Troche bredzisz. Lechia nie szukała nigdy walk z ograniczeniami wiekowymi. chyba jedyna taka walka jaką odbyli była z Ruchem i to Ruch bardzo naciskał na ograniczenia wiekowe,a wręcz był to warunek. w sumie najgłupszy warunek walki jaki może być. teraz Elana jedzie na takim patencie. jak dzwonili do Gdańska to limit wiekowy miał być do 30 lat. ale już na 35 się zgodzić nie chcieli. ku***,czym się różni 30 latek od 35 latka? przecież jeden i drugi to dorosły facet. inna rzecz,która była tu powtarzana kilkanasćie/dziesiat razy - dlaczego inne ekipy mają się zgadzać na warunki jakie dyktuje Elana? co oni są wyznacznikami sceny w Polsce? na takim patencie można ośmieszyć każdego. ktoś obdzwoni pół europy,ze chce się bić tylko rudzielcami z wąsem w przedziale wiekowym 49-51 lat. i kto mu zbierze taką ekipe? i może się czuć wygranym w tym momencie?ślusarz pisze: 18.05.2018, 16:55 Ten wywiad z tego co wiem jest z tą samą osobą,z którą jakiś czas temu był wywiad w tmk.Ja nie widzę w tym wszystkim nic dziwnego.Jakoś 10 lat temu modne były walki na ograniczenia wiekowe i biły się największe polskie bandy na takich zasadach jak Lech,Ruch,Lechia,Legia itd. i cała masa mniejszych ekip.Niektóre się na takich ustawkach "przejechały" i dlatego można chociażby przeczytać wypowiedź kolesia z Lechii "po prostu żadna szanująca się ekipa nie da sobie narzucić warunków ,z których nieraz już była beka", chociaż wcześniej Lechii nie przeszkadzało umówić się na bitkę z ograniczeniami wiekowymi,punkt widzenia w tym przypadku...zależy jednak od poniesionej porażki w takiej walce.Wg mnie to jest całkiem naturalna kolej rzeczy,jeśli młodzież nie ma co liczyć na starszyznę,musi brać sprawy w swoje ręce.Akurat wszystkie duże w/w przeze mnie ekipy mają sporo starych zawodników,jeśli w Toruniu z naturalnych przyczyn ludzie w wieku +30 odpuścili z różnych względów,to co ta młodzież Elany miała na nich czekać aż się przebudzą z zimowego snu i zająć się ultrasowaniem.Zrobili dokładnie to samo co wiele ekip z tym,że kilka lat później,a że teraz internet nie odda to jest tu na nich internetowa nagonka.Wiadomo Elana najłatwiejszy kąsek do ujebania z WRWE i przecież na przestrzeni ostatniego czasu ustawiał się na nich Lech,ŁKS,Zawisza,Lechia.Gdyby byli takimi pionkami to te ekipy odpuściły by sobie Elanę a np. mogły się wzajemnie ustawiać na siebie np Lech na Lechię i na odwrót albo Lechia na Zawiszę a jednak wybór pada na Elanę:)
a co do tego,ze dużo ekip ma chrapkę na Elane bo,jak twierdzisz,są najsłabsi z wrwe - nie pomyslałeś,że wiele ekip ma do nich najbliżej? plus ma ciśnienie za te kretyńskie grafiki i wywiady? jak ktoś się prosi o w******* ale jest mało liczebny to już tego wpierdolu nie można mu spuścić? Lechia zweryfikowała te ich grafiki w spelunie w Grudziądzu,już nie byli tacy chętni. fakt,może ktoś z Lechii ważył nieregulaminowo. Legia i Lech też zweryfikowali tą ME na ubitej. ale po namyśle Elana zrobiła z nich przegranych.
już komentowanie samej treści wywiadu pomine,przedmówcy powiedzieli już wszystko. a ja,jak jeden z poprzedników,mam nadal wątpliwości czy to ktoś sobie jaj nie robi. bo nie wierze żeby ktoś normalny/poważny pierdolił takie bzdury.