Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Zablokowany
Chodząca Depresja

Post autor: Chodząca Depresja » 31.08.2007, 11:26

Wjazd z bramą pisze:Kibice Śląska mają zakaz pojawienia się na tym spotkaniu. Motor i Lechia to nasze zgody jednak na relacje między nimi nie mamy wpływu co jest oczywiste.
Bardzo dobre podejscie.
Wasi bracia z Krakowa powinni się od Was uczyć :)
Obrazek

iparts.pl
Browarski

Post autor: Browarski » 31.08.2007, 15:58

Michał z Łodzi pisze:Ja tam Lubliniance życzyłbym jak najlepiej, chociaż patrząc na Podbeskidzie BB mam wrażenie, że takie powstanie ekipy "mocniejszych wrażeń" znikąd czasem jest niemożliwe, gdy w mieście działa inna ekipa. Bo Podbeskidzie chyba nie doczekało się jeszcze kibiców, którzy są gotowi na to, by się napierdalać za swój klub. Musi być ku temu odpowiedni klimat na osiedlach, mieście.
Mi się wydaje że to jest taki odpowiednik Warty Poznań...możliwe że część osób chodzi na Motor i Lubliniankę...wątpię żeby dali radę wspiąć się wyżej niż jest ich miejsce w mieście...Motor do tego nie dopuści...
POLONIA WARSZAWA

Sven

Post autor: Sven » 31.08.2007, 18:21

Może ktoś opisać stare zgody Stali Rzeszów(z datami)
[link]

Romano

Post autor: Romano » 31.08.2007, 18:35

+GKSK-CE+ pisze:W tej kolejce odbedzie sie mecz Motor - Lechia.
Z racji ze temat z komentarzami zostal zamkniety do czasu tego meczu, pisze tutaj i prosze jakas kompetentna osobe o odpowiedz.
Jaki jest stosunek obu tych ekip do siebie?
Jakie jest stanowisko Śląska co do tego spotkania?
Sprawa jest prosta jest kosa i tyle

senn

Post autor: senn » 31.08.2007, 20:29

Z kim zgode ma Barcelone, a z kim ma kose? :D

Makary

Post autor: Makary » 31.08.2007, 20:37

Variat pisze:Lublinianka to jedna wielka żenada.
W Lublinie jest tylko Motor.
Chciałbyś.

kibic0 pisze: Kibice Lublinianki przypominają mi Zagłebie Wałbrzych czyli jedno wielkie NIC!
Panowie to że ktos tam chodzi na mecz i sobie pokrzyczy w szaliku to o niczym nie świadczy. Nie ocenia się ksiązki po okładce....
Zaglądając wewnątrz tych grupek można pewnie mocno się zdziwić składem osobowym typu policjant, strażnik miejski bądź też jakieś inne nie ciekawe osobowości...
"Człowieku", jak nie wiesz jak jest to się nie kompromituj takimi wypowiedziami. To jest warte tyle samo, co jakbym twierdził, że "kibic0" jest np. papugą. Ale nie mam dowodów, to nie mówię!

Browarski pisze: Mi się wydaje że to jest taki odpowiednik Warty Poznań...
Wydaje Ci się...

Dzięki dla Per'a, za obiektywizm i za dobre słowa dla MARRASa oraz Michała z Łodzi.

Uprasza się o zejście z tematu Lublinianki. Jak coś to tylko priv.
Pozdrowienia dla mniejszych ekip, które wiedzą ile trudu kosztuje wytrwanie przy swoim.

Sven

Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl

Post autor: Sven » 07.09.2007, 18:40

Kiedy została zerwana zgoda Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl ?
[link]

pall_mall

Post autor: pall_mall » 09.09.2007, 18:14

a jak tam zgoda Arki z Polonią Bytomską ??

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 09.09.2007, 18:29

pall_mall pisze:a jak tam zgoda Arki z Polonią Bytomską ??
Bardzo dobre pytanie, rowniez prosze o odpowiedz 8)

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 09.09.2007, 19:08

Polonia Bytom wspierala Arke na Podbeskidziu, byli obecni takze na Arka-Slask.. wiec chyba dobrze ;)
Obrazek

Robinho1920
ban

Post autor: Robinho1920 » 09.09.2007, 21:24

także Pare osób z AG wspierało PB w legnicy w zeszłym sezonie liczyli na starcie ze Śląskiem...
SeRce w bieli kRew w błękicie KS Ruch Chorzów Ponad Życie!!!

HooliFan

Re: Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl

Post autor: HooliFan » 09.09.2007, 21:29

Sven pisze:Kiedy została zerwana zgoda Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl ?
pare dobrych lat temu ale niestety nie pamietam roku
....to jest dla mnie czysty hardcore...

pall_mall

Post autor: pall_mall » 09.09.2007, 22:04

może lepiej niech ktoś sie z Arki lub PB wypowie na temat zgody i ich aktualnej sytuacji :)

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 09.09.2007, 22:18

pall_mall pisze:może lepiej niech ktoś sie z Arki lub PB wypowie na temat zgody i ich aktualnej sytuacji :)
Widze ze kolega dazy do tego samego co ja :lol: :lol:

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 09.09.2007, 22:34

pewnie Arka robi tak samo jak Śląsk na temat Motor-Lechia. Ich sprawa

a może po prostu nie ma tu już kumatych arkowców i nawet nie wiedzą o co chodzi :wink:
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 10.09.2007, 12:31

Podobno Arka jest wkurwiona na Polonie B za to że się wąchaja ze smrodami (Ruch)

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 10.09.2007, 13:01

no jak już wspomniałeś o Lechu to może coś na ten temat napiszesz. Jedynie, że to naprawdę było supertajne spotkanie i nawet Ty o tym nie wiesz :lol:

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 10.09.2007, 13:37

MCHPB_ pisze:Teraz na temat Ruchu w naszym odnosniku.

Myśle ze ten cały burdel zaistniał przez "CHULIGANSKI" układ Katowic z Zabrzem ! Poprostu cała polska czekała na reakcje naszą bądz też Ruchu. Nie bedę sie rozpisywał !

Ruch tak samo jak I Polonia czują się na tyle silne że na "szlaku"radzą sobie sami doskonale ( od lat ) !
Zgodą Pb są ODRA OPOLE & ARKA GDYNIA napewno to nie ulegnie zmianie!

Gdyby nie Ruch nie gralibysmy w OE...Gdyby obie ekipy się nie dogadały (kibice) gralibysmy w 2 albo nawet 3 lidze !

na lini Chorzów - Bytom jest poprostu szacunek !
A układ KSG-Gks podkurwił wystarczająco aby skupiać się glownie na tym dziwnym stworze a zawiesic bron miedzy PB - R .

Rzecz oczywista że jak dojdzie do spotkania na trasie między nami z Ruchem to napewno nie bedziemy sie wymieniac szalikami ! :twisted:

"I SZYCHTA "

Widzę że nie tylko kibiców Ruchu i Piasta boli ten układ a tagże Polonii.
Mialo to być bis niegdyś tak szybko zrobionego ukladu i zerwanego jeszcze szybciej układu Ruch/ KSG, a tu zonk wszystko zmierza w dobrym kierunku a toże uklad jest robiotylko antyRuch jest waszym wymysłem.
Myśle ze układ GKS-KSG jest naszą sprawą a wasze komentarze zachowajcie do siebie jeszcze jedno uklad to nie sztama, jak niektórzy nie kumaci to opisują My mamy sztamę z Banikiem, Górnik ma Płockiem.
Uklad jest dla sportowców piszę po raz setny dla pikników i ultrasów pozostaje wzajemny szacunek który ze zdecydowanie
przygniatającą większość jest przestrzegany.
Jeżeli możecie powstrzymajcie sie od komentarzy w stylu ten uklad to hańba itd bo wychodzi z tego tak jakbyście leczyli kompleksy, krytkując sprawy was nie dotyczące.

pozdro dla braci z Banika i szacunek do Zabrzańskiego Górnika.

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 10.09.2007, 13:37

+GKSK-CE+ pisze:Podobno Arka jest wkurwiona na Polonie B za to że się wąchaja ze smrodami (Ruch)
tym postem udowodniles ze jednak nie dorosles do takich tematow.. Zaglebie Lubin ma uklad z Ruchem od juz jakiegos czasu i co jakos zgoda z Arka trwa? za czasow ukladu Lech-Ruch tez nic sie nie dzialo na linii Poznan-Gdynia. wiec dlaczego teraz mialoby cos ulec zmianie?
Obrazek

P1945G

Post autor: P1945G » 10.09.2007, 14:22

wnc1964 pisze:
MCHPB_ pisze:Teraz na temat Ruchu w naszym odnosniku.

Myśle ze ten cały burdel zaistniał przez "CHULIGANSKI" układ Katowic z Zabrzem ! Poprostu cała polska czekała na reakcje naszą bądz też Ruchu. Nie bedę sie rozpisywał !

Ruch tak samo jak I Polonia czują się na tyle silne że na "szlaku"radzą sobie sami doskonale ( od lat ) !
Zgodą Pb są ODRA OPOLE & ARKA GDYNIA napewno to nie ulegnie zmianie!

Gdyby nie Ruch nie gralibysmy w OE...Gdyby obie ekipy się nie dogadały (kibice) gralibysmy w 2 albo nawet 3 lidze !

na lini Chorzów - Bytom jest poprostu szacunek !
A układ KSG-Gks podkurwił wystarczająco aby skupiać się glownie na tym dziwnym stworze a zawiesic bron miedzy PB - R .

Rzecz oczywista że jak dojdzie do spotkania na trasie między nami z Ruchem to napewno nie bedziemy sie wymieniac szalikami ! :twisted:

"I SZYCHTA "

Widzę że nie tylko kibiców Ruchu i Piasta boli ten układ a tagże Polonii.
Mialo to być bis niegdyś tak szybko zrobionego ukladu i zerwanego jeszcze szybciej układu Ruch/ KSG, a tu zonk wszystko zmierza w dobrym kierunku a toże uklad jest robiotylko antyRuch jest waszym wymysłem.
Myśle ze układ GKS-KSG jest naszą sprawą a wasze komentarze zachowajcie do siebie jeszcze jedno uklad to nie sztama, jak niektórzy nie kumaci to opisują My mamy sztamę z Banikiem, Górnik ma Płockiem.
Uklad jest dla sportowców piszę po raz setny dla pikników i ultrasów pozostaje wzajemny szacunek który ze zdecydowanie
przygniatającą większość jest przestrzegany.
Jeżeli możecie powstrzymajcie sie od komentarzy w stylu ten uklad to hańba itd bo wychodzi z tego tak jakbyście leczyli kompleksy, krytkując sprawy was nie dotyczące.

pozdro dla braci z Banika i szacunek do Zabrzańskiego Górnika.

Piasta Boli ? a skad takie wnioski wysuwasz ?
jezeli chodzi o oprawe meczu PIAST - GKS to byla to oprawa okazjonalna, a jak wy ja odbieracie to juz wasza sprawa.

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 10.09.2007, 17:46

Widze ze nadepnolem na odcisk kibicom PB :lol: ale najbardziej rozwalilo mnie to ze najwiecej wiedza kibice innych klubow nie zwiazanych z PB...
No nie, chyba se jaja robisz... no wlasnie oprawa okazjonalna z tego powodu ze was ten uklad boli, gdyby was nie bolal to byscie takiej nie zrobili bo latalo by wam to kolo ch*ja

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 10.09.2007, 23:55

pall_mall pisze:a jak tam zgoda Arki z Polonią Bytomską ??
Zamiast pierdolić niżej głopoty, to przypomnę, że na meczu z GKS-em Katowice wisiał wspólny ogromny transparent ARKA GDYNIA-POLONIA BYTOM. Było to 2 tygodnie temu, więc rozpierdalają mnie wpisy poniektórych o zgżycie.

mac78

Post autor: mac78 » 11.09.2007, 10:24

No nie, chyba se jaja robisz... no wlasnie oprawa okazjonalna z tego powodu ze was ten uklad boli, gdyby was nie bolal to byscie takiej nie zrobili bo latalo by wam to kolo ch*ja[/quote]

To Ty sobie chyba robisz jaja. Pomyśl trochę wiadomo, że Górnik jest największą kosą Piasta, a więc Wy jako ich układowicz również zostaliście przedstawieni na tej prezentacji. W tej chwili mówisz o jakichś bólach, jakich?? Gdyby ta oprawa była prezentowana na jakimś innym meczu przyznał bym Ci 100% rację, a tak coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że na siłę chcecie aby Wasze wzajemne "flirty" z Górnikiem kogoś zabolały :lol:

observator_krk

Post autor: observator_krk » 11.09.2007, 11:59

nie wiem czy bylo 30 stron szukania

jakie sa relacje miedzy Elana i Apatorem ?

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 11.09.2007, 12:08

Za takie posty powinien być ban. Czego Ty szukasz na tym forum? Jak Ty nie masz podstawowej wiedzy :evil:
Zresztą chyba z 3 razy w tym temacie była o tym mowa, a jak nie wiesz to wejdź na strony poszczególnych ekip.

Bez kitu jak chcemy, żeby to forum znowu miało jakiś poziom trzeba wywalać takich ludzi.
Ostatnio zmieniony 11.09.2007, 13:33 przez sikor(L), łącznie zmieniany 1 raz.

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 11.09.2007, 12:17

observator_krk pisze:nie wiem czy bylo 30 stron szukania

ku*** analne, mają siebie w d****. Jak szukałeś 30 stron jak przez kilka klepali o tym samym?

observator_krk

Post autor: observator_krk » 11.09.2007, 18:46

Fighting Dragon Tokyo pisze:
observator_krk pisze:nie wiem czy bylo 30 stron szukania

ku*** analne, mają siebie w d****. Jak szukałeś 30 stron jak przez kilka klepali o tym samym?
NIE SZUKALEM, nie chcialo mi sie
... dobrze ze wy urodziliscie sie kumaci... niech wam neostrada dobrze chula.. smieszna jest dla mnie po prostu sytuacja ruchu ... ale to tylko moje zdanie...

wysokich transferow bogowie neo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 11.09.2007, 18:57

Człowieku nie o to chodzi! Po prostu po Twoim poście widać, że nie masz zielonego pojęcia o ruchu kibicowskim w Polsce. Przez takich ludzi jak Ty, którzy przyszli tu z onetu coraz mnie kumtaych osób tu piszę. A Ci co zostali po prostu wchodzą tu dla śmiechu, a nie dla informacji, które zresztą są teraz przekazywane przez inne fora, telefonicznie i pod czas rozmów na stadionie lub przy piwie. Żeby przywrócić poziom tego forum trzeba eliminować ludzi, którzy tylko udają kumatych. A taką informacje, którą szukałeś mogłeś znleść w tym temacie lub wchodząc na strony obu ekip.

tyminho

Post autor: tyminho » 11.09.2007, 23:08

tyminho pisze:Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?

Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
Podbijam pytanie

Szakal1964

Post autor: Szakal1964 » 14.09.2007, 17:57

a jak tam wielcy , niezniszczalni, niepokonani, nr1 na Śląsku
psycho fani i ich układ z polonią bytom! :lol:

Barto

Post autor: Barto » 14.09.2007, 18:33

Szakal1964 pisze:a jak tam wielcy , niezniszczalni, niepokonani, nr1 na Śląsku
aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]

a tak poza tym..naucz sie pisać poprawnie nazwy zespolów.
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice

Szakal1964

Post autor: Szakal1964 » 14.09.2007, 18:40

Barto pisze:
aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]
no chyba jednak nawiazujecie!widocznie h*** wiesz

Janis

Post autor: Janis » 14.09.2007, 23:51

tyminho pisze:
tyminho pisze:Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?

Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
Podbijam pytanie
Byly to kontakty prywatne,zadnej zgody czy ukladu nie bylo.
Bóg Wybacza,Cracovia Nigdy!

Barto

Post autor: Barto » 15.09.2007, 00:51

Szakal1964 pisze:
Barto pisze:
hehehe dosyć że jesteś głupi to i beszczelny..no tak ty wiesz więcej o naszych układach i zgodach z Widzewem Łódź, Apatorem Toruń, Elaną oraz Zagłębiem Lubin...weź wyjdź gdzieś lepiej na powietrze a przestań słuchać bredni kumpli z gimnazjum !!

P.S Nie rób sobie wiochy i naucz sie pisać poprawnie-juz drugi raz ci to pisze-durniu !!:D

bjr

Post autor: bjr » 15.09.2007, 12:16

Barto pisze:
Szakal1964 pisze:
Barto pisze: aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]
hehehe dosyć że jesteś głupi to i beszczelny..no tak ty wiesz więcej o naszych układach i zgodach z Widzewem Łódź, Apatorem Toruń, Elaną oraz Zagłębiem Lubin...weź wyjdź gdzieś lepiej na powietrze a przestań słuchać bredni kumpli z gimnazjum !!

P.S Nie rób sobie wiochy i naucz sie pisać poprawnie-juz drugi raz ci to pisze-durniu !!:D
[link]
PS. Proponuję zakończyć dyskusje na ten temat.

winston

Post autor: winston » 15.09.2007, 21:25

bjr pisze:
Barto pisze:
Szakal1964 pisze: no chyba jednak nawiazujecie!widocznie h*** wiesz

[link]
PS. Proponuję zakończyć dyskusje na ten temat.
Ja też jestem tego zdania ale po co wyciągasz na forum brudy z roku 2003? co to ma na celu??

;)

Post autor: ;) » 15.09.2007, 22:19

Czy Drwęca NML jest FC Bałtyku Gdynia?

S(M)

Post autor: S(M) » 15.09.2007, 22:26

Tak

bjr

Post autor: bjr » 16.09.2007, 14:43

winston pisze:Ja też jestem tego zdania ale po co wyciągasz na forum brudy z roku 2003? co to ma na celu??
Dlatego, że typek od Was zarzuca GieKSie kumanie się z mordercami, co w przypadku Waszej zgody z Widzewem wieje hipokryzją (co chciałem mu uświadomić, bo typek kumaty raczej nie jest). W sumie mogłem to napisać do niego na priv...

Barto

Post autor: Barto » 16.09.2007, 15:13

bjr pisze:
winston pisze:Ja też jestem tego zdania ale po co wyciągasz na forum brudy z roku 2003? co to ma na celu??
Dlatego, że typek od Was zarzuca GieKSie kumanie się z mordercami, co w przypadku Waszej zgody z Widzewem wieje hipokryzją (co chciałem mu uświadomić, bo typek kumaty raczej nie jest). W sumie mogłem to napisać do niego na priv...
Niekumaty to raczej był "TYPEK" z Gieksy pisząc ciulstwa na temat Nas i Polonii Bytom... a widocznie ty jesteś hipokrytą nie widząc tego a zarzucania mi niekumatości...zresztą niepotrzebne ciągnięcie tematu z mojej strony- a twoje dochrzanianie sie !! Pyrsk

Zablokowany