Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Bad1

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Bad1 »

Weź już wypier....mysluiz ku.wa że jesteś zabawny czy ch.j wie o co tobie chodzi.
iparts.pl
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

No to trafiłeś chłopie z tym adresem w same setno, ha ha. Charyzma zakladaj ta jarmulke bo wszystko się wydalo
Skoro walenie ksywkami imionami czy tam adresami nawet wyimaginowanymi jest zabawne toś zwykły cymbał i już nie chodzi o twoją przynależność klubową.
Każdy ogarnięty wie że o pewnych sprawach się nawet nie wspomina na forach publicznych. Miłej zabawy życzę dozo baczenia. Do budy.......
https://t.me/pump_upp
LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze »

WidzewskaCharyzma pisze: 23.01.2018, 14:15
No to trafiłeś chłopie z tym adresem w same setno, ha ha. Charyzma zakladaj ta jarmulke bo wszystko się wydalo
Skoro walenie ksywkami imionami czy tam adresami nawet wyimaginowanymi jest zabawne toś zwykły cymbał i już nie chodzi o twoją przynależność klubową.
Każdy ogarnięty wie że o pewnych sprawach się nawet nie wspomina na forach publicznych. Miłej zabawy życzę dozo baczenia. Do budy.......
Cymbal to jesteś Ty bo siedzisz tu na tym forum dniami i nocami internetowy wojowniku. Koleś z legii ma z was ubaw bo was podpuszcza a wy łykacie wszystko co on nawinie. Jesteście widzewioczki na tym forum ekipa z której śmieje całą Polska a teraz gamoniu możesz co najwyżej opluc monitor bo normalnie nic innego Ci nie zostało.
maxforte

Post autor: maxforte »

LksNaZawsze pisze: 23.01.2018, 14:48
WidzewskaCharyzma pisze: 23.01.2018, 14:15
Koleś z legii ma z was ubaw bo was podpuszcza a wy łykacie wszystko co on nawinie.
nie do konca.
doziol to taki troche entlichek + jego 50 innych nickow. nie sklei pizdy tak dlugo az ktos podwaza niezniszczalnosc jego ekipy.
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

jestesmywaszastolica pisze: 23.01.2018, 14:43 Wśród czerwononosych panika, Dozo podał adres synagogi.
Obstawiam jakbyś pisał w jidisz to by dopiero się uaktywnili :)
Macie swoj temat warszawscy posrańcy to nie rozpierdalajcie łódzkiego. Podaj lepiej adres meczetu w którym odprawiają modły brudasy z teledysku na którym przewijał się typ z dziarką TB.
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Jednak miałem racje że tu jest pigalak. Największa ku*** tego forum została przestrzelona w mazowieckim temacie i ciąga sie tutaj a wy napierdalacie wymiane zdań z tym zerem. ku*** jak wy nisko upadliście że dysktujecie z tym cwe(L)em. Bluzgajcie sie po staremu WIDZEW vs ŁKS a to ścierwo ignorować totalnie. Gwarantuje że sama stąd rura zawinie.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET »

Ile razy było mówione, żeby olać tego c****? Dużo. Tylko zawsze ktoś zaczyna z nim wchodzić w dyskusję przez co ta ku*** dalej te swoje szyfry odprawia.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Cees

Post autor: Cees »

jestesmywaszastolica pisze: 23.01.2018, 14:43 Wśród czerwononosych panika, Dozo podał adres synagogi.
Obstawiam jakbyś pisał w jidisz to by dopiero się uaktywnili :)
zdajesz sobie sprawe z tego że sa osoby na tym forum ktore doskonale znają personalia kluczowych osob z Legii? Jak bedzie wtedy panika jak ktos zacznie je tutaj frywolnie wypisywac?

Ale stój, wtedy zadziała wasz ziomek ktory uprawnienia admina ma ale korzysta z nich wtedy kiedy źle sie pisze o Legii. Ale gdy szmaciarze ze wspolnej trybuny uprawiają gównoburze w innych tematach i na temat innych ekip to jest to caly czas ok.
floydfloyd

Post autor: floydfloyd »

Po raz kolejny, NIKT z osób oskarżonych w sprawie j. nie potwierdził w żaden sposób jego zeznań.
MCMX
piąty dan

Post autor: piąty dan »

DoZo, zamiast na forum to zawsze możesz te pytania zadać odpowiednim osobom ''w realu''. Ubliżanie komuś od ''c****'' pozostawię bez komentarza.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Przyznaj sie lepiej ilu warszawskich"git ludzi"potwierdziło zeznania haniora oraz ilu poddalo sie doprowolnie karze. Destroyersi zostali założeni oficjalnie w 95r z czego robisz sensacje koperkowy aferzysto.Przyznaj teraz szczerze kolegujesz sie z jędrasem co to teraz w stolicy urzeduje?
UraBuraSzefPodwura

Post autor: UraBuraSzefPodwura »

Dozo ile masz lat jesli moge spytac?
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
Bad1

Dozol był tym kopanym na murawie przez swoich,nie dziwię się już ze ma uraz głowy.
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

. ajwaj gwałtu rety starozakonny אויפֿגעקאָכט identyfikuje "Dozola". brawo, jędras byłby z ciebie dumny. ale przy okazji muszę cię zmartwić pudło, także czerwony wojowniku strzelaj dalej niczym Josef Trumpeldor
Od wpierdalania tego kebaba zaczynasz już operować jakimiś krzaczkami. 95rok to dla dozola trauma to wtedy wyłapał w******* pod Saspolem od młodych DHW. Wówczas postanowił zacząć służbę. A tak btw jaką ksywę miał ten ciapuś który tajniakom w radiolce opowiadał że na tym meczu będzie spokój, lata jeszcze, czy postanowił pozostać na usługach mioduskiego, i katować dalej swoich przy okazji będąc informatorem, no powiedz przecież wiesz.
https://t.me/pump_upp
Beha

Post autor: Beha »

A ilu "czerwonoarmistów" z netowni jest wyznania Mojżeszowego?

Zadziwiająca pogarda dla Warszawy , podwarszawskich miast i miasteczek, patrząc na zapchane pociągi jadące z Fabrycznej codziennie rano do roboty w Warszawie i okolicach.

Nie wpominając już o "czerwonej armii" z Żyrardowa, Grodziska, Milanówka czy nawet Pruszkowa.

Albo inaczej- przyjdzie zarabiać na siebie i rodzinę, to skończy się rumakowanie po internetach.
Honor w kieszeń, w auto/pociąg i do Warszawy/pod Warszawę.
maxforte

Post autor: maxforte »

DoZo(L) pisze: 23.01.2018, 19:47
serce miasta pisze: 23.01.2018, 19:21 (...) Destroyersi zostali założeni oficjalnie w 95r (...)
Skoro "miastowy" ma kolejny zawał, może ktoś z was zna prawdę, bo chyba zawsze nie będziecie się posiłkowali tą wersją oficjalną?
co to znaczy 'znac prawde' na temat daty zalozenia DHW? jakis ŁKSiak pisał tu jakis czas temu ze kojarzy ze w '96 juz cos sie tam mowilo o ekipie 'Destroyers', inny ci napisze ze nie pamieta, a jeszcze najwieksza czesc nic nie odpowie bo ich na swiecie nie bylo. twoj idol konfident powie ze 98 a kazdy Widzewiak ci powie ze 95. i teraz nasuwa sie pytanie, o c*** ci chodzi debilu?

swoja droga warszawiacy chetnie sie chwala kim jest ich idol z kibice net doziol, ktory oczywisci zadnym 'dozo' nie jest.
RaryTaS

Beha pisze: 23.01.2018, 22:06Zadziwiająca pogarda dla Warszawy
Pogarda to jest dla pajaców,którzy w Warszawie mieszkają kilka/kilkanaście lat a gdziekolwiek nie pojadą to zadzierają nosa,że są ze Stolycy i wszystko im się z tego tytułu powinno należeć.Każdy rodowity Warszawiak przyzna mi rację(choć jest to niewielki procent ludności miasta),że miasto teraz zamieszkuje masa buców i mentalnych wsioków.
Beha

RaryTaS pisze: 23.01.2018, 22:55
Pogarda to jest dla pajaców,którzy w Warszawie mieszkają kilka/kilkanaście lat a gdziekolwiek nie pojadą to zadzierają nosa,że są ze Stolycy i wszystko im się z tego tytułu powinno należeć.Każdy rodowity Warszawiak przyzna mi rację(choć jest to niewielki procent ludności miasta),że miasto teraz zamieszkuje masa buców i mentalnych wsioków.
Pijesz do krajan ze swoich okolic ( Kutno, Tomaszów, Opoczno czy Piotrków)? Bo co trzecia u mnie na ulicy rejestracja z łódzkiego.

Oświecę cię- najwięcej rdzennych wzrszawiaków ostało się po prawej stronie Wisły ( mniej przeorana wojną część miasta) - a jakoś waszych ziomków z K6 cz "towarzyszy RB" jakoś tu nie bardzo znano/widywano.
Za to bardzo legijne klimaty...

Znamienne jest wypominanie korzeni komukolwiek przez kibiców klubu, którzy przy dobrych wiatrach dopiero wyrównują proporcje w mieście, opierając się na małych miastach i miasteczkach z całego województwa.

Troszkę konsekwencji.
serce miasta

Beha pisze: 23.01.2018, 23:13
Pijesz do krajan ze swoich okolic ( Kutno, Tomaszów, Opoczno czy Piotrków)? Bo co trzecia u mnie na ulicy rejestracja z łódzkiego.

Oświecę cię- najwięcej rdzennych wzrszawiaków ostało się po prawej stronie Wisły ( mniej przeorana wojną część miasta) - a jakoś waszych ziomków z K6 cz "towarzyszy RB" jakoś tu nie bardzo znano/widywano.

Znamienne jest wypominanie korzeni komukolwiek przez kibiców klubu, którzy przy dobrych wiatrach dopiero wyrównują proporcje w mieście, opierając się na małych miastach i miasteczkach z całego województwa.

Troszkę konsekwencji.
W d**** byłes gówno wiesz...
Róznie to w Łodzi bywało ale np.pod koniec lat 80 i na poczatku 90 Widzew w Lodzi dominował mocno zarówno liczebnie jak i siłowo ze tak sie wyraże.
Odnosze wrażenie że Ty i podobni Tobie Legioniści żyjecie w jakims odrealnionym swiecie,ludzie przemieszczaja sie po kraju,widza wyciagaja wnioski itp.Opinia jaka panuje o Was w miescie Łodzi nie jest odosobniona,ludzie z innych klubów/miast w przeróznych tematach na tym forum jada z wami i drwią wprost z bananowej Warszawki,wy uznajecie to za kompleksy...jakie kompleksy wzgledem Warszawy moga mieć mieszkańcy Gdańska,Wrocka,Poznania czy Łodzi?Badź poważny
WL_Ursynow

Post autor: WL_Ursynow »

Beha pisze: 23.01.2018, 23:13

Co ty p********* BeHa - teraz prawa strona Wisły to skupisko hipsterów wszelkiej maści, bardzo modne hipsterskie miejscówki, vegańskie bary, knajpki. Może wciąż jest tam dużo rdzennych ale nie faworyzował bym tak tych miejsc a tym bardziej "oświecał" innych.
Śródmieście/Wola/Ochota/Mokotów/Ursynów/ - wcale nie brakuje tu rdzennych warszawiaków. Oczywiście tu też powstają "nowe bloki" jak grzyby po deszczu, a w nich jak wiadomo - trójmiasto :) WGR (Warka / Grójec / Radom) :D

Skoro to wątek Łódzki - a rozmowa zeszła na kolor rudy - to bardzo proszę kolegów z Widzewa aby przypomnieli mi jaki kolor włosów miał wasz "największy" zakapior, któremu urządzono konkurs stepowania na głowie? (stacja PKP Ursus - starcie które przegraliście z kretesem, był nawet filmik na YT gdzie jakiś gamoń komentował to miej więcej w ten sposób: "zobacz na komende skaczą mu po głowie" :D).

* niektórzy ten filmik wciąż mają na dyskach
VAL0

Post autor: VAL0 »

W Łodzi Łks bedzie przejmował rejony które ich nigdy nie były.Bedzie rozdawał karty i wiecej młodych bedzie latac do białych.Niedługo wystrzeli cos o czerwonych co bedzie tak jak modelek i całego wwre bez/e kompromitracja.
Hej hej.
Somchai

Post autor: Somchai »

VAL0 pisze: 24.01.2018, 00:33 W Łodzi Łks bedzie przejmował rejony które ich nigdy nie były.Bedzie rozdawał karty i wiecej młodych bedzie latac do białych.Niedługo wystrzeli cos o czerwonych co bedzie tak jak modelek i całego wwre bez/e kompromitracja.
Ocho, nawet Wróżbita Maciej wpadł tutaj na chwilkę. Serdecznie witamy.
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

serce miasta pisze: 23.01.2018, 23:33 jakie kompleksy wzgledem Warszawy moga mieć mieszkańcy Gdańska,Wrocka,Poznania czy Łodzi?Badź poważny
Jak już wymieniasz obok tych faktycznie ładnych i bogatych miast Łódź to równie dobrze możesz tam dodać Sywałki, Pińczów, Biłałogard i Pcim Dolny (z całym szacunkiem dla tych mieścin). Bądź poważny :)
VAL0

Post autor: VAL0 »

Somchai pisze: 24.01.2018, 00:45
VAL0 pisze: 24.01.2018, 00:33 W Łodzi Łks bedzie przejmował rejony które ich nigdy nie były.Bedzie rozdawał karty i wiecej młodych bedzie latac do białych.Niedługo wystrzeli cos o czerwonych co bedzie tak jak modelek i całego wwre bez/e kompromitracja.
Ocho, nawet Wróżbita Maciej wpadł tutaj na chwilkę. Serdecznie witamy.
Bałaś sie spod swojego?
Hej hej.
LegionKing

Post autor: LegionKing »

A najwięcej z Koluszek, Skierniewic, Łowicza, Rawy nawet z Pabianic słoików spotkałem aaaa i zapomniałbym o waszej pięknej Łodzi także każcie w********** ze "Stolycy" waszym słoikom to i mniej chamstwa będzie, tak w ogóle Dozo odbij od tematu Łódzkiego i daj spokój.
stary zgred

Post autor: stary zgred »

Legion a znasz TY rdzennego Warszawiaka tak ,od 3 pokoleń mieszkającego w tym mieście , jeżeli tak to przepraszam.
60sekund

Post autor: 60sekund »

Najwięcej szczekaczy warszawskich to ci którzy codziennie przez ponad godzinę podmiejskim pociągiem dojeżdżają do centrum.Dziadek po wojnie przywoził do warszafki cegły z ziem odzyskanych i postanowił już pozostać-to się nie liczy.Zapomniałbym o składaniu zniczy i kwiatów na grobie żydowskiego warszawiaka-powstańca baczyńskiego. No i te wieczne wypominanie jędrasa Tak jakby mu Widzew wieszał transparenty na płotach, vide Legia haniorowi . Wszystko typowe dla warszawskich ceLebrytek i hipokrytek.

Obrazek
Andrzej6117

Post autor: Andrzej6117 »

Nie sądziłem, że kiedyś to nastąpi, ale przyznaję Ci racje... Taka anegdotka, byłem u znajomej, przyjechała do Warszawy z odległości 100 km, już po studiach, i sobie zażartowałem jak tam Wasza - tu padła nazwa klubu z tej miejscowości - otrzymałem odpowiedź: już nie moja, ja jestem stąd... przyznam - zamurowało mnie. Innej koleżance powiedziałem, że skoro tu się urodziła, ale rodzice nie są z Warszawy to jest tylko "półsłoikiem" :) Ale się nie obraziła...
LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze »

Odpowie mi tu któryś z warszawiaków czemu tak usilnie walczycie z data powstania DHW?
RaryTaS

Dozo a czy to czasem nie ty z poprzedniego konta pisałeś,że hanna to nie jest żaden Legionista z krwi i kosci?
Bad1

jeżeli Łodz (dzięki Bogu)wam sue nie podiba,to co powiecie swoim braciom z Radomia czy jakże pięknego Sosnowca?
Daan

Post autor: Daan »

Tak z ciekawości zapytam, jakie znaczenie ma to czy DHW powstało w 1995, 1996 czy 1997? Ma to jakieś drugie dno dla Was z Legii?
Przecież takie grupy nie powstają przez wpis do KRS i w ogole mowienie, ze taka grupa "powstala" jest trochę smieszne i powiedzialbym na poziomie gimnazjum.
Co do mnie, to ja pierwszy raz zonavzylem ich na wyjezdzie do Wroclawia w 1996 r. Gdy na zaczepki Slaska, jakas grupa od nas z "klatki" doskoczyla do siatki wlasnie z okrzykiem Destroyers.
Ale generalnie j**** mnie to czy zaczeli w 1995, 96, 97 czy nawet w 2012 r.
Beha

Bad1 pisze: 24.01.2018, 08:21 jeżeli Łodz (dzięki Bogu)wam sue nie podiba,to co powiecie swoim braciom z Radomia czy jakże pięknego Sosnowca?
Co im powiemy? To samo - Łódź jest paskudna.
Tobie może się podobać, mi nie musi.
Są ładniejsze i przyjemniejsze miasta i miasteczka do życia.
W moim rankingu miast do życia zajęłaby by pewnie jedno z ostatnich miejsc...

Co nie znaczy, że z automatu gardzę mieszkańcami jakiegokolwiek miasta - małego czy dużego, tak samo jak i Łodzi.

I uwaga - mam znajomego Widzewiaka, nawet z Łodzi, jak i ŁKSiaka - jeden i drugi aktywny kibic.
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

Daan pisze: 24.01.2018, 08:31 Tak z ciekawości zapytam, jakie znaczenie ma to czy DHW powstało w 1995, 1996 czy 1997? Ma to jakieś drugie dno dla Was z Legii?
Myślę, że kluczem do rozwikłania tej zagadki jest data powstania TB. Dozo za wszelką cenę będzie próbował udowodnić, że DHW powstali w latach późniejszych, bo przecież '95 musi być kojarzone wyłącznie z Legią.
plemplem81

Post autor: plemplem81 »

Na Widzewie znana zawsze była stacja kolejowa Łódź Niciarniana - tam też zatrzymywały się wszystkie pociągi, gdy dojeżdżała jakaś ekipa na sektor gości. Jakiś czas temu był budowany główny dworzec kolejowy w Łodzi i z map google wywnioskować można było, że ta linia kolejowa biegnąca w kierunku Łódź Widzew została...zdemontowana. Były tylko puste ślady po torach. Jak sprawy mają się teraz - tory zostały na nowo położone? I jeśli tak, to czy stacja Łódź Niciarniana nadal została zachowana? Jak wygląda stadion od strony dawnej Niciarki - za bramką siadają kibice Widzewa - sektor gości jest w rogu - czy do sektora gości jest doprowadzone jakieś osobne wejście właśnie biegnące w stronę stacji kolejowej?
Obrazek
Michał1990Polska

Post autor: Michał1990Polska »

dozo-zachowujesz się jak szczurek 15 letni.Piszesz i zadajesz pytania na takim poziomie.
I ty myslisz że ktoś normalny ci tu ze starszych odpowie i wytlumaczy ?!
EeeRTeeeS

Post autor: EeeRTeeeS »

DoZo(L) kompleks Łodzi szczurku z 7, i słowo do żydków z łks: Widzew Widzew RTS
serce miasta

DoZo(L) pisze: 24.01.2018, 10:41
CzłowiekHonoru pisze: 24.01.2018, 10:01
Daan pisze: 24.01.2018, 08:31 Tak z ciekawości zapytam, jakie znaczenie ma to czy DHW powstało w 1995, 1996 czy 1997? Ma to jakieś drugie dno dla Was z Legii?
Myślę, że kluczem do rozwikłania tej zagadki jest data powstania TB. Dozo za wszelką cenę będzie próbował udowodnić, że DHW powstali w latach późniejszych, bo przecież '95 musi być kojarzone wyłącznie z Legią.
"Uderz w stół ...", właśnie "c.h" i reszta widzewiaków udowodnili, jaki przyświecał cel "dAChOwCOM". Ciach!
śmieszny jesteś koperkowcu,jeszcze raz Ci powtarzam,swoje wywody opierasz na zeznaniach konfidenta rozjebusa....za podpieranie sie tą ku*** kwalifikujesz sie automatycznie w teczke:)
Jeszcze przed 95 r. na Widzewie co piatek były zebrania kibiców i polowania na miescie na Łks i tak wlasnie powstawała ekipa Destroyers.To powinno Ci wystarczyć jeśli masz inną wiedze to jest ona błedna,uświadom to sobie.
Jeszcze jedno zdanie do reszty Warszawiaków,żeby mieszkać w mieście Łodzi trzeba mieć charakter,tu wojna trwa 24h na każdej płaszczyźnie i tak jak pisałem wcześniej wciągamy waszą Warszawe nosem i co najważniejsze w mieście Łodzi mieszkaja przede wszystkim Łodzianie a nie spęd ludzi z całej Polski.Reasumując chujem podparta ta nasza Stolica:)
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Bad1 pisze: 24.01.2018, 08:21 jeżeli Łodz (dzięki Bogu)wam sue nie podiba,to co powiecie swoim braciom z Radomia czy jakże pięknego Sosnowca?
A wam się podoba? przewińcie ten temat, odnajdźcie swoje dysputy z kibicami ŁKSu, wpisy o brudzie, smrodzie, syfie, oszczanych bramach i pomazanych kamienicach. Oczywiście to tylko na terenach przeciwnika :)
"kompleks Łodzi" :))
baluciarz7

Post autor: baluciarz7 »

plemplem81 pisze: 24.01.2018, 10:17 Na Widzewie znana zawsze była stacja kolejowa Łódź Niciarniana - tam też zatrzymywały się wszystkie pociągi, gdy dojeżdżała jakaś ekipa na sektor gości. Jakiś czas temu był budowany główny dworzec kolejowy w Łodzi i z map google wywnioskować można było, że ta linia kolejowa biegnąca w kierunku Łódź Widzew została...zdemontowana. Były tylko puste ślady po torach. Jak sprawy mają się teraz - tory zostały na nowo położone? I jeśli tak, to czy stacja Łódź Niciarniana nadal została zachowana? Jak wygląda stadion od strony dawnej Niciarki - za bramką siadają kibice Widzewa - sektor gości jest w rogu - czy do sektora gości jest doprowadzone jakieś osobne wejście właśnie biegnące w stronę stacji kolejowej?
jest stacja Łódź-Niciarniana, ale zatrzymują się na niej wyłącznie pociągi ŁKA (Łódzkiej Kolei Aglomeracyjnej). od sektora gości dworzec dzieli ulica, no i przejście podziemne pod nią.
ODPOWIEDZ