Bardzo dobre podejscie.Wjazd z bramą pisze:Kibice Śląska mają zakaz pojawienia się na tym spotkaniu. Motor i Lechia to nasze zgody jednak na relacje między nimi nie mamy wpływu co jest oczywiste.
Wasi bracia z Krakowa powinni się od Was uczyć

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Mi się wydaje że to jest taki odpowiednik Warty Poznań...możliwe że część osób chodzi na Motor i Lubliniankę...wątpię żeby dali radę wspiąć się wyżej niż jest ich miejsce w mieście...Motor do tego nie dopuści...Michał z Łodzi pisze:Ja tam Lubliniance życzyłbym jak najlepiej, chociaż patrząc na Podbeskidzie BB mam wrażenie, że takie powstanie ekipy "mocniejszych wrażeń" znikąd czasem jest niemożliwe, gdy w mieście działa inna ekipa. Bo Podbeskidzie chyba nie doczekało się jeszcze kibiców, którzy są gotowi na to, by się napierdalać za swój klub. Musi być ku temu odpowiedni klimat na osiedlach, mieście.
Sprawa jest prosta jest kosa i tyle+GKSK-CE+ pisze:W tej kolejce odbedzie sie mecz Motor - Lechia.
Z racji ze temat z komentarzami zostal zamkniety do czasu tego meczu, pisze tutaj i prosze jakas kompetentna osobe o odpowiedz.
Jaki jest stosunek obu tych ekip do siebie?
Jakie jest stanowisko Śląska co do tego spotkania?
Chciałbyś.Variat pisze:Lublinianka to jedna wielka żenada.
W Lublinie jest tylko Motor.
"Człowieku", jak nie wiesz jak jest to się nie kompromituj takimi wypowiedziami. To jest warte tyle samo, co jakbym twierdził, że "kibic0" jest np. papugą. Ale nie mam dowodów, to nie mówię!kibic0 pisze: Kibice Lublinianki przypominają mi Zagłebie Wałbrzych czyli jedno wielkie NIC!
Panowie to że ktos tam chodzi na mecz i sobie pokrzyczy w szaliku to o niczym nie świadczy. Nie ocenia się ksiązki po okładce....
Zaglądając wewnątrz tych grupek można pewnie mocno się zdziwić składem osobowym typu policjant, strażnik miejski bądź też jakieś inne nie ciekawe osobowości...
Wydaje Ci się...Browarski pisze: Mi się wydaje że to jest taki odpowiednik Warty Poznań...
pare dobrych lat temu ale niestety nie pamietam rokuSven pisze:Kiedy została zerwana zgoda Stal Rzeszów-Polonia Przemyśl ?
MCHPB_ pisze:Teraz na temat Ruchu w naszym odnosniku.
Myśle ze ten cały burdel zaistniał przez "CHULIGANSKI" układ Katowic z Zabrzem ! Poprostu cała polska czekała na reakcje naszą bądz też Ruchu. Nie bedę sie rozpisywał !
Ruch tak samo jak I Polonia czują się na tyle silne że na "szlaku"radzą sobie sami doskonale ( od lat ) !
Zgodą Pb są ODRA OPOLE & ARKA GDYNIA napewno to nie ulegnie zmianie!
Gdyby nie Ruch nie gralibysmy w OE...Gdyby obie ekipy się nie dogadały (kibice) gralibysmy w 2 albo nawet 3 lidze !
na lini Chorzów - Bytom jest poprostu szacunek !
A układ KSG-Gks podkurwił wystarczająco aby skupiać się glownie na tym dziwnym stworze a zawiesic bron miedzy PB - R .
Rzecz oczywista że jak dojdzie do spotkania na trasie między nami z Ruchem to napewno nie bedziemy sie wymieniac szalikami !![]()
"I SZYCHTA "
tym postem udowodniles ze jednak nie dorosles do takich tematow.. Zaglebie Lubin ma uklad z Ruchem od juz jakiegos czasu i co jakos zgoda z Arka trwa? za czasow ukladu Lech-Ruch tez nic sie nie dzialo na linii Poznan-Gdynia. wiec dlaczego teraz mialoby cos ulec zmianie?+GKSK-CE+ pisze:Podobno Arka jest wkurwiona na Polonie B za to że się wąchaja ze smrodami (Ruch)
wnc1964 pisze:MCHPB_ pisze:Teraz na temat Ruchu w naszym odnosniku.
Myśle ze ten cały burdel zaistniał przez "CHULIGANSKI" układ Katowic z Zabrzem ! Poprostu cała polska czekała na reakcje naszą bądz też Ruchu. Nie bedę sie rozpisywał !
Ruch tak samo jak I Polonia czują się na tyle silne że na "szlaku"radzą sobie sami doskonale ( od lat ) !
Zgodą Pb są ODRA OPOLE & ARKA GDYNIA napewno to nie ulegnie zmianie!
Gdyby nie Ruch nie gralibysmy w OE...Gdyby obie ekipy się nie dogadały (kibice) gralibysmy w 2 albo nawet 3 lidze !
na lini Chorzów - Bytom jest poprostu szacunek !
A układ KSG-Gks podkurwił wystarczająco aby skupiać się glownie na tym dziwnym stworze a zawiesic bron miedzy PB - R .
Rzecz oczywista że jak dojdzie do spotkania na trasie między nami z Ruchem to napewno nie bedziemy sie wymieniac szalikami !![]()
"I SZYCHTA "
Widzę że nie tylko kibiców Ruchu i Piasta boli ten układ a tagże Polonii.
Mialo to być bis niegdyś tak szybko zrobionego ukladu i zerwanego jeszcze szybciej układu Ruch/ KSG, a tu zonk wszystko zmierza w dobrym kierunku a toże uklad jest robiotylko antyRuch jest waszym wymysłem.
Myśle ze układ GKS-KSG jest naszą sprawą a wasze komentarze zachowajcie do siebie jeszcze jedno uklad to nie sztama, jak niektórzy nie kumaci to opisują My mamy sztamę z Banikiem, Górnik ma Płockiem.
Uklad jest dla sportowców piszę po raz setny dla pikników i ultrasów pozostaje wzajemny szacunek który ze zdecydowanie
przygniatającą większość jest przestrzegany.
Jeżeli możecie powstrzymajcie sie od komentarzy w stylu ten uklad to hańba itd bo wychodzi z tego tak jakbyście leczyli kompleksy, krytkując sprawy was nie dotyczące.
pozdro dla braci z Banika i szacunek do Zabrzańskiego Górnika.
No nie, chyba se jaja robisz... no wlasnie oprawa okazjonalna z tego powodu ze was ten uklad boli, gdyby was nie bolal to byscie takiej nie zrobili bo latalo by wam to kolo ch*jaPiasta Boli ? a skad takie wnioski wysuwasz ?
No nie, chyba se jaja robisz... no wlasnie oprawa okazjonalna z tego powodu ze was ten uklad boli, gdyby was nie bolal to byscie takiej nie zrobili bo latalo by wam to kolo ch*ja[/quote]Piasta Boli ? a skad takie wnioski wysuwasz ?
NIE SZUKALEM, nie chcialo mi sieFighting Dragon Tokyo pisze:ku*** analne, mają siebie w d****. Jak szukałeś 30 stron jak przez kilka klepali o tym samym?observator_krk pisze:nie wiem czy bylo 30 stron szukania
jakie sa relacje miedzy Elana i Apatorem ?
Podbijam pytanietyminho pisze:Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?
Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]Szakal1964 pisze:a jak tam wielcy , niezniszczalni, niepokonani, nr1 na Śląsku
psycho fani i ich układ z polonią bytom!
no chyba jednak nawiazujecie!widocznie h*** wieszBarto pisze:aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]Szakal1964 pisze:a jak tam wielcy , niezniszczalni, niepokonani, nr1 na Śląsku
a tak poza tym..naucz sie pisać poprawnie nazwy zespolów.
Byly to kontakty prywatne,zadnej zgody czy ukladu nie bylo.tyminho pisze:Podbijam pytanietyminho pisze:Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?
Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
hehehe dosyć że jesteś głupi to i beszczelny..no tak ty wiesz więcej o naszych układach i zgodach z Widzewem Łódź, Apatorem Toruń, Elaną oraz Zagłębiem Lubin...weź wyjdź gdzieś lepiej na powietrze a przestań słuchać bredni kumpli z gimnazjum !!Szakal1964 pisze:no chyba jednak nawiazujecie!widocznie h*** wieszBarto pisze:aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]Szakal1964 pisze:a jak tam wielcy , niezniszczalni, niepokonani, nr1 na Śląsku
[link]Barto pisze:hehehe dosyć że jesteś głupi to i beszczelny..no tak ty wiesz więcej o naszych układach i zgodach z Widzewem Łódź, Apatorem Toruń, Elaną oraz Zagłębiem Lubin...weź wyjdź gdzieś lepiej na powietrze a przestań słuchać bredni kumpli z gimnazjum !!Szakal1964 pisze:no chyba jednak nawiazujecie!widocznie h*** wieszBarto pisze: aleś ku*** dowcipny... my nie zawiązujemy układów tak jak wy z repatriantami i mordercami :]
P.S Nie rób sobie wiochy i naucz sie pisać poprawnie-juz drugi raz ci to pisze-durniu !!:D
Ja też jestem tego zdania ale po co wyciągasz na forum brudy z roku 2003? co to ma na celu??bjr pisze:[link]Barto pisze:hehehe dosyć że jesteś głupi to i beszczelny..no tak ty wiesz więcej o naszych układach i zgodach z Widzewem Łódź, Apatorem Toruń, Elaną oraz Zagłębiem Lubin...weź wyjdź gdzieś lepiej na powietrze a przestań słuchać bredni kumpli z gimnazjum !!Szakal1964 pisze: no chyba jednak nawiazujecie!widocznie h*** wiesz
P.S Nie rób sobie wiochy i naucz sie pisać poprawnie-juz drugi raz ci to pisze-durniu !!:D
PS. Proponuję zakończyć dyskusje na ten temat.
Dlatego, że typek od Was zarzuca GieKSie kumanie się z mordercami, co w przypadku Waszej zgody z Widzewem wieje hipokryzją (co chciałem mu uświadomić, bo typek kumaty raczej nie jest). W sumie mogłem to napisać do niego na priv...winston pisze:Ja też jestem tego zdania ale po co wyciągasz na forum brudy z roku 2003? co to ma na celu??
Niekumaty to raczej był "TYPEK" z Gieksy pisząc ciulstwa na temat Nas i Polonii Bytom... a widocznie ty jesteś hipokrytą nie widząc tego a zarzucania mi niekumatości...zresztą niepotrzebne ciągnięcie tematu z mojej strony- a twoje dochrzanianie sie !! Pyrskbjr pisze:Dlatego, że typek od Was zarzuca GieKSie kumanie się z mordercami, co w przypadku Waszej zgody z Widzewem wieje hipokryzją (co chciałem mu uświadomić, bo typek kumaty raczej nie jest). W sumie mogłem to napisać do niego na priv...winston pisze:Ja też jestem tego zdania ale po co wyciągasz na forum brudy z roku 2003? co to ma na celu??
Użytkownicy przeglądający to forum: Kibic_janusz, reload i 62 gości