Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Romano

Post autor: Romano »

+GKSK-CE+ pisze:W tej kolejce odbedzie sie mecz Motor - Lechia.
Z racji ze temat z komentarzami zostal zamkniety do czasu tego meczu, pisze tutaj i prosze jakas kompetentna osobe o odpowiedz.
Jaki jest stosunek obu tych ekip do siebie?
Jakie jest stanowisko Śląska co do tego spotkania?
Sprawa jest prosta jest kosa i tyle
iparts.pl
senn

Post autor: senn »

Z kim zgode ma Barcelone, a z kim ma kose? :D
Sven

Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl

Post autor: Sven »

Kiedy została zerwana zgoda Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl ?
pall_mall

Post autor: pall_mall »

a jak tam zgoda Arki z Polonią Bytomską ??
+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ »

pall_mall pisze:a jak tam zgoda Arki z Polonią Bytomską ??
Bardzo dobre pytanie, rowniez prosze o odpowiedz 8)
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

Polonia Bytom wspierala Arke na Podbeskidziu, byli obecni takze na Arka-Slask.. wiec chyba dobrze ;)
Robinho1920
ban

Post autor: Robinho1920 »

także Pare osób z AG wspierało PB w legnicy w zeszłym sezonie liczyli na starcie ze Śląskiem...
HooliFan

Re: Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl

Post autor: HooliFan »

Sven pisze:Kiedy została zerwana zgoda Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl ?
pare dobrych lat temu ale niestety nie pamietam roku
pall_mall

Post autor: pall_mall »

może lepiej niech ktoś sie z Arki lub PB wypowie na temat zgody i ich aktualnej sytuacji :)
+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

pall_mall pisze:może lepiej niech ktoś sie z Arki lub PB wypowie na temat zgody i ich aktualnej sytuacji :)
Widze ze kolega dazy do tego samego co ja :lol: :lol:
+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Podobno Arka jest wkurwiona na Polonie B za to że się wąchaja ze smrodami (Ruch)
sikor(L)

Post autor: sikor(L) »

no jak już wspomniałeś o Lechu to może coś na ten temat napiszesz. Jedynie, że to naprawdę było supertajne spotkanie i nawet Ty o tym nie wiesz :lol:
wnc1964

Post autor: wnc1964 »

MCHPB_ pisze:Teraz na temat Ruchu w naszym odnosniku.

Myśle ze ten cały burdel zaistniał przez "CHULIGANSKI" układ Katowic z Zabrzem ! Poprostu cała polska czekała na reakcje naszą bądz też Ruchu. Nie bedę sie rozpisywał !

Ruch tak samo jak I Polonia czują się na tyle silne że na "szlaku"radzą sobie sami doskonale ( od lat ) !
Zgodą Pb są ODRA OPOLE & ARKA GDYNIA napewno to nie ulegnie zmianie!

Gdyby nie Ruch nie gralibysmy w OE...Gdyby obie ekipy się nie dogadały (kibice) gralibysmy w 2 albo nawet 3 lidze !

na lini Chorzów - Bytom jest poprostu szacunek !
A układ KSG-Gks podkurwił wystarczająco aby skupiać się glownie na tym dziwnym stworze a zawiesic bron miedzy PB - R .

Rzecz oczywista że jak dojdzie do spotkania na trasie między nami z Ruchem to napewno nie bedziemy sie wymieniac szalikami ! :twisted:

"I SZYCHTA "

Widzę że nie tylko kibiców Ruchu i Piasta boli ten układ a tagże Polonii.
Mialo to być bis niegdyś tak szybko zrobionego ukladu i zerwanego jeszcze szybciej układu Ruch/ KSG, a tu zonk wszystko zmierza w dobrym kierunku a toże uklad jest robiotylko antyRuch jest waszym wymysłem.
Myśle ze układ GKS-KSG jest naszą sprawą a wasze komentarze zachowajcie do siebie jeszcze jedno uklad to nie sztama, jak niektórzy nie kumaci to opisują My mamy sztamę z Banikiem, Górnik ma Płockiem.
Uklad jest dla sportowców piszę po raz setny dla pikników i ultrasów pozostaje wzajemny szacunek który ze zdecydowanie
przygniatającą większość jest przestrzegany.
Jeżeli możecie powstrzymajcie sie od komentarzy w stylu ten uklad to hańba itd bo wychodzi z tego tak jakbyście leczyli kompleksy, krytkując sprawy was nie dotyczące.

pozdro dla braci z Banika i szacunek do Zabrzańskiego Górnika.
Fan_Gwardii

+GKSK-CE+ pisze:Podobno Arka jest wkurwiona na Polonie B za to że się wąchaja ze smrodami (Ruch)
tym postem udowodniles ze jednak nie dorosles do takich tematow.. Zaglebie Lubin ma uklad z Ruchem od juz jakiegos czasu i co jakos zgoda z Arka trwa? za czasow ukladu Lech-Ruch tez nic sie nie dzialo na linii Poznan-Gdynia. wiec dlaczego teraz mialoby cos ulec zmianie?
P1945G

Post autor: P1945G »

wnc1964 pisze:
MCHPB_ pisze:Teraz na temat Ruchu w naszym odnosniku.

Myśle ze ten cały burdel zaistniał przez "CHULIGANSKI" układ Katowic z Zabrzem ! Poprostu cała polska czekała na reakcje naszą bądz też Ruchu. Nie bedę sie rozpisywał !

Ruch tak samo jak I Polonia czują się na tyle silne że na "szlaku"radzą sobie sami doskonale ( od lat ) !
Zgodą Pb są ODRA OPOLE & ARKA GDYNIA napewno to nie ulegnie zmianie!

Gdyby nie Ruch nie gralibysmy w OE...Gdyby obie ekipy się nie dogadały (kibice) gralibysmy w 2 albo nawet 3 lidze !

na lini Chorzów - Bytom jest poprostu szacunek !
A układ KSG-Gks podkurwił wystarczająco aby skupiać się glownie na tym dziwnym stworze a zawiesic bron miedzy PB - R .

Rzecz oczywista że jak dojdzie do spotkania na trasie między nami z Ruchem to napewno nie bedziemy sie wymieniac szalikami ! :twisted:

"I SZYCHTA "

Widzę że nie tylko kibiców Ruchu i Piasta boli ten układ a tagże Polonii.
Mialo to być bis niegdyś tak szybko zrobionego ukladu i zerwanego jeszcze szybciej układu Ruch/ KSG, a tu zonk wszystko zmierza w dobrym kierunku a toże uklad jest robiotylko antyRuch jest waszym wymysłem.
Myśle ze układ GKS-KSG jest naszą sprawą a wasze komentarze zachowajcie do siebie jeszcze jedno uklad to nie sztama, jak niektórzy nie kumaci to opisują My mamy sztamę z Banikiem, Górnik ma Płockiem.
Uklad jest dla sportowców piszę po raz setny dla pikników i ultrasów pozostaje wzajemny szacunek który ze zdecydowanie
przygniatającą większość jest przestrzegany.
Jeżeli możecie powstrzymajcie sie od komentarzy w stylu ten uklad to hańba itd bo wychodzi z tego tak jakbyście leczyli kompleksy, krytkując sprawy was nie dotyczące.

pozdro dla braci z Banika i szacunek do Zabrzańskiego Górnika.

Piasta Boli ? a skad takie wnioski wysuwasz ?
jezeli chodzi o oprawe meczu PIAST - GKS to byla to oprawa okazjonalna, a jak wy ja odbieracie to juz wasza sprawa.
observator_krk

Post autor: observator_krk »

nie wiem czy bylo 30 stron szukania

jakie sa relacje miedzy Elana i Apatorem ?
tyminho

Post autor: tyminho »

tyminho pisze:Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?

Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
Podbijam pytanie
Szakal1964

Post autor: Szakal1964 »

a jak tam wielcy , niezniszczalni, niepokonani, nr1 na Śląsku
psycho fani i ich układ z polonią bytom! :lol:
Janis

Post autor: Janis »

tyminho pisze:
tyminho pisze:Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?

Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
Podbijam pytanie
Byly to kontakty prywatne,zadnej zgody czy ukladu nie bylo.
;)

Post autor: ;) »

Czy Drwęca NML jest FC Bałtyku Gdynia?
S(M)

Post autor: S(M) »

Tak
FH12

Post autor: FH12 »

Jedno...MY pamiętamy......pozdro
MarcinPiekary

Post autor: MarcinPiekary »

a ja mam takie pytanie bo słyszałem że GKS Katowice ma układ (nowy) z JKS Jarosław - czy to prawda ??
jeśli tak to jak ma się to na lini KSG - JKS jeżeli JKS jest kosą zgody Górnika czyli Wisłoki ??
pozdrawiam kumatych :)
Magister Blokers

Post autor: Magister Blokers »

MarcinPiekary pisze:a ja mam takie pytanie bo słyszałem że GKS Katowice ma układ (nowy) z JKS Jarosław - czy to prawda ??
jeśli tak to jak ma się to na lini KSG - JKS jeżeli JKS jest kosą zgody Górnika czyli Wisłoki ??
pozdrawiam kumatych :)
Tak jest układ ,na drugie pytanie nie odpowiadam bo jest bardzo głupie.
Abdel

Post autor: Abdel »

takie smsy pojawiają się dopiero w Przemyślu :)
wnc1964

Post autor: wnc1964 »

my jako GieKSa mamy uklad z Górnikiem Zabrze i JKSem Jarosław,
sztamę mamy tylko z Banikiem.
Nikt z nikim nie konkuruje jest dobrze kazda strona wie jakie są zasady układów.
Kibiców GieKSy o nie wdawanie się w szczegóły to są nasze sprawy mamy swoje forum.
pzdr
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

Może ktoś podać wszystkie zgody oraz kosy jedynie podwarszawskich ekip (oraz obecną sytuację)? Mam na myśli Olimpię, Ursus, Hutnik itd. Kiedyś w "TMK!" był fajny opis, ale pewnie od tego czasu się wiele zmieniło w poszczególnych ekipach.
Sven

Czy coś łączy Unie Nowa Sarzyna i Stal Stalowa Wola?
dj_decks_elo_peja

Post autor: dj_decks_elo_peja »

Sven
Sokół Nisko ktory ma zgode/uklad z Unią a jest fc Stalówki Chyba nic poza tym ale moze o czyms nie wiem :roll:
Per

Post autor: Per »

Fighting Dragon Tokyo: tutaj poszukaj:
http://www.fanatycy.warszawa.pl/
Sven

kosa czy nie

Na stronce Ruchu wyczytałem że Zagłębie Lubin ma kose z Legią Warszawa. Czy to prawda?
Fan_Gwardii

Re: kosa czy nie

Sven pisze:Na stronce Ruchu wyczytałem że Zagłębie Lubin ma kose z Legią Warszawa. Czy to prawda?
:roll: :lol: :shock:
animals

Post autor: animals »

Ztego co wiem to Unia Nowa Sarzyna to prostalowska ekipa kiedys laczyl ich uklad czy nawet zgoda ale wszystko poszlo w zapomnienie pare osob z Nowej Sarzyny jezdzi nadal na Stalowke
sylwek

Post autor: sylwek »

Fighting Dragon Tokyo pisze:Może ktoś podać wszystkie zgody oraz kosy jedynie podwarszawskich ekip (oraz obecną sytuację)? Mam na myśli Olimpię, Ursus, Hutnik itd. Kiedyś w "TMK!" był fajny opis, ale pewnie od tego czasu się wiele zmieniło w poszczególnych ekipach.
:arrow: www.wwafans.prv.pl

Tam masz bardziej lub mniej aktualne opisy poszczególnych ekip z tzw. warszawskiego podwórka. Polecam również przejrzenie forum.
animals

Post autor: animals »

misiek jestem troszke obeznany w temacie Nowej Sarzyny i wiem kto od was jezdzi na Stalowke i sa to czolowe osoby z waszej ekipy ksywek nie ujawnie ale dobrze sie znamy pozdro Unia
MYSTICAL

Post autor: MYSTICAL »

Witamy wszystkich w nowym serwisie kibicowskim www.POLSCYKIBICE.COM. Serwis nasz skoncentrowany jest na zgodach układach, kosach i innych podstawowych informacjach o polskich ekipach.
kibic0

Post autor: kibic0 »

Przeglądałem tylko wybrane ekipy i stwierdzam że część rzeczy tam jest po prostu nie aktualna no bo jak można jeszcze pisać o zgodzic Floty z Kotwica?????
MYSTICAL

Post autor: MYSTICAL »

Sluchaj skoro jest w newsie wyraznie napisane ze moga byc błedy to sie nie dziw, ekipy byly brane z ich www lub innych www i dlatego tak sie moze zdarzyc dltego jest podany @ zeby napisac co sie ne zgadza nie jest to a złosc robione....
Zablokowany