Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Szkoda ze tak bardzo nie pilnujesz swego przygłupawego kolegi po szalu.
Magia internetu i netowni.
-
JohnyBravo
DoZo zmień tampona wtedy.
-
JohnyBravo
Zawsze odzywać musi się chłopak tego DoZa jako adwokat?
DoZo Ty jesteś chory na łeb i to ostro. Powinieneś się oddać do leczenia. Jesteś człowieku chory i to ostro.
DoZo Ty jesteś chory na łeb i to ostro. Powinieneś się oddać do leczenia. Jesteś człowieku chory i to ostro.
Chyba ciebie cyganom rodzice oddali.JohnyBravo pisze: 13.01.2018, 18:14 Zawsze odzywać musi się chłopak tego DoZa jako adwokat?
Z tym nasile86 w zestawie.
-
JohnyBravo
A Ciebie rodzice kołysali w betoniarce
Oho...Dozo doczekał się swoich Leibstandarte.
Przecież ani jeden ani drugi gamoń nie wiedzą ocb..
-
WODA GAZOWANA2
Na fotce widoczne razem 2 ekipy GKS Jastrzębie(55) i Piast Gliwice (( 85 ) 13.01.2018 chyba podczas jakiegoś meczu sparingowego .Od kiedy Piasta i GKS Jastrzębie coś łączy ????

Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
Odkąd Piast pojechał się pucować na Jastrzębie - ROW, po drodze dostali oklep od Górnika i ROWu.WODA GAZOWANA2 pisze: 14.01.2018, 20:18 Na fotce widoczne razem 2 ekipy GKS Jastrzębie(55) i Piast Gliwice (( 85 ) 13.01.2018 chyba podczas jakiegoś meczu sparingowego .Od kiedy Piasta i GKS Jastrzębie coś łączy ????
![]()
-
JohnyBravo
Kup sobie lepiej słownik i naucz się poprawnie pisać.jestesmywaszastolica pisze: 13.01.2018, 20:30JohnyBravo pisze: 13.01.2018, 18:14 Zawsze odzywać musi się chłopak tego DoZa jako adwokat?
chłopaków to sobie szukaj na forum kartun netłork a odemnie 3 chuje w bok
-
Cuchulainn
Wy łajzy, r************* każdy temat...
"And if we have to go alone
We'll go alone with pride"
We'll go alone with pride"
Stilon Gorzow- Widzew Łódź
Jakies kontakty oprócz krótkiej zgody ?
Jakies kontakty oprócz krótkiej zgody ?
-
wiernyioddany
-
Stary Wyjazdowicz
Dziwnym trafem jedni i drudzy byli we Francji..wspólny hotel wspolne wieszanie fan na basenie i melanżyk....także kontakty sa
Jeżeli nawet zna się parę osób, to co z tego?Na wyjazdach na kadrę często ekipy co nie mają kose bujaja się że sobą.
DoZo(L) pisze: 15.01.2018, 08:30Czy ty naprawdę chcesz, żebym zlustrował twoje komentarze pod kątem poprawnej pisowni i zawstydził cię w oczach twojego chłopaka oraz reszty zgodo-układowiczów lub np. waszego fanklubu z Gorzowa, łajzo?JohnyBravo pisze: 14.01.2018, 21:38Kup sobie lepiej słownik i naucz się poprawnie pisać.jestesmywaszastolica pisze: 13.01.2018, 20:30
chłopaków to sobie szukaj na forum kartun netłork a odemnie 3 chuje w bok
Fanklubu z Gorzowa o kim mówisz :)
Przecież nie chodzi o Stal Gorzów.lukizks pisze: 15.01.2018, 16:24DoZo(L) pisze: 15.01.2018, 08:30Czy ty naprawdę chcesz, żebym zlustrował twoje komentarze pod kątem poprawnej pisowni i zawstydził cię w oczach twojego chłopaka oraz reszty zgodo-układowiczów lub np. waszego fanklubu z Gorzowa, łajzo?
Fanklubu z Gorzowa o kim mówisz :)
Stilon to zgoda/układ Chrobrego , byłej zgody RTS-u, która ponownie należy do "rodziny" czerwonych.
Nim sto osób zacznie wymyślać - Widzewskie FC jeżdżą z Chrobrym na wyjazdy, wcale się z tym nie kryjąc.
Pytanie nie jest przypadkowe.
-
JerseyStilon
Po jaki c*** nas wpierdalasz, gdzie nas nie ma i do tego pisząc o jakimś "FC"?! Zajmij się lepiej swoim podwórkiem, bo jak widać jesteś jebanym farmazoniarzem a udajesz "alfę i omegę" w każdym zakątku tego forum i pijesz do praktycznie każdej ekipy z poza waszej rodziny, lecząc najwidoczniej jakieś swoje kompleksy. Dodam dla reszty, choć już było to tłumaczone setki razy, że na linii ChG - Widzew są kontakty, z kolei my z Widzewem nie mamy jakiś poważniejszym kontaktów, prócz jakiś prywatnych znajomości. Następnym razem proszę dawać konkrety a nie powielać czyjeś domysły. Koniec tematu z mojej strony.DoZo(L) pisze: 15.01.2018, 08:30Czy ty naprawdę chcesz, żebym zlustrował twoje komentarze pod kątem poprawnej pisowni i zawstydził cię w oczach twojego chłopaka oraz reszty zgodo-układowiczów lub np. waszego fanklubu z Gorzowa, łajzo?
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
JerseyStilon
Brak kontaktów pewnych grup, nierówna się brakiem prywatnych znajomości. Z mojej strony tyle co do twojej osoby, bo jak widać jesteś zwykłym internetowym trollem i niewiele rozumiesz co ktoś do ciebie pisze.DoZo(L) pisze: 15.01.2018, 18:35Doprawdy?
Skoro potraficie pomówić kogoś 'adminowi', to może warto umówić się pomiędzy samymi widzewiakami w kwestii kontaktów/znajomości i ustalić jakąś jedną wspólna wersję, zanim zarzuci się komuś farmazony.JerseyStilon pisze: 15.01.2018, 18:08Po jaki c*** nas wpierdalasz, gdzie nas nie ma i do tego pisząc o jakimś "FC"?! Zajmij się lepiej swoim podwórkiem, bo jak widać jesteś jebanym farmazoniarzem a udajesz "alfę i omegę" w każdym zakątku tego forum i pijesz do praktycznie każdej ekipy z poza waszej rodziny, lecząc najwidoczniej jakieś swoje kompleksy. Dodam dla reszty, choć już było to tłumaczone setki razy, że na linii ChG - Widzew są kontakty, z kolei my z Widzewem nie mamy jakiś poważniejszym kontaktów, prócz jakiś prywatnych znajomości. Następnym razem proszę dawać konkrety a nie powielać czyjeś domysły. Koniec tematu z mojej strony.DoZo(L) pisze: 15.01.2018, 08:30
Czy ty naprawdę chcesz, żebym zlustrował twoje komentarze pod kątem poprawnej pisowni i zawstydził cię w oczach twojego chłopaka oraz reszty zgodo-układowiczów lub np. waszego fanklubu z Gorzowa, łajzo?
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
wiernyioddany
Kontakty to dla mnie(jak i znacznej większości) odwiedziny na meczach,turniejach itp. Skoro znam sie z kilkoma kibolami z innych klubów tzn że Widzew ma układ czy dobre relacje z Jeziorakiem,Bielskiem czy Jastrzebiem ? Jak tam sobie DoZo i reszta bandziorów tlumaczy to już ich sprawa. Reasumując relacje ma linii Widzew i Stilon - brak kontaktu,prywatne znajomości. DoZo kumaczu,rozumiesz?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
wiernyioddany
No nie,ty po prostu głąb jesteś :)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
JohnyBravo
On nie jest normalny. To jakiś debil i prowokator, który siedzi 24 godziny ma dobę na necie. Psychicznie chory czlowiek.
Znasz go pewnie spod zegara, więc wierzymy ci na słowo.
A ty miałeś kontakty z kibicami z Gorzowa, przynajmniej przygodne (przelotne znajomości)?
[/quote]
A ty byłeś tym spierdalajacym do lasu i zostawiającym kolegów ze Stilonem prywatne znajomości i tyle tak samo z Chrobrym
A ty miałeś kontakty z kibicami z Gorzowa, przynajmniej przygodne (przelotne znajomości)?
[/quote]
A ty byłeś tym spierdalajacym do lasu i zostawiającym kolegów ze Stilonem prywatne znajomości i tyle tak samo z Chrobrym
Przypominaj sobie co chcesz c**** wiecie co do Poddębic i niech tak zostanie w chuju mi to lata co piszecie . Wróciliście już z lasujestesmywaszastolica pisze: 15.01.2018, 23:49 o zostawianiu kolegów w kontekście ostatniego łamania się niekoniecznie opłatkiem to raczej nie powinieneś pisać.
no ale jeśli już dałeś głos i powielasz info z c****, to na dobry sen przypomnę ci jeszcze Poddębice
W Kwidzyniu to chyba niedawno sobie honorowo po męsku wyjaśnili nieporozumienia.troll internetowy pisze: 16.01.2018, 19:33 Oooo... święte krowy zapomniały już o giwerach i Kwidzyniu?.. Krótka pamięć... Powyjmujcie sobie może te igły, które pozbieraliście siedząc w leśnych iglakach, bo wam to i owo uciskają. Może pamięć wam wtedy wróci, bo na obiektywizm nie liczę.
To nie "święte krowy" rozpoczęły tam westernowe zabawy.
A czy to przypadkiem nie wy zaliczyliscie spierdolke w las na spotkaniu z Rakowem? Czy walczyliscie do konca?jestesmywaszastolica pisze: 17.01.2018, 01:30wy to już wyższy poziom orbitowania zaliczacie, rozumiem że jako "czerwona armia" to info o naszych harcach z kacapami to macie z pierwszej ręki, ale temat Poddębic to terra incognita knetów.esgrts1 pisze: 16.01.2018, 15:32Przypominaj sobie co chcesz c**** wiecie co do Poddębic i niech tak zostanie w chuju mi to lata co piszecie . Wróciliście już z lasujestesmywaszastolica pisze: 15.01.2018, 23:49 o zostawianiu kolegów w kontekście ostatniego łamania się niekoniecznie opłatkiem to raczej nie powinieneś pisać.
no ale jeśli już dałeś głos i powielasz info z c****, to na dobry sen przypomnę ci jeszcze Poddębice
a z lasów to nie wróciliśmy w strachu przed:
- widzewską Warszawą
- Red Bullsami
- tym waszym 3 warszawskim tworem, którego ze strachu zapomniałem jak się nazywa
- no i oczywiście przed waszym FC z K6
Dziwi mnie w ogóle to, że poświęcasz swój czas na tak mało znaczący klub jak Legia. Ale w sumie po tym jak podporządkowaliście sobie już całą Polskę i pół Europy, to w sumie co wam pozostaje.
Tematów klamek, siekier i chuje wie czym się tam jeszcze napierdalamy to ja nie mam nawet zamiaru komentować, cieszy mnie to, że Widzew się tak brzydzi sprzętem, rozumiem, że to zbawienny wpływ krakowian :)
KU CHWALE WIELKIEJ POLONII
-
ABC1935
O matko przenajświętsza :). Teoretycznie kiedy takie zdarzenie miałoby mieć miejsce i przy jakiej okazji?
-
R.E. Bells
Pewnie chodzi o umówione spotkanie Rakowa z Radomiakiem.ABC1935 pisze: 17.01.2018, 04:49 O matko przenajświętsza :). Teoretycznie kiedy takie zdarzenie miałoby mieć miejsce i przy jakiej okazji?
Jak wyglądają relacje na linii Orzeł Przeworsk - Karpaty Krosno, Igloopol Dębica - Karpaty Krosno?
-
tuwimianin.
Kilka "ładnych" lat temu był grill między nami a Karpatami ( niestety przegrany przez naszych ), pamiętam jak byliśmy w Krośnie na wyjeździe, też już jakiś czas temu, to wróciliśmy ze skrojonym szalem Karpat. Teraz brak kontaktów, pewnie jakbyśmy się spotkali gdzieś na trasie to nastąpiłaby wymiana argumentów, ale o jakiejś "ostrej kosie" nie można mówić, ja tak to widzę.kub1 pisze: 17.01.2018, 12:47 Jak wyglądają relacje na linii Orzeł Przeworsk - Karpaty Krosno, Igloopol Dębica - Karpaty Krosno?
IGLOOPOL DĘBICA
Pamiętam, że było wspólne grillowanie między obiema ekipami parę lat temu. Ale dużo się na podkarpaciu pozmieniało stąd moje pytanie. Dzięki za konkretną odpowiedź.tuwimianin. pisze: 17.01.2018, 14:23Kilka "ładnych" lat temu był grill między nami a Karpatami ( niestety przegrany przez naszych ), pamiętam jak byliśmy w Krośnie na wyjeździe, też już jakiś czas temu, to wróciliśmy ze skrojonym szalem Karpat. Teraz brak kontaktów, pewnie jakbyśmy się spotkali gdzieś na trasie to nastąpiłaby wymiana argumentów, ale o jakiejś "ostrej kosie" nie można mówić, ja tak to widzę.kub1 pisze: 17.01.2018, 12:47 Jak wyglądają relacje na linii Orzeł Przeworsk - Karpaty Krosno, Igloopol Dębica - Karpaty Krosno?
-
mampytanie
Zgoda Polonii Bydgoszcz i Stomilu Olsztyn trwa już 22 lata z tego co wyczytałem. Kiedy padła zgoda Stomilu i Łódzkiego KSu? Bo wygląda na to, że po stronie Stomilu była Polonia z po stronie ŁKSu Zawisza Bydgoszcz.
-
WileTheBest
Trwała w latach 1997 - 1998.
Tu masz mecz Stomil - RTS z 1997, na którym widać flagi ŁKS-u:
https://www.youtube.com/watch?v=oQECAHYXyFo
Września 100% Lech Poznań!
JuniorKSP- lepiej napisz, czy wasi koledzy złapani w pociągu do Krakowa/N. Sącza, którzy za danie spokoju wygadali gdzie Sandecja trzyma flagi nadal udzielają się na trybunach.JuniorKSP pisze: 17.01.2018, 02:06A czy to przypadkiem nie wy zaliczyliscie spierdolke w las na spotkaniu z Rakowem? Czy walczyliscie do konca?jestesmywaszastolica pisze: 17.01.2018, 01:30wy to już wyższy poziom orbitowania zaliczacie, rozumiem że jako "czerwona armia" to info o naszych harcach z kacapami to macie z pierwszej ręki, ale temat Poddębic to terra incognita knetów.esgrts1 pisze: 16.01.2018, 15:32
Przypominaj sobie co chcesz c**** wiecie co do Poddębic i niech tak zostanie w chuju mi to lata co piszecie . Wróciliście już z lasu
a z lasów to nie wróciliśmy w strachu przed:
- widzewską Warszawą
- Red Bullsami
- tym waszym 3 warszawskim tworem, którego ze strachu zapomniałem jak się nazywa
- no i oczywiście przed waszym FC z K6
Dziwi mnie w ogóle to, że poświęcasz swój czas na tak mało znaczący klub jak Legia. Ale w sumie po tym jak podporządkowaliście sobie już całą Polskę i pół Europy, to w sumie co wam pozostaje.
Tematów klamek, siekier i chuje wie czym się tam jeszcze napierdalamy to ja nie mam nawet zamiaru komentować, cieszy mnie to, że Widzew się tak brzydzi sprzętem, rozumiem, że to zbawienny wpływ krakowian :)
-
ABC1935
jestesmywaszastolica jest z Legii więc JuniorowiKSP naturalnie chodziło o ewentualne starcie Legia vs. Raków a nie Radomiak vs. Raków co próbujesz sugerować. Z opowieści pań stojących w kolejce w osiedlowym sklepie jedyne spotkanie do jakiego doszło w ostatnim czasie (choć jak na moje to już dość dawno) Legia vs. Raków miało miejsce spory kawałek od jakiegokolwiek lasu więc nikt nie mógł do takowego uciekać mając jeszcze np. dajmy na to przewagę liczebną stąd moja nieukrywana ciekawość co miał na myśli użytkownik JuniorKSP.R.E. Bells pisze: 17.01.2018, 09:59Pewnie chodzi o umówione spotkanie Rakowa z Radomiakiem.ABC1935 pisze: 17.01.2018, 04:49 O matko przenajświętsza :). Teoretycznie kiedy takie zdarzenie miałoby mieć miejsce i przy jakiej okazji?
Tak przy okazji artykułu w TMK o kontaktach kibiców z Polski i Węgier.
Która ekipa pierwsza nawiązała z Węgrami kontakty? Odra Opole z Sopronem,Legia z Ujpestem,czy Bałtyk z Ferencvaorsem?
I jeszcze jedno pytanie,czy Ferencvaros wspierał Bałtyk kiedykolwiek na meczu w Polsce konkretną liczbą z flagą,czy wyglądało to bardziej symbolicznie?
Która ekipa pierwsza nawiązała z Węgrami kontakty? Odra Opole z Sopronem,Legia z Ujpestem,czy Bałtyk z Ferencvaorsem?
I jeszcze jedno pytanie,czy Ferencvaros wspierał Bałtyk kiedykolwiek na meczu w Polsce konkretną liczbą z flagą,czy wyglądało to bardziej symbolicznie?
Flagi ŁKS brak bo jeszcze nie było zgody to 97 zgoda 98. Przejrzałem z ciekawości/sentymentu cały materiał. Była Stomil Olsztyn w barwach Polski, była Polonii Bydgoskiej w ich Biało-Czerwonych barwach i czerwono-biało-czerwona Śródmieście Widzewa ale do góry kołami.WileTheBest pisze: 17.01.2018, 19:28 Trwała w latach 1997 - 1998.
Co do pytania wcześniejszego relacji Polonii Bydgoszcz/Stomil Olsztyn - Łódzki KS/Zawisza to śmiało mogę stwierdzić: „nie do wiary” jak na dzisiejsze czasy i standardy. My Zawiszy w Łodzi jakoś nie widywaliśmy. Z ŁKSem coś nie zagrało do końca, choć zapowiadało się dobrze i było ok. Na pewno temat Polonii był jednym z ważnych spontanicznych przy upadku… ale bez znaczenia w kontekście Zawiszaków.
-
Stadionowy
Pewnie celem było puszczenie farmazona bo to jemu i jego ekipie wychodzi najlepiej.ABC1935 pisze: 17.01.2018, 20:23jestesmywaszastolica jest z Legii więc JuniorowiKSP naturalnie chodziło o ewentualne starcie Legia vs. Raków a nie Radomiak vs. Raków co próbujesz sugerować. Z opowieści pań stojących w kolejce w osiedlowym sklepie jedyne spotkanie do jakiego doszło w ostatnim czasie (choć jak na moje to już dość dawno) Legia vs. Raków miało miejsce spory kawałek od jakiegokolwiek lasu więc nikt nie mógł do takowego uciekać mając jeszcze np. dajmy na to przewagę liczebną stąd moja nieukrywana ciekawość co miał na myśli użytkownik JuniorKSP.R.E. Bells pisze: 17.01.2018, 09:59Pewnie chodzi o umówione spotkanie Rakowa z Radomiakiem.ABC1935 pisze: 17.01.2018, 04:49 O matko przenajświętsza :). Teoretycznie kiedy takie zdarzenie miałoby mieć miejsce i przy jakiej okazji?