tym nie ma co dyskutować, tylko nie ma też po co zakłamywać rzeczywistości, że coś tam znaczą i coś mogą ugrać. Moim zdaniem szansę na jakieś zmiany na terenach są na prawdę znikome. Możemy się z siebie nabijać i cisnąć, ale każdy chyba wie jak jest ;) Chyba że pojawi się jakiś spektakularny sukces który coś w młodym pokoleniu pozmienia :)
pozdro dla normalnych
pozdro dla normalnych